Ammattikorkeakouluinsinöörikoulutukset Raahessa jatkuvat myös ensi vuonna, kun yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa on päätetty jatkaa.
Centria-ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän erikoiskasvien viljelyn ja jatkojalostuksen potentiaalia tutkinut hanke on päättynyt.
Digillä terveysvalmennusta -hankkeen projektipäällikkö Erika Kukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin ammattikorkeakoulu on saanut Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen laatuleiman.
Kajaanin, Laurean ja Hämeen ammattikorkeakoulujen kehittämä oppimispeli Learning Life-Mysteeri 24/7 on valittu parhaaksi suomalaiseksi oppimisratkaisuksi.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 2,5 miljoonaa euroa Turun, Vaasan, Satakunnan ja Centria-ammattikorkeakoulun koulutus- ja TKI-yhteistyön laajentamiseen.
Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa huomenna.
Diakonia-ammattikorkeakoulun terveysalan koulutuspäällikkö Päivi Conlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun ammattikorkeakoulu on saanut Suomen Akatemialta 856 000 euroa NUVE-LAB-tutkimusympäristönsä jatkokehittämiseen.
Oulun ammattikorkeakoulu on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä 500 000 euroa NUVE-LAB-tutkimusympäristönsä jatkokehittämiseen.
Oulun teatteri sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat etsivät yhteiskunnallista teatteria yhteisellä kurssilla marraskuussa.
Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Rovaniemen kaupunki sateenkaariliputtavat monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kunniaksi ensimmäisen kerran huomenna.
Polar ja Oamk ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä, jonka ansiosta Oamk on kehittänyt opetustaan ja tki-työtään. Opiskelijoille Polar tarjoaa hienon polun työelämään. Oulun ammattikorkeakoulu palkitsee vuosittain sidosryhmän, jonka kanssa yhteistyö on erityisen toimivaa ja tuloksellista.
Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL on valinnut vuoden opeopiskelijaksi Heli Lounilan, joka on valmistumassa tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta.
Business Finland on myöntänyt 4,5:n miljoonan euron rahoituksen Oulun ammattikorkeakoulun koordinoimalle LEVITOI-hankkeelle, jossa tutkitaan uusia työkone- ja laiteratkaisuja alkutuotannon logistiikka- ja käsittelyhaasteiden voittamiseksi.
Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää kolme uutta koulutusta Raahessa ensi syksynä.