24-vuotias mies sytytti Ylitorniolla Raanujärventiellä sijaitsevan omakotitalon tuleen lauantaina.
Takaa-ajon aikana naisen auto suistui ulos Nurmitiellä ja meni kahdesti läpi alueella sijaitsevan kiinteistön piha aidasta. Nurmitiellä oli pakoauton reitillä ollut myös jalankulkijoina ainakin mies ja pikkulapsi. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausainerikoksena.
Nainen ei totellut käskyjä ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja kiinniottotilanteessa. Naisen hallusta löytyi neljä hupparia, joissa oli hintalaput paikallaan ja ne oli samasta liikkeestä anastettu. Myös naisen käyttämä puukko oli peräisin samasta liikkeestä. Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan. Asiaa tutkitaan törkeänä ryöstönä, laittomana uhkauksena ja haitantekona virkamiehelle.
Kemi-Tornion lentoasema täyttää 80 vuotta.
Johtava asiantuntija Satu Viljamaa-Dirksiä Ruokavirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Henkilöjuna törmäsi eilen illalla henkilöautoon vartioimattomassa tasoristeyksessä Torniossa Törmäntiellä.
Tornion- ja Simojokeen on noussut lohia kudulle Luonnonvarakeskuksen mukaan runsaammin kuin kahtena edellisenä vuonna.
Lakkapää aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat Ylitornion, Tornion ja Rovaniemen toimipaikkoja.
Peräpohjolan markkinat ja Kalottjazz & Blues muuttavat liikennejärjestelyjä Torniossa viikonloppuna.
Geologian tutkimuskeskuksen koordinoima NEXT-projekti esittelee moderneja ympäristöä säästäviä malminetsintämenetelmiä Ylitornion Lohijärvellä.
Tänään vietetään Pohjoismaiden suurimman LNG-terminaalin avajaisia Torniossa.
Ajokiellossa ollut nuorukainen hurjasteli eilen illalla henkilöautolla poliisin tutkaan 190 kilometriä tunnissa moottoritiellä Torniossa.
Tornion kirkkoherraksi on valittu Mirja-Liisa Lindström.
Palo levisi kuivassa ruohikossa noin 2 hehtaarin alueelle. Pelastuslaitoksen Ylitornion yksiköt saivat palon nopeasti rajattua ja suojeltua läheisen ladon ja kolme vanhaa varastorakennusta.
Tornion kaupunki uudistaa kaupunkibrändinsä. Uusi brändi-ilme ja ydinviestit julkistetaan syksyllä 2019. Brändityöhön mukaan kutsutaan kaikki torniolaiset kevään ja kesän ajaksi.
Leikkipäivän ohjelmakoordinaattori Eevamaija Paljakkaa Mannerheimin lastensuojeluliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.