Kuuden suurimman kaupungin, Helsingin, Turun, Tampereen, Espoon, Vantaan ja Oulun yhteisen kannanoton mukaan tulevassa hallitusohjelmassa on tunnustettava kaupunkien merkitys EU-yhteistyössä ja asetettava hallituksen ja kaupunkien yhteisiä tavoitteita, jotta Suomi olisi tulevaisuudessa osaavampi ja kilpailukykyisempi.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 2,5 miljoonaa euroa Turun, Vaasan, Satakunnan ja Centria-ammattikorkeakoulun koulutus- ja TKI-yhteistyön laajentamiseen.
Eduskuntavaalin kahtena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä on annettu 492248 ääntä eli ennakkoon on äänestänyt 11,5 prosenttia äänioikeutetuista.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto epäilee tällä viikolla tekemänsä tarkastuskäynnin perusteella potilasturvallisuuden vaarantuneen Oulun yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian osastolla.
Skutsi kuulee -ohjelmapäällikkö Julia Sillanpäätä Mielenterveyden keskusliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun oikeustalon uudisosan rakennustyöt ja samalla koko oikeustalokorttelin uudistus on valmistunut Oulussa Torikadulla.
Viime yönä alkaneesta kiinteistöpalvelualan lakosta huolimatta Oulun kaupungin liikuntapaikat, koulut, kirjastot ja kulttuurilaitokset pysyvät auki ja toimivat.
Museovirasto on jakanut avustusta museoiden innovatiivisille hankkeille yhteensä 444 000 euroa.
Help Center Oulu jatkaa toimintaansa uusissa tiloissa Torikadulla.
Eduskuntavaalin ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä eilen annettiin yhteensä 236 178 ääntä, eli ennakkoon äänesti 5,5 prosenttia äänioikeutetuista.
Oulun seurakuntayhtymä aloittaa tuomiokirkon remontin ensi kuun lopulla.
Punaisen Ristin Oulun piiri myönsi lauantaina Ennakkoluuloton edelläkävijä-tunnustuksen Kuusamon kaupungin Raisa Kuusistolle.
Kickboxing Team Oulun Jonne Kahma on voittanut Itävallan Innsbruckissa järjestetyn potkunyrkkeilyn maailmancup-turnauksen.
Neurologian erikoislääkäri Mervi Ryyttyä Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ilmasotakoulu järjestää Rovajärven Sarriojärvellä tästä päivästä alkaen viikon mittaisen talvipelastautumisharjoituksen.
Suomen Luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistyksen puheenjohtaja Elina Heikkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.