Uusimmat

Kaksosten päivää vietetään Suomessa vuosittain helmikuun toinen päivä. Päivän on ideoinut Suomen Monikkoperheet ry
Fortum rakentaa Muhoksen Montan vesivoimalaitoksen yhteydessä sijaitsevalle kalanviljelylaitokselle uuden hautomorakennuksen.
Hallitus on osana lisätalousarviota julkistanut Metsähallitusta koskevan metsäomaisuuden siirron, jossa yli 30 000 hehtaaria arvokasta luontoa siirretään suojelun piiriin.
Oulussa usealta henkilöltä on varastettu rahaa, kun he ovat nauttineet tuntemattomien tarjoamia juomia.
Jyväskylän yliopiston tekemän selvityksen mukaan Suomessa on lisätty tutkimus- ja kehitystoimintaan liittyviä panostuksia yli 20:lla prosentilla vuosien 2017-2021 välillä.
Synnytys- ja naistentautien erikoislääkäri Outi Uimaria Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu yrittää tulkita tällä kertaa ajan patinoimaa peltiä Hitsauspuik...korjaan...Puikontiellä Kuivaniemen kirkonkylällä :) Tolosen Aleksi puolestaan kerää vanhoja traktoreita ja on lukenut enemmänkin kyseisten koneiden historiasta ja tekniikasta. Kyseinen nuorimies hallitsee uudempienkin koneiden sielunelämää ja jatkaa edelleen jossain vaiheessa myös asiakastöitä omalla korjaamolla ja toiminimellä. Kotitallista ja pihamaalta löytyy mm. useampi englantilainen David Brown ja niiden joukkoon on eksynyt muutama harvinaisempikin malli. Konekärpänen puraisi Aleksia jo pikkupoikana ja tuosta ajasta on puolestaan edelleen muistona Erkkolan invamoposta ja Sachsin moottorista kasattu "mikroauto". Tulevaisuus myös näyttää, alkaako tämän maahengellä varustetun sepän toimesta pöllyämään multa paikallisilla peltoviljelmillä!
Pauliina Mathlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Hirviä kaadettiin Riistakeskuksen mukaan päättyneellä metsästyskaudella kaikkiaan runsaat 37 000 yksilöä, noin 13 prosenttia edellisvuotta vähemmän.
Tuija Siermalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri kertoo kuntien työvoimasaatavuuden heikentyneen entisestään
Finland Festivalsin jäsenfestivaaleilla myytiin viime vuonna yhteensä 427 880 pääsylippua.