Uusimmat

Keski-Pohjanmaan maakunnalliseksi vuoden yrittäjäksi on valittu Best Glass Oy Nivalasta.
Istahda pöytään Marjan ja viikottaisten tähtivieraiden kanssa. Tällä viikolla kahavilla on Maria Tyyster.
Oulun keskustan liikenteessä on poikkeuksellisia järjestelyitä Itsenäisyyspäivänä 6.12.2019 noin klo 16.30 - 19.30 välillä johtuen kulkueesta ja kahdesta mielenosoituksesta. Kulkueet saattavat hetkellisesti ruuhkauttaa liikennettä.
Rasvamonttu kaasuttaa tällä kertaa Junnilanmäelle Raaheen. Leevi Häkli kerää Wolkswagen Transporttereita enemmän kuin itse haluaisi :) Se on aiheuttanut hallitilojen laajenemisen ja sopassa mausteena ovat vielä myös tuliset Porschet. Tutkitaanpa mitä kaikkea kokoelmasta löytyy.
Marjan jututettavana on Riitta Korpela.
Marjan jututettavana konsepti- ja ohjelmistovastaava Päivi Soini
Joulukuorohaaste on valtakunnallinen kuorojen ja lauluyhtyeiden hyväntekeväisyyskampanja, jolla halutaan tuottaa iloa ja viedä musiikkia sellaisiin paikkoihin, joissa sitä ei yleensä kuulla. Enni-Maria Lämsä kävi Pookin iltapäivässä kertomassa Joulukuorohaasteesta.
Kynttilät syttyvät tänään itsenäisyyspäivän aattona Helsingin Hietaniemessä, Luumäellä ja Nivalassa Suomen tasavallan presidenttien haudoilla.
Metsäteollisuus ry:n ja Teollisuusliiton sovittelu ei tänään tuottanut ratkaisua uusista työehdoista.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet erityisavustusta vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen yhteensä miljoona euroa.
Tiina Pitkänen: Enemmän kuin mitään
Iin Micropolis Oy:n toimitusjohtaja Leena Vuotovettä haastattelee Jussi Häkkilä.