Uusimmat

Hankkeilla halutaan elävöittää Victoriantorin toimintaa ja vahvistaa sen asemaa ihmisten kohtaamispaikkana ja matkailukohteena. Pookin iltapäivässä juttusilla oli projektipäällikkö Katariina Huikari.
Timo Huhtakangas on toiminut nykyisessä virassaan lähes 40 vuotta
Lapissa oli viime kuun lopussa työttömiä 10 850 ja työttömien osuus työvoimasta 13,1 prosenttia.
Rovaniemen Teatterin tilinpäätös viime vuodelta on valmistunut. Tulos on 104 554 euroa.
Tuottaja Julius Oförsagdia Arctic Factorysta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitoksen partiot valvoivat liikennettä maastossa ja tiellä viikonloppuna Kittilässä ja Levillä. Suurin moottorikelkkareitillä Levillä mitattu nopeus oli 116 kilometriä tunnissa.
Kelkkailija törmäsi puuhun ja menehtyi saamiinsa vammoihin.
Hiihtolomakausi alkaa tänään etelästä ja kestää kolme seuraavaa viikkoa. Suurimmat matkustuspiikit osuvat tälle ja seuraavalle viikonlopulle. Etelän lomien alkaessa Helsingistä matkustetaan eniten Ouluun, Kemijärvelle, Kolariin ja Rovaniemelle. Suosituimpia ovat Lapin kohteet ja pohjoisen yöjunat ovat käytännössä jo loppuunmyytyjä.
Lapin matkailun kasvu jatkui viime vuonna. Ulkomaisten yöpymisten määrä kasvoi yli 22 prosenttia koko Suomen ulkomaisten yöpymisten kasvaessa 14 prosenttia.
Lapin pohjavesialueiden luokituksiin ollaan tekemässä muutoksia.
Kaivosyhtiö Agnico Eagle Finland Oy käynnistää noin 160:n miljoonan euron laajennusinvestoinnin Kittilän kaivoksella.
Yrittäjä Marika Keränen Tyrnävältä, turvallisuuskoordinaattori Eeva Kröger Joensuusta ja syöpäsairaanhoitaja Anne Ollgren Tampereelta saivat eilen KAKS- Kunnallisalan kehittämissäätiön jakamat vuoden 2018 Arjen turvaajat palkinnot. Palkinnot jakoi presidentti Tarja Halonen Helsingissä Finlandia-talolla järjestetyssä tilaisuudessa eilen.