Uusimmat

Influenssaa on todettu yhä enemmän Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella.
Kunnossapitoyksikön päällikkö Vesa Partasta Keski-Suomen ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Bittiumin tytäryhtiö Bittium Wireless on saanut tilauksen Suomen Puolustusvoimilta koskien ohjelmistoradiojärjestelmätuotteita ja päätelaitteita, jotka ovat tarkoitettu taktiseen tiedonsiirtoon.
Hiihtolomaliikenne käynnistyy tänään, kun eteläsuomalaiset aloittavat lomaansa.
Keliolosuhteiden nopean muutoksen vuoksi Jokilaaksojen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitosten alueella oli eilen iltapäivällä lukuisia liikenneonnettomuuksia.
Vesisade ja lauhtunut sää on tehnyt tiet erittäin liukkaiksi
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Vihannissa. Paavo Mikkosen (oik.) verstaalta löytyy valtava määrä moottorisahoja. Valikoimaan sisältyy myös harvinaisiakin "harventajia". Sauli Niiranen harrastaa myös alaa, eli kerää, korjaa ja myy sahoja.
Lämpimät ja sateettomat säät helpottivat puunkorjuuta vuonna 2018. Sääolosuhteiden myönteinen vaikutus näkyi myös Suomen metsäkeskuksen korjuujälkitarkastusten tuloksissa. Kasvatushakkuiden korjuujälki parani edellisvuoteen verrattuna. Eniten huomautuksia tarkastuksissa annettiin koko maan osalta puustovaurioista, liian leveistä ajourista sekä liiallisesta harvennusvoimakkuudesta
Taiteen edistämiskeskus on jakanut 452 000 euroa 26:lle yhteisölle taiteen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä ihmisten hyvinvointia taiteen keinoin lisääviin hankkeisiin esimerkiksi vanhus- ja nuorisotyössä sekä työyhteisöissä.
Tänään vietetään jälleen lukiolaisten penkinpainajaispäivää.
Maanmittauslaitos on koonnut viime vuoden kiinteistöjen kauppahinnat ja kauppojen lukumäärät.
Museo- ja tiedekeskus Luupin johtaja Jonna-Marleena Häröä haastattelee Jussi Häkkilä.