Uusimmat

Häiriötehtäviä Oulun poliisilaitoksen alueella lauantaiaamun ja sunnuntaiaamun välisenä aikana oli yhteensä 73 kappaletta. Suurimmillaan noin 100 hengen joukoissa liikkuneet nuoret muistivat edelleen myös etäisyyksien pitämisen. Tunturi-Lapin ja Koillis-Lapin alueilla koulujen päättymisviikonloppu sujui edellisiä vuosia rauhallisemmin.
Istahda pöytään Marjan ja tähtivieraiden kanssa. Toistaiseksi kahavit nautiskellaan etänä puhelimen välityksellä päivittäin eri artistin seurassa. Tänään kuulumisiaan kertoilee Marko Maunuksela.
Jokien virtaamat ovat eri puolilla Lappia poikkeuksellisen korkealla, ja ennustetut suurtulvat näyttävät toteutuvan ensi viikon aikana. Keskimääräisen kevättulvan taso on ylitetty ainakin Rovaniemellä ja Kittilässä.
Raahessa SSAB:n tehtaalla tapahtui työtapaturma. Tehtaan yhteydessä toimivalla pölynpoistolaitoksella huoltotoimenpiteitä suorittavan työntekijän oikea jalka jäi toistaiseksi tuntemattomasta syystä käynnistyneeseen ruuviin ja leikkautui nilkasta poikki. Myös toisen jalan jalkaterään tuli pieniä vammoja.
Fodelia-konsernissa on päätetty käynnistää kesällä 2020 investointiprojekti, jossa tytäryhtiö Feelia Oy:n tehdaskiinteistölle Pyhännällä tehdään noin 5 100 m2 laajennus.
Kokkolan suurin kauppakeskus Chydenia Center Oy siirtyi Samla Capitalin hallinnoimalle Samla Toimitilat II Ky:lle perjantaina.
Oulun keskustan nopeusrajoitus laskee 30:een kilometriin tunnissa ensi kuun alusta.
Oulun kaupungin aterioiden valmistustoiminta siirtyy ensi kuun alusta Oulun Tuotantokeittiö Oy:lle.
Kemin kaupunki ja rakennusliike LapTi ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden Pajarinrannan päiväkodin rakentamisesta.
Lupa koskee purkuputken rakentamista Loukiseen ja sen jälkeen tehtävää kaivoksen toiminnan laajentamista.
Neljä biokaasukäyttöistä bussia aloittaa liikennöinnin Oulussa ensi kuussa linjalla 10 välillä Koskela-Heikinharju.
Sodankylän Kevitsan kaivoksella oli myöhään eilen tulipalo murskaamorakennuksen maanalaisessa osassa.