Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Vihannissa. Paavo Mikkosen (oik.) verstaalta löytyy valtava määrä moottorisahoja. Valikoimaan sisältyy myös harvinaisiakin "harventajia". Sauli Niiranen harrastaa myös alaa, eli kerää, korjaa ja myy sahoja.
Rasvamonttu seikkailee Siikajoella. Zetoristien puheenjohtaja Matti Laurila ja kerhon toinen perustaja Tauno Rouhiainen entisöivät Zetoreita omissa halleissaan Siikajoella. Kokoelman yksilöt on tarkkaan harkittu ja metsästetty. Kuvassa herrojen takana Matin Zetori 25K vuosimallia 1954.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa 40 vuotta täyttävän American Car Club Oulun halleilla Ruskossa. Ari Kettukankaan jututettavana puheenjohtaja Heidi Romppainen ja kerhon muita jäseniä.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Pyhäjoella. Pyhäjoki MC rekisteröitiin yhdistykseksi, jotta nuorten moottoripajan toiminta saatiin virallisesti rullaamaan. Myös paikalliset yritykset ovat tukeneet hanketta avustuksilla. Paja edistää kättentaitoja, estää nuorten syrjäytymistä ja toimii yhteisenä kokoontumispaikkana. Priimusmoottorina touhussa toimii Antero Suni (toinen vas.).