Uusimmat

Häiriötehtäviä Oulun poliisilaitoksen alueella lauantaiaamun ja sunnuntaiaamun välisenä aikana oli yhteensä 73 kappaletta. Suurimmillaan noin 100 hengen joukoissa liikkuneet nuoret muistivat edelleen myös etäisyyksien pitämisen. Tunturi-Lapin ja Koillis-Lapin alueilla koulujen päättymisviikonloppu sujui edellisiä vuosia rauhallisemmin.
Raahessa SSAB:n tehtaalla tapahtui työtapaturma. Tehtaan yhteydessä toimivalla pölynpoistolaitoksella huoltotoimenpiteitä suorittavan työntekijän oikea jalka jäi toistaiseksi tuntemattomasta syystä käynnistyneeseen ruuviin ja leikkautui nilkasta poikki. Myös toisen jalan jalkaterään tuli pieniä vammoja.
Fodelia-konsernissa on päätetty käynnistää kesällä 2020 investointiprojekti, jossa tytäryhtiö Feelia Oy:n tehdaskiinteistölle Pyhännällä tehdään noin 5 100 m2 laajennus.
Oulun keskustan nopeusrajoitus laskee 30:een kilometriin tunnissa ensi kuun alusta.
Oulun kaupungin aterioiden valmistustoiminta siirtyy ensi kuun alusta Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle.
Neljä biokaasukäyttöistä bussia aloittaa liikennöinnin Oulussa ensi kuussa linjalla 10 välillä Koskela-Heikinharju.
Kalastamaan lähtenyt mies löydettiin viime yönä menehtyneenä merestä Kalajoen Kekolahdessa.
Raahen Kauppaoppilaitoksen Stipendirahasto ja Juhlarahasto on jakanut neljä stipendiä opiskelunsa päättäville opiskelijoille.
Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukset ovat tänään kuuluttaneet päätöksen, jossa kielletään polttomoottoreiden käyttö veneissä Hossan kansallispuistoon kuuluvilla valtion vesialueilla Suomussalmen ja Taivalkosken kunnissa sekä Kuusamon kaupungissa.
Oulun uuden oikeustalon suunnittelu etenee. Tänään 28.5.2020 valtioneuvoston raha-asiainvaliokunta on puoltanut hanketta, ja Senaatti-kiinteistöjen hallitus on tehnyt investointipäätöksen. Uusi oikeustalokortteli osoitteessa Torikatu 34 - 40 kokoaa pääosan oikeushallinnon toimijoista saman katon alle. Torikadun tilojen arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 loppupuolella. 
Pyhäjoen kunta, Rakennusliike Sorvoja Oy ja Kuntarahoitus Oyj allekirjoittivat tänään sopimukset Saaren uuden koulun rakentamisesta.
Oulun Energia Oy:n kehitysinsinööri Reijo Pantsaria haastattelee Jussi Häkkilä.