Uusimmat

Talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoitukset otetaan käyttöön koko maassa kuluvan viikon lopussa.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt Lantmännen Agro Oy:n yrityskauppailmoituksen koskien Raision naudanrehuliiketoimintaa.
Tänä syksynä toista kertaa jaettavan Botnia-kirjallisuuspalkinnon voittajaksi on valittu viime vuonna ilmestynyt dokumenttiteos Reunalla -Tarinoita Suomen tyhjeneviltä syrjäkyliltä, jonka tekijät ovat toimittaja Jenni Räinä ja valokuvataiteilija Vesa Ranta.
Kennelliitto myöntää tänä vuonna Sankarikoiran arvonimen 18:lle koiralle. Kuvassa saksanpaimenkoira Brada Rovaniemeltä.
17. IIK!!-kauhuelokuvafestivaali järjestetään Iissä ensi viikon lauantaina tänä vuonna yksipäiväisenä tapahtumana.
Pohjois-Pohjanmaalla oli viime kuun lopussa 17 700 työtöntä työnhakijaa.
Suomalainen Hevi reissu on voittanut näytelmäelokuvien yleisöpalkinnon Puolassa viime viikonloppuna Varsovan kansainvälisillä elokuvafestivaalilla.
Rekan perävaunu paloi tänä aamuna Ylivieskassa Savari-keskuksen parkkipaikalla.
Huskyfarmin huoltorakennus paloi varhain tänään Taivalkoskella. Huoltorakennuksen kyljessä olevassa aitauksessa oli palon syttyessä viisi koiraa, jotka saatiin pelastettua palolta
Kemin Taiteiden yön Musiikki-, Bändi- sekä Tanssi-Spektaakkelit keräävät lauantaina yli 400 esiintyjää Kemiin.
Pohjois-Suomen Rakennustekoraati myönsi yhdyskunta- ja ympäristöpalvelujen toteuttamalle Hupisaarten purojen kunnostukselle - Pohjois-Suomen paras rakennusteko 2018 – kunniamaininta -palkinnon. Kunniamaininnan ottivat vastaan kaupunginpuutarhuri Heikki Pulkkinen ja suunnittelupäällikkö Tapio Siikaluoma.