Kempeleen Kirin miesten superpesisjoukkue on solminut jatkosopimukset seitsemän runkopelaajan ja pelinjohtajan kanssa kauteen 2021 saakka.
Kempeleläinen Polar Electro ja Salibandyliitto ovat aloittaneet yhteistyön.
Oulun ammattikorkeakoulu, Insinööriliitto ry sekä Oulun Insinöörit ry ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä ja kehittää yhteistyötä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja OYS 2030 -uudistamisohjelman ensimmäisen vaiheen suunnittelijat ja urakoitsijat ovat allekirjoittaneet päivitetyn allianssiurakkasopimuksen.
Iin kunnanjohtaja Ari Alatossavaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Lääkäriliitto ja Hammaslääkäriliitto ovat allekirjoittaneet talokohtaisen työehtosopimuksen Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n kanssa.
Vaalassa allekirjoitetaan elinvoimasopimus ensimmäisenä kuntana Pohjois-Pohjanmaalla. Maaseudun arjen palveluverkostohankkeen verkostokoordinaattori Terttu Piippoa Lapin liitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Rakennusliitto antoi eilen uuden lakkovaroituksen parhaillaan käynnissä olevassa työehtosopimuskiistassa. Nyt lakkopäivät ulottuvat jo kesäkuulle.
Rakennusalan työehtoneuvotteluissa ei saavutettu eilen edistystä.
Kuntasektorin työehtosopimusneuvotteluissa syntyi eilen illalla neuvottelutulos.
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn liittohallitus päätti eilisessä kokouksessaan julistaa kunta-alalle työehtosopimusneuvottelujen vauhdittamiseksi ylityö- ja vuoronvaihtokiellon tästä aamusta alkaen.
Oulujoen vesistöalueen kunnat ovat allekirjoittaneet Oulujoen vesistön puitesopimuksen vuosille 2018-2021.
Lintulammen Asukasyhdistyksen puheenjohtaja Tuija Pohjolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
AC Oulu on solminut viisi uutta pelaajasopimusta. Uudet pelaajat ovat Santeri Laatikainen, Onni Heikkinen, Jyri Vääräniemi, Hannes Seikkala Christian Bohui.
Oulun Palloseura on solminut vuoden jatkosopimukset 25-vuotiaan Abdul Sesayn ja 18-vuotiaan Valtteri Tikkasen kanssa.