Uusimmat

Pohjois-Pohjanmaan liiton vuoden ensimmäisessä maakuntahallituksen kokouksessa Oulussa päätettiin tänään käynnistää Pohjois-Pohjanmaan ilmastostrategian päivittäminen.
Jokilaaksojen liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutki viime vuonna 14 kuolemaan johtanutta liikenneonnettomuutta.
Oulun ammattikorkeakoulu, Insinööriliitto ry sekä Oulun Insinöörit ry ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä ja kehittää yhteistyötä.
Oulun yliopistossa on kehitetty maailman lujin sementtiä sisältämätön ekokuivabetoni, ns. geopolymeeribetoni, joka valmistetaan kuivista raaka-aineista ja vedestä.
Ilmatieteen laitokselta päivystävä meteorologi Nina Karustoa haastattelee Jussi Häkkilä.
VR selvittää yhdessä viranomaisten kanssa, miksi Helsingistä Ouluun matkannut InterCity-junavaunu vaurioitui eilen Lahdessa.
Monetra Oulu Oy on saanut päätökseen noin 500:ä työntekijää koskevat yhteistoimintaneuvottelut, joiden tuloksena organisaatiorakennetta kevennetään ja joustavuutta lisätään.
Oulun Nuorkauppakamarin järjestämä lasten ja nuorten liikuntatapahtuma Liikukko nää? innosti viikonloppuna 3570 oululaista liikkumaan rikkoen samalla tapahtuman kävijäennätyksen.
Hannu Hautaniemi esiintyi lauantaina 19.tammikuuta yhtyeensä kanssa Oulunsuun Pirtillä. Katso videohaastattelu!
Lauantaisin Radio Pookissa ollaan viihteellä Joonaksen kanssa. Olemme lähetyksessä yhteydessä mielenkiintoisimpiin alueen tapahtumiin, tansseihin ja persooniin.
Tallissa oli kaksi hevosta, toinen pääsi itse ulos ja omistaja ehti pelastaa toisen. Hevoset eivät loukkaantuneet. Rakennus tuhoutui kokonaan ja palo ei levinnyt naapuri rakennuksiin. Syttymissyyksi arvioidaan tässä vaiheessa puulämmitteistä takkaa tai sähköä. Rakennus oli kooltaan pienehkö sisältäen tallin ja varustehuoneen.
Oulussa veden ja jäteveden käyttömaksu on yhteensä 3,50 euroa kuutiolta sisältäen arvonlisäveron. Vesihuollon liittymismaksut, rakentamisen aikaiset käyttömaksut, sakokaivolietteen vastaanottomaksu sekä sprinklerimaksu säilyvät myös ennallaan. Maksut ovat noin 25 % maan keskiarvoa edullisemmat.