Uusimmat

Riskiryhmään kuuluminen ontarkoittanut tänä vuonna sitä, että elämästä on puuttunut lähes kokonaan sosiaaliset kontaktit. Pahinta on se, ettei enää voi tavata läheisiään. Radio Pookin aamussa vieraili Paavo Törmin vieraana torstaina taiteilija Pertti Vuori, joka viettää eristäytynyttä, mutta aktiivista elämää vaimonsa Kaisun kanssa Lapaluodossa.
Lapin aluehallintovirasto jatkaa koronatartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi ensi kuun 13. päivään asti rajoitusta, joka kieltää Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kunnissa kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.
Oulun kaupunki, Oulun kauppakamari, Forum24-lehti ja Oulun seurakunnat ovat käynnistäneet keräyksen, jolla autetaan oululaisia koronaviruksen vuoksi ahdinkoon joutuneita talouksia.
Koronatestaus Oulun Oritkarin drive-in-testauspisteellä päättyy talviolosuhteiden takia.
Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan ravintoloilta asiakasturvallisuuden parantamiseksi edellytetyt koronavirusepidemian torjuntatoimet on huomioitu pääosin asianmukaisesti.
Oulun Ympäristön Kalevalaiset Naiset ry on valinnut vuoden 2021 Tähtiemoksi kasvatustieteen tohtori, järjestöneuvos Marja Irjalan.
Hiihtokeskus Iso-Syöte Pudasjärvellä avataan huomenna, käyttöön avataan yksi rinne.
Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus JEDUn toimipisteessä on tapahtunut viime viikon torstaina kymmenen henkilön joukkoaltistuminen.
Oulussa todettiin eilen puoleenpäivään mennessä 14 uutta koronatartuntaa.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Pate Mustajärvi.
Veikkaus sulkee sosiaali- ja terveysministeriön torstaina 26.11.2020 antamien uusien linjausten perusteella peliautomaattinsa ja omat pelipaikkansa alueilla, joilla korona on joko kiihtymis- tai leviämisvaiheessa.
Rasvamonttu kaivautuu tällä kertaa Ruukin suuntaan. Pylkkään Velin lanttaasilla on konetta koneen vieressä. Valikoimassa on monenlaista härvilää ja löytyypä harvinaisuuksiakin niiden joukosta. Yläkuvassa mm. toimiva Ukkomestari -kaivinkone 70-luvulta. Tutkitaanpa minkälaista kättenjälkeä on saanut aikaan mies, jonka askeleet johtavat vain yhteen suuntaan.