Haapajärven aamuyön tulipaloa epäillään tuhopoltoksi -tekijät poliisin tiedossa

Poliisi epäilee, että Haapajärven keskustassa Kaivokadulla tänään aamuyöllä tuhoutuneen autokatoksen ja viereisen suhteellisen pahasti vaurioituneen omakotitalon palo on todennäköisesti sytytetty tahallaan.

Omakotitalo vaurioitui tulipalossa Haapajärvellä

Haapajärven Kaivokadulla sijaitseva omakotitalo vaurioitui tulipalon seurauksena varhain tänä aamuna.

Kaahari kiinni Haapavedellä

Poliisi otti eilen illalla Haapavedellä kiinni noin 18-vuotiaan kaaharin, joka ajoi henkilöautolla 129 kilometriä tunnissa 60:n kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella.

Kilpailut

Uusimmat

Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Kai Jämsä.
Ritva ja Heikki Lehtomäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Limingassa. Jouko Jussila on kerännyt pienoismalleja ja leluhärveleitä lapsuudestaan saakka. Häntä kiinnostaa erityisesti itäautot ja ennenkaikkea Ladat. Tallessa on jopa yläkuvassa näkyvä traktori ja peräkärry yli 40 vuoden takaa. Mitä muuta kokoelmasta löytyy, tutkitaanpa!
Ohjaaja Saija Jänttiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Kai Jämsä.
Oululainen Markku Savusalo on sata vuotta täyttävän Oulun Verkkopalloseuran ja lajin mies, jos kuka. Tänään Savusalo on Urheilumajakassa Ari Steniuksen vieraana.
Suomen Tivolin toimitusjohtaja Lulu Sariola vieraili Pookin iltapäivässä. Tivolin portit Oulun Hietasaaressa avautuvat perjantaina.
Lauantaisin Radio Pookissa ollaan viihteellä Joonaksen kanssa. Olemme lähetyksessä yhteydessä mielenkiintoisimpiin alueen tapahtumiin, tansseihin ja persooniin.