Uusimmat

Taikuri Simo Aallon 45-v. taiteilijajuhlakiertue esiintyy lauantaina Oulussa ja sunnuntaina Rovaniemellä. Pookin iltapäivässä Joonaksen vieraina kävivät Simo ja Kirsti Aalto.
Poliisi tarkasti yhteensä 140 raskasta ajoneuvoa Oulussa keskiviikkona ja torstaina 20.–21. syyskuuta. Niistä yhdeksän joutui ajokieltoon kuntovikojen vuoksi.
Ari Kettukankaan jututettavana Kemin kaupungin kestävän kehityksen päällikkö Eija Kinnunen.
Klo 11 mennessä mielenosoitus oli sujunut rauhallisissa merkeissä ja poliisilla oli keskusteluyhteys mielenosoittajien kanssa. Poliisilla ei myöskään ole tietoa, onko mielenilmauksesta tehty poliisille etukäteisilmoitusta.
Rasvamontussa seikkaillaan tällä kertaa kivikirkon vaiheilla Raahessa. Pitkäkankaan Pauli on katsellut samoja maisemia lasista mäelle jo 1940-luvulta lähtien. 53 vuoden ajan hänen elämäänsä on kuulunut myös uskollisesti palvellut Kuplavolkkari, joka on nyt viimeisen päälle entisöitynä ja museorekisterissä.
Metsä Groupin eilen käynnistynyt Kemin biotuotetehdas käyttää puuta vuodessa 7,6 miljoonaa kuutiota, joka on 4,5 miljoonaa kuutiota enemmän verrattuna vanhaan tehtaaseen. Lisäkuutioista 3,5 miljoonaa hankitaan Suomesta ja miljoona Ruotsista.
Myrsky on aiheuttanut illan ja yön aikana runsaasti vahinkoja myös Pohjois-Suomessa. Esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen eteläisellä alueella yö oli vilkas myrskyn aiheuttamien tehtävien takia.
Ari Kettukankaan jututettavana Oulun Seudun Muistiyhdistyksen toiminnanjohtaja Paula Ylikulju.
Valtaosa taimista istutetaan keväällä, mutta koko istutusurakkaan ei silloin riitä työvoimaa. Kesätyöntekijöiksi palkatut kesäistuttajat hoitavat suuren osan kevätistutuksista, kun taas syysistutukset hoitavat Metsähallituksen urakoitsijat.
Ilmoitus tulipalosta tehtiin luotsin toimesta, joka oli ollut väylällä noin 10 kilometrin etäisyydellä rannasta.
Miesten epäillään keränneen rahaa erilaisiin kohteisiin ilman rahankeräykseen vaadittavia lupia, eivätkä heidän keräämänsä rahat ole päätyneet luvatulle kohteelle. Epäilyn mukaan he ovat keränneet rahaa ainakin kuuromykille lapsille, jalkapalloseuralle sekä invalidien hyväksi.
NCC on tehnyt sopimuksen Rovaniemen kaupungin kanssa Napsun monitoimitalon toteutuksesta Nivavaarassa.