Pohjolan Osuuspankki on ensimmäinen Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulu2026:n julkistettava pääyhteistyökumppani.
Oulun yliopisto ja aikuiskoulutusta tarjoava Rastor-instituutti ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen.
Kemin kaupunki ja Meri-Lapin teatteriyhdistys ovat päässeet yhteisymmärrykseen teatteripalvelujen tuottamisen kumppanuussopimuksesta.
Kulttuurituottaja Tuula Aitto-ojaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tornion kaupunki, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat päivittäneet kumppanuussopimuksen vuosille 2021-2023.
Lapin ammattikorkeakoulu ja Poliisiammattikorkeakoulu allekirjoittivat eilen kumppanuussopimuksen.
Suomen Akatemia on myöntänyt Oulun yliopistolle yhteensä 1,1 miljoonaa euroa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan kumppanuushankkeisiin.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lappia-Koulutus Oy ja Outokumpu Tornion tehtaat ja Kemin kaivos ovat uudistaneet kumppanuussopimustaan.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lappia-Koulutus Oy ja Lapin ammattikorkeakoulu Oy ovat allekirjoittaneet uuden kolmivuotisen kumppanuussopimuksen.
Pohjois-Pohjanmaan eteläalueen kunnat ovat neuvotelleet hallitusohjelman työllisyyskokeiluun hakeutumisesta ja todenneet, että tällä aikataululla ei ole mahdollista eikä järkevää lähteä hakeutumaan kokeiluun.
Oulun ammattikorkeakoulu, Insinööriliitto ry sekä Oulun Insinöörit ry ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on lisätä ja kehittää yhteistyötä.
Oulun ammattikorkeakoulu ja Caritas-Säätiö ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen.
Lapin alueen oppilaitokset, Lapin TE-toimisto sekä Lapin ELY-keskus ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jossa ne sitoutuvat jatkamaan tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelujen toteuttamista, markkinoimista ja kehittämistä Lapin alueella.
Oulun yliopisto on valittu Nokia Bell Labsin kumppanuusohjelmaan.
Oululainen Kumppanuuskeskus on saanut oikeusministeriön demokratiapalkinnon. Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry:n toiminnanjohtaja Helena Liimataista haastattelee Jussi Häkkilä.
Haapaveden Opistolla on käynnistynyt kolmivuotinen Kumppanuuskampus-hanke Haapaveden Opiston, Haapaveden lukion, Jokihelmen opiston ja Jokilaaksojen musiikkiopiston yhteistyönä. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa ja kehittää yhteistyöoppilaitosten toimintamallia. Haastateltavana Haapaveden Opiston hallituksen puheenjohtaja Tytti Isohookana-Asunmaa.