Uusimmat

Tapahtumatuottaja Julia Sadinmaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi järjestää koko maassa tehostettua rattijuopumusvalvontaa tästä illasta alkaen sunnuntaiaamuun saakka.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Nimittäin kesärengasrumba. KM Däck Haaparannalla hyötyy rengaskaupassa heikentyneestä kruunun kurssista. Yrittäjä Jarmo Maunua haastattelee Paavo Törmi.
Raahen kulttuuripalvelupäällikkö Piritta Rossi vieraili keskiviikkona Pookin aamussa keskustelemassa Paavo Törmin kanssa Tapahtumatalo Raahesta ja sen toiminnasta.
WWF Suomen pääsihteeri Liisa Rohwederia haastattelee Jussi Häkkilä.
Eduskuntavaalin kahtena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä on annettu 492248 ääntä eli ennakkoon on äänestänyt 11,5 prosenttia äänioikeutetuista.
Rasvamontun idealamppu välkähtää tällä kertaa Raahen Pattijoella. Virolaisen Alella tuo lamppu on tosin välkähtänyt vielä useammin kuluneen 80 vuoden aikana. Tämä pelle peloton tunnetaan keksijänä, jolta ei ideat pääse ehtymään. Hänen jo lapsuudessa kyhäämät viritelmät hämmästyttivät kavereita ja reilut parikymmentä vuotta sitten syntynyt valtava vuokavarastointirobotti saa jo raavaaltakin katsojalta jäämään suun auki. Välillä käynnissä on ollut yhtäaikaa kymmenkuntakin eri insinöörityötä ja nykyisin mestari on keskittynyt enemmän pienempiin elektroniikkapuolen touhuihin. Tästä osoituksena on ensimmäisen pienen patentinkin saava ja juuri julkistettu Tunkka 100 ilmanpainemittari. Alen koneharrastelu on myös ollut vuosikymmenten aikana niin monipuolista, että seuraavaksi yritetetään keksiä semmoinen nettiartikkeli, johon se saataisiin jotenkin asettumaan raameihin! :)
Rautatiealan Unioni hyväksyi tänään veturimiestehtäviä rautatieliikenteessä koskevan työehtosopimuksen neuvottelutuloksen.
Kaksi työntekijää sai tänään Metsä Oy:n Kemin tehtaalla kuumaa sellumassaa päälleen mitta-anturin huoltotöiden yhteydessä.
Skutsi kuulee -ohjelmapäällikkö Julia Sillanpäätä Mielenterveyden keskusliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Taike on jakanut tänä vuonna järjestettäville taide- ja kulttuurifestivaaleille yhteensä 2 233 000 euroa.