Moottorikelkka on väriltään sininen ja sen rekisteritunnus on 837-ÖG. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Meri-Lapin tutkintaan.
Torniossa eilen kadonnut 75-vuotias muistisairas nainen on löytynyt hyväkuntoisena.
Eilen iltapäivällä poistui kotoaan Torniossa 75-vuotias Marjatta Kunnari.
Mies uhkaili jakoavaimella asukasta, joka joutui lopulta perääntymään. Mies sai kelkan käyntiin ja pakeni paikalta. Paikalle menneet poliisipartiot seurasivat kelkan jälkiä ja löysivät kelkan hylättynä Arboretum puistosta. Partiot seurasivat hylätyltä kelkalta lähteneitä jälkiä ja löysivät lopulta Kallioputaankadun ja Thurevikinkadun risteyksestä epäillyn tekijän, joka otetiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Epäilty on torniolainen. Kiinniottopaikalle tuli ilmeisesti epäiltyä noutamaan henkilöauto, josta poliisi otti kiinni aiemmin Torniossa tapahtuneeseen ryöstöön etsintäkuulutetun miehen.
Mies pahoinpideltiin Torniossa alikulkusilloilla maanantai-iltana. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista.
Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä. Poliisi on ottanut kiinni useita henkilöitä. Tutkinta on tällä hetkellä alkuvaiheessa.
Tornion kaupunki muistuttaa, että massatestauspistettä Torniossa ei ole tarkoitettu Ruotsin-kävijöiden testaamiseen.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt valtionavustukset kuntakohtaisiin kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmiin.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt liikkumisen ohjauksen tukea 26:lle hankkeelle eri puolille Suomea.
Kemiläinen 33-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat ja huumepikatestin tulos puolestaan oli negatiivinen.
Tornion kaupunginjohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Jukka Kujala. Marja jututti häntä Pookin iltapäivässä.
Tornion varapäällikkö Tommy Håkansia Rajavartiolaitoksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Auto suistui kaupan seinään Torniossa eilen iltapäivällä. Poliisi pyytää havaintoja tilanteesta.
Tornion kaupunginjohtaja Timo Nousiainen vetoaa torniolaisiin ja muihin rajakaupungeissa asioiviin turhan rajaliikenteen välttämiseksi.
Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023.
Outokummun Tornion tehtailla syttyi eilen illansuussa tulipalo kylmävalssaamon nauhahiontalinjalla.