Uusimmat

Kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä haitanteosta virkamiehelle.
Radio Pookisssa Paavo Törmin vieraana piipahtanut Ari Nurkkala kotiutuu vähitellen Raaheen. Kaupunginjohtajana hän on toiminut reilut kaksi kuukautta ja perehtymisvaihe on vielä menossa.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa tällä viikolla huomisaamusta keskiviikkoaamuun. 24 tuntia kestävään tehovalvontaan osallistuvat kaikki poliisilaitokset.
Puukauppa on Pohjois-Suomessa käynyt alkuvuonna vilkkaasti.
Kokkolassa poliisi otti eilen illalla kasitiellä kiinni henkilöautoilijan, joka hurjasteli satasen nopeusrajoitusalueella peräti 183 kilometriä tunnissa.
Päällystystyöt alkavat viikonloppuna kasitiellä Kokkolan pohjoispuolella välillä Kokkola-Riipankangas.
Suurimman summan 24000 euroa sai Torniossa Tornion vanhemman aseman ja Valtion rautatiealueen rataliikennehalli, vanhemman osan julkisivujen kunnostukseen ja maalaukseen.
Kokkolan Tiikerit lakkauttaa seuran toiminnanjohtajan tehtävän.
Museovirasto on myöntänyt 355 000 euroa arvokkaiksi luokiteltujen alusten entisöintiin. Avustusta sai 25 alusta.
Suomen yhdeksäs presidentti Mauno Koivisto on kuollut, ilmoittaa tasavallan presidentin kanslia. Koivisto kuoli illalla Meilahden sairaalassa Helsingissä 93-vuotiaana.
Presidentti Mauno Koivisto on joutunut saattohoitoon. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV, jolle tytär Assi Koivisto sanoi, että presidentin tila on heikentynyt nopeasti.
Poliisin tietoon on tullut Kainuun alueelta tämän kuun aikana muutama tapaus, jossa poliisina puhelimessa esiintynyt henkilö on on saanut uhriltaan haltuunsa verkkopankkitunnukset ja tunnusluvut.