Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle musiikkituotannon ammattitutkinnon ja vankilakoulutuksen järjestämisluvan.
Asiantuntija Marko Salmelaa Raahen TE-toimistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus myönsi eilisessä kokouksessaan 557 704 euroa Raahen koulutuskuntayhtymän ja Ka­jaa­nin ammattikorkeakoulun hankkeelle, jossa Raahen koulutuskuntayhtymän ti­loi­hin luodaan virtuaaliteknologian tutkimus-, kehitys-, oppimis- ja inno­vaa­tio­ym­pä­ris­tö.
​Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle strategiarahoitusta 760 000 euroa.
Oulun ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä kaksivuotinen lollaboratiivisen robotiikan erikoisosaamiskoulutus.
Suomen Meripelastusseuran koulutuspäällikkö Jaakko Heikkilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahessa käynnistyy ensi vuoden alusta konetekniikan insinöörikoulutus monimuotokoulutuksena.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä irtisanoo 46 työntekijää ensi kuun alusta lukien.
Oulun kauppakamarin tekemän selvityksen mukaan Oulun alueelle tarvitaan parin seuraavan vuoden aikana lähes 3000 ICT-osaajaa
Kahdeksan suomalaisyliopiston verkosto toteuttaa syyskuusta alkaen kaksivuotisen maisterikoulutuksen muuntokoulutuksena opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Lisäksi Oulun yliopisto on saanut rahoituksen ICT-alan muuntokoulutukseen.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymän yt-neuvottelut ovat päättyneet. Tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanottavien määrä on 53.
Nuorten Lääkärien Yhdistys on tehnyt Suomen ensimmäisen selvityksen erikoistuvien lääkärien koulutuspaikoista ja rankingin Suomen parhaista koulutussairaaloista ja -terveyskeskuksista.
Raahessa alkaa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörin tutkintoon tähtäävä koulutus Kajaanin ammattikorkeakoulun järjestämänä.
Opetusministeriö on myöntänyt korkeakouluille kymmenen miljoonaa euroa uusien muuntokoulutusohjelmien käynnistämiseen.
Kiertueen projektipäällikkö Maija Etokaria haastattelee Jussi Häkkilä.
Huomenna vietettävänä TeknologiaTiistaina ammatilliset oppilaitokset ja teknologiayritykset tekevät tekniikan alojen ammatillista koulutusta näkyväksi. Raahen ammattiopiston rehtori Jukka-Pekka Ansamaata haastattelee Jussi Häkkilä.