Uusimmat

OYS:n lounaispuolelle valmistuu ensi kevään aikana uusi, yli 800-paikkainen pysäköintitalo, joka lupaa helpotusta sairaala alueen parkkipaikkaongelmiin. Pysäköintilaitos Rauhaparkki saadaan käyttöön huhti-toukokuun aikana.
Marjan jututettavana projektipäällikkö Katja Nuottila ja hankeasiantuntija Antti Heinonen.
Kolme loukkaantui tänään aamupäivällä nelostiellä Siikalatvalla sattuneessa kahden henkilöauton yhteentörmäyksessä.
Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston hallitukset ovat tehneet päätöksen sisäisiä palvelutoimintoja koskevasta liikkeenluovutuksesta.
NCC on allekirjoittanut sitovan esisopimuksen tuulivoimapuistoja rakentavan liiketoimintayksikön myynnistä Siikajoen Betonityö Oy:lle.
Aki Roukalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi toteuttaa jälleen 24 tuntia kestävän rattijuopumusvalvontamaratonin, joka alkaa tänään kello 14 ja päättyy huomenna kello 14.
Poliisi löysi eilen Kuusamossa keskiviikkona kadonneeksi ilmoitetun 81-vuotiaan miehen menehtyneenä.
Autoliiton yleisen tiepalvelun Operaatio Lumihiutale käynnistyy valtakunnallisilla yhteislähdöillä huomenna ja tehostettu päivystys jatkuu uudenvuodenpäivään saakka.
Rasvamonttu putputtaa tällä kertaa Raahen Varviin. Jaakkolan Mikon periaate on se, että verstashommat tehdään uudessakin pirtissä kuten ennenvanhaan. Mutta miten olohuoneessa on voinut syntyä jopa 10 metriä leveä lentokone? Otetaanpa miekkosesta ja kokoelmasta muutenkin selvää.
Tomi Markkola: Nyt sytytän mä kynttilän
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Jorma Kääriäinen.