Arkkitehtuuri- ja kaupunkivalaistuksen suunnittelijan koulutus alkaa Oulussa ja Kuopiossa ensi syksynä.
Tänä vuonna tulee kuluneeksi 125 vuotta konetekniikan koulutuksen aloittamisesta Oulussa.
Kaksi leirikoulutuotetta Oulusta on sijoittunut Visit Finlandin koulutusmatkailukilpailussa viiden kärkeen.
Kasvatusalan VAKAVA-valintakokeen pisteiden syöttämisessä on ilmennyt virhe, joka koskee Oulun yliopiston kasvatustieteiden koulutukseen hakeneita.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt 275 000 euroa valtionavustusta toisen asteen koulutuksen liikunnallistamiseen 12:lle oppilaitokselle.
Eilen päättyneessä Taitaja2019-kilpailussa Pohjois-Suomeen saatiin yhdeksän ammattitaidon suomenmestaruutta.
Projektipäällikkö Kaisa Orajärveä Oulun ammattikorkeakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 34 miljoonaa euroa strategiarahoitusta ammatillisen koulutuksen kehittämiseen.
Oulun yliopiston suomenkielisiin kandidaatti- ja maisteriohjelmiin haki eilen päättyneessä yhteishaussa 14 869 hakijaa, joista 5498 eli 37 prosenttia haki ensisijaisesti Oulun yliopistoon.
Oulun ammattikorkeakoulun 1 541:ä aloituspaikkaa haki eilen päättyneessä korkeakoulujen kevään yhteishaussa 4 677 ensisijaista hakijaa.
Centria-ammattikorkeakouluun haki eilen päättyneessä korkeakoulujen yhteishaussa 923 ensisijaista hakijaa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle musiikkituotannon ammattitutkinnon ja vankilakoulutuksen järjestämisluvan.
Asiantuntija Marko Salmelaa Raahen TE-toimistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus myönsi eilisessä kokouksessaan 557 704 euroa Raahen koulutuskuntayhtymän ja Ka­jaa­nin ammattikorkeakoulun hankkeelle, jossa Raahen koulutuskuntayhtymän ti­loi­hin luodaan virtuaaliteknologian tutkimus-, kehitys-, oppimis- ja inno­vaa­tio­ym­pä­ris­tö.
​Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle strategiarahoitusta 760 000 euroa.
Oulun ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä kaksivuotinen lollaboratiivisen robotiikan erikoisosaamiskoulutus.