Oulun kaupunki yhteistyökumppaneineen on aloittanut tällä viikolla Oulu-avun. Oulu-apu on matalan kynnyksen apua, jolla pyritään turvaamaan oululaisten arjen apu koronasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi. Apu pyritään turvaamaan erityisesti yli 70-vuotiaille ja riskiryhmiin kuuluville. Oulu-apua antavat yhteistyössä Oulun kaupunki, seurakuntayhtymä, asukastuvat ja järjestöt.
Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa koronakriisin vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ilmaiseksi loppuvuoden ajan.
Allas Sea Poolin emoyhtiö Nordic Urban Oy ilmoittaa, että Oulun merikylpylän rakentamisen aloittamista siirretään aiemmin suunnitellusta koronaviruspandemian vuoksi.
Oulun Äimäraution raviradan kilpailuvastaava Nelli Lindholmia haastattelee Petri Alminoja.
Stora Enso ilmoitti eilen aloittavansa yt-neuvottelut lomautuksista Oulun ja Kemin tehtaillaan koronavirusepidemian takia.
Oululaisen jalkapalloseura AC Oulun pelaajat ovat ilmoittautuneet mukaan MTK:n, ProAgrian ja Suomen kylien viikko sitten avaamaan www.töitäsuomesta.fi -palveluun.
Opetushallituksen mukaan ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haki kevään yhteishaussa 151 700 hakijaa, 11 200 enemmän kuin viime vuonna.
Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronaepidemiassa ei ole tapahtunut suuria muutoksia.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan rikosepäilyssä, jossa Serbiasta johdettiin ammattimaista kannabiksen kasvatusta Suomessa vuosina 2016-2019.
Oulun seurakuntien viime vuoden tilinpäätös osoittaa hieman yli 600 000 euroa ylijäämää.
Ylivieskan kaupunki aloittaa kokeilun kouluruuan jakelusta etäopiskelussa oleville 1.-9. luokkalaisille.
Poliisi on aikaisemmin tiedottanut tutkivansa epäiltyä henkirikosta, joka on tapahtunut 8.12.2019 Kempeleessä.
Liikennejärjestelyt Oulun yliopistollisen sairaalan edustalla muuttuvat huomisesta alkaen.
Oulun kaupunki yhteistyökumppaneineen aloittaa Oulu-avun. Oulu-apu on matalan kynnyksen apua, jolla pyritään turvaamaan oululaisten arjen apu koronasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi. Apu pyritään turvaamaan erityisesti heikommassa asemassa oleville ja riskiryhmiin kuuluville.  Oulu-apua antavat yhteistyössä Oulun kaupunki, seurakuntayhtymä, asukastuvat ja järjestöt.
Oulun valvonta- ja hälytystoimintayksikön päällikkö ylikomisario Jyri Kivirintaa haastattelee Petri Alminoja.
Rajakylän, Kaakkurin, Myllyojan ja Lintulammen kouluissa pilotoidaan pakattujen oppilaslounaiden jakamista etäopetuksessa oleville oppilaille.