Uusimmat

Kahdesta murhasta Raahessa epäilty Tuomas Kangasniemi on esitutkinnassa tunnustanut yrittäneensä tappaa kuristamalla myös keski-ikäisen naisen.
Riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnasta Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pelastuslaitos pelasti tänään Siikajoen Sammalkankaantiellä syvään ja liejuiseen ojaan kaulaansa myöten uponneen hevosen.
Väinö Latvakoski ja Veijo Vartiainen ovat pyörittäneet Kukka- ja eläinpuisto Escurialia 30 vuotta. Nyt tilalle etsitään jatkajaa.
Saara Haveria ja Pirjo Isorinnettä Raahen Siivouspäivän markkinointitiimistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaalla oli viime kuun lopussa 22 400 työtöntä työnhakijaa ja työttömyysaste oli 12 prosenttia.
Kasvu Open on valinnut tämän vuoden sata Suomen lupaavinta kasvuyritystä.
Oulun kaupunginvaltuusto päätti kesäkuussa perustaa uuden liikelaitoksen, johon siirtyvät Liikelaitos Oulun Serviisin, Liikelaitos Oulun Tilakeskuksen ja osa Oulun teknisen liikelaitoksen kiinteistö- ja logistiikkapalveluiden henkilöstöstä sekä osa Oulun teknisen liikelaitoksen henkilöstöstä.
Raahen Saloisten tyhjillään olevalle koululle on murtauduttu ja sisällä on tehty ilkivaltaa.
Elinkeinoelämän Keskusliitosta tasa-arvoasiantuntija Katja Leppästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Mika Takalahti ja Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen pelinjohtotehtävistä lokakuun alusta lukien.
Vaasan Oy suunnittelee kahvileipien irtotuotteiden valmistuksen lopettamista Kuusankoskella ja Kiimingissä ja käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on yhteensä 104 henkilöä.