Kuva: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Pyhäsalmi-Haapajärvi-Nivala-Ylivieska-välille lisää linja-autovuoroja kesäkuusta alkaen

26.04.2022 09:14 - Jussi Häkkilä

Jokilaaksojen linja-autoliikenne lisääntyy kesäkuun kuudennesta päivästä alkaen, kun Nivalan ja Ylivieskan välillä ryhdytään liikennöimään työmatkaliikenteeseen sopivia vuoroja myös koulujen loma-aikoina.

Jokilaaksojen linja-autoliikenne lisääntyy kesäkuun kuudennesta päivästä alkaen, kun Nivalan ja Ylivieskan välillä ryhdytään liikennöimään työmatkaliikenteeseen sopivia vuoroja myös koulujen loma-aikoina. Lisäksi osa uusista vuoroista ajetaan Pyhäsalmen ja Ylivieskan välillä. Uudet vuorot parantavat myös vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen Ylivieskan rautatieasemalla.

Uudet vuorot liikennöidään koulujen kaikkina loma-aikoina maanantaista perjantaihin. Ylivieskasta lähtee vuoroja Nivalaan klo 7.25, 15.35 ja 17.00 sekä Nivalan ja Haapajärven kautta Pyhäsalmelle klo 10.40. Nivalasta taas lähtee vuoroja Ylivieskaan klo 6.50, 8.05 ja 16.15 sekä Pyhäsalmelta Haapajärven ja Nivalan kautta Ylivieskaan klo 12.55.

Uudet vuorot on hankkinut Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja vuoroja liikennöi Liikenne Huovari Oy. Liikennöintisopimus on voimassa ensi vuoden kesäkuun alkuun asti.

Lue myös: Martti Jyrinki ajaa linja-autoa 40 vuoden vankalla kokemuksella

Kilpailut

Uusimmat