Uusimmat

Kokkolan Rödsöstä kotoaan katosi keskiviikon ja torstain välisenä aikana vuonna 1957 syntynyt nainen. Mahdolliset havainnot henkilöstä pyydetään ilmoittamaan Pohjnamaan poliisille tai hätäkeskukseen 112.
THL on päivittänyt karttasovellusta, johon on koottu tiedot laboratoriovarmistetuista COVID-19-tapauksista Suomessa. Sovellus löytyy osoitteesta thl.fi/koronakartta.
Tähän päivään mennessä ELY-keskuksille on saapunut yhteensä 5570 rahoitushakemusta koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan takia.
Kokkolan Energiaverkot Oy puolittaa kaikkien asiakkaidensa sähkönsiirron energiamaksut koronan johdosta huhti-toukokuun ajaksi.
Opetushallituksen mukaan ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin haki kevään yhteishaussa 151 700 hakijaa, 11 200 enemmän kuin viime vuonna.
Lapin Arvokiinteistöillä on toimipisteet Keminmaassa, Levillä, Rovaniemellä ja Oulussa. Välittäjiä on kaikkiaan vajaa pari kymmentä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella todettiin tänään kaksi uutta koronavirustartuntaa.
Halsuan Tuulivoima Oy yhdessä OX2 Wind Finland Oy:n kanssa suunnittelee tuulivoimapuistoa Halsuan Kanniston ja Honkakankaan alueelle.
Koronavirustaudin riskiryhmään kuuluvien määrä vaihtelee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan merkittävästi alueittain.
Oulun yliopiston suomenkielisiin kandidaatti- ja maisteriohjelmiin haki 1.4. päättyneessä yhteishaussa ennätysmäärä hakijoita, yhteensä 17 095 hakijaa. Heistä 5 643 eli 33 prosenttia haki ensisijaisesti Oulun yliopistoon. Hakijoiden kokonaismäärä kasvoi viime vuodesta 15 prosentilla eli 2 223 hakijalla.
Ari Steniuksen jututettavana Kärpät 46 ry:n toiminnanjohtaja Mika Pieniniemi.
Piirosella todettiin vuoden 2017 alussa keuhkosyöpä ja hän joutui silloin peruuttamaan kaikki Suomeen ja Ruotsiin suunnitellut 50-vuotisjuhlakonserttinsa. Sairaudet alkoivat vuonna 2014 kakkostyypin diabeteksellä ja sydämen eteisvärinällä. Yli 50 vuotta keikkaillut Piironen levytti 14 albumia ja lähes 200 kappaletta.