Uusimmat

Palkinnot jaettiin RadioGaalassa Helsingin Messukeskuksessa perjantaina.
Lampinsaaressa syttyneessä tulipalossa ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden Oulun Sinfonian intendentin virkaa haki määräaikaan mennessä yhteensä 16 henkilöä. Hakuaika päättyi tänään kello 15.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Oulaisissa. Vesa "atomi" Raution koti on oikea pelle pelottoman paja. Miehen käsissä on syntynyt monenlaisia aparaatteja mm. kolme höyrykonetta.
Korkeakoulujen kevään yhteishaku alkoi eilen keskiviikkona.
Oulussa liikennevalvontaa tehnyt poliisipartio tavoitti varastetun auton torstain vastaisena yönä puoli yhden aikaan Maikkulassa.
Tuomittu aikoo valittaa. Hän kiistää teot edelleen.
Ari Kettukankaan jututettavana tutkija Eija Konttijärvi.
Raahe sijoittui neljänneksi seutukaupunkien vetovoimatutkimuksessa. Seutukaupunkien vetovoimatutkimus kertoo, että ”sujuvan elämän” imago toteutuu seutukaupungeissa. Turvallisuus, asuinympäristöön liittyvät mahdollisuudet ja liikenteellinen saavutettavuus nousevat seutukaupunkien vahvuuksiksi, kun asiaa kysytään kaupunkilaisilta itseltään.
Maatalouden ja maaseudun rahoitusta maksettiin Suomessa yhteensä noin kaksi miljardia euroa vuonna 2018. Summasta valtaosa oli viljelijätukia, joita maksettiin 1,7 miljardia euroa. Viljelijätukien lisäksi maksettiin rahoitusta kehittämishankkeisiin, maatilojen ja muiden maaseudun yritysten investointeihin, perustamiseen ja kehittämiseen, maidon ja hedelmien jakeluun kouluissa ja päiväkodeissa sekä muita, kuten menekinedistämiseen ja puutarhatuotteiden sekä luonnonmarjojen ja -sienten varastointiin tarkoitettuja tukia.
Yhteisestä Ovesta ry valitsi etsivän ja löytävän vanhustyön koordinaattorin toimeen psykiatrinen sairaanhoitaja Sari Pelttarin. Pelttari on aloittanut työt Tuokiotuvalla, uudessa ”Näe, kuule, kohtaa!” Etsivän ja löytävän vanhustyön hankkeessa. Hänen toiminta-alueenaan on koko Ylivieska.
Oulun poliisin partio pysäytti viime yönä kahden aikaan Oulun Ruiskukkatiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi.