Uusimmat

Pohjavesiasiantuntija Mira Tammelinia Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Sekä sisävesillä että merialueilla sinilevätilanne on rauhoittunut.
K-ryhmän myynti oli Pohjois-Suomen alueella tammi-kesäkuussa yhteensä 711,1 miljoonaa euroa, 6,6 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten.
Rasvamontussa vetää tällä kertaa Volvo puuauto niin myötä kuin vastamäessä Haapavedellä. Haukipuron Jari valitsi aikanaan emännän harrastuksensa suhteen tarkalla silmällä. Nappivalinnan ja pienen koulutuksen jälkeen Jaana vaimo on ollut innokkaasti mukana myös mestarin rakkaassa koneharrastuksessa. Tästä todistaa yhdessä entisöity puutavara-auto, joka on ollut Jarin isän Kalervo Haukipuron käytössä jo 70-luvulla. Projektiin kului pariskunnalta aikaa 10 vuotta. Isäntä on huolehtinut karkeammista työvaiheista ja emäntä mm. sisustuksesta. Seuraavaksi tutustutaankin tähän luomukseen, talon konekokoelmaan ja otetaan selvää myös molempien kiinnostuksesta erilaisiin menopeleihin!
Kaustisen kansanmusiikkifestivaalin yleisötilaisuuksiin ja virtuaalisesti toteutettuihin konsertteihin myytiin tänä vuonna yhteensä 3741 lippua, kokonaiskäyntimäärän ollessa 9261.
Soiten alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja.
Olli Valtosta ProAgria Oulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Henkilöauton matkustaja loukkaantui vakavasti eilen iltapäivällä Kokkolassa kasitiellä lähellä Kokkolan ja Kruunupyyn rajaa neljän henkilöauton ja yhden pakettiauton kolarissa.
Arktiset Aromit ry:stä toiminnanjohtaja Birgitta Partasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi valvoo ensi viikolla tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa.
Rapututkija Japo Jussilaa Itä-Suomen yliopistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Järvillä sinilevää on tällä viikolla havaittu valtakunnallisilla sinileväseurannan havaintopaikoilla tavanomaista enemmän.