Uusimmat

Siikajoen Revonlahden kylälle Ruukintien ja kasitien varteen valmistuneet kevyen liikenteen väylät vihitään käyttöön ensi viikon perjantaina.
Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Skanska käynnistää uuden asuntohankkeen ennakkomarkkinoinnin Oulun Heinäpäähän rakenteilla olevan pyöreän Puistovahti-tornitalon naapuriin.
Ensimmäinen Suomen joulukauden yhteisavaus järjestetään tänä viikonloppuna 30:ssa kaupunkikeskustassa.
Kiimingin seurakunta jakaa yhdessä Kiimingin Halpa-Hallin kanssa tuhat täytekakkua itsenäisyyspäivän aattona.
Ylivieskan Kennelseura ry:n toteuttama Koskipuhdossa Korjaamontien ja Muuttolantien risteyksessä sijaitseva Renssulan koirapuisto on edennyt niin pitkälle, että puistoa voidaan pitää auki tänä talvena sään salliessa. Meri Satamaa Ylivieskan Kennelseurasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Liikenne on sujunut varsin hyvin huolimatta eilen alkaneesta sateesta ja tuulesta.
Laituri pyritään saamaan käyttökuntoon jälleen mahdollisimman pian.
Ari Kettukankaan haastateltavana SPEK:iltä erityisasiantuntija Ira Pasi.
Ari Kettukankaan haastateltavana Raahen seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n puheenjohtaja Aarne Eskola. Aarnella on monta omakohtaista kokemusta omaishoitajana olemisesta.
Oulun kaupunki muistaa kaikkia satavuotiaita ja sitä vanhempia oululaisia itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi.
Pohjois-Suomen suurin pikkujoulutapahtuma järjestetään lauantaina kahdeksatta kertaa. Ouluhallissa lavalle nousevat Lauri Tähkä, Erin, Dingo ja Petrus Schroderus.