Kiviniityn suvussa vaalitaan raskaankaluston koneita jo neljännessä polvessa Revonlahdella

Rasvamonttu soi tällä kertaa ja isosti Revonlahdella Siikajoella. Kiviniityn Reijon kiinnostus isoihin koneisiin on siirtynyt jälkipolville. Onhan mestari itsekkin kuorma-autoilijan poika. Yläkuvassa myös tytön poika Otso, joka opiskelee tällä hetkellä metallialaa. Koneiden kasauksen lisäksi näiden seppien käsissä taipuu myös teräs monelle mutkalle. Seuraavaksi kurkataan meneillä olevat projektit ja luodaan lopuksi silmäys suvun historiaan raskaankaluston parissa.

Oulussa todettu yksi uusi koronatapaus

Suomessa on todettu 59 uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Susi jäi auton alle Limingassa

Limingassa on jäänyt susi auton alle lauantain vastaisena yönä. Susi jäi auton töytäisemäksi noin yhden aikaan yöllä Paavolantiellä Limingassa. Onnettomuudessa kuollut susi oli uros ja se on toimitettu Eviraan tutkittavaksi. Tutkituista susista 26 on jäänyt auton, neljä junan ja yksi traktorin yliajamaksi. Limingan susi onnettomuudesta kertoi ensin Maaseudun tulevaisuus.

Kilpailut

Uusimmat

Koronakriisi on lisännyt kaupan alan esimiestyön kuormittavuutta. Sairauslomien ja lomautusten lisääntyessä peräti joka toinen esimies raportoi kasvaneen työtaakan vaikuttaneen omaan jaksamiseen. Lisäksi kysely osoitti, että kaupanalan yritykset ovat reagoineet vallitsevaan kriisiin hyvin eri tavoin
Liminganlahden Virkkulan lintutornin edustalla tavattiin maanantaina ainakin 24 äärimmäisen uhanalaista kiljuhanhea. Kiljuhanhia on paikalla edelleen tänään. Kiljuhanhia on havaittu myös Virkkulan lähellä olevilla pelloilla, Liminganlahden metsästysrauhoitusalueen ulkopuolella.
Poliisi valvoo tehostetusti suojatiesääntöjen noudattamista, turvalaitteiden käyttöä, kännyköiden käyttöä sekä muita tarkkaamattomuutta liikenteessä aiheuttavia tekijöitä.
Lajissaan ensimmäinen, 340-sivuinen Lounais-Lapin retkiopas on ilmestynyt. Kirjassa esitellään tarkasti mm. Oulun seudun retkeilykohteet. Sektori kulkee Hailuodosta aina Pelloon asti.
Lippo otti eilen toisen askeleen kohti sarjanousua voittamalla kotiottelussaan Haminan Palloilijat. Oululaisjoukkue on finaalisarjassa niskan päällä otteluvoitoin 2-1.
Pookin päivässä haastattelussa taiteilija, tuore yrittäjä ja kehorauhan puolestapuhuja Mari Korpela. Korpelan näyttely "Shame no more" nähtävillä Oulussa Voimala 1889:ssä 18.9.-4.10.2020
Tove Janssonista kertova elokuva saa ensi-iltansa 2. päivä lokakuuta. Päänäyttelijä Alma Pöysti joutui opettelemaan roolia varten monenlaisia uusia taitoja kuten maalaamista.
Radio Pookin Päivässä puhuttiin keskiviikkona Kotona Asuen Seniorihoiva palvelusta. Studiovieraana Mira Kontio.
RotuaariRalli on hyvän mielen kaupunkiseikkailu. Tämän vuoden tapahtuma siirrettiin koronan vuoksi toukokuulta syyskuulle.
Sari Raatesalmi on tuore Muhoksen Mimmi. Marja jututti Saria Pookin iltapäivässä.
Oulun ammattikorkeakoulu ja opiskelijat järjestävät jo neljättä kertaa Likis-lähiruokatapahtuman. Likis edistää ekologista ja kestävää ruoantuotantoa sekä vastaa kasvavaan lähiruoan kysyntään Oulun seudulla.
Keväältä syksylle siirretyt juhlavuoden huipentavat näytökset päästään järjestämään tulevana viikonloppuna Pohjankartanon salissa. Näytösten järjestelyt on hoidettu yhteistyössä THL:n ja kaupungin terveysjohtajan kanssa.
Pooki Viihteellä Showssa kuultiin lauantaina (12.9) keikkatärppi Urjanlinnasta, Sievistä. Haastattelussa perjantaina 40v. juhla-albuminsa julkaissut Charles Plogman.
Pooki Viihteellä Showssa kuultiin keikkatärppipuhelu Suukosken Keitaalta, Tervolasta. Haastattelussa pitkän linjan muusikko Arja Havakka, jonka keikkaura alkoi jo 1960-luvun loppupuolella.
Pooki Viihteellä Showssa kuultiin lauantaina (5.9) Saija Tuupasen keikkatunnelmia Suukosken Keitaalta, Tervolasta. Tanssi-ilta sai Meri-Lapissa uuden käänteen, kun illan toiseen orkesterin, Finlandersin, keikalle tulo viivästyi onnettomuuden vuoksi.
Pooki Viihteellä Showssa kuultiin lauantaina (5.9) Nina Åkermanin keikkatunnelmia Ruokolahden lavalta Paavolasta. Tyngäksi jäänyt kesäkausi päättyi ManTran ja Nina Åkermanin vierailun myötä.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Johannes Vatjus.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Johannes Vatjus.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Johannes Vatjus.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Johannes Vatjus.
Ari Steniuksen vieraana Urheilumajakassa Jarmo Karpakka, jonka eläköitymisriitti on kävely Jäämereltä Itämerelle.
Ari Steniuksen vieraana Urheilumajakassa tänään Hannes Hyvönen.
Ari Steniuksen vieraana Urheilumajakassa tänään AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Neitosten Maikki.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Lasse Paasikko.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Leevi Lauri.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 37 Teemu Roivainen.
Rasvamonttu seikkailee kertaa kotikentällä Raahessa. Tokolan Ari harrastaa työn ohessa myös vapaa-ajallaan käyttöautojen ja vaikka harvinaisempienkin monopelien kunnostamista. Esimerkiksi korroosiokorjaukset hoituvat aina tarkasti ja pintaa syvemmältä. Ja koska mestari tekee päivätyötä myös perustamallaan kierrätyspiste Rannikon SERO-yhdistyksellä, pitää hän silmänsä auki myös laadukkaiden ja erikoisempien pientavaroidenkin kohdalla. Kuvien lopussa myös kierrätysmyymälän irtaimistoa.
Rasvamonttu kurvaa tällä kertaa Siikajoelle. Paikallisella Lännentien autopurkaamolla touhuaa innokas kolmen kopla, joka on kehittänyt Volvo 940 henkilöautosta ensimmäisen oman drifting auton. Lajia ja autoa on jo testattu, mutta menopelin virittämisessä nälkä on kasvanut syödessä. Katsotaanpa miten projekti etenee, miltä ajo on näyttänyt tähän mennessä ja mitä muitakin projekteja on mahtunut matkan varrelle. Jutun lopussa esittäytyy myös naapurin isännän erikoinen Valmetin ja Valtran moderniretro fuusio.