Uusimmat

Ilmatieteen laitokselta päivystävä meteorologi Nina Karustoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kilpailuun osallistui monipuolisesti ehdotuksia eri puolelta Suomea ja eri teemoista. Kilpailussa palkittiin ehdotuksia viidessä eri sarjassa. Kilpailun tavoitteena oli nostaa esiin nykyistä monipuolisemmin luonnon ja luonnontuotteiden mahdollisuuksia myös matkailussa.
Vuoden matkailualue valittiin ensimmäistä kertaa ja palkinnot myönnettiin torstaina Matkamessuilla. Itä-Lappi ylsi kilpailussa kolmannelle sijalle 111 alueen joukosta. Valinnoissa huomioitiin mm. rekisteröityihin majoitusliikkeisiin saapuneiden vieraiden määrän kehitys, matkailijoiden viipymän kehitys, lomamatkailijoiden yöpymisten määrän tasainen jakautuminen vuoden ajalle sekä maakunnassa vierailleiden ulkomaalaisten valmius suositella Suomea matkakohteena.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista.
Palokunta purki seinä ja kattorakenteita. Koko rakennus kärsi vesi- ja savuvahingoista. Kukaan ei loukkaantunut palossa.
Arctic Tree Housen hotellinjohtaja Tiina Kaikkosta haastattelee Marja Ollakka.
Matkamessujen tiedottaja Eva Kivirantaa haastattelee Marja Ollakka.
Rovaniemeläinen kelkkahiihtäjä Sini Pyy palkittiin Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n Vuoden Urheiluteko -palkinnoilla eilen Urheilugaalassa.
Pohjois-Suomen yläkoululaisten Taitaja9-aluekilpailu pidettiin tänään Oulun seudun ammattiopistossa Kaukovainiolla. Kuvassa kisan voittanut Ranuan yläkoulun joukkue.
Yksi henkilö menehtyi viime yönä yksikerroksisen omakotitalon palossa Rovaniemen Marjavaarankujalla.
Rasvamonttu ohjelmasarja käynnistyy! Ismo ja Sami Niemen kotitalon pihapiiri on täynnä kaikenlaisia koneita. Veljekset on yhdistelleet niitä uusiin käyttötarkoituksiin ja myös originelleiksi taideteoksiksi. Ari Kettukangas on sotannut naamansa öljyllä ja juontaa alkavan sarjan.
ELY-keskus rahoitti yritysten kehittämishankkeita noin 29 miljoonalla eurolla viime vuonna Pohjois-Suomen alueella.