Uusimmat

Tehtävää haki 13 henkilöä. Moilanen valikoitui korkeatasoisesta hakijajoukosta ja erottautui edukseen monipuolisuudellaan, vuorovaikutustaidoillaan ja johtajaominaisuuksillaan. Moilanen on toiminut aikaisemmin mm. valtakunnallisen Taidetestaajat-kulttuurihankkeen hankepäällikkönä sekä parhaillaan projektipäällikkönä Monetra Oulu Oy:ssä. Hän aloittaa tehtävässään elokuun aikana.
Ajoneuvo syttyi palamaan. Onnettomuudessa oli yksi osallinen, jonka ensihoito kuljetti jatkohoitoon. Pelastustoimi sammutti ajoneuvon ja ohjasi liikennettä.
Vene oli merellä Rahjan sataman kohdalla noin 3 kilometrin päässä väylällä. Moottoriveneen vuotoa saatiin tukittua ja se pääsi pelastuslaitoksen veneyksiköiden saattamana turvallisesti Rahjan satamaan. Veneessä oli kaksi henkilöä, eivätkä he loukkaantuneet tilanteessa.
Rakennus on evakuoitu ja poliisi vartioi aluetta. Puolustusvoimat ovat aloittaneet käsikranaatin raivaamisen valmistelut. Raivaaminen tapahtuu todennäköisesti tänään iltapäivällä.
26-vuotias tsekkiläinen puolustajapelaaja Libor Sulak siirtyy Oulun Kärppiin yksivuotisella sopimuksella.
Kaksikerroksisen kerrostalon toisessa kerroksessa sijaitseva asunto paloi eilen illalla Kontiotiellä Oulussa.
Oulun seudun ympäristötoimi on ottanut tällä viikolla uimavesinäytteet seudun yhdeksältä EU-uimarannalta.
Kesän aikana koronatapausten lukumäärä on laskenut ja taudin esiintyvyys on vähentynyt merkittävästi.
Liikuntapaikkojen saavutettavuus on Pohjois-Suomessa hieman parantunut.
Suomen kuudessa suurimmassa kaupungissa Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa ja Turussa sijoitettiin viime vuonna kiireellisesti yhteensä 1 516 lasta kodin ulkopuolelle eli 11,1 prosenttia enemmän kuin edeltävänä vuonna.
Kaarlo Heikkistä ja Pauli Sarpolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen mukaan Limingan koulukodissa on rajoitettu sijoitettujen lasten liikkumista ilman päätöksentekoa.