Uusimmat

Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä on eristetty yksi matkailija koronavirusepäilyn vuoksi. Matkailija on kotoisin Wuhanin alueelta, josta hän on lähtenyt viisi vuorokautta sitten, ja hän on sairastanut kaksi vuorokautta hengitystieinfektiota, kertoo Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broas STT:lle
Suunnittelija Katja Mattilaa Lapin ammattikorkeakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tiedottaja Iira Hartikaista SPR:n Veripalvelusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus rahoitti yritysten kehittämishankkeita 28,3 miljoonalla eurolla viime vuonna.
Paperiteollisuuden lakko alkoi tänä aamuna.
Miestä ja naista ei ole vielä tavoitettu, mutta poliisilla on vahva epäilys heidän henkilöllisyydestä. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta.
Stora Enson yksiköt hakevat Oulun ja Kemin Veitsiluodon paperitehtaille sekä Pohjois-Suomen alueen puunhankintaan yhteensä lähes 200 kesätyöntekijää.
Suomessa selvitetään ensimmäisiä mahdollisia matkailijoiden koronavirustapauksia Ivalossa.
Viime kuun lopussa koko maassa oli 257 694 työtöntä, 1200 enemmän kuin vuosi sitten.
Henkilövahinkoja ei syntynyt ja palon syttymissyystä sekä vahinkojen suuruudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa.
Rasvamonttu kurvaa tällä kertaa 8-tieltä Arkkukarin Mutalaan Raahessa. Hongan veljekset ovat niillä kulmilla tunnettuja kättentaidoista ja runsaasta konekannasta. Kuvassa Tuomo (vas.) ja Urho Honka. Taitavia veljeksiä oli alunperin neljä ja nykyään kaksi jatkaa perinteiden vaalimista. Kokoelmasta löytyy jopa itse rakennettuja traktoreita ja metsäkoneita! Valtavaan valikoimaan tutustuminen jäi kesken parin tunnin kierroksesta huolimatta. Katsotaanpa minkälaisia on ne hongankolistajat!