Uusimmat

Hiihtolomakausi alkaa tänään etelästä ja kestää kolme seuraavaa viikkoa. Suurimmat matkustuspiikit osuvat tälle ja seuraavalle viikonlopulle. Etelän lomien alkaessa Helsingistä matkustetaan eniten Ouluun, Kemijärvelle, Kolariin ja Rovaniemelle. Suosituimpia ovat Lapin kohteet ja pohjoisen yöjunat ovat käytännössä jo loppuunmyytyjä.
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien barometrin mukaan alueen pk-yritysten suhdannenäkymät ovat tasaiset ja työllistämisodotukset koholla.
Nokia vähentää verkkoliiketoiminnasta arviolta 350 työpaikkaa Suomessa. Neuvottelut alkavat 22. helmikuuta.
Yrittäjä Marika Keränen Tyrnävältä, turvallisuuskoordinaattori Eeva Kröger Joensuusta ja syöpäsairaanhoitaja Anne Ollgren Tampereelta saivat eilen KAKS- Kunnallisalan kehittämissäätiön jakamat vuoden 2018 Arjen turvaajat palkinnot. Palkinnot jakoi presidentti Tarja Halonen Helsingissä Finlandia-talolla järjestetyssä tilaisuudessa eilen.
Lasten lukemista edistävä Kopioston ja Suomen Kulttuurirahaston Lukuklaani-hanke on lahjoittanut 602 000 euroa koulukirjastoille.
Poliisi on tänään aamupäivällä ottanut kiinni yksityisasunnosta Kokkolan keskustasta kolme nuorta henkilöä epäiltynä eilen illalla Kannuksessa ja Kalajoella tapahtuneista törkeistä ryöstöistä.
Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Harri Lindforsia haastattelee Jussi Häkkilä.
Sosiaaliturva-asiantuntija Paula Salmista Epilepsialiitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Voittaja kappale valittiin viikonloppuna Iskelmä Gaalassa Tampereella.
Sunnuntaina vietettävänä valtakunnallisena 112-päivänä kehotetaan välittämään, jotta läheiset välttäisivät vaarat. Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä turvallisuusasiantuntija Jari Poutaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Stora Enson liikevaihto kasvoi viime vuonna 2,5 prosenttia edellisvuodesta runsaaseen kymmeneen miljardiin euroon. Tulos oli 614 miljoonaa.
Kuntasektorin työehtosopimusneuvotteluissa syntyi eilen illalla neuvottelutulos.