Oulun, Helsingin, Turun, Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot sekä opetus- ja kulttuuriministeriö ovat sopineet aloituspaikkojen lisäämisestä pysyvästi lääketieteen koulutukseen.
Koulutuskeskus Brahesta markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Mira Torvinen-Määttää haastattelee Jussi Häkkilä.
Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen ilmapuolustuspiirin Lapin koulutuspaikka järjestää tulevana viikonloppuna Terva 24 -harjoituksen Oulunsalossa.
Hankkeen tavoitteena on kehittää Lapin työelämän monimuotoisuutta ja edistää maahanmuuttaneiden yhdenvertaisuutta ja työllistymistä, jossa suomen kielen kehittymisen tukemisella on keskeinen rooli. Hankkeella vahvistetaan myös maahanmuuttaneiden työelämätaitoja ja tuetaan työelämään siirtymistä.
Kvs-säätiön toimitusjohtaja Lauri Tuomea haastattelee Jussi Häkkilä.
Opetusministeriö on myöntänyt 145,7 miljoonaa euroa 280:lle varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjälle varhaiskasvatuksen sekä esi- ja perusopetuksen koulutuksellista tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistäviin toimenpiteisiin.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Centria-ammattikorkeakoululle 490 000 euroa 20:n sairaanhoitajan kouluttamiseen.
Perusopetuksen jälkeisten koulutusten yhteishaku alkoi tänään ja päättyy 19. ensi kuuta.
Oulun ammattikorkeakoulun rehtori Heidi Fagerholmia haastattelee Jussi Häkkilä.
Kajaanin ammattikorkeakoulu aloittaa ensi syksynä sairaanhoitajien monimuotokoulutuksen Raahessa kolmen vuoden tauon jälkeen.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Lapin yliopistolle 11 väitöskirjatutkijan paikkaa osana tohtorikoulutuksen uusien käytänteiden pilotointia.
Suomen konservatorioliiton toiminnanjohtaja Taija Lähdetietä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian vuoden lappialainen on ajoneuvoalan kouluttaja, osaamisalavastaava Hannu Ohenoja.
Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku järjestetään ensi kuun alussa, jolloin voi hakea Oulun yliopiston englanninkielisiin koulutuksiin.
Jussi Häkkilän haastateltavana Oulun yliopistosta kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnasta va. dekaani Sari Harmoinen.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt peruskorjaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen pääkoulurakennuksen Inarissa ja toteuttaa koululle uuden Paja-rakennuksen.