Uusimmat

Haapajärven keskustan alueella murtovarkaat kävivät keskiviikon ja torstain välisenä yönä ainakin kahdessa kohteessa vierailulla.
Marjan haastattelussa Lumijoen etsintäveneteamin varapuheenjohtaja Kari Kauppi.
Viikonlopun aikana oli Pyhännän teollisuusalueella Tuotetiellä murtauduttu Real Snacks Oy:n toimistoon. Saaliiksi oli saatu käteistä rahaa ja matkapuhelin.
Haastateltavana luonnonvarakeskuksen erikoistutkija Pauliina Louhi.
Oulun Pyrinnön yleisurheiluvastaava Heikki Aura kävi Marjan Iltapäivässä puhumassa Valkean Kaupungin Kisoista. Kisat mitellään Raatin stadionilla 19.6.
Lauantaisin Radio Pookissa ollaan viihteellä Joonaksen kanssa. Lähetyksessä otetaan yhteyksiä alueen mielenkiintoisimpiin tapahtumiin, tansseihin ja persooniin.
Oulu Linesin alukset M/S Alexandra ja M/S Angelina risteilevät niin merellä kuin joellakin. Reijo ja Maarit Alakiuttu kävivät Marjan vieraana Pookin kesäpäivässä.
Kaupunkifestivaali Oulun Päivät starttaa tänään. Oulun kaupungin tapahtumakoordinaattori Vesa Pynttäri vieraili Pookin iltapäivässä kertomassa tapahtumista.
Oululainen tanssiteos SISU saa ensi-iltansa Valvesalissa 17.6. Koreografi Pirita Tuisku kävi Marjan vieraana Pookin kesäpäivässä.
Oulun Hietasaaressa Ilo Oulu on paikka, jossa voi viettää kivaa kesäpäivää. Torstaisin tanssitaan ja tänään tanssittaa Taikakuu. Studiossa vierailivat Karri Oikarinen ja Katriina Karjalainen.
Oulun seudun ympäristötoimi on ottanut ensimmäiset uimavesinäytteet 4.6.2018 ns. EU-uimarannoilta. EU-rannalla tarkoitetaan yleistä uimarantaa, jolla huomattavan määrän ihmisiä odotetaan uivan. Näiden kaikkien yhdeksän EU-uimarannan uimavedet täyttivät STM:n asetuksen 177/2008 laatuvaatimukset indikaattoribakteerien osalta. Rannoilla ei havaittu sinilevää.
Lauantaisin Radio Pookissa ollaan viihteellä Joonaksen kanssa. Lähetyksessä otetaan yhteyksiä alueen mielenkiintoisimpiin tapahtumiin, tansseihin ja persooniin.