Uusimmat

Palkinto jaettiin Muistiliiton järjestämässä vapaaehtoisten kiitosjuhlassa kulttuurikeskus Korundissa.
Mikä tekee Harri Joensuusta, tai Olli Lohesta sopivan henkilön Raahen kirkkoherraksi? Sitä yritin selvittää aamulla, kun herrat vierailivat luonani Radio Pookin aamussa osa 2.
Tätä Suomi tanssii –listan laatijoiden valinnat julkistettiin tänään Tampereella Hotelli Tornissa musiikkiväen Lavakauden päättäjäisissä.
Oulun kaupungissa on aloittanut lastensuojelutarpeen selvitystiimi. Tiimin työntekijät selvittävät uuden lastensuojeluilmoituksen tultua, onko lapsella tai perheellä tarvetta lastensuojelulle tai muulle tuelle.
Syytteen nostamisen määräaika on tämän kuun viimeinen päivä.Tutkinnanjohtajan vaatimuksesta pakkokeinoistunto käytiin suljetuin ovin yleisön läsnäolematta ja aineisto määrättiin salassa pidettäväksi syytteen käsittelyyn saakka.
Oulun poliisilaitoksen liikenneyksikön konstaapelit kehopittavat vanhempia olemaan aidosti kiinnostuneita lapsen mopoilusta. Poliisi kehoittaa vanhempia kyselemään lapselta moposta ja testaamaan mopoa. Pollisitarkasti viime viikon aikana poliisilaitoksen alueelle yli 320 mopoa, moottoripyörää tai mönkijää. Valtaosa tarkastetuista oli nimenomaisesti mopoja. Näistä tarkastetuista 35 kpl todettiin kevytmoottoripyöriksi, koska mopoa oli viritetty niin paljon.
Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtajana toiminut Riikka Moilanen ei jatka Pihlajalinnan palveluksessa tästä päivästä lähtien. Pihlajalinnan mukaan Moilasen puhe Oulun kaupunginvaltuustossa eilen ei vastaa Pihlajalinnan arvoja. Yhtiön arvot ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.
Jääkiekko kaipaa lisää tuomareita peleihinsä. Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana maanantaina piipahtanut Raahen Erotuomarikerhon rekrytointivastaava Jaakko Ukkola pitää erotuomarina toimimista hyvänä harrastuksena. Jaakko kaipaisi tuomareiksi entisiä pelaajia, joista tulisi nopeasti hyviä erotuomareita.
Taidetoimikunnat ovat jakaneet 304 taiteilija-apurahaa.
Valtakunnallisen Hävikkiviikon järjestäjänä toimii Kuluttaja-lehti. Toimitusjohtaja Mika Kesseliä haastattelee Jussi Häkkilä.
Taiteilija Pertti Vuori muuttaa työtilansa ja teostensa näyttelyn Lapaluodosta Raahen keskustaan. Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana käynyt Pertti Vuori ketoo, että hän aikoo jatkossa kulkea luonnoslehtiönsä kanssa Raahen pihoilla ikuistamassa Katinhännän pihoja ja rakennuksia.
Poliisi tutkii Kokkolan kaupungin viranhaltijaa talousrikosepäilystä. Asiasta uutisoi Kokkola lehti. Lehden haastatteleman poliisin mukaan viranhaltijaan kohdistuvan tutkinnan rikosnimikkeinä ovat törkeä kavallus ja virka-aseman väärinkäyttö.