26-vuotias tsekkiläinen puolustajapelaaja Libor Sulak siirtyy Oulun Kärppiin yksivuotisella sopimuksella.
Kaksikerroksisen kerrostalon toisessa kerroksessa sijaitseva asunto paloi eilen illalla Kontiotiellä Oulussa.
Oulun seudun ympäristötoimi on ottanut tällä viikolla uimavesinäytteet seudun yhdeksältä EU-uimarannalta.
Kesän aikana koronatapausten lukumäärä on laskenut ja taudin esiintyvyys on vähentynyt merkittävästi.
Suomen kuudessa suurimmassa kaupungissa Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa ja Turussa sijoitettiin viime vuonna kiireellisesti yhteensä 1 516 lasta kodin ulkopuolelle eli 11,1 prosenttia enemmän kuin edeltävänä vuonna.
Eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen mukaan Limingan koulukodissa on rajoitettu sijoitettujen lasten liikkumista ilman päätöksentekoa.
Hovioikeus vahvisti tänään kansanedustaja Sebastian Tynkkysen Oulun käräjäoikeudessa vuoden 2019 lokakuussa saaman tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.
Korkein hallinto-oikeus piti voimassa Fortumin Oulujoen vesivoimalaitosten olemassa olevat kalatalousvelvoitteet.
Sinfonista metallia soittava Nightwish on oululaisen Qstock-festivaalin perjantain pääesiintyjä kesällä 2021. Huhtikuussa yhdeksännen studioalbuminsa julkaisseen Nightwishin on määrä aloittaa maailmankiertueensa syyskuussa. Ensi vuoden Qstockin muita toistaiseksi varmistuneita esiintyjiä ovat JVG, The Darkness, Sanni, Battle Beast, Kaija Koo, Stam1na, Ellinoora, Chisu, Vesala, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lähiöbotox, JC Stewart, Mikael Gabriel, Radiopuhelimet, Xysma ja Cledos.
Palo saatiin nopeasti sammutettua ja asukkaita ei ollut paikalla. Yläpuolen ja viereiset asunnot tuuletettiin ja henkilöt tarkistettiin. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Oulun ammattikorkeakoulussa viime kuun puolivälissä aloitettujen yt-neuvottelujen tuloksena toteutetaan yhteensä enintään 38:n henkilötyövuoden vähennys, joista valtaosa toteutuu eläkeratkaisuilla ja määräaikaisten työsuhteiden lukumäärää vähentämällä.
Oulun yliopiston lukuvuoden avajaistapahtuma Vulcanalia perutaan tämän vuoden osalta koronaviruksen vuoksi.
Kaksi henkilöautoa kolaroi varhain eilen Oulussa Ruskonseläntiellä.
Liiketoimintajohtaja Jukka Kaarretta Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä
Tutkija Laura Nauhaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Oulun Moniasunnot Oy:lle Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkien käyttöoikeuden osoituksena Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle sekä liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.