Rovaniemellä asuva Saara Vilkuna kadoksissa

Poliisi pyytää havaintoja kadoksissa olevasta Saara Vilkunasta.

Ylivieskan Renssulan koirapuisto avautuu sään salliessa

Ylivieskan Kennelseura ry:n toteuttama Koskipuhdossa Korjaamontien ja Muuttolantien risteyksessä sijaitseva Renssulan koirapuisto on edennyt niin pitkälle, että puistoa voidaan pitää auki tänä talvena sään salliessa. Meri Satamaa Ylivieskan Kennelseurasta haastattelee Jussi Häkkilä.

Huumehelvetistä selvinnyt ex-kiekkotähti Marko Jantunen - "Arki on elämässä tärkeintä"

Radio Pookin aamuvieraana piipahti huumehelvetistä selvinnyt ex-kiekkotähti Marko Jantunen. Avoimesti ongelmistaan viime vuosina kertonut Jantunen hakeutui hoitoon syyskuussa 2015.

Kilpailut

Uusimmat

Finlandersin Aarne Hartelin oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
YK:n naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisena päivänä Oulussa järjestetään perinteinen kynttilätapahtuma. Tänä vuonna teemana on eroperheen naiset ja lapset. Oulun ensi- ja turvakodilta Riitta Pohjoisvirta vieraili Pookin iltapäivässä.
Rajattoman Jussi Chydenius vieraili Pookin iltapäivässä.
Pohjois-Suomen suurin pikkujoulutapahtuma järjestetään lauantaina kahdeksatta kertaa. Ouluhallissa lavalle nousevat Lauri Tähkä, Erin, Dingo ja Petrus Schroderus.
Milla Liljeroosia haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunsalon Kotiseutumuseon pihapiirissä ja kirkon ympäristössä järjestetään viikonloppuna Entisajan Joulumarkkinat. Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä oli Arto Marttila.
Oulu-opiston juhlavuosi huipentuu Suomen suurimpaan työpajaan ja konserttien sarjaan viikonloppuna Pohjankartanossa. Rehtori Outi Lohi vieraili Pookin iltapäivässä.
Lapsuus.ouka.fi -sivuilla on Oulun kaupungin omien palvelujen lisäksi järjestöjen, seurakunnan ja yksityisten yritysten palveluita. Marjan kanssa juttusilla oli projektikoordinaattori Johanna Timonen.