Uusimmat

Tulevana lauantaina (23.11) Pookitanssien tähtiartistina tanssikansaa viihdyttää vuoden 2015 tangokuningatar Susanna Heikki. Suoralähetys Limingan nuorisoseuralta käynnistyy kello 18. Tanssit alkavat virallisesti kello 20.
Joonaksen vieraana Lumo Light Festivalista tuottajat Anna Lanas ja ohjelmapäällikkö Jarkko Halunen.
Valtioneuvosto myönsi tänään harkinnanvaraiset valtionosuuden korotukset tälle vuodelle.
Vesi- ja jätevesimaksuihin ei tule muutoksia Oulussa ensi vuonna.
Rasvamonttu kaasuttaa tällä kertaa Ylivieskaan. Sami Lund on armoton bemarien ystävä. Elikkä hurjapää stuntti - nimeltään "Luntti"! Mestari on tainnut ajaa autoilla kohta enemmän kahdella pyörällä kuin neljällä. Tutustutaanpa myös hänen BMW -kokoelmaan.
Suomi-sarjassa pelaava Laser HT:n päävalmentaja Janne Saarenpää oli Topiaksen juttusilla.
Tuupa Records perustettiin aikoinaan tarpeeseen saada levytettyä saamenkielistä musiikkia. Siitä Tuupa on laajentunut tapahtumien tuottajaksi, jonka käden jälki näkyy monessa tapahtumassa niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassakin. Tuupa Recordsin Jussi Isokoski vieraili Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana keskiviikkona.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt kunnille 1,3 miljoonaa euroa kulttuurin kehittämistehtäviin ja kokeiluihin.
Kalojen ylisiirtolaite Fortumin Oulujoen Montassa sijaitsevalla voimalaitoksella on houkutellut runsaasti taimenia ja lohia kesän ja syksyn aikana.
Raahessa viime keväästä saakka käytössä ollut Nuorten Liikuntapassi on otettu hyvin vastaan. Kokeilua on tarkoitus myös laajentaa entistä nuorempien käyttöön. Radio Pookin aamussa Paavo Törmin luona vierailleet Henna Leskinen ja Mari Ryönänkoski Raahen nuorisotoimesta pitävät kokemuksia positiivisina. Tulossa on myös liikuntapassin mobiilisovellus.
Oulun yliopiston hallitus päätti eilisessä kokouksessaan valtuuttaa rehtori Jouko Niinimäen aloittamaan selvitystyö yliopiston uuden kiinteistöstrategian pohjaksi.
Limingan kunta hallintojohtaja Katja Vuorista ja hankeasiantuntija Laura Kelhää haastattelee Jussi Häkkilä.