Mies loukkaantui vakavasti törmättyään mönkijällä puuhun Rovaniemellä

Mönkijää maastossa kuljettanut mies törmäsi puuhun lauantaina ennen puolta yötä Rovaniemen Norvajärven pohjoispuolella.

Oulussa kadonnut iäkäs muistisairas nainen löydettiin Muhokselta

Oulussa Kellon Kiviniemestä viime viikon lopulla kadonnut muistisairas iäkäs nainen löytyi eilen puoliltapäivin Muhoksen Viskaalinmäeltä maastosta.

Kevyen liikenteen väylää Kalajoen Rautioon

Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen alkaa Kalajoen Rautiossa maantien 774 varteen.

Kilpailut

Uusimmat

Liiketoimintajohtaja Pekka Kimpimäkeä haastatteli Pookin aamussa Paavo Törmi
Pyörällä kuuhun -hankkeen projektikoordinaattori Siiri Sariasta ja Järvelänjärven grillikahvilan isäntä Jorma Romppasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Invalidiliiton viestintäasiantuntija Markus Pitkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Koordinaattori Ninni Pehkosta Lastenkulttuurikeskusten liitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tarja Teitto-Tuckettia Munuais- ja maksaliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Saija Tuupanen
Kohti Tangomarkkinoita: Marjan jututettavana Aki Samuli
Tuomas Marttila-Tornio kertoi Pookin iltapäivässä Nuijamiesten lavan kuulumisia tanssikauden kynnyksellä.
American Car Show Oulu nähdään viikonloppuna Ouluhallissa. Pookin iltapäivässä vierailivat American Car Club Oulun puheenjohtaja Mika Tapio ja hallituksen jäsen Harri Honkala.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Heikki Salo.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Mika Sihvola.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Mika Sihvola.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Mika Sihvola.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 20 Esa Kinnunen.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 20 Johanna Rantsi.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 19 Eero Nummela.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 19 Bablo.
Rasvamonttu kurvaa tällä kertaa kesäbaanalle Vihannissa ja Lampinsaaressa. Tenhovuoren Terjelle ja hänen hulppealle Vauxhall kokoelmalle kesä on myös luvattua aikaa ja Lampinsaaren konesuojan viimeisiäkin ajokkeja heräteltiin jo talviunilta toukokuun alkupuolella. Mestari on kasvanut kyseiseen automerkkiin jo lapsuudesta saakka ja synnytyslaitokseltakin hänet tuotiin kotiin Vauxhall Victorilla. Vuosien aikana autovalikoimaan on päätynyt myös ehdottomia nuoruuden haaveita ja yksi niistä on kullanvärinen Magnum 2300 vuosimallia 1975. Kaasupolkimelle ei tunnu löytyvän pohjaa myöskään keltaisella vuoden 1971 Firenzalla kurvaillessa. Vaimolle puolestaan rakentuu hiljalleen harvinainen farmari Viva kotitallissa Vihannissa. Kaiken tämän kokonaisuuden kruunaa tallin hyllystä löytyvä ja koko maan kattava Vauxhall & Bedford Club Finland -kerhon Vauxhalleja ja Bedfordeja käsittelevä merkkikirjasto.
Rasvamontussa nähdään tällä kertaa rautaa rajan takaa Rytkynkylällä Haapavedellä. Lause tosin voi tarkoittaa Hyvärisen Raimon kohdalla keräiltyjä jenkkirautoja, mutta myös aikanaan sotatantereelta romuina pelastettua ja mestarin itsensä jalostamaa vuoden 1938 Ford "säiliöautoa". Rami on innokas diesel koneille ja on kasannut eläissään eräänkin vaihdelaatikon autoihin ja erilaisiin raskaan kaluston koneisiin. Tallista löytyy mm. kaksi Oldsmobilea -70 ja 80-luvulta, sekä projektina oleva Buick riviera vuosimallia 1966. Miehen työhistoria on myös värikäs, limittyvä ja lomittuva, kuin hot rod kamppeiden coctailit erilaisissa autoissa ja isommissa roippeissa. Eli koitetaanpa saada 30 vuoden aikana toistasataa tämän herran nurkissa pyörinyttä ajokkia mahtumaan myös seuraavan 13 minuutin mittaiseksi hot rotiksi!
Rasvamontussa ollaan tällä kertaa uraa uurtavia edelläkävijöitä Haukiputaan Kellossa. Heinosen Ari ja Tanja ovat nimittäin innostuneet ja jopa hullaantuneet sähköistettyihin kiinalaisiin ajopeleihin. Kovin moni muu niihin ei ole kotimaassa vielä ehtinyt hurahtaakkaan, koska kyseisen pariskunnan tallista löytyy Suomen ainoa moottoripyöräksi rekisteröity kolmipyöräinen ja lavallinen Huaihe sähköhyötyajoneuvo. Mukaan mahtuu myös erilaisia moposkoottereita ja Mangosteenin valmistama tyylikäs ja erehdyttävästi harrikkaa muistuttava M1 mopo. Seuraavana selvitetäänkin laulujen sanoin, kuinka kauas mopolla pääsee ja kuinka paljon mahtuu pieneen Huaiheen!