Vene kaatui eilen Oulujoessa Poikkimaansillan kohdalla.
Penkka oli kooltaan 20x30 metriä ja palo muodosti lähialueille jonkin verran savua. Syttymissyystä ei ole tässä vaiheessa tietoa.
Oulunkaari kokeilee Pudasjärvellä lapsiperheiden tilapäisten kotipalvelujen myöntämistä ilmaiseksi.
Oulussa lauletaan tulevana perjantaina klo 19 yhteislauluja Mikko Alatalon ja Jammi Humalamäen säestäminä. Ex-senaattoria jututtaa Ari Kettukangas.
Suomen Vuokranantajat ry:n ja Pellervon taloustutkimuskeskuksen asuntosijoittamisen tulevista tuotoista laatiman ennusteen pohjalta laaditussa kaupunkirankingissa houkuttelevimmiksi kaupungeiksi asuntosijoittajien näkökulmasta nousevat Rovaniemi, Kuopio ja Oulu.
Henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä suoralla tieosuudella vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastakkaisesta suunnasta tulleen rekan keulaan. Menehtynyt oli yksin henkilöautossa. Rekan kuljettaja ja matkustaja saivat lieviä vammoja ja heidät kuljetettiin jatkotutkimuksiin. Poliisi ja tutkijalautakunta tutkivat tapausta.
Oulussa ensi viikolla järjestettävä Qstock-festivaali muuttaa liikennejärjestelyitä maanantaista alkaen.
Oulu on mukana suurten kaupunkien C21-verkostossa ja samalla osa kesän SuomiAreenaa keskustelulla: Suomen kaupungit ja Kiina yhteistyössä – onks järkee vai ei?
Leirin johtaja Heidi Helasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Keskiviikosta lähtien ramppi jakaantuu kahteen haaraan, joista oikeanpuoleista uutta ramppia pitkin ajetaan Haukiputaan ja Rajakylän suuntaan. Vasemman puoleinen ramppihaara vie puolestaan Linnanmaan suuntaan.
Toista kertaa Oulussa järjestetty Suomipop Festivaali keräsi Kuusisaareen yhteensä 22 000 juhlijaa. Hyvässä säässä vietetty festivaali tarjoili kolmen päivän aikana Suomen ykkösartistien keikkoja. Suomipop Festivaali järjestetään Oulun Kuusisaaressa jälleen ensi vuonna 9.-11. heinäkuuta.
Oulun Kuusisaaressa viikonloppuna järjestettävä yleisötapahtuma sulkee Toivoniemen ja Kuusisaaren välisen kevyen liikenteen väylän tänään klo 14 huomiseen klo yhteen asti, huomenna klo 12 lauantaihin klo yhteen ja lauantaina klo 12 sunnuntaihin klo kolmeen saakka.
Oulun kaupunki on mukana Arctic Pulse -hankkeessa, jossa tarjotaan paikalliselle yleisölle ja matkailijoille Pohjoiskalotin musiikkia ja muuta kulttuuria esitteleviä elämyksiä.
Yksikerroksisen paritalon toisen osan kattorakenteet tuhoutuivat eilen illalla tulipalossa Oulussa Nujulantiellä.
Oulu Sote Labs on edennyt finaaliin Euroopan komission järjestämässä RegioStars Awards-kilpailussa.
Ari Kettukankaan jututettavana hyppymestari Markku Eklund Sky Breakersilta.