Oulun kaupunki, Oulun kauppakamari, Forum24-lehti ja Oulun seurakunnat ovat käynnistäneet keräyksen, jolla autetaan oululaisia koronaviruksen vuoksi ahdinkoon joutuneita talouksia.
Koronatestaus Oulun Oritkarin drive-in-testauspisteellä päättyy talviolosuhteiden takia.
Oulun Ympäristön Kalevalaiset Naiset ry on valinnut vuoden 2021 Tähtiemoksi kasvatustieteen tohtori, järjestöneuvos Marja Irjalan.
Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus JEDUn toimipisteessä on tapahtunut viime viikon torstaina kymmenen henkilön joukkoaltistuminen.
Oulussa todettiin eilen puoleenpäivään mennessä 14 uutta koronatartuntaa.
Oulujoen vesistöalueen säännösteltyjen järvien pinnat ovat poikkeuksellisen korkealla ja voivat vielä nousta.
Ensilumenlatu avataan Oulun Sankivaarassa huomenna kello 9.
Oulun Teatterin torni valaistaan kahden viikon ajaksi oranssiksi.
Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa koronan vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ilmaiseksi koko ensi vuoden ajan.
Koko Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen.
Oulun kaupunginhallitus on myöntänyt Liisa Jaakonsaarelle Oulu-mitalin n:o 47.
Ari Kettukankaan jututettavana Kemin kaupungin sivistyspalveluista suunnittelija Venla-Eeva Kakko.
Pyöräilykuntien verkosto ry on valinnut Oulun vuoden 2020 pyöräilykunnaksi. Oulu on näyttänyt esimerkkiä niin baanaverkon toteuttamisessa, talvikunnossapidon jatkuvassa ja ennakkoluulottomassa kehittämisessä kuin poliittisten päättäjien pitkäjänteisessä ja myönteisessä suhtautumisessa pyöräilyn edistämiseen. Marjan jututettavana Oulun kaupungin liikenneinsinööri Harri Vaarala.
Pakkahuoneenkatu suljetaan liikenteeltä Uudenkadun ja Mäkelininkadun välillä tämän aamun ja perjantain klo 16 väliseksi ajaksi Oulussa. rakennustyömaan tekniikkasiirtojen vuoksi.
Pesäpalloliitto on myöntänyt tukea junioripäällikön palkkaamiseksi 19 jäsenseuralleen ja toiminnallista tukea neljälle jäsenseuralleen. Tuen yhteissumma on 150 000 euroa. Esimerkiksi Oulun Lippo Juniorit saivat 9000 euroa ja Simon Kiri 9000 euroa. Lisäksi Pesäpalloliiton myöntämää toiminnallista tukea ensi vuodelle sai Sotkamon Jymy 2000 euroa.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa harkinnanvaraisena valtionrahoituksena tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.