Uusimmat

Oulu on koronavirusepidemian leviämisvaiheessa, mutta tartuntojen määrän kasvu on loppuviikkoa kohden alkanut hivenen tasaantua.
Palveluesimies Markus Pekkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ravitsemusterapeutti Eija Orreveteläinen kertoi vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja painonpudotukseen.
Jarmo Lumpus kertoi Pookin iltapäivässä Latuhaukka-sivustosta.
Lämmityksessä ollut henkilöauto paloi tänä aamuna Oulaisissa Jouhtenentiellä.
Kaksikerroksinen omakotitalo tuhoutui tänä aamuna tulipalossa Sotkamossa Lehtolantiellä.
Siikajoentiellä Raahessa lämmityksessä ollut maastoauto syttyi palamaan varhain tänä aamuna.
Lämmityksessä ollut henkilöauto syttyi palamaan myöhään eilen illalla Siikajoen Kastellintiellä.
Oulun kaupunki esittää pyynnön nuorille aikuisille noudattaa alle kymmenen hengen kokoontumisrajoituksia, urheiluseuroille noudattaa rajoituksia kaupungin suositusten mukaan ja anniskeluravintoloille, jotta asiointia saadaan vieläkin turvallisemmaksi.
MTK:n kenttäpäällikkö Markku Ekdahlia haastattelee Jussi Häkkilä.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen.
Rasvamonttu ei ole tällä kertaa varma mihin suuntaan mennään. Lähtöpiste on kuitenkin Haapajärven Oksava ja Samuel Vainion tuunaama kaksikeulainen Volgswagen Golf. Projekti on vielä keskeneräinen, mutta se on jo kerännyt erikoisuudellaan runsaasti huomiota mm. somessa. Projekti on ainut tiedossa oleva viritelmä kyseiselle automerkille. Kurkataanpa miltä menopeli näyttää tässä vaiheessa ja miten sen kokonaisuus toimiikaan. PS. yläpuolella olevan äänitteen pitäisi lähteä pyörimään oikealle :)