Uusimmat

Ylivieskassa järjestettävän Sun Pampas -kaupunkifestivaalin esiintyjäkattaus julkaistiin tänään.
Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2019 hyvä opettaja -tunnustuksen saa Oulun Sanginsuun koulun luokanopettaja Raija Veijola.
Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä on eristetty yksi matkailija koronavirusepäilyn vuoksi. Matkailija on kotoisin Wuhanin alueelta, josta hän on lähtenyt viisi vuorokautta sitten, ja hän on sairastanut kaksi vuorokautta hengitystieinfektiota, kertoo Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broas STT:lle
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on valinnut Siikajoen Yrittäjät viime vuoden paikallisyhdistykseksi.
Tällä kertaan käsitellään puskisten positiivisempia puolia. Haastattelussa lumiauraaja Tommi Holappa Kempeleestä, sekä Positiivisen palautteen vallankumous Oulu-ryhmän perustaja Juha "Vauhtipyörä" Ahola.
Limingan kunnanhallitus päätti eilisessä kokouksessaan tehdä tutkintapyynnön poliisille yksittäisen kuntalaisen Facebookissa julkaisemasta kirjoituksesta.
Galleristi Hanna Mannista Galleria MABD:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
SSAB:n koko viime vuoden liikevoitto oli 2,159 miljardia kruunua, kun vuotta aiemmin voitttoa kertyi 5,181 miljardia.
Oulun valtuusto kokoontui eilen vuoden ensimmäiseen kokoukseensa väistötiloihin kaupungintalon mentyä remonttiin vuoden vaihteessa.
Liikenne ruuhkautui tänä aamuna Oulussa nelostiellä huonon ajokelin vuoksi.
Vaalan Alassalmen lautan kantavuus on muuttunut toistaiseksi 44:ään tonniin.
Poliisi kaipaa havaintoja viime viikon maanantaina aamulla Nivalassa valtatie 28:n ja Pirttipuhdontien risteyksessä sattuneesta linja-auton ja avolavapakettiauton kolarista.