Uusimmat

Useat työntekijäjärjestöt järjestävät lakkopäivän tämän viikon torstaina vastalauseena hallituksen kaavailemille työntekijöiden sosiaaliturvan heikennyksille.
Erityisasiantuntija Mari Juntusta Kiertokaari Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja menehtyivät lauantaina Uusikaarlepyyssä kasitiellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella pilotoidaan lääkärin etävastaanottoa perusterveydenhuollon mielenterveysasiakkaille.
Pahiten työkyvyttömyydestä kärsivät kunnat löytyvät Itä- ja Pohjois-Suomesta, kertovat Kelan ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen julkaisemat Kansallisen terveysindeksin kuntatiedot.
Paraatin teemana on Itsenäisen Suomen puolustajat. Paraatikatselmus järjestetään Raatin stadionilla ja ohimarssi Merikoskensilloilla.
Suomen metsäkeskus on saanut päätökseen syyskuun lopussa käynnistetyt muutosneuvottelut, joiden tavoitteena oli saada talous tasapainoon ja uudistaa toimintoja vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin. Taloutta sopeutetaan vastaamaan tulevaa valtionavun leikkausta ja toiminnan alijäämää. Sopeutustarve vuosien 2024 ja 2025 aikana on yhteensä noin 5 miljoonaa euroa.
Raahessa ja Oulussa toimiva WTF Design Oy on ostanut Kokkolassa toimivan mainostoimisto Creamedian liiketoiminnan Hilla Groupilta.
Keski-Pohjanmaan alueen kunnat sekä Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestävät yhteistyössä alueen järjestöjen kanssa itsenäisyyspäiväjuhlan 80 vuotta täyttäneille keskipohjalaisille.
Iisalmen elinkeinojohtaja Terho Savolaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kokkolan kaupungin rakennuspäällikkö Veli-Matti Isoahoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Ari Kettukankaan jututettavana Kehitysvammaisten Tukiliitosta aluekoordinaattori Mari Hakola.