Uusimmat

Ulkomaalaiselta naiselta anastettiin käsilaukku hänen ollessaan asioimassa Hiekkasärkkien jäätelökioskilla.
Oulun Taksipalveluiden ajamien vuorojen siirto väliaikaisille liikennöitsijöille aikaistuu, koska yhtiö on ilmoittanut, ettei se pysty hoitamaan vastuulleen kuuluvia vuoroja kesäaikataulukauden loppuun saakka.
Valentin Vaala -elokuvafestivaalin koordinaattori Ilmari Leppihalmetta haastattelee Jussi Häkkilä.
Salaojituksen Tukisäätiö osallistuu Oulun yliopiston vastinrahakampanjaan 100 000:n euron lahjoituksella tekniikan alalle.
Taivalkoskelta kulttuurituottaja Tiina Luokkasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Paperilastissa ollut rekka syttyi eilen iltapäivällä tuleen nelostiellä Tyrnävällä Ala-Temmeksen risteyksen eteläpuolella.
Oulun Nallikarin uimarannalta toissapäivänä otetussa näytteessä todettiin yhä liikaan enterokokkeja, joten uimakielto on edelleen voimassa.
Työt Väyläviraston Kontiomäki-Pesiökylä-radan perusparannushankkeessa ovat alkaneet Paltamossa ja urakka etenee Suomussalmen suuntaan.
Oulu10-asiakaspalveluiden Saaristonkadun asiointipiste on ensi maanantaista alkaen toistaiseksi auki vain maanantaisin ja torstaisin klo 10-16 sisäilmaongelman vuoksi.
Puhuri Oy:n rakentama viides tuulipuisto vihittiin eilen käyttöön Pyhäjoen Parhalahdella.
Kehonhuolloista vanhimpia keinoja on jooga. Jaana Rantanen kävi Urheilumajakan vieraana juttelemassa joogan ilosta ja hyödystä.
Poliisi pyytää havaintoja henkilöstä, joka ryösti taksinkuljettajan ampuma-aseella uhaten tänä aamuna Haukiputaan Huvipolulla.