Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt korkeakoulutukseen ja nousevien alojen verkostojen kehittämiseen yli 11 miljoonaa euroa 27:lle kehittämishankkeelle.
Koulutuskeskus Brahen johtaja Jaana Ritolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
DIH-koordinaattori Mikko Himankaa Centria-ammattikorkeakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun ammattikorkeakoulu alkaa kouluttaa uusia rakennusmestareita muuntokoulutuksella, sillä rakennusalalla on puute työnjohtajista.
Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023.
Lapin ammattikorkeakoulu ja Poliisiammattikorkeakoulu allekirjoittivat eilen kumppanuussopimuksen.
Projektipäällikkö Kimmo Paajasta Oulun ammattikorkeakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun ammattikorkeakoulun koordinoima Arctic Drone Labs on saanut Euroopan komission tunnustuksen.
Sodankyläläisen Laura Knuutin Artesaanituote, torniolaisen Elina Stoorin iLme innorooms Oy:n Hiillosboksi ja kolarilaisten Tuuli ja Veera Kinnusen Probioottista puhtautta voittivat kansainväliseen W-Power-hankkeeseen kuuluneen, Lapin ammattikorkeakoulun koordinoiman naisyrittäjille, sellaisiksi aikoville tai naisyrittäjyyden edistämiseen pyrkiville henkilöille ja tiimeille suunnatun MAHTAVA-yritysideakilpailun.
Suomalaisen designin erikoisliikkeen Kuren opiskeluaikanaan perustaneet Hannu Laukkanen, Emma Pakanen ja Jenni Santaniemi ovat Oulun ammattikorkeakoulun tämän vuoden alumneja.
Pohjois-Pohjanmaan liitto on myöntänyt Oulun yliopiston Kerttu Saalasti instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologiat -tutkimusryhmälle sekä Oulun ammattikorkeakoululle yhteensä 240 000 euroa Pohjois-Suomen metalli- ja konepajayritysten sekä alan tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteisön verkostoimiseksi eurooppalaiseen yhteistyöhön.
Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa koronan vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ilmaiseksi koko ensi vuoden ajan.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa harkinnanvaraisena valtionrahoituksena tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.
Oulun ammattikorkeakoulun uusi tekniikan alan vetovoiman lisäämiseen pyrkivä Oamk Highway -pilotti laajenee Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymään.
Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun hallitukset ovat päättäneet yhteisten hallinto- ja tukipalveluiden liikkeenluovutuksesta.
Lapin ammattikorkeakoulun vuoden alumniksi on valittu Arctic Connect -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja, insinööri Toni Kurvinen.