Uusimmat

Mm. Rovaniemellä ehdokkaita on noin 10 prosenttia vähemmän kuin vuoden 2014 vaaleissa. Oulussa ehdokkaita on myös hieman vähemmän kuin neljä vuotta sitten. Nuorten alle 30-vuotiaiden ehdokkaiden määrä on kasvanut hieman suurissa kaupungeissa, esimerkiksi Oulussa ja Turussa.
Tullin esitutkinnassa on selvinnyt, että pääepäiltynä olevalla henkilöllä ja hänen apurillaan on ollut asiakkaina ainakin kolme tukkuostajaa ja useita muita asiakkaita Suomessa. Nämä ovat itse ostaneet ruotsalaisesta kaupasta nuuskan, jonka pääepäilty ja hänen apuri ovat lastanneet käyttämiinsä ajoneuvoihin ja tuoneet vastaanottajille ennalta sovittuun paikkaan Kemi-Tornion alueelle.
Mikä tekee Harri Joensuusta, tai Olli Lohesta sopivan henkilön Raahen kirkkoherraksi? Sitä yritin selvittää aamulla, kun herrat vierailivat luonani Radio Pookin aamussa osa 2.
Tätä Suomi tanssii –listan laatijoiden valinnat julkistettiin tänään Tampereella Hotelli Tornissa musiikkiväen Lavakauden päättäjäisissä.
Naisen löysivät pelastuslaitoksen sukeltajat. Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Tapahtunutta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.
Oulun kaupungissa on aloittanut lastensuojelutarpeen selvitystiimi. Tiimin työntekijät selvittävät uuden lastensuojeluilmoituksen tultua, onko lapsella tai perheellä tarvetta lastensuojelulle tai muulle tuelle.
Koillismaalla ja Perämeren rannikolla järjestetään tämän kuun aikana kuusi ikääntyneille suunnattua turvallisuustapahtumaa. Ensimmäinen on tänään Oulussa.
29-vuotias rovaniemeläislähtöinen taidemaalari Harri Puro on voittanut maalauksellaan Nothing special nuorille taiteilijoille suunnatun kansainvälisen The Art of Basware -taidekilpailun.
Koiran omistajasta tai poron ampujasta ei ole toistaiseksi tietoa, sillä tapauksesta ei ollut ilmoitettu poromiehille tai poliisille. Poliisi haluaa muistuttaa, että koiran aiheuttamasta pelottelusta ja vahingoista poroille on ilmoitettava paliskunnan poroisännälle.
Taustalla on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin suorittama ennakkoon sovittu tarkastus Rovaniemen Auttikönkään retkeilyreitillä. Tukes kehotti Metsähallituksen Luontopalveluja purkamaan tai uusimaan reitin huonokuntoiset rakenteet. Purkutyö on aloitettu ja saataneen päätökseen perjantaina.
Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikön konstaapelit kehopittavat vanhempia olemaan aidosti kiinnostuneita lapsen mopoilusta. Poliisi kehoittaa vanhempia kyselemään lapselta moposta ja testaamaan mopoa. Pollisitarkasti viime viikon aikana poliisilaitoksen alueelle yli 320 mopoa, moottoripyörää tai mönkijää. Valtaosa tarkastetuista oli nimenomaisesti mopoja. Näistä tarkastetuista 35 kpl todettiin kevytmoottoripyöriksi, koska mopoa oli viritetty niin paljon.
Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajana toiminut Riikka Moilanen ei jatka Pihlajalinnan palveluksessa tästä päivästä lähtien. Pihlajalinnan mukaan Moilasen puhe Oulun kaupunginvaltuustossa eilen ei vastaa Pihlajalinnan arvoja. Yhtiön arvot ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.