Oulun ammattikorkeakoulu, Insinööriliitto ry sekä Oulun Insinöörit ry ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä ja kehittää yhteistyötä.
Oulun yliopistossa on kehitetty maailman lujin sementtiä sisältämätön ekokuivabetoni, ns. geopolymeeribetoni, joka valmistetaan kuivista raaka-aineista ja vedestä.
VR selvittää yhdessä viranomaisten kanssa, miksi Helsingistä Ouluun matkannut InterCity-junavaunu vaurioitui eilen Lahdessa.
Monetra Oulu Oy on saanut päätökseen noin 500:ä työntekijää koskevat yhteistoimintaneuvottelut, joiden tuloksena organisaatiorakennetta kevennetään ja joustavuutta lisätään.
Oulun Nuorkauppakamarin järjestämä lasten ja nuorten liikuntatapahtuma Liikukko nää? innosti viikonloppuna 3570 oululaista liikkumaan rikkoen samalla tapahtuman kävijäennätyksen.
Lauantaisin Radio Pookissa ollaan viihteellä Joonaksen kanssa. Olemme lähetyksessä yhteydessä mielenkiintoisimpiin alueen tapahtumiin, tansseihin ja persooniin.
Oulun kaupungin asiantuntijaryhmä seksuaalirikosten ehkäisemiseksi kokoontui eilen toista kertaa.
Oulu on valittu Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi.
Pohjois-Suomen yläkoululaisten Taitaja9-aluekilpailu pidettiin tänään Oulun seudun ammattiopistossa Kaukovainiolla. Kuvassa kisan voittanut Ranuan yläkoulun joukkue.
Oulun yliopiston eläinmuseon tulevaisuutta pohtinut työryhmä ehdottaa, että uudentyyppinen luontonäyttely sijoitettaisiin tulevaisuudessa Tiedekeskus Tietomaan kolmanteen kerrokseen Oulun Myllytullissa
Oulun poliisilaitos on tiedottanut yhteensä yhdeksästä tällä hetkellä tutkinnassa olevasta alaikäisiin 10 - 15 vuotiaisiin tyttöihin kohdistuneesta epäillystä seksuaalirikoksesta Oulussa. Teot ajoittuvat kesään ja syksyyn 2018. Kaikissa teoissa epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä. Suurimpaan osaan on liittynyt yhteydenottaminen sosiaalisessa mediassa. Rikoksiin liittyen poliisilla on tällä hetkellä kymmenen henkilöä tutkintavankeudessa.
Vesisankarit-koordinaattori Susanna Aulinia Koululiikuntaliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Nokia aloittaa Suomessa ensi tiistaina yt-neuvottelut, joiden arvioidaan johtavan noin 350:n työpaikan vähennykseen.
Oulun kolme yksityistä taidegalleriaa, Galleria kajaste Kajaaninkatu, Neliö-Galleria ja Galleria kajaste Uusikatu yhdistivät voimansa ja toivottavat oululaiset tervetulleiksi kerran kuukaudessa pidettäville Galleriakävelylle.
ProAgria Oulun projektipäällikkö Merja Talvitietä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Osuuspankki luovutti eilen 10 000:n euron Taitaja-stipendin baritoni Tomi Punkerille Oulusta.