Eräjuttu: Sudet syöneet lyhyen ajan sisällä kaksi hirveä Lukkaroistenperän kylän läheisyydessä Raahessa - valokuva raadellusta hirvestä

Kopsan suunnalla ollaan jo vähän huolissaankin susien liikkumisesta kylän läheisyydessä. Alueelta on lyhyessä ajassa on löytynyt kaksi susien raatelemaa hirveä. Tämän jutun päätarkoitus on muistuttaa asutusten lähettyvillä liikkuvista susista ja tuoda myös eräjuttuna esiin mielenkiintoisia havaintoja alueelta. Liimataisen Matti on seurannut omalla Varalammella luontoiltaa. Maakotka puolestaan tappoi samalla reviirillä kanahaukan. Alue on petojen suosimaa, koska Metsästäjälehti uutisoi näädän puupökkelöön tekemästä erikoisesta pesästä jo vuonna 1983.

Raahen Pikkulahden alueen suunnittelu etenee

Raahen kaavoituspäällikkö Anu Syrjäpaloa haastattelee Petri Alminoja.

Oulunkaaren perhe- ja sosiaalipalvelun työkäytäntö on yksi neljästä Hyvä käytäntö -palkintofinalistista

Oulunkaaren perhe- ja sosiaalipalvelun ideoima Nuorten mielen tuki -toimintamalli on suunnattu alle 18-vuotiaille vakavasti oirehtiville nuorille. Tarkoituksena on lisätä nuoren elämänhallintaa, vahvistaa psyykkisiä voimavaroja sekä ehkäistä syrjäytymistä. Toimintamallin vaikuttavuus pohjautuu uudenlaiseen tapaan yhdistää sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten työtä ja osaamista. Lisäksi keskeistä on huomioida nuorten yksilölliset tarpeet ja niihin vastaaminen uusin työkaluin. Hyvä käytäntö -palkinnon voittajan päättää Sosiaalialan asiantuntijapäivien sisältöryhmä.

Kilpailut

Uusimmat

Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Juha Metsäperä Taikakuusta.
Marjan juttusilla Mika Nuojua ja Markku Pölönen.
Rasvamonttu kääntyy tällä kertaa käsijarrukäännöksellä Himangalle. Ojatalon Toni ja Pahkalan Joni virittelevät alueella omia drifting kilpa-autoja. Niillä ajaminen tietää hienoja sivuluisuja, kumen polttoa ja valtavia tehoja. Autojen huoltokaan ei ole ongelma, sillä Toni pyörittää kasitien reunassa omaa huolto- ja hitsauspalvelua. Seuraavaksi tutustutaan driftingiin, koneiden virittelyyn ja vauhdin hurmaan!
Marjan juttusilla Liisa Kontturi-Paasikko ja Petri Siltala.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Juha Metsäperä Taikakuusta.
Ari Steniuksen jututettavana potkunyrkkeilijä Lauri Suomela.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 8 Minna Immonen.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraana viikolla 8 Maria Tyyster.