Uusimmat

Pihtiputaalla sattui tänään henkilöauton kuljettajan kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Osallisina olivat raskas ajoneuvo sekä henkilöauto.
Tapahtumatuottaja Julia Sadinmaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi järjestää koko maassa tehostettua rattijuopumusvalvontaa tästä illasta alkaen sunnuntaiaamuun saakka.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Nimittäin kesärengasrumba. KM Däck Haaparannalla hyötyy rengaskaupassa heikentyneestä kruunun kurssista. Yrittäjä Jarmo Maunua haastattelee Paavo Törmi.
Kuuden suurimman kaupungin, Helsingin, Turun, Tampereen, Espoon, Vantaan ja Oulun yhteisen kannanoton mukaan tulevassa hallitusohjelmassa on tunnustettava kaupunkien merkitys EU-yhteistyössä ja asetettava hallituksen ja kaupunkien yhteisiä tavoitteita, jotta Suomi olisi tulevaisuudessa osaavampi ja kilpailukykyisempi.
Raahen kulttuuripalvelupäällikkö Piritta Rossi vieraili keskiviikkona Pookin aamussa keskustelemassa Paavo Törmin kanssa Tapahtumatalo Raahesta ja sen toiminnasta.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt 2,5 miljoonaa euroa Turun, Vaasan, Satakunnan ja Centria-ammattikorkeakoulun koulutus- ja TKI-yhteistyön laajentamiseen.
WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohwederia haastattelee Jussi Häkkilä.
Eduskuntavaalin kahtena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä on annettu 492248 ääntä eli ennakkoon on äänestänyt 11,5 prosenttia äänioikeutetuista.
Ilmatar on hankkinut Iin Pahkakosken ja Karvian Jäkäläkankaan tuulivoimahankkeiden oikeudet saksalaiselta Alterricilta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto epäilee tällä viikolla tekemänsä tarkastuskäynnin perusteella potilasturvallisuuden vaarantuneen Oulun yliopistollisen sairaalan nuorisopsykiatrian osastolla.