Oulu on ensimmäinen verkostoon kuuluva suuri kaupunki Pohjoismaissa.
Oulun seudun kuntien hallitusten puheenjohtajat esittävät seutuyhteistyön tiivistämistä Tampereen ja Turun kaupunkiseutufoorumien malliin.
Kuuden suurimman kaupungin, Helsingin, Turun, Tampereen, Espoon, Vantaan ja Oulun yhteisen kannanoton mukaan tulevassa hallitusohjelmassa on tunnustettava kaupunkien merkitys EU-yhteistyössä ja asetettava hallituksen ja kaupunkien yhteisiä tavoitteita, jotta Suomi olisi tulevaisuudessa osaavampi ja kilpailukykyisempi.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 2,5 miljoonaa euroa Turun, Vaasan, Satakunnan ja Centria-ammattikorkeakoulun koulutus- ja TKI-yhteistyön laajentamiseen.
Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin hyvinvointialueet ovat selvittäneet mahdollisuutta tehdä yhteistyötä lakisääteisissä kuljetuspalveluissa.
Tyrnävän Tempauksen pesäpallojaoston puheenjohtaja Mari Järvelää haastattelee Jussi Häkkilä.
Tyrnävän kunnan kehittämispäällikkö Janna Kumpulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Projektipäällikkö Leila Rahkonen-Naviaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen sisäministeri Maria Ohisalo ja Ruotsin sisäministeri Mikael Damberg allekirjoittavat tänään sopimuksen raja-alueen poliisiyhteistyöstä Tornionlaaksossa.
Oulun yliopiston koordinoima maailman ensimmäinen 6G Flagship -tutkimus- ja kehitysohjelma ja Singapore ovat sopineet keskinäisestä teknologiayhteistyöstä.
Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Caverion Suomi Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöstä.
Makian viimeviikkoinen päätös lopettaa yhteistyö tavaratalo Kärkkäinen Oy:n kanssa tuli yhtiön mukaan sille yllätyksenä ottaen huomioon, että yhteistyötä on kaiken aikaa laajennettu ja tulevaisuutta suunniteltu yhdessä sekä nyt kysymyksessä olevat asiat on käsitelty jo aiemmin.
Makia Clothing irtisanoo yhteistyön tavaratalo Kärkkäinen Oy:n kanssa.
Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023.
Oulun ja Vaasan yliopistot aloittavat uuden autonomisten ja kestävien järjestelmien maisteriohjelman, samalla alkaa yhteistyö kandidaattiohjelmien opetuksessa.
AC Oulu ja Oulun Luistinseura ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on entistä vahvempi ja selkeämpi pelaajaputki Oulun alueen junioripelaajille.