Uusimmat

Kevättalvella 2024 Tulli takavarikoi Torniossa huumelääkkeitä kahdella eri kerralla.
Luonnonvarakeskuksen tutkimusprofessori Juha Kantasta ja Ketomo Foodin toimitusjohtaja Juha Pahtamaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisin Rovaniemellä etsimä 32-vuotias mies on löytynyt.
Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitosta vesiturvallisuusasiantuntija Anne Hiltusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Proviisori, apteekinhoitaja Päivi Munnukkaa Yliopiston Apteekista haastattelee Jussi Häkkilä.
Arin Kettukankaan jututettavana Paakkolan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kauko Ylioinas ja varapuheenjohtaja ja tiedottaja Rauni Räty.
Eilisessä vaalissa Pohjois-Suomesta valittiin kolme edustajaa europarlamenttiin.
Laajojen sinileväkukintojen riski Suomen läheisillä avomerialueilla jatkuu Suomen ympäristökeskuksen mukaan korkeana edellisten vuosien tapaan, sillä meriveden ravinnetilanne on pitkälti ennallaan.
Metsä Groupin Kemin kartonkitehtaalla havaittiin sähkötilassa savunmuodostusta tehtaan ylösajon yhteydessä eilisiltana
Nuorisojärjestö 4H:n Taimiteko-toiminnassa työllistetään suomalaisia nuoria sekä lisätään Suomen metsien hiilinieluja istuttamalla taimia alueille, jotka eivät ole olleet enää vuosikymmeniin aktiivisen metsä- tai maatalouden piirissä tai ovat poistuneet turvetuotannosta.
Harolan suulissa tanssitaan jälleen lauantaina. Tanssittajana on Saija Tuupanen. Pookin aamusta Paavo Törmi kyseli tanssien järjestäjältä Rami Tuomiselta odotuksia lauantaille.
Toukokuussa rekisteröitiin 7 780 uutta henkilöautoa, mikä on 17,5 prosenttia vähemmän kuin viime vuoden toukokuussa. Alkuvuoden aikana on rekisteröity 32 393 henkilöautoa. Määrä jää 14,1 prosenttia viime vuoden tammi-toukokuun lukemaa alemmas. Sen sijaan käytettyjen henkilöautojen kauppa on vilkasta. Alkuvuoden aikana käytettyjä autoja on autoliikkeissä myyty noin 7 prosenttia viime vuotta vilkkaammin. Pookin aamu soitteli autokaupasta Sakan toimitusjohtaja Petri Poukkulalle autokaupan kuulumisista.