Uusimmat

Oulun kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestystulos on selvillä. Oululaiset äänestivät toukokuussa, mihin asukkaiden ideoista laadittuihin ehdotuksiin kaupunki käyttää osallistuvan budjetoinnin 70 000 euroa. Kaiken kaikkiaan 17 ehdotusta äänestettiin toteutettavaksi.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on tänä keväänä tehdyllä eläinsuojelutarkastuskäynnillä havainnut puutteita Limingassa sijaitsevan Kukka- ja eläinpuisto Escurialin joidenkin eläinten pitopaikoissa sekä hoidossa.
Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden 2026 avoimen haun ohjelmakumppanit on valittu.
Projektipäällikkö, käräjätuomari Ahti Kontturia haastattelee Jussi Häkkilä.
Finavia uusii kesän aikana Kuusamon lentoaseman kiitotievalojärjestelmän sekä uudelleenpäällystää asematason ja rullaustien.
Poliisi pyytää yleisön apua tunnistaakseen vainajan, joka löydettiin Kajaanin Vimpelinvaarasta pari viikkoa sitten.
Energiayhtiö OX2 on allekirjoittanut sopimuksen Tuulialfan kanssa yhteensä noin 150:n tuulivoimalan rakentamisesta Utajärvelle, Pudasjärvelle, Ouluun, Kittilään ja Kuusamoon.
Kaksi henkilöä ryösti yhden ihmisen sunnuntaina Oulun Heinäpäässä.
Päällystys- ja tiemerkintätyöt ovat käynnistyneet Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen tiestöllä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen tarkastuslautakunta on arvioinut hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä, strategiaa, henkilöstön riittävyyttä sekä talouden tilannetta ja taloudellisia lähtökohtia.
Terveimmät suomalaiset asuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tekemän selvityksen mukaan Pohjanmaalla, Uudenmaan hyvinvointialueilla ja Helsingissä.
Poliisi valvoo lasten ja nuorten käyttäytymistä, kun koulujen lukuvuosi päättyy ensi viikonloppuna.