Uusimmat

Murto saattaa liittyä samaan sarjaan, jossa useampiin asuntoihin on murtauduttu heinäkuun alkupuolella Etelä-Lapin alueella.
Lapin poliisi on selvittänyt omaisuusrikoskokonaisuuden, jossa on ollut tutkittavana kahdeksan törkeää kavallusta, kavallus ja väärennys.
Myytävänä on noin 250 kappaletta erilaisia ja erikokoisia käytettyjä polkupyöriä. Polkupyörät ovat jääneet Tullin haltuun itärajalle saapuneilta turvapaikanhakijoilta.
Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.
Metka-tukien käsittely alkoi maaliskuussa. Niiden käsittelyssä käytettävä uusi tietojärjestelmä ei vielä sisällä kaikkia niitä automaattisia toimintoja, joita kemera-tukien käsittelyssä on ollut käytössä. Tämä mm. osaltaan hidastaa käsittelyä. Lisäksi sekä kesälomakausi että Metsäkeskuksen henkilöstön lomautukset pidentävät käsittelyaikoja kesällä.
Skybornin Suomen toimitusjohtaja Tero Eloa haastattelee Jussi Häkkilä.
MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Urheilumajakassa puhutaan ilmiöiden ja tapahtumien lisäksi huippu- ja harrasteurheilusta, liikunnasta, junioriurheilusta sekä terveysliikunnasta. Ohjelman toimittaa Ari Stenius.
Rovaniemellä Kiertotiellä paloi eilen illalla tyhjillään ollut noin 900:n neliön suuruinen kaksikerroksinen teollisuusrakennus.
Destia Oy on tehnyt Meri-Lapin ympäristöpalveluille ympäristönsuojelulain 118 pykälän mukaisen ilmoituksen melua aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta.
Vesikulkuneuvon kuljettajia tarkastettiin yhteensä 46 kappaletta, joista kymmenelle kirjoitetiin liikennevirhemaksu puuttuvista varusteista tai nopeusrajoitusten rikkomisista.
Ranuan Asmuntissa yritettiin murtautua perjantaina klo 15.00 asuttuun omakotitaloon. Kolme miestä oli rikkonut talon oven, jonka jälkeen he olivat menneet taloon sisälle. Miehet olivat poistuneet paikalta nähdessään talon asukkaan. Rikosta tutkitaan törkeän varkauden yrityksenä.