Oululainen Esa Väänänen ikuisti Kaijonlahden Eetvartti-majavan – ”sellainen eläinkokonaisuus kiehtoo”

Luontokuvaaja Esa Väänänen on erityisesti kuvannut Oulun Kaijonlahden ja Kuivasjärven alueita yli 30 vuoden ajan.

Neljä loukkaantui Oulussa henkilöauton ja asuntoauton nokkakolarissa

Valtatiellä 20 sattui tänään puolenpäivän aikaan henkilöauton ja asuntoauton välinen nokkakolari, jossa loukkaantui neljä henkilöä.

Taloyhtiöiden siirrettävä osakeluettelonsa huoneistotietojärjestelmään vuoden loppuun mennessä

Maanmittauslaitokselta palvelupäällikkö Suvi Väärälää haastattelee Jussi Häkkilä.

Kilpailut

Uusimmat

Tuleva talvikausi matkailualalla näyttää pitkästä aikaa piristymisen merkkejä. Myös työntekijöiden rekrytointi käy parhaillaan kuumimmillaan. Matkailuyhtiö Lapland Hotels & Safarikselle hakemuksia on tullut aiempaa enemmän. Myös matkailualalta koronan aikaan lähteneet ovat palaamassa tutun työn pariin ja samalla Lappi houkuttaa yhäenemmän ammattilaisia myös ulkomailta. Lapland Hotels & Safariksen henkilöstöpäällikköä Taru Tahvanaista haastatteli Pookin aamussa Paavo Törmi.
Asiasta kuultiin lisää Radio Pookin aamussa viime viikon tiistaina
Oulun alueen matkailuyhteistyö voimistuu entisestään, kun Kemi liittyi mukaan Pohjolan rengastien matkailureitistöön. Kemi on kansainvälisesti tunnettu matkailukohde, joten yhteistyön odotetaan tuovan uutta vetovoimaa etenkin Oulun alueen kansainväliseen matkailuun.
Maa- ja kotitalousnaiset tuovat esille suomalaista ruokaa, sen tuottajia ja sankaritarinoita suomalaisen ruoan takana. Oulun piirikeskus antaa vuosittain Maistuva maaseutuyritys -tunnustuksen maakunnan maistuvimmalle yritykselle. Valinnalla halutaan nostaa esiin maaseudun upeita makuja,raaka-aineita, ruokayrityksiä ja ruoka-aarteita.
Pookin päivässä Minnan jututettavana ChurroNamian yrittäjät Satu ja Heikki Ylisirniö.
Hedberg On the Road Again stand up -kiertue esiintyy lauantaina Oulussa. Joonas tavoitti Sami Hedbergin puhelimitse Pookin päivässä.
Suomen Punaisen Ristin ensiaputoiminnan ja päihdetyön suunnittelija Kati Laitilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Rehtori Petri Kuljua sekä Teijo Hildeniä ja Hannu Lukinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Taikuri Simo Aallon 45-v. taiteilijajuhlakiertue esiintyy lauantaina Oulussa ja sunnuntaina Rovaniemellä. Pookin iltapäivässä Joonaksen vieraina kävivät Simo ja Kirsti Aalto.
Mahdoton rakkaus -tangonäytelmän ensi-ilta on torstaina 21. syyskuuta Vantaan Kulttuuritalo Martinuksessa. Näytelmän ohjaaja Sari Siikander oli Marjan kanssa jutustelemassa Pookin iltapäivässä.
Oulunseudun Fysioterapia osallistuu tulevana viikonloppuna Seniorimessuille. Marja kävi juttusilla Oulunseudun Fysioterapian Limingantullin toimipisteessä toimitusjohtaja, fysioterapeutti Sirpa Erhon ja kehitysjohtaja Jarkko Aunon luona.
Marja soitteli Pookin iltapäivässä ravintola Valdemarin Tuula Alapirtille. Lähetys Pookitansseista käynnistyy perjantaina kello 18. Illan juontajina toimivat Marja Ollakka ja Suvi Hiltunen.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on muusikko Jukka Ruusumaa.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on muusikko Jukka Ruusumaa.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on muusikko Jukka Ruusumaa.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on A. Aallon Rytmiorkesterin laulaja Vesa Järvensivu.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 36 Alina Liikola.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 36 Tarja Lunnas.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 35 Antti Ahopelto.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 35 Teemu Harjukari.
Rasvamonttu tutkii tällä kertaa isoa konelanssia Raahen Saloisissa. Kierroksella voisi syödä vaikka eväät välillä, nimittäin sen verran paljon erilaisia härveleitä on ehtinyt Joensuun Teuvo haalimaan kokoelmaansa vuosien aikana. Valikoimaan mahtuu mm. useita traktorimerkkejä ja työkoneita. Koneharrastelun lisäksi mies on ehtinyt tehdä pitkän elämäntyön perustamansa Tevo Oy konepajan päällysmiehenä.