Uusimmat

Valtioneuvosto on antanut uuden asetuksen, jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronaepidemian vuoksi. Ravitsemisliikkeiden tulee huolehtia asiakkaiden ja asiakasryhmien välisistä etäisyyksistä aiempaa tehokkaammin.
Radio Pookin Top20 -listaohjelma kuullaan sunnuntaisin kello 19 alkaen. Listavieraina viikolla 7 Heidi Pakarinen.
Koronavirustilanne on eilisen aikana heikentynyt merkittävästi Keski-Pohjanmaalla.
Rasvamonttu bongaa tällä kertaa nuoren lahjakkuuden Oulun Jäälissä. Vuodenvaihteessa 17 vuotta täyttänyt Toni Herranen on jo ehtinyt niittää monenlaista mainetta autourheilussa. Vahvan kartingtaustan omaava rallilupaus nimittäin palkittiin viime vuonna edellisessä luokassaan historian nuorimpana kuskina SM-hopealla. Tuoreimpia saavutuksia on myös suojatiksi pääsy kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin GRX Management kuljettahautomoon. Toni saa kilpailulleen tärkeää tukea myös omalta perheeltään ja lähipiiristä. Seuraavaksi tutustutaan tähän nuoreen herraan, tiimiin ja kisakalustoon!
Hallitus on päättänyt, että Suomessa siirrytään poikkeusoloihin kolmeksi viikoksi kahdeksas ensi kuuta alkaen koronan takia.
Keliber Oy:n toimitusjohtaja Hannu Hautalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Yli 2700 yritystä on vaihtamassa omistajaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alueella seuraavan viiden vuoden kuluessa.
Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä kokoontui tänään arvioimaan alueellista tilannekuvaa sekä alueellisia suosituksia. Soiten alue pysyy koronaviruksen perustasolla ja alueelliset suositukset ovat voimassa 15. maaliskuuta saakka.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Kaikki kolme tartunnan saanutta olivat jo ennestään karanteenissa, joten tartunnoista ei seurannut uusia altistumisia.Tartunnat liittyvät kokkolalaisen jääkiekkojoukkueen tartuntaketjuun, josta on kaikkiaan tullut Soiten alueelle kahdeksan tartuntaa ja jatkotartuntaa.
Metsähallituksen erävalvonta ja poliisi valvovat ympäröivää maastoa, jotta ralli ei aiheuttaisi luvatonta maastoliikennettä. Rallien aikana erikoiskokeiden varsilla liikkuu runsaasti valvontapartioita. VIikonlopun aikana muu maastoliikenne kannattaakin suunnata niille luvallisille reiteille ja urille, jotka ovat etäällä erikoiskokeista.
Soiten alueella on todettu kolme uutta koronavirustartuntaa. Kahdessa tapauksessa tartunnan saaneet olivat jo ennestään karanteenissa, joten näistä kahdesta tartunnasta ei seurannut uusia altistumisia. Kolmanteen tapaukseen liittyy mahdollinen koronavirusaltistumisen riski Kokkolan kauppakeskus Chydeniassa, erityisesti BikBok -myymälässä keskiviikon ja perjantain välillä. Tuolloin kauppakeskuksessa asioineet ovat saattaneet altistua koronavirukselle.