Uusimmat

Lohikalojen IHN-taudin leviämisen estämiseksi perustettu rajoitusvyöhyke on lakkautettu Iin ja Simon kuntien rannikkoalueella.
Vestia Oy kokeilee palveluautomaattien käyttöä Haapaveden hyötyjäteasemalla ja Ylivieskan jätekeskuksessa.
Pohjois-Pohjanmaalla oli viime kuun lopussa 20 016 ja Lapissa 9655 työtöntä työnhakijaa
Vuonna 1941 syntynyt mies hukkui eilen iltapäivällä Jyringin kylällä Sievissä. Mies oli lähtenyt uimaan kotirannastaan, mutta noin sadan metrin päässä oli yllättäen vajonnut veteen. Elvytyksistä huolimatta mies menehtyi. Poliisi tutkii tapausta normaalina kuolemansyyntutkintana.
Kalajoen sataman tuonti kasvoi tämän vuoden alkupuoliskolla edelliseen vuoteen verrattuna 27 prosenttia 73 391:een tonniin.
Vene kaatui eilen Oulujoessa Poikkimaansillan kohdalla.
Maastopaloja syttyi mm. Kalajoella, Keminmaassa ja Siikalatvalla. Kipinä sai alkunsa niittokoneiden osuessa kiveen.
Penkka oli kooltaan 20x30 metriä ja palo muodosti lähialueille jonkin verran savua. Syttymissyystä ei ole tässä vaiheessa tietoa.
Saksalaisen teollisen sijoitusyhtiö Mutares AG:n omistama silta-, katto- ja teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut Donges Group ostaa SSAB:n tytäryhtiön Ruukki Constructionin Building Systems -liiketoiminnan.
Poliisitarkastaja Timo Ajastetta Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on aloittanut kevyen liikenteen väylän parannustyöt välillä Oulujoki-Saapponi Utajärvellä.
Tutkija Sirpa Lehtistä Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.