Uusimmat

Puolustusvoimat osallistuu ensi ja sitä seuraavalla viikolla Norjan johtamaan Nordic Response 24-harjoitukseen Suomen, Norjan ja Ruotsin pohjoisosissa.
Potilastoiminta Oulun yliopistollisen sairaalan uusissa A- ja B-rakennuksissa alkaa loka-marraskuussa.
Siikajoen kunta kaavailee kerrostaloa kuntakeskukseen Ruukkiin.
Rajakauppa Suomen ja Ruotsin rajalla on vuosien saatossa muuttunut. Ennen haettiin peruselintarvikkeita, kuten voita ja sokeria, tänään ostoskorit täyttyvät limpsasta, energiajuomista ja karkeista. Yksi maailman suurimmista karkkikaupoista, Candy World, löytyy Haaparannalta. Candy World myykin nyt kevään lomaviikkojen aikana jopa 7000-10 000 kiloon irtokarkkeja viikossa. Candy Worldin myymäläpäällikkö Maarit Nyman-Pitkästä Pookin aamussa haastatteli Paavo Törmi.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista.
Yöpymiset kasvoivat Oulussa viime kuussa edellisen vuoden tammikuuhun verrattuna 12 prosenttia.
Luonnonperintösäätiö on saanut Raahesta lahjaksi metsäkiinteistön, joka rauhoitetaan suojelualueeksi.
Naistentautien erikoislääkäri, dosentti Maarit Niinimäkeä Oulun yliopistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hakekuivuri paloi tänä aamuna Utajärvellä Varastotiellä.
Reitti kulkee viimevuotiseen tapaan Ritaharjuun asti. Kuntohiihtäjiä välillä Kallioselkä–Sankivaara–Kiekonlenkki–Hiukkavaara–Hönttämäki–Auran koiralatu–Jylkynkangas–Ritaharjun monitoimitalo pyydetään huomioimaan tapahtuman aikainen latuliikenne ja erityisjärjestelyt koko lauantain.
Sillan rakennustyöt alkoivat kesällä 2023 ja silta valmistuu keväällä 2025.
Ari Kettukankaan jututettavana MCC Nivalan ja tapahtuman puuhamies Mika Häkkilä.