Uusimmat

Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 1 973 029 euroa yläkouluille ja toisen asteen ammatillisille oppilaitoksille liikunnan tukemiseen.
Kittilässä toukokuussa 2010 kadonnut mies löytyi lokakuussa 2022 kuolleena katoamispaikkakunnan metsästä. Hänet löysi metsässä liikkunut sivullinen henkilö.
Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin hyvinvointialueet ovat selvittäneet mahdollisuutta tehdä yhteistyötä lakisääteisissä kuljetuspalveluissa.
Lapin poliisilaitoksen eilen Rovaniemellä järjestämässä rattijuopumusvalvonnassa puhallutettiin yhteensä 3 728 kuljettajaa.
Puurunkoisen pienkerrostalon alakerran asunnossa oli varhain tänään palo Kemissä Juntonkadulla.
Kokkolan Zonta - naisten järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti, Käsi Kädessä, kerää varoja hyvään tarkoitukseen. Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kokkolan ensi- ja turvakodille,tuen tarpeessa oleville lapsiperheille sekä toimintakeskus kompassin erityisryhmien virkistystoimintaan. Konsertissa esiintyy Kompassibändi, Räppänä, Mary & The Howling Lambs, TT Purontaka& orkesteri ja Matti Korkiala & orkesteri.
KVARNEN-Kruunupyyn kansanopisto Pohjanmaalla järjestää poliisiopintoihin valmistavaa POVAKO-koulutusta niin Suomen kuin Ruotsin kielellä. POVAKO koulutuksesta Matti Rantaa haastatteli Paavo Törmi
Tiedot selviävät THL:n tuoreesta raportista, jossa on sosiaali- ja terveysministeriön toimeksiannosta arvioitu alkoholilain kokonaisuudistuksen vaikutuksia alkoholin saatavuuteen, kulutukseen ja haittoihin.
Poliisille ilmoitettiin lauantaina 26.11.2022 noin klo 12 Enontekiöllä tapahtuneesta ampumistapauksesta.
Lapin aluehallintovirasto on antanut Rovaniemen kaupungille huomautuksen perusterveydenhuollon hoitoonpääsyn ongelmista.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja työnantajia edustavan Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan välinen sovittelu hiihtokeskusalan työehdoista ja palkoista päättyi eilen tuloksettomana.
Kumpikaan ei ollut vedenvarassa, mutta molemmat henkilöt olivat kylmettyneitä. Henkilöt ohjattiin ensihoidon tarkastettavaksi.