Uusimmat

Pookin iltapäivässä Marjan juttusilla oli 20-vuotiaan Guardia Nuevan taiteellinen johtaja, kapellimestari Raimo Vertainen. Orkesterin juhlakonsertti nähdään lauantaina Kokkolan jäähallissa. Solistivieraina ovat Teemu Roivainen, Jarkko Ahola, Jepa Lambert ja Arja Koriseva.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Marko Haapaniemi.
Suomen suurimman tuulipuiston rakentamisen käynnistymistä juhlistettiin tänään Lestijärvellä.
Rasvamonttu machoilee tällä kertaa Revonlahdella. Lause ei ole lainkaan liioiteltu, nimittäin Junttilan Marko on kasannut sen verran miehekkään autokokoelman. Ja ei tarvi myöskään paljon puhua höystöin kanssa, jos nimittää miehen kotipihalta löytyvää hulppeaa JUMA Garage hallia "F1-talliksi". Paikanpäältä löytyy mm. useita jenkkiautoja, oma näyttely- ja säilytystila sekä peliautomaateilla varustettu miestenluola. Projektihallissa eli "karvalakkipuolella" taas rälläköidään ja rakennellaan mm. Abarth kilpakalustoa. Lisäsäväystä kokoelmaan antaa terminaattorimaiset Chevyt ja pakoputket, sekä Stallonen Cobra leffasta tuttu Mercury Custom. Seuraavaksi myös kurkataan kuinka kovaa pärinää lähtee tältä kylän yhdenmiehen "formulapyhätöstä"!
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun parhaat on valittu. Kuvassa raahelaisen Iisa Määtän voittotyö.
Oulun Energia yhtiöittää ensi kuun alusta kiertotalousliiketoimintansa uuteen Syklo-yhtiöön.
Lapin poliisilaitos ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu harjoittelevat huomenna ja lauantaina etsintää Simossa.
Pyhäjärven Callion toimitusjohtaja Henrik Kiviniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Tietyöt aiheuttavat Tyrnävällä ja Lumijoella haittaa touko-lokakuun välisenä aikana.
Sähkönjakelu keskeytyi eilen illalla Oulussa Kaukovainion alueella.
Aluehallintovirastot ovat tänä vuonna myöntäneet yhteensä noin 15,6 miljoonaa euroa valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön.
Oulun yliopisto aloittaa Inarissa ensi joulukuussa varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden antavan kasvatustieteen kandidaattikoulutuksen ja varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuuden antavan kasvatustieteen maisterikoulutuksen.