Oulun ammattikorkeakoulu on saanut Suomen Akatemialta 856 000 euroa NUVE-LAB-tutkimusympäristönsä jatkokehittämiseen.
Oulun ammattikorkeakoulu on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä 500 000 euroa NUVE-LAB-tutkimusympäristönsä jatkokehittämiseen.
Oulun teatteri sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat etsivät yhteiskunnallista teatteria yhteisellä kurssilla marraskuussa.
Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Rovaniemen kaupunki sateenkaariliputtavat monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kunniaksi ensimmäisen kerran huomenna.
Polar ja Oamk ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä, jonka ansiosta Oamk on kehittänyt opetustaan ja tki-työtään. Opiskelijoille Polar tarjoaa hienon polun työelämään. Oulun ammattikorkeakoulu palkitsee vuosittain sidosryhmän, jonka kanssa yhteistyö on erityisen toimivaa ja tuloksellista.
Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL on valinnut vuoden opeopiskelijaksi Heli Lounilan, joka on valmistumassa tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta.
Business Finland on myöntänyt 4,5:n miljoonan euron rahoituksen Oulun ammattikorkeakoulun koordinoimalle LEVITOI-hankkeelle, jossa tutkitaan uusia työkone- ja laiteratkaisuja alkutuotannon logistiikka- ja käsittelyhaasteiden voittamiseksi.
Kajaanin ammattikorkeakoulu käynnistää kolme uutta koulutusta Raahessa ensi syksynä.
Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen on myöntänyt ammattikorkeakouluille 822 ja yliopistoille 1469 uutta aloituspaikkaa.
Centria-ammattikorkeakoulu järjestää ensi vuoden aikana kaksi tulevaisuusagenttikoulutusta yhteistyössä Turun yliopiston, LAB-ammattikorkeakoulun ja liikuntakeskus Pajulahden kanssa.
Diakonia-ammattikorkeakoulun hallitus on päättänyt uudistaa koulun kampusrakennetta.
Terrafamen toimitusjohtaja Joni Lukkaroista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun kolme koulutusalan toimijaa, Oulun yliopisto, Oulun Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä OSAO ovat aloittaneet yhteisen hankkeen, jossa rakennetaan uutta ja laajaa osaamisekosysteemiä.
Ammattikorkeakoulujen rahoitusmittareiden viime vuoden ennakkotietojen mukaan Lapin ammattikorkeakoulu on Suomen kolmanneksi paras, kun katsotaan yhdeksän mittarin yhteistulosta.
Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Caverion Suomi Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöstä.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella on kahden viime vuoden ajan edistetty maaseudun yrittäjien liiketoimintaosaamista, työkykyä ja hyvinvointia.