26-vuotias tsekkiläinen puolustajapelaaja Libor Sulak siirtyy Oulun Kärppiin yksivuotisella sopimuksella.
Oulun Kärpät on solminut pelaajasopimukset hyökkääjien Cody Kunykin ja Aleksi Mustosen kanssa.
Paperiliiton ja Metsäteollisuus ry:n hallinnot ovat kumpikin hyväksyneet valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalan eilen antaman sovintoehdotuksen.
Kaupan alan työehtosopimusneuvotteluissa ei edelleenkään ole tapahtunut merkittävää edistystä, minkä vuoksi Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallituksen päätöksen mukaisesti lakot laajenevat viikolle yhdeksän.
Kaupan alan ja kiinteistöpalvelualan neuvottelut katkesivat perjantaina ja Palvelualojen ammattiliitto PAMin hallitus päätti laajoista työtaisteluista, jotka koskevat lähes 50 000 työntekijää.
Lapin ammattikorkeakoulu ja itävaltalainen Wienin tekniikan ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Ammattiliitto Pro aloittaa kahden viikon työnseisauksen 27. tammikuuta paperiteollisuuden toimihenkilösopimuksen soveltamisalalla, koska ratkaisua ei löytynyt Metsäteollisuuden kanssa käydyissä neuvotteluissa.
Ahmat ry, Kiekko-Laser juniorit ry, Kiekko-Oulu ry, Kiimingin Kiekkopojat ry, Limingan Kiekko ry, Muhoksen Jääklubi ry ja Oulun Kärpät 46 ry ovat solmineet viisivuotisen seurayhteistyösopimuksen.
Hyökkääjä Jari Sailio on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Oulun Kärppien kanssa.
Mikkelin Jukureissa pelaava puolustaja Jimi Jalonen on tehnyt lainasopimuksen Oulun Kärppien kanssa.
Postinjakelua, käsittelyä ja kuljetusta koskeva lakko alkoi tänään kello kuusi.
Oulun Kärpät on solminut kahden vuoden jatkosopimukset Jesse Koskenkorvan ja Julius Hermosen kanssa.
Pohjois-Pohjanmaan eteläalueen kunnat ovat neuvotelleet hallitusohjelman työllisyyskokeiluun hakeutumisesta ja todenneet, että tällä aikataululla ei ole mahdollista eikä järkevää lähteä hakeutumaan kokeiluun.
Palvelualojen työnantajat Paltan ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n väliset valtakunnansovittelijan johdolla käydyt työehtosopimusneuvottelut eivät eilen tuottaneet ratkaisua, joten PAU:n ilmoittama lakko alkaa ensi maanantaina kello kuusi ja jatkuu sunnuntaihin 24. tätä kuuta saakka, ellei neuvotteluissa sitä ennen päästä ratkaisuun.
Vuoteen 2025 ulottuva Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointisopimus allekirjoitettiin tänään Ylivieskassa pidetyssä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointifoorumissa.
Ensi kaudella ykköspesistä pelaava Oulun Lippo ja Superpesistä pelaava Sotkamon Jymy ovat allekirjoittaneet farmisopimuksen.