Kuva: OAMK

Oulun korkeakoulut ja Caverion koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöhön

03.05.2021 14:41 - Jussi Häkkilä

Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Caverion Suomi Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöstä.

Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Caverion Suomi Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöstä. Tavoitteena on kehittää tekniikan alan korkeakoulutuksen työelämälähtöisyyttä, edistää opiskelijoiden työllistymistä sekä tarjota yrityksen henkilöstölle mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen.

Yhteistyömuotoja ovat opiskelijoiden lopputyöt ja niiden ohjaus, projektiopinnot, yhteiset kurssitoteutukset, vierailuluennot, yritysvierailut, kesätyöt ja harjoittelujaksot. Caverionin henkilöstölle tullaan tarjoamaan täydennyskoulutusta, erilaisia räätälöityjä koulutusratkaisuja sekä mahdollisuus suorittaa ylempi korkeakoulututkinto.
Hanke- ja tutkimusyhteistyössä keskitytään tulevaisuuden kaupunkikehitykseen, jonka teemoja ovat älykaupungit, rakennusautomaatio, energia ja sisäilmaterveys.
Yhteistyön yhtenä keskeisenä tavoitteena on perustaa uudenlainen opiskelijayhteistyön toimintamalli.

Lue myös: Tutkimuskäyttöön tarkoitetun revontulisatelliitin rakentaminen käynnistyi Oulun yliopiston ja Sodankylän avaruuskampuksen yhteistyöllä

Kilpailut

Uusimmat