Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Rovaniemen kaupunki sateenkaariliputtavat monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kunniaksi ensimmäisen kerran huomenna.
Rautatieliikenteessä on häiriö Oulun ja Rovaniemen välillä.
Oulun Taksipalveluiden ajamien vuorojen siirto väliaikaisille liikennöitsijöille aikaistuu, koska yhtiö on ilmoittanut, ettei se pysty hoitamaan vastuulleen kuuluvia vuoroja kesäaikataulukauden loppuun saakka.
Salaojituksen Tukisäätiö osallistuu Oulun yliopiston vastinrahakampanjaan 100 000:n euron lahjoituksella tekniikan alalle.
Oulun Nallikarin uimarannalta toissapäivänä otetussa näytteessä todettiin yhä liikaan enterokokkeja, joten uimakielto on edelleen voimassa.
Oulu10-asiakaspalveluiden Saaristonkadun asiointipiste on ensi maanantaista alkaen toistaiseksi auki vain maanantaisin ja torstaisin klo 10-16 sisäilmaongelman vuoksi.
24-vuotias hyökkääjä Kasper Björkqvist on solminut Oulun Kärppien kanssa kaksivuotisen sopimuksen.
Oulun ympäristötoimi selvittää Nallikarin uimarannan veden laadun heikentymistä.
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Pohjois-Ritaharjun koulurakennuksen myynnin Hoivatiloille.
Oulussa uimari vajosi eilen veteen uimareissulla Möljän sillan lähellä.
Oulun seudun ympäristötoimi on tänään asettanut uintikiellon Nallikarin uimarannalle.
Katujen ja vesihuollon saneeraustyöt alkavat tällä viikolla Oulun Rajakylässä Kurjenpolven ja Valmutien alueella.
Apulaisprofessori Tero Luukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi sai perjantaina puolenyön jälkeen hälytyksen Oulun Välivainiolle, jossa todettiin, että asunnon lattialle oli sytytetty tulipalo.
Oulun Taksipalveluiden pesänhoitaja on ilmoittanut Oulun kaupungille, että yhtiö hoitaa vastuullaan olevan paikallisliikenteen 5.7. saakka. Oulun Taksipalveluista on myös tullut tänään ilmoitus, että siltä on tiistaina 21.6. jäänyt ajamatta muutamia vuoroja linjoilla 1 ja 54 kuljettajapulan vuoksi.
Oulun kaupunki purkaa Oulun Taksipalvelut Oy:n kanssa tekemänsä liikennöintisopimukset julkisesta joukkoliikenteestä. Joukkoliikennejaosto päätti asiasta 15. kesäkuuta pitämässään kokouksessa.