Uusimmat

Meneillään olevalla Maaseudun Sivistysliiton Arkinuukailu-viikolla kannustetaan kierrätyksen ja kohtuutalouden maailmaan.
Keskon Pohjois-Suomen alueella vähittäismyynti oli tammi-maaliskuussa yhteensä 353,3 miljoonaa euroa ja se kasvoi 0,7 prosenttia viime vuodesta.
Stora Enson tämän vuoden tammi-maaliskuun liikevaihto laski vuoden takaisesta 20 prosenttia 2,164:een miljardiin euroon.
Suomen Lukiolaisten Liitto kehottaa jokaista lukiolaista ympäri Suomen osallistumaan tänään valtakunnalliseen ulosmarssiin kello 12.15 alkaen.
Maanmittauslaitoksen ilmakuvaus- ja laserkeilauskausi on käynnistynyt.
Kasvukausi on ProAgrian mukaan hieman myöhässä aikataulusta, mutta jos säätila lämpenee nopeasti, niin pellot kuivuvat nopeasti kylvökuntoon.
Kaksi kertaa vuodessa jaettava Nuori Pohjoinen -tuki mahdollistaa tänäkin syksynä yhä useamman lapsen ja nuoren kohtuuhintaisen harrastuksen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Urheilumajakan toimittaa Ari Stenius.
Vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen liiketulos oli 3 157 miljoonaa kruunua. Liiketuloksen heikkeneminen edellisvuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna johtui ennen kaikkea Yhdysvaltojen kvarttolevyjen hinnoista, jotka laskivat korkealta tasolta.
Lapin poliisilaitoksen liikennevalvonnassa viime viikonloppuna Kittilän ja Kilpisjärven alueella kirjoitettiin kaksi rikosilmoitusta ja yhdeksän ajokieltoa törkeistä liikenneturvallisuuden vaarantamisista, rattijuopumuksista ja vakavista piittaamattomuuksista.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 14 miljoonaa euroa nuorten työpajatoimintaan.
Kankaanpäässä viikonloppuna järjestettyjen valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien Ramppikuume-nuorisoteatterikatselmuksen kiertopalkinnon ja tuhannen euron stipendin sai Tampereen Tiili Teatteri esityksellään Minä olin täällä.