Tolosen Aleksin harvinaisemman David Brown 900:sen ja muiden vanhojen traktoreiden ei kannata erehtyä oikuttelemaan tekijänsä käsissä Kuivaniemellä

Rasvamonttu yrittää tulkita tällä kertaa ajan patinoimaa peltiä Hitsauspuik...korjaan...Puikontiellä Kuivaniemen kirkonkylällä :) Tolosen Aleksi puolestaan kerää vanhoja traktoreita ja on lukenut enemmänkin kyseisten koneiden historiasta ja tekniikasta. Kyseinen nuorimies hallitsee uudempienkin koneiden sielunelämää ja jatkaa edelleen jossain vaiheessa myös asiakastöitä omalla korjaamolla ja toiminimellä. Kotitallista ja pihamaalta löytyy mm. useampi englantilainen David Brown ja niiden joukkoon on eksynyt muutama harvinaisempikin malli. Konekärpänen puraisi Aleksia jo pikkupoikana ja tuosta ajasta on puolestaan edelleen muistona Erkkolan invamoposta ja Sachsin moottorista kasattu "mikroauto". Tulevaisuus myös näyttää, alkaako tämän maahengellä varustetun sepän toimesta pöllyämään multa paikallisilla peltoviljelmillä!

Päihtyneiltä huijattu rahaa Oulussa

Oulussa usealta henkilöltä on varastettu rahaa, kun he ovat nauttineet tuntemattomien tarjoamia juomia.

Oulun yliopiston tutkijat löysivät uusia kohdun myoomille altistavia geenejä

Synnytys- ja naistentautien erikoislääkäri Outi Uimaria Oulun yliopistollisesta sairaalasta haastattelee Jussi Häkkilä.

Kilpailut

Uusimmat

Kaksosten päivää vietetään Suomessa vuosittain helmikuun toinen päivä. Päivän on ideoinut Suomen Monikkoperheet ry
Oulun Toppilansalmeen on avattu Joo Hetki -kahvila. Uuden kahvilan takana on vuokra-asumista tarjoava Joo Kodit, joka haluaa luoda monipuolisesta kahvilasta ja tapahtumatilasta kohtaamispaikan asukkaille sekä samalla kehittää Toppilansalmen alueen palveluita. Mutta miksi vuokra-asumista tarjoava yhtiö haluaa kehittää asukaidensa sosiaalistakin viihtymistä. Siihen vastasi markkinointipäällikkö Roosa Lappalainen Paavo Törmille Radio Pookin aamussa
Ylivieskalaisilla on mahdollisuus tavata kaupunginjohtaja Maria Sorvistoa ja johtoryhmän edustajia yhteisissä kahvittelutapaamisissa jotka käyynistyvät tänään klo. 14.00 keskustan Häggmannilla. Paavo Törmi jututti kaupunginjohtaja Maria Sorvistoa tänään Pookin aamussa.
Pauliina Mathlinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten johtaja Minna Korkiakoski-Västiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Esports-asiantuntija Sami Lehtoa Raahen porvari- ja kauppakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pookin päivässä Minnan haastattelussa Oulu Roller Derbystä Roosa Ylinampa.
Kiuruveden Iskelmäviikon ohjelmisto julkistettiin Matkamessuilla. Marja nappasi Timo Marjoniemen kertomaan tulevan kesän tapahtumasta.
Marja pirautti onnittelupuhelun 70 vuotta tänään täyttäneelle Kassu Haloselle Pookin iltapäivässä.
Marja jututti Matkamessuilla viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattilaa.
Pookin iltapäivässä Minnan haastattelussa tuore kirjailija Kaija Alanko.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Kurre.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Kurre.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Kurre.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Kai Hyttinen.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa mm. jokkisautojen parissa Nivalan Sarjankylällä. Tosin joka miehellä ei ole sellaisia koneita, mitä taas löytyy Mäenpään Matin kokoelmasta. Innokas moottoriharrastaja kunnosti ensimmäisen tulevan autonsa Volgwagen Kuplankin jo 14-vuotiaana. Tuon jälkeen talliin on kertynyt merkin useita ilmajäähdytteisiäkin malleja. Tallin erikoisuuksiin puolestaan kuuluu "pallokeulainen" Volgswagen Kleinbus auto-peräkärry-yhdistelmä 1960-luvulta. Huomiota herättää myös Volkkarin alustalle rakennettu "rantakirppu" avoauto ja puolustusvoimissa kasatulle painavalle kuljetushärvilälle taas ei keksi edes käyttötarkoitusta. Nuorena piti Matinkin vitsa vääntää konemaailmaan ja ihan selvästi samoilla jalanjäljillä on myös hänen 5-vuotias poikansa Miro!