Uusimmat

Maavoimien vuoden tärkein sotaharjoitus Northern Forest 21 järjestetään ensi maanantaista alkaen Pohjois-Suomessa.
Kansanmusiikin ja kansantanssin edistämiskeskuksen toiminnanjohtaja Sirpa Lahtea haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään kymmenen uutta koronavirustartuntaa.
Rasvamontussa tehdään tällä kertaa rengasmatka Raahen Saloisiin. Turusen Mauno on pitänyt vesitornin mäellä rengasliikettä vuodesta 1978 lähtien. Raahen Rengas ja Laite Oy:n tontilta löytyy mielenkiintoisia menopelejä aina henkilöbiileistä raskaaseenkalustoon asti. Näin ollen renkaitakin on kaikenlaisessa kokoluokassa. Alue käsittää n. 4 hehtaaria ja lähimailla puolestaan sijaitsee kymmenkertainen lanttaasi koneita. Ison tontin varmasti vaatiikin mm. kolme kertaa normaalikokoista suurempi 90 tonnin "mörkö" Hough pöyräkuormaajaa! Tutustutaanpa mieheen ja koneisiin tarkemmin!
Yhden näytteen sekvensointitulos on varmistunut ja kyseessä on koronaviruksen Intian variantti. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa ei ole hoidossa tällä hetkellä yhtään koronavirustartunnan saanutta.
Jussi Häkkilän jutettavana Ismo Ranua.
Ari Kettukankaan jututettavana Meatersuomi Oy:ltä Eija ja Tero Nivala.
 Pohjois-Pohjanmaalla ympäristötukisopimuksia solmittiin alkuvuodesta 155 000 euron edestä. Tämä on 30 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.
Poliisi muistuttaa, että polkupyörävarkaudet lisääntyvät kesää kohden. Huolehtimalla pyörän asianmukaisesta lukituksesta ja säilytyksestä, sekä ottamalla talteen pyörän tunnistetiedot, voidaan vähentää rikoksen kohteeksi joutumisen riskiä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on tänään todettu viisi uutta koronavirustartuntaa.
Finn Springin Toholammin ja Lestijärven tuotantolaitoksille on myönnetty BRC-sertifiointi, joka on kansainvälisesti arvostettu elintarvikkeiden laatu- ja turvallisuusstandardi.
AlfaTV:n taiteellista johtajaa Timo Suomea haastattelee Jussi Häkkilä.