Uusimmat

Palo levisi myös kerrostalon seinään. Savulle altistui kaksi henkilöä. sammutustyö on yhä käynnissä.
Mönkijän kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat onnettomuudessa ja heidät kuljetettiin ensihoidon kyydillä sairaalaan. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta vammantuottamuksesta.
Miehen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ajoneuvorikkomukseen ja räjähderikokseen.
Influenssaa on todettu yhä enemmän Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella.
Suomen Malmijalostus Oy sijoittaa Keliber Oy:öön kuusi miljoonaa euroa.
Kunnossapitoyksikön päällikkö Vesa Partasta Keski-Suomen ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Peruskuivatushankkeiden toteutukseen on Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla myönnetty 1,91 miljoonaa euroa.
Bittiumin tytäryhtiö Bittium Wireless on saanut tilauksen Suomen Puolustusvoimilta koskien ohjelmistoradiojärjestelmätuotteita ja päätelaitteita, jotka ovat tarkoitettu taktiseen tiedonsiirtoon.
Suomen Kulttuurirahasto on myöntänyt Kansanmusiikki-instituutille 100 000 euroa kaustislaisen viulunsoiton aineettoman kulttuuriperinnön ohjelmakokonaisuuden toteuttamiseen tänä ja ensi vuonna.
Koulutusvastaava Anni Järvelää Kansanmusiikki-instituutista haastattelee Jussi Häkkilä.
Hiihtolomaliikenne käynnistyy tänään, kun eteläsuomalaiset aloittavat lomaansa.
Keliolosuhteiden nopean muutoksen vuoksi Jokilaaksojen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitosten alueella oli eilen iltapäivällä lukuisia liikenneonnettomuuksia.