Tornion elämänlaatulautakunta on myöntänyt kaupungin kulttuuripalkinnot tänä vuonna paperitaiteilija Sirpa Kivilompololle ja muusikko Jukka Lammiselle.
Moottoripyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Uhri on toimitettu terveydenhuoltohenkilöstön tarkastettavaksi ja hänellä ei ole hengenvaaraa.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun yli 12-vuotiaiden sarjan voitti Ilona Erkkilä Torniosta ja alle 12-vuotiaiden sarjan Nelli Vartiainen Helsingistä. Kuvassa Nellin työ.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on tarkistanut ja muuttanut Tornion Outokummun kromi- ja terästehtaan ympäristö- ja vesitalouslupia.
Väyläviraston Laurila–Tornio–Haaparanta-rataosan sähköistämishankkeen rakennustyöt ovat käynnistyneet Raumonjoen ratasillan avartamisen valmistelevilla töillä huhtikuun alussa.
Tornion Puuluodossa sattui eilen iltapäivällä kahden henkilöauton risteyskolari, jonka seurauksena loukkaantui viisi henkilöä.
Tapahtumatuottaja Julia Sadinmaata haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän rajan alkometriin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.
Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä.
Suurimmat, yli 50 000 euron tuet menivät raumalaisen Iso-Hannun salien kunnostukseen ja sotkamolaisen Kino Vision esitystekniikan uusimiseen. Esitystekniikkaa uusitaan elokuvasäätiön tuella myös mm. Jyväskylän Fantasiassa sekä Rovaniemen, Tornion ja Vaasan BioRex-teattereissa.
16-vuotias moottorikelkkailija menehtyi eilen illalla Torniossa törmättyään liikennemerkkiin ja suistuttuaan lumipenkkaan.
Monelle 15–20-vuotiaalle kampanjan kautta saatu kesätyö on ensimmäinen kokemus työelämästä. Samalla nuoret oppivat työnhaun taitoja sekä oman talouden hallinnan taitoja ensimmäisen palkkansa myötä.
Ensimmäistä tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja veitsiasiaa toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.
Tornion Suurpilkit järjestetään jälleen maaliskuussa. Matkailuyhdistys Eurocityn puheenjohtaja Pertti Pirttikoski oli Marjan juttusilla Pookin iltapäivässä.