Kuva: Fotolia

Tornio, Lappia ja Lapin AMK päivittivät kumppanuussopimuksen

15.01.2021 09:30 - Jussi Häkkilä

Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023.

Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023. Aiempi sopimus vuodelta 2017 on pohjana uuden sopimuskauden toimenpiteille ja kehittämistyölle.

Kumppanuussopimuksen tavoitteena on vahvistaa Tornion veto- ja pitovoimaa sekä elinvoimaisuutta koulutuksen, työllisyyden, yrittäjyyden ja matkailun saralla. Uudessa sopimuksessa ovat mukana myös Tornion elinkeinoyhtiö ja Lappia-Koulutus Oy. Lisäksi yhteistyöhön liitetään soveltuvin osin myös Peräpohjolan Opisto ja yliopistot.

Kumppanuussopimus kohdentuu yhteisesti sovituille painopistealueille. Sopimuksella jatketaan osaavan työvoiman saatavuuden parantamista kaupungin, elinkeinoelämän ja oppilaitosten yhteistyön ja kohtaamisten kautta. Koulutusyhteistyötä ja työelämäpalveluihin panostamista jatketaan mm. Työllisyyden alueellinen kuntakokeilu Lapissa -hankkeessa, jossa yhteistyössä ovat mukana Rovaniemi, Kemijärvi ja Sodankylä.

Lue myös: Poliisiammattikorkeakoulu ja Lapin AMK solmivat kumppanuussopimuksen

Kilpailut

Uusimmat