Uusimmat

Poliisitarkastaja Timo Ajastetta Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Alavieskassa. Konekorjaamo Marjakangas on perheyritys, joka välittää jenkkiautoja, koneita ja varaosia Amerikasta. Isäntäparin omasta kokoelmasta löytyy myös valtava määrä erilaisia autoja. Kuvassa kaksi Buickia, vasemmalla tumman ruskea Limited vuosimallia 1958 ja oikealla musta Electra 1960.
Luonnonvarakeskuksen tutkija Jouni Tulosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pelimanneja oli esiintymässä yhteensä 4340, joka on n. 300 enemmän kuin viime vuonna. Tapahtuma järjestettiin nyt 52. kerran. Festivaali saavutti ennalta asettamansa tavoitteen ja konaiskäyntimäärä oli nyt n. 46300. Tulos jäi vain n. 700 kävijällä edellisvuodesta.
38-vuotias näyttelijä Mikko Penttilä on nimetty vuoden ulkokaustislaiseksi Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla.
Rasvamonttu on palannut kesätauolta ja alkuun ampaistaan heti Alavieskaan. Jyrki Pokelan verstaalta ja pihapiiristä löytyy isoja ja pienempiäkin koneita. Kuvassa seppä itse ja harvinainen apumoottorikäynnisteinen Catepillar D4C vuosimallia -61.
Viuluyhtye Polenta on voittanut valtakunnallisen Konsta Jylhä -kilpailun Kaustisella.
Henkilöauto pakeni poliisia viime lauantaina iltapäivällä Kiviniityn alueella Kokkolassa.
Kaustisen kansanmusiikkijuhlien valtakunnallisen Konsta Jylhä -kilpailun finaalissa kilpailee tänään viisi yhtyettä. Jatkoon pääsivät Anne-Mari Kanniainen & Heikki Ruokangas, Elias Frigård & Veera Kuisma, LempiLempi, NAM-trio ja Polenta. Konsta Jylhä -kilpailu järjestetään kansanmusiikkijuhlien yhteydessä nyt kymmenennen kerran. Juhlavuoden teemana on Konsta Jylhä itse. Finaali alkaa tänään kello 16.
Talosta oli rikottu mm. useita isoja ikkunoita ja niistä heitetty irtaimistoa pihalle. Talosta löydettiin kolme päihtynyttä alle 18-vuotiasta nuorta miestä. Nuorten alkoholin saantia sekä vahingontekoa selvitellään ja asiaa tutkitaan hallinnan loukkauksena ja vahingontekona.
Mestaripelimanneiksi valittiin laulussa Toivo Rajala Lappajärveltä, viulussa Ritva Talvitie Kaustiselta ja huuliharpussa Aimo Ruisniemi Raisiosta.
Poliisi on maanantaina jatkanut Kokkolassa sunnuntaina klo 8 aikaan sattuneen ampumistapauksen tutkintaa.