Perusopetuksen jälkeisten koulutusten yhteishaku alkoi tänään ja päättyy 19. ensi kuuta.
Oulun ammattikorkeakoulun rehtori Heidi Fagerholmia haastattelee Jussi Häkkilä.
Kajaanin ammattikorkeakoulu aloittaa ensi syksynä sairaanhoitajien monimuotokoulutuksen Raahessa kolmen vuoden tauon jälkeen.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Lapin yliopistolle 11 väitöskirjatutkijan paikkaa osana tohtorikoulutuksen uusien käytänteiden pilotointia.
Suomen konservatorioliiton toiminnanjohtaja Taija Lähdetietä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian vuoden lappialainen on ajoneuvoalan kouluttaja, osaamisalavastaava Hannu Ohenoja.
Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään ensi kuun alussa, jolloin voi hakea Oulun yliopiston englanninkielisiin koulutuksiin.
Jussi Häkkilän haastateltavana Oulun yliopistosta kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnasta va. dekaani Sari Harmoinen.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt peruskorjaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen pääkoulurakennuksen Inarissa ja toteuttaa koululle uuden Paja-rakennuksen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, TE-palvelut, maakuntaliitto ja Pyhännän kunta ovat perustaneet alueellisen koordinaatioryhmän pohtimaan toimia Pyhännällä irtisanottujen uudelleen kouluttamiseksi ja työllistymiseksi sekä yritystoiminnan uudelleen aktivoimiseksi ja alueen kärkihankkeiden edistämiseksi.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt aloittaa uuden päärakennuksen rakennuttamisen Valtion koulukotien Limingan koulutuskeskuksen lastensuojeluyksikköön.
Oulun yliopistossa alkaa ensi vuoden syksyllä uusi lääketieteen tekniikan koulutus.
Suomen Punaisen Ristin ensiaputoiminnan ja päihdetyön suunnittelija Kati Laitilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Centria-ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän erikoiskasvien viljelyn ja jatkojalostuksen potentiaalia tutkinut hanke on päättynyt.
Lapin ammattikorkeakoulu on saanut Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen laatuleiman.
Oulun kaupunki kouluttaa kaikki kaupungin työntekijät lapsen oikeuksiin ensi syksyn ja kevään aikana.