Uusimmat

Siikalatvan kunta on palkannut kolme nuorta moposomettajiksi. Somettajien työt alkoivat kesäkuun toisena viikonloppuna
Hallitus esittää lisätalousarioesityksessään perusväylänpidon määrärahatasoon 40 miljoonan euron korotusta tälle vuodelle. Määrärahan korotuksella on tarkoitus hillitä korjausvelan kasvua.
Professori Heli Jantunen Oulun yliopistosta on saanut vuoden 2019 Suomen tiedepalkinnon, joka on arvoltaan 100 000 euroa.
Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden ratkaisu on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Muut varoituksia saaneet papit odottavat vielä päätöksiä.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi tammikuussa Pohjois-Pohjanmaan Pudasjärvellä tapahtuneen henkirikoskokonaisuuden tutkinnan ja asian käsittely on siirtynyt syyteharkintaan. Kokonaisuutta on tutkittu muun muassa murhana, törkeänä ryöstönä ja törkeänä vapaudenriistona.
Oulun käräjäoikeudessa on ryhdytty käsittelemään soramonttumurhaksi kutsuttua henkirikosta.
Pihlajalinna Oyj käynnistää toiminnan tehostamisohjelman valmistelun. Ohjelmalla tavoitellaan 14 miljoonan euron vuosittaisia kustannussäästöjä.
Emolahdentiellä Pyhäjärvellä sattui perjantaina kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus
Pohjois-Pohjanmaan luontoalan yrittäjät ry:n puheenjohtaja Anu Rosenberg kävi kertomassa huomisista Villiyrttikarkeloista ja luontoalan yrityksistä.
Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan eduskuntavaalien viimeiseen ennakkoäänestyspäivään liittyvässä epäillyssä vaalilain rikkomista koskevassa asiassa.
Oulun Päivät avaa tänään Oulun kesätapahtumasesongin.
Oulun ​Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjäpelaaja Jussi Jokisen kanssa.