Uusimmat

Riskiryhmään kuuluminen ontarkoittanut tänä vuonna sitä, että elämästä on puuttunut lähes kokonaan sosiaaliset kontaktit. Pahinta on se, ettei enää voi tavata läheisiään. Radio Pookin aamussa vieraili Paavo Törmin vieraana torstaina taiteilija Pertti Vuori, joka viettää eristäytynyttä, mutta aktiivista elämää vaimonsa Kaisun kanssa Lapaluodossa.
Rasvamonttu kaivautuu tällä kertaa Ruukin suuntaan. Pylkkään Velin lanttaasilla on konetta koneen vieressä. Valikoimassa on monenlaista härvilää ja löytyypä harvinaisuuksiakin niiden joukosta. Yläkuvassa mm. toimiva Ukkomestari -kaivinkone 70-luvulta. Tutkitaanpa minkälaista kättenjälkeä on saanut aikaan mies, jonka askeleet johtavat vain yhteen suuntaan.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Oulun kaupungin influenssarokotteet ovat loppumassa. Tilanne on samanlainen koko maassa ja se on syntynyt ensimmäistä kertaa koko kansallisen rokotusohjelman historian aikana. Rokotuksia annetaan tällä erää maanantaihin asti vain niille henkilöille, jotka ovat jo varanneet ajan influenssarokotukseen. Uusia influenssarokotusaikoja ei voi tällä hetkellä varata.
Ylivieskassa sijaitsevalla Raudaskylän kristillisellä opistolla on vahvistettu eilen iltapäivällä kolme koronavirustartuntaa. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tartuntataudeista vastaava lääkäri on määrännyt sairastuneet tartuntatautilain mukaiseen kotieristykseen ja lähikontaktit karanteeniin
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa harkinnanvaraisena valtionrahoituksena tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.
Oululainen kauppatieteiden maisteri Marjukka Manninen valittiin Suomen Ratsastajainliiton syyskokouksessa liiton hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi kolmivuotiskaudelle 2021–23.
" On meillä rakkaus yhteinen, Kärpät mustakeltainen...” Näin lauletaan jäähalleissa ympäri Suomen. Vaan keitä nämä laulajat ovat ja mikä saa heidät elämään vahvasti Oulun Kärppien jäkiekkojoukkueen mukana. Tätä selvitti Ari Stenius koronakeväänä 2020. Paavo Törmi haastattelee
Valtionvarainministeriö myönsi tänään kaikille 20:lle sairaanhoitopiirille yhteensä 200 miljoonaa euroa avustusta koronaepidemiasta aiheutuneiden kustannusten ja alijäämän kompensoimiseksi.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Olhavan koulun ja päiväkodin lakkautusuhkaan. Haastattelussa Tanja Kähkönen Olhavan seudun kehittämisyhdistys Ry:stä.