Uusimmat

Lasse Haapamäki kävi kertomassa Nuijamiesten lavan juhannuksena alkavasta tanssikesästä.
Oulun poliisi valvoo viikonloppuisin tehostetusti muuttuneiden liikennejärjestelyjen noudattamista torialueen läheisyydessä.
Aluehallintovirastot ovat tehneet päätökset liikuntapaikkarakentamisen valtionavustuksista tälle vuodelle.
Kuntavaalin mukaan Pohjois-Pohjanmaan uudessa maakuntavaltuustossa keskustalla on 27, kokoomuksella ja perussuomalaisilla 12, Vasemmistoliitolla yhdeksän, sosiaalidemokraateilla kahdeksan, vihreillä kuusi jäsentä ja kristillisdemokraateilla yksi jäsen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausunnon Oulujärven saarten hakkuiden Natura-arvioinnista.
Oulun seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi eilisessä kokouksessaan Intiön kappelin peruskorjauksen tarveselvityksen ja antoi luvan kappelin peruskorjauksen hankesuunnittelun käynnistämiselle.
Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut muistuttaa koronarokotteen tärkeydestä alle 40-vuotiaita, joiden osalta rokotuskattavuus on Oulussa edelleen matalalla tasolla. Rokotusaikoja avataan Oulussa yhä nuoremmille ikäryhmille, koska rokotteita ja rokotusaikoja on enemmän kuin aikojen varaajia.
Rasvamonttu livahtaa kuin rotta tällä kertaa Raahen Kopsaan. Koska kysymyksessä on kuitenkin Raetsaaren Mikan ja kylän ukkojen kehittelemä Rotta-maamoottoripyörä, sen järkälemäinen ulkoasu ja jykevä käyntiääni eivät pysy keltään salassa. 500 kiloisen härvilän käyttäminen nostaa taatusti hien pintaan ja sen jälkeen puolestaan maistuvat löylyt pihalta löytyvässä moottorikäyttöisessä turbosaunassa. Seuraavaksi kurkataankin mitä kaikkea speciaalia on syntynyt tämän pelle pelottoman ja sähkömestarin käsistä!
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus käynnistää peltotukien valvonnan tällä viikolla.
Touhula-päiväkotien yt-neuvottelut ovat päättyneet ja niiden lopputuloksena Touhulan toiminta päättyy kymmenessä päiväkodissa.
Kailamed Oy:n toimitusjohtaja Marko Kailasuota haastattelee Jussi Häkkilä.
Mikko Tapio aukaisi yhtiökumppaninsa kanssa kesäkuun alussa Torin Kipparin Oulun Kauppatorille. Valikoimasta löytyy Minetti-jäätelön ohella mm. italialaistyyppisiä syötäviä, jotka valmistetaan paikallisista Oulun seudun laadukkaista raaka-aineista.