Alueellinen koordinaatioryhmä suosittelee Pohjois-Pohjanmaalle edelleen joustavasti osittaista etätyötä sekä muita tartuntariskiä pienentäviä toimia.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui arvioimaan alueen koronaepidemiatilannetta tiistaina 15. helmikuuta. Ryhmä totesi tilanteen säilyneen kuluneen viikon aikana tasaisena.
Oulu on epidemian leviämisaluetta. Viime viikolla sairaalahoidon tarve jatkui tasaisena kohtalaisella tasolla. Rokotustahti hidastui merkittävästi. Uusia tartuntoja havaittiin liki sama määrä kuin edellisellä viikolla.  
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tarkastelemaan alueen epidemiatilannetta tiistaina.
Ulkotiloissa tapahtuvia yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia koskeviin rajoituksiin valmistellaan muutoksia.
Oulu on edelleen epidemian leviämisaluetta. Sairaalakuormituksen määrä on erikoissairaanhoidossa jonkin verran helpottanut ja pysynyt samalla tasolla kaupunginsairaalassa.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tarkastelemaan alueen epidemiatilannetta tiistaina 11.1.
Oulu on edelleen epidemian leviämisaluetta. Sairaalahoidon tarve on säilynyt korkealla sekä erikoissairaanhoidossa että kaupunginsairaalassa.
Maanantaista 3.1.2022 alkaen Oulun seudun busseissa ei toistaiseksi voi ostaa bussilippuja käteisellä. Syynä tilapäiseen muutokseen on Oulun koronatilanne. Menettelyllä suojataan matkustajien ja kuljettajien terveyttä.
Oulu on edelleen epidemian leviämisaluetta. Sairaalahoidon tarve on säilynyt korkealla tasolla erikoissairaanhoidossa ja vaatii järjestelyjä, jotka häiritsevät tai lykkäävät normaalitoimintaa.
Soiten alueella on todettu ensimmäinen koronaviruksen omikronmuunnos.
Vaikeutuneen koronatilanteen vuoksi Lapin aluehallintovirasto kieltää Inarin, Kemin, Keminmaan, Kittilän, Kolarin, Tornion ja Ylitornion kuntien alueella yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Tilaisuuksien järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin vaihtoehtona rajoituksille.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä muistuttaa joulun ajan koronaturvallisesta käyttäytymisestä.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tarkastelemaan alueen tilannekuvaa tiistaina 7.12.
Pohjois-Pohjanmaan koronaepidemiatilanne on edelleen vaikeutunut. Alueella astuu voimaan laaja etätyö- ja etäkokoussuositus. Myös maskien käyttöön linjattiin tiukennuksia.
Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä kokoontui tänään. Alueellinen koordinaatioryhmä esittää Pohjois-Suomen aluehallintovirastolle, että se rajoittaisi sisätiloissa järjestettävien tilaisuuksien osallistujamääriä sellaisissa tilanteissa, joissa riski koronatartunnalle on korkea. Rajoituksista voi vapautua koronapassin avulla.