Uusimmat

Puolustusvoimat osallistuu ensi ja sitä seuraavalla viikolla Norjan johtamaan Nordic Response 24-harjoitukseen Suomen, Norjan ja Ruotsin pohjoisosissa.
Potilastoiminta Oulun yliopistollisen sairaalan uusissa A- ja B-rakennuksissa alkaa loka-marraskuussa.
Enontekiön Kilpisjärvelle kaavoitetaan tontteja matkailuliiketoimintaan Metsähallituksen ja Enontekiön kunnan yhteisessä kaavoitushankkeessa.
Kemissä Louhitiellä paloi eilen illalla vanhan asumattoman maatilan navetta.
Lukiolaisten Talousguru-kilpailun on voittanut Patrick Itäniemi Tampereen yliopiston normaalikoulusta.
Rovaniemen kaupungin tulee tasapainottaa talouttaan noin 10 miljoonalla eurolla vuosina 2024–2027.
Istahda pöytään Marjan ja viikoittaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Aki Samuli.
Kake Randelin oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä. Kake nähdään kevään aikana konserttisalikiertueella sekä myös tv:n puolella eri ohjelmissa.
Siikajoen kunta kaavailee kerrostaloa kuntakeskukseen Ruukkiin.
Rajakauppa Suomen ja Ruotsin rajalla on vuosien saatossa muuttunut. Ennen haettiin peruselintarvikkeita, kuten voita ja sokeria, tänään ostoskorit täyttyvät limpsasta, energiajuomista ja karkeista. Yksi maailman suurimmista karkkikaupoista, Candy World, löytyy Haaparannalta. Candy World myykin nyt kevään lomaviikkojen aikana jopa 7000-10 000 kiloon irtokarkkeja viikossa. Candy Worldin myymäläpäällikkö Maarit Nyman-Pitkästä Pookin aamussa haastatteli Paavo Törmi.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista.
Yöpymiset kasvoivat Oulussa viime kuussa edellisen vuoden tammikuuhun verrattuna 12 prosenttia.