Uusimmat

Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Esa Eloranta.
Annamari Kinnusta ja Juho Sihvosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on ehdolla Vuoden aktiivisin työpaikka -palkinnon saajaksi Suomen Urheilugaalassa, joka järjestetään 13. tammikuuta 2022.
Vuoden positiivisimmaksi oululaiseksi valittu Jenna Antinmaa vieraili Pookin iltapäivässä.
Meiju Suvas piipahti Pookin iltapäivässä ohikulkumatkalla.
Marja-tontun joulukalenteri 2021, 3. luukku: Katri Ylander - Jouluilta
Oulun kaupunki aloittaa kolmansien koronarokoteannosten antamisen kaikille 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun vähintään 5 kuukautta on kulunut toisesta rokotuskerrasta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitoksen Jokilaaksojen liikenneryhmä järjestivät yhteisratsian jätekuljetusten valvomiseksi Vestianväylä ja Kantatie 86 alueella keskiviikkona 1.12.2021. Tarkastukseen sisältyi kuljetuskaluston asianmukaisuuden, kuljetettavina olleiden jätteiden ja asiaan kuuluvien asiapapereiden tarkastus. Lisäksi poliisi teki sille erikseen kuuluvat tarkastukset. Vastaava ratsia pidettiin viimeksi vuonna 2020 Oulun alueella.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kuntien alueella kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Toimijat voivat järjestää yli kahdenkymmenen henkilön yleisötilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi. Määräys on voimassa Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kuntien alueella ajalla 3.12.2021 - 31.12.2021.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Esa Eloranta.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedottaa, että antigeeni-pikatestit ovat hyvä lisä terveydenhuollossa tehtävien koronatestien rinnalle. Kotitestejä suositellaan myös rokotetuille.
Rasvamontussa hieraistaan tällä kertaa silmiä Papintiellä Temmeksellä. Mätäsahon Laurin konekokoelma tarjoaa tähän montakin syytä. Näyttävät jenkkiveturi rekat ovat kuin suoraan amerikkalaisista elokuvista kylälle tempaistuja ja hieman erilaisen hämmästyksen puolestaan tuottaa kaukaa samoilta suunnilta peräisin oleva ruumisauto. Mestari pyörittää harrastuksena ja leipätyönäänkin pääasiassa raskaankaluston myynti-, osto-, ja vuokrausliikettä. Kyseisen toiminnan myötä myös monet aiemmista Rasvamonttu -ohjelmistakin tutut menopelit ovat käyneet ottamassa Laurin pihalta vauhtimutkan maailmalle. Varaosiakin löytyy valikoimasta moneen lähtöön. Mies on koneiden suhteen kaikkiruokainen ja taitavakäsisenä osaa myös entrata ne parhaaseen mahdolliseen myyntikuntoon.