Ylemmät Toimihenkilöt YTN julistaa lakon valikoiduissa teknologiateollisuuden yrityksissä ensi kuun puolivälissä.
Korulippaassa oli kultakoruja mm. sormuksia noin 3000 euron arvosta. Tunkeutujina olivat olleet keski-ikäinen mies ja naishenkilö.
Lauantaina aamupäivällä sattui Ylitornion Pessalompolon kylässä räjähdys noin 200:n neliön suuruisen konehallin pannuhuoneessa.
Onnettomuustutkintakeskus on saanut valmiiksi tutkinnan liikelentokoneen törmäyksestä valopylvääseen Kemi-Tornion lentoasemalla vuosi sitten.
Tapauksia tutkitaan näpistyksenä ja Kemin tapausta varkautena.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Meri-Lapin tutkintaan. Mikäli Volkswagen Transporterista on havaintoja, niistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.
Kemissä oli lauantaina kolme rattijuopumusta.
Neljä henkilöä kiipesi ja sitoi itsensä lauantaina kaasunpurkuputkiin Torniossa Röyttän satamassa.
Meri-Lapissa anastettiin kaksi henkilöautoa ja ajeltiin päihtyneenä henkilöautolla. Kemissä aiheutettiin teräaseella vamma käsivarteen.
19-vuotias oululaismies otettiin lauantaina kiinni Torniossa ammuskelusta Färinkadulla.
Lapsi annettiin paikalle tulleelle äidille tarkistuksen jälkeen. Oululainen mies löytyi lopulta poliisikoiran avulla kello 05.00 aikaan kauempaa maastosta sekavana. Mies toimitettiin Mehiläinen Länsi-pohjan sairaalaan tutkimuksiin ja hänet toimitettiin tutkimusten ja tarkkailun jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.
Paikalle menneet poliisipartiot ottivat kemiläisen ja oululaisen miehen kiinni ja heidät toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Tapaus kirjattiin ylös pahoinpitelyn yrityksenä.
Twin City Festivalin promoottori EventWorksin Markku Köngäs kertoi viikonlopun festivaalista Pookin iltapäivässä.
Yksi miehistä oli huitonut toista miestä kädessään olleella puukolla. Asiassa ei tullut vahinkoja kenellekään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.
Luonnonvarakeskuksesta erikoistutkija Jenni Prokkolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Torniossa eilen puoliltapäivin kadonnut 82-vuotias mies löydettiin myöhemmin iltapäivällä.