Palo levisi kuivassa ruohikossa noin 2 hehtaarin alueelle. Pelastuslaitoksen Ylitornion yksiköt saivat palon nopeasti rajattua ja suojeltua läheisen ladon ja kolme vanhaa varastorakennusta.
Tornion kaupunki uudistaa kaupunkibrändinsä. Uusi brändi-ilme ja ydinviestit julkistetaan syksyllä 2019. Brändityöhön mukaan kutsutaan kaikki torniolaiset kevään ja kesän ajaksi.
Leikkipäivän ohjelmakoordinaattori Eevamaija Paljakkaa Mannerheimin lastensuojeluliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tornion Lautamaantiellä maatilan kaksikerroksinen asuinrakennus kärsi lauantaina vakavia palo- ja vesivahinkoja.
Kari Nurmea haastattelee Jussi Häkkilä.
Eduskuntavaalin valtakunnallinen äänestysprosentti oli 72.
Mehiläisen tytäryhtiöiden henkilöstö marssi ulos Kemin ja Tornion toimipisteistään eilen iltapäivällä.
Ylitorniolla murtauduttiin varhain lauantaina Alkkulanraitilla sijaitsevaan kodinkonemyymälään.
Lapin aluehallintovirasto on jakanut 141 500 euroa valtionavustusta viidelle kirjastolle, jotka kehittävät erilaisia menetelmiä lukutaidon edistämiseen.
Ylitorniossa Muurolantiella sattui eilen iltapäivällä henkilöauton ja minibussin yhteentörmäys.
Tornion Vesi Oy on saanut ilmoituksen, jonka mukaan yhtiön iäkkään asiakkaan tilitietoja ja tunnuksia on kalasteltu puhelimitse yhtiön nimissä ”ylimääräisen maksun palauttamista varten”. Kysymyksessä on huijaussoitto.
Suomalaiset kierrättivät viime vuonna yli 1 480 000 kiloa paristoja ja akkuja. Määrä kasvoi edellisvuodesta lähes 10 prosenttia ja on noussut tasaisesti joka vuosi. Kierrätysmestaruudessa toiseksi ylsivät kemi-torniolaiset, jotka kierrättivät paristoja ja akkuja hieman yli puoli kiloa per asukas. Kemi-Tornion seudulla on otettu parhaiten haltuun kauppojen keräyspisteet.
Torniolainen humalainen 19-vuotias mies suistui eilen iltapäivällä henkilöautollaan Sihtuunantiellä ojaan, löi auttamaan tulleita, anasti pakettiauton, pakeni paikalta, murtautui Arpelassa urheilukentän huoltotiloihin ja lukitsi itsensä wc-tiloihin.
Suomi osallistuu ensi ja sitä seuraavalla viikolla Ruotsin maavoimien järjestämään Northern Wind 2019 -harjoitukseen Norrbottenissa Pohjois-Ruotsissa.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kelkka on Arctic Cat merkkinen ja sen rekisteri on 298-PR. Väriltään kelkka on mustavakoinen. Kelkasta tai sen liikkeistä jotakin tietäviä pyydetään ilmoittamaan havainnoistaan Meri Lapin poliisille.