Uusimmat

Onnettomuustutkintakeskuksen turvallisuustutkinta ilmailun vakavasta vaaratilanteesta Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla viime vuoden maaliskuulta on valmis.
Ilmatieteen laitokselta päivystävä meteorologi Nina Karustoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Alustavien selvitysten perusteella risteysaluetta lähestyneen rekan kuljettaja ei saanut ajoneuvoaan pysähtymään riittävän ajoissa valojen vaihduttua punaiseksi, vaan törmästi risteävää tietä samaan aikaan tulleen henkilöauton kuljettajan puoleiseen kylkeen. Molemmissa ajoneuvoissa oli yksi henkilö ja heidät kuljetettiin lääkäriin tarkistuttamaan vammojaan.
Matkamessujen tiedottaja Eva Kivirantaa haastattelee Marja Ollakka.
Rasvamonttu ohjelmasarja käynnistyy! Ismo ja Sami Niemen kotitalon pihapiiri on täynnä kaikenlaisia koneita. Veljekset on yhdistelleet niitä uusiin käyttötarkoituksiin ja myös originelleiksi taideteoksiksi. Ari Kettukangas on sotannut naamansa öljyllä ja juontaa alkavan sarjan.
Voimakkaan lumisateen arvioidaan rajoittavan liikennettä ja vaikeuttavan muita toimintoja Helsinki-Vantaan lentoasemalla tänään. Myöhästymisiä on odotettavissa ja Finnair on perunut etukäteen useita lentoja taatakseen mahdollisimman sujuvan liikenteen haastavissa olosuhteissa.
Vesisankarit-koordinaattori Susanna Aulinia Koululiikuntaliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
ProAgria Oulun projektipäällikkö Merja Talvitietä haastattelee Jussi Häkkilä.
Tarttuvien eläintautien erikoiseläinlääkäri Veera Karkamoa Ruokavirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on jatkanut viime perjantaina Kokkolan Kälviällä tapahtuneen yhden ihmishengen vaatineen liikenneonnettomuuden tutkintaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten rakennuttaman uuden siiven viimeinen osa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan yhteyteen on valmis.
HalpaHalli ja jalkapallon Veikkausliigaan noussut Kokkolan Pallo-Veikot ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä HalpaHallista tulee KPV:n pääyhteistyökumppani ensi kaudella.