Uusimmat

Kaksi veneilijää on hukkunut Rovaniemellä.
Pienet virtavedet ovat Suomen ympäristökeskuksen mukaan laaja-alaisesti hyvin heikossa tilassa.
Kaivinkoneen rikkoutuminen aiheutti vakavan työtapaturman Sodankylässä.
Poliisi pyytää havaintoa Torniossa Oikokadulla maanantaina iltapäivällä tapahtuneesta liikennevahingosta.
Rasvamonttu syynää tällä kertaa kapallisen koneita Tyrnävällä. Tervon Pekan monipuolista työpersoonaa ja konekokoelmaa ei tosin tahdo saada rajattua mihinkään muottiin eikä raameihin. Mestari löytyy mikin eteen Metsähaan kylältä, särkyneen toiveen karjatilalta. Kyseessä on entinen lypsykarjatilallinen, joka hankkii nykyisin leipänsä mm. rakennushommista. Pihalla olevat härvelitkin ovat tuoneet harrastuksen lisäksi särvintä pöytään. Kokoelma siis koostuu monipuolisesti työn ja huvin parista tutuista pärisijöistä. Tutustutaanpaa valikoimaan ja otetaan myös selvää, mitä tarkoittaa kylällä liikkuva huhu "kuuden pyörän Pekasta"!
Raahelainen jalkapalloseura FC Raahe ehdottaa Raahen kaupungille, että se seura ostaisi itselleen kaupungin omistaman kuplahallin, Arina Areenan, 100 000 euron kauppahinnalla.
Kemi-Tornio -moottoritiellä sattui tänä aamuna kaksi liikenneonnettomuutta Luukkaankankaan ja Kallinkankaan liittymien välillä.
Kittilän Kiistalantiellä kuorma-auton perävaunu on kaatunut tielle ja tukkii liikenteen.
Selkäliiton toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapiota haastattelee Jussi Häkkilä.
Raahen kaupunginhallitus hylkäsi eilisessä kokouksessaan yksimielisesti kaupungin talouden tasapainottamiseksi tehdyn ohjelman. Kaupunginvaltuusto oli suunnitelman jo aikaisemmin hyväksynyt. Kaupunginhallitus esittää nyt, että talouden tasapainottamisohjelma laaditaan uudelleen vuoden 2022 aikana ja ohjelmassa ei käsitellä palvelu- eikä kouluverkkoa, vaan siitä tehdään erillinen selvitys.
Kaksi koronarokoteannosta saaneen ei yleensä tarvitse mennä testiin, vaikka oireitakin ilmenisi, mikäli toisesta rokoteannoksen saamisesta on kulunut yli viikko. Sen sijaan kokonaan rokottamattomien tai yhden rokoteannoksen saaneiden olisi hyvä hakeutua oireisena testiin.
Meri-Lapin poliisi pyytää havaintoja henkilöistä ja ajoneuvoista tulipaloon liittyen sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä.