Uusimmat

Valtioneuvosto on antanut uuden asetuksen, jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronaepidemian vuoksi. Ravitsemisliikkeiden tulee huolehtia asiakkaiden ja asiakasryhmien välisistä etäisyyksistä aiempaa tehokkaammin.
Poliisi paljasti Kotkassa ja Posiolla vuosia toimineet ammattimaiset kannabiskasvattamot. Marihuanaa ehdittiin tuottamaan arviolta 150-214 kiloa.
Torniossa eilen kadonnut 75-vuotias muistisairas nainen on löytynyt hyväkuntoisena.
Eilen iltapäivällä poistui kotoaan Torniossa 75-vuotias Marjatta Kunnari.
Raahelainen Pekka Keski-Korsu, 37, osallistuu tällä viikolla (26.-28.2) Rovaniemen maisemissa ajettavan Arctic Rally Finlandin WRC3-luokkaan Printsport Racingin Skoda Fabia R5-autolla. Kuuntele Pekan haastattelu klikkaamalla otsikkokuvaa.
Rasvamonttu bongaa tällä kertaa nuoren lahjakkuuden Oulun Jäälissä. Vuodenvaihteessa 17 vuotta täyttänyt Toni Herranen on jo ehtinyt niittää monenlaista mainetta autourheilussa. Vahvan kartingtaustan omaava rallilupaus nimittäin palkittiin viime vuonna edellisessä luokassaan historian nuorimpana kuskina SM-hopealla. Tuoreimpia saavutuksia on myös suojatiksi pääsy kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin GRX Management kuljettahautomoon. Toni saa kilpailulleen tärkeää tukea myös omalta perheeltään ja lähipiiristä. Seuraavaksi tutustutaan tähän nuoreen herraan, tiimiin ja kisakalustoon!
Hallitus on päättänyt, että Suomessa siirrytään poikkeusoloihin kolmeksi viikoksi kahdeksas ensi kuuta alkaen koronan takia.
Harjoituksen johtaja, eversti Mika Seppää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pääteiden liikenne Rovaniemellä ja Kemijärvellä tulee kasvamaan merkittävästi. Liikennemääriä nostavat merkittävästi myös Etelä- ja Keski-Suomen hiihtolomalaiset. Viikonloppuna on hyvä varautua liikenneruuhkiin ja valita vaihtoehtoinen reitti.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Yli neljännes Pohjois-Suomessa asuvista harrastaa seksiä vähintään kahdesti viikossa ja liki puolet on tyytyväisiä seksielämäänsä. Vähiten useamman kerran viikossa seksiä harrastavia löytyy Itä-Suomesta. Usein seksin vähäisyys ei johdu haluttomuudesta, vaan pari saattaa kokea halukkuutta seksiin eri aikaan.
Tutkimuksessa saatiin mm. viitteitä siitä, että iltavirkuilla miehillä riski ennenaikaiseen työkyvyttömyyseläkkeeseen voi olla kohonnut. Kyseessä on maailmanlaajuisesti ensimmäinen väestöpohjainen tutkimus, jossa on selvitetty yksilöllisen kronotyypin yhteyttä työkykyyn ja työkyvyttömyyseläkkeelle jäämiseen.