Uusimmat

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu lauantaiaamuun mennessä kaksi uutta positiivista laboratoriovarmistettua koronatapausta vanhoista tartuntaketjuista.
Tavarajuna törmäsi tasoristeystä ylittämässä olleen ajoneuvoyhdistelmän peräkärryyn Ylivieskassa tänään iltapäivällä.
THL on päivittänyt karttasovellusta, johon on koottu tiedot laboratoriovarmistetuista COVID-19-tapauksista Suomessa. Sovellus löytyy osoitteesta thl.fi/koronakartta.
Oulun kaupunki yhteistyökumppaneineen on aloittanut tällä viikolla Oulu-avun. Oulu-apu on matalan kynnyksen apua, jolla pyritään turvaamaan oululaisten arjen apu koronasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi. Apu pyritään turvaamaan erityisesti yli 70-vuotiaille ja riskiryhmiin kuuluville. Oulu-apua antavat yhteistyössä Oulun kaupunki, seurakuntayhtymä, asukastuvat ja järjestöt.
Alavieskassa murtauduttiin 3.4.2020 yöllä Auto- ja Konekorjaamo Marjakankaalle ja yritettiin murtautua Alavieskan apteekkiin.
Lapin ammattkorkeakoulun valmistuvat sairaan- ja terveydenhoitajilla työllistyminen on lähes varmaa.
Tähän päivään mennessä ELY-keskuksille on saapunut yhteensä 5570 rahoitushakemusta koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan takia.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa oli tänä aamuna hoidossa yhteensä kuusi koronapotilasta.
Allas Sea Poolin emoyhtiö Nordic Urban Oy ilmoittaa, että Oulun merikylpylän rakentamisen aloittamista siirretään aiemmin suunnitellusta koronaviruspandemian vuoksi.
Oulun Äimäraution raviradan kilpailuvastaava Nelli Lindholmia haastattelee Petri Alminoja.
Stora Enso ilmoitti eilen aloittavansa yt-neuvottelut lomautuksista Oulun ja Kemin tehtaillaan koronavirusepidemian takia.
Metsähallitus maksaa jälleen sadan euron löytöpalkkion sille ilmoitetuista maakotkan tai Pohjois-Suomesta löydetyistä merikotkan pesistä, jotka eivät ole ennestään Metsähallituksen tiedossa.