Uusimmat

Poliisi löysi Markku Tapion kuolleena maastosta.
Finnair julkisti tänään kolme uutta viikoittaista vuoroa Helsingistä Kuusamoon kesäkuun lopulta syyskuun lopulle.
Varsinainen vaalipäivä on ensi viikon sunnuntai.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Pohjois-Pohjanmaan liitto sekä informaatio- ja lääketieteellisen teknologian asiantuntijaorganisaatiot Istekki Oy ja LapIT Oy selvittävät mahdollisuuksia yhteisen tieto- ja terveysteknologiayhtiön perustamiseksi.
Rovaniemen Hangaspiston tontilla on aloitettu Attendon uuden mielenterveyskuntoutujien palvelukodin rakennustyöt vuoden alussa.
Raahelainen Woodcomp laajentaa toimintaansa ja tarvitsee lisää työntekijöitä. Tällä hetkellä arvioidaan tarvittavan noin 40 uutta työntekijää Raahessa käynnistyvään uuteen tilaelementtejä valmistavaan tuotantolaitokseen. Yhtiön toimitusjohtaja Marko Paloniemi vieraili aamulla Paavo Törmin vieraana Radio Pookin aamussa
Onnettomuustutkintakeskus on tehnyt teknistä tutkintaa ja testauksia liikesuihkukoneelle, jonka ovi iskeytyi ulos kovalla paineella tämän kuun alussa Kittilän lentoasemalla.
Kittilän kunnan hallinnon selvittämiseen nimetty valtionvarainministeriön työryhmä on käynnistänyt selvitystyönsä.
Suomen riistakeskus on myöntänyt poikkeusluvat kolmen erityisen merkittäviä porovahinkoja aiheuttavan ahman tappamiseksi. Vahinkoperusteiset poikkeusluvat on myönnetty Kuusamoon Kallioluoman ja Oivangin paliskuntien yhteiselle lupa-alueelle sekä Lappiin Kuivasalmen ja Lapin paliskuntiin.
Veho Hyötyajoneuvoille rakennetaan uusi noin 1500:n neliön toimitalo Teollisuustielle Rovaniemelle.
Patentti- ja rekisterihallitus ja Aku Ankka -lehti järjestivät nyt toisen kerran Keksijänero-kilpailun alle 16-vuotiaille. Kolme palkituista on Pohjois-Suomesta.
Lapin lennosto harjoittelee pimeälentoja ensi viikolla ja viikolla 6 maanantaista torstaihin klo 23:een saakka Rovaniemen tukikohdasta.