Uusimmat

Yhdysvaltalainen Plug Power suunnittelee rakentavansa Suomeen kolme vedyn tuotantolaitosta, Kokkolaan, Kristiinankaupunkiin ja Porvooseen.
Terveimmät suomalaiset asuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tekemän selvityksen mukaan Pohjanmaalla, Uudenmaan hyvinvointialueilla ja Helsingissä.
Poliisi valvoo lasten ja nuorten käyttäytymistä, kun koulujen lukuvuosi päättyy ensi viikonloppuna.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa loukkaantuneiden ja hädänalaisten villieläinten huolehtimiseen. Haastattelussa villieläinhoitaja Jarmo Lautamäki.
Tällä ja ensi viikolla järjestettävä Arctic Challenge Exercise on yksi vuoden suurimmista lentosotaharjoituksista Euroopassa.
Maahanmuuttovirasto on tehnyt hankintapäätöksiä uusista vastaanottokeskuksista.
Suomen Meripelastusseurasta turvallisuus- ja valmiuspäällikkö Marko Stenbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen lahjoittaa tänään vietettävän 160-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi yhteensä 160 000 euroa yleishyödylliseen toimintaan 13:lle mielenterveystyöhön tai henkiseen hyvinvointiin keskittyvälle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Rasvamonttu kurvaa tällä kertaa kesäbaanalle Vihannissa ja Lampinsaaressa. Tenhovuoren Terjelle ja hänen hulppealle Vauxhall kokoelmalle kesä on myös luvattua aikaa ja Lampinsaaren konesuojan viimeisiäkin ajokkeja heräteltiin jo talviunilta toukokuun alkupuolella. Mestari on kasvanut kyseiseen automerkkiin jo lapsuudesta saakka ja synnytyslaitokseltakin hänet tuotiin kotiin Vauxhall Victorilla. Vuosien aikana autovalikoimaan on päätynyt myös ehdottomia nuoruuden haaveita ja yksi niistä on kullanvärinen Magnum 2300 vuosimallia 1975. Kaasupolkimelle ei tunnu löytyvän pohjaa myöskään keltaisella vuoden 1971 Firenzalla kurvaillessa. Vaimolle puolestaan rakentuu hiljalleen harvinainen farmari Viva kotitallissa Vihannissa. Kaiken tämän kokonaisuuden kruunaa tallin hyllystä löytyvä ja koko maan kattava Vauxhall & Bedford Club Finland -kerhon Vauxhalleja ja Bedfordeja käsittelevä merkkikirjasto.
Ari Kettukankaan jututettavana yksi tapahtuman puuhahenkilöistä Helinä Koskela.
Kokkolassa järjestettiin viikonloppuna useita laittomia mopokokoontumisia.
Yksityiselle sosiaalipalvelualalle ei ole syntynyt uutta työehtosopimusta, joten lakot yksityisissä päiväkodeissa ja ympärivuorokautisen palveluasumisen kohteissa alkavat huomenna.