Oulun Kärpät on tehnyt kevääseen 2024 ulottuvan pelaajasopimuksen ruotsalaisen hyökkääjä Carl Jakobssonin kanssa.
Palvelualojen ammattiliitto PAM ja työnantajia edustava Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa pääsivät tänään sopimukseen hiihtokeskusalan työntekijöitä koskevasta työehtosopimuksesta.
Kemin kaupunki ja Meri-Lapin teatteriyhdistys ovat päässeet yhteisymmärrykseen teatteripalvelujen tuottamisen kumppanuussopimuksesta.
Palvelualojen ammattiliitto PAMin ja työnantajia edustavan Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan välinen sovittelu hiihtokeskusalan työehdoista ja palkoista päättyi eilen tuloksettomana.
Palvelualojen ammattiliitto katkaisi tänään työehtosopimusneuvottelut Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRan kanssa.
24-vuotias hyökkääjä Kasper Björkqvist on solminut Oulun Kärppien kanssa kaksivuotisen sopimuksen.
30-vuotias puolustaja Tommi Kivistö on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen Oulun Kärppien kanssa.
Tyrnävän kunnan kehittämispäällikkö Janna Kumpulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Centria-ammattikorkeakoulusta täydennyskoulutuksen koulutuspäällikkö Kirsi Vuotilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pyhäntäläinen LapWall on allekirjoittanut noin 2,5:n miljoonan euron sopimuksen Nordec Oy:n kanssa Nrep Oy:n Nurmijärvelle rakennuttaman logistiikkakeskuksen kattoelementtiurakasta.
Fennovoima on päättänyt RAOS Projectin kanssa solmitun laitostoimitussopimuksen johtuen yhtiön merkittävistä viivästyksistä ja kyvyttömyydestä toteuttaa Pyhäjoen ydinvoimalahanke.
Lauri Marjamäki jatkaa Oulun Kärppien päävalmentajana seuraavat kaksi vuotta.
Puolustusministeri Antti Kaikkonen on valtuuttanut Suomen Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen tekemään hankintasopimuksen Bittiumin kanssa kapeakaistaisen aaltomuodon kehitystyön jatkamisesta Puolustusvoimille toimitettaviin taktisiin ohjelmistoradioihin.
Kokkolan urheilupuisto Oy:n toimitusjohtaja Timo Sivulaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kunta-alan palkansaajien pääneuvottelujärjestöt JUKO ja JAU ovat jättäneet Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:lle ja valtakunnansovittelija Vuokko Piekkalalle Jyväskylän ja Rovaniemen kaupunkeja koskevan lakkovaroituksen.
Oulaisten kaupunki on tänään irtisanonut kaupungin sopimukset Teboilin kanssa.