Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamalla linja-autoreitillä Kajaani-Vaala-Utajärvi-Oulu Oulun Taksipalvelut Oy:n konkurssin vuoksi keskeytynyt liikenne käynnistyy uudelleen talviaikataulukauden alkaessa.
Oulun Taksipalveluiden ajamien vuorojen siirto väliaikaisille liikennöitsijöille aikaistuu, koska yhtiö on ilmoittanut, ettei se pysty hoitamaan vastuulleen kuuluvia vuoroja kesäaikataulukauden loppuun saakka.
Jokilaaksojen linja-autoliikenne lisääntyy kesäkuun kuudennesta päivästä alkaen, kun Nivalan ja Ylivieskan välillä ryhdytään liikennöimään työmatkaliikenteeseen sopivia vuoroja myös koulujen loma-aikoina.
Oulun poliisilaitoksen eilisessä joukkoliikenneajoneuvojen valvonnassa Oulussa ja lähikunnissa kolmen linja-auton matka keskeytettiin, koska autoissa ei ollut mukana liikennelupaa.
Oulun Taksipalvelut Oy on peruuttanut Oulussa tänään yhteensä noin 130 bussivuoroa.
OTP Travel peruuttaa Oulussa tänään noin 200 bussivuoroa kuljettajavajeen vuoksi.
Yli puolta Oulun seudun joukkoliikenteestä hoitava liikennöitsijä Oulun Taksipalvelut Oy on ilmoittanut, että viidesosa sen kuljettajista on poissa töissä ja että suurimmalla osalla syynä poissaoloon on sairastuminen koronaan tai lääkärin määräämä karanteeni.
Koronavirustilanteen kiristymisen vuoksi linja-autoliikenteen poikkeukset jatkuvat Pohjois-Pohjanmaalla.
Osa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen järjestämistä koulupäivisin ajettavista linja-autovuoroista jää ajamatta koronaviruksen vuoksi.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, aluehallintovirasto, verohallinto, tulli ja poliisi valvoivat viikonloppuna ulkomaisten henkilökuljetusyritysten toimintaa Rovaniemellä.
Liikenne- ja viestintävirasto, aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue, Verohallinto, Tulli ja Poliisi valvoivat viime kuussa Rovaniemellä ulkomaisten henkilökuljetusyritysten toimintaa.
Linja-auto ja lava-auto kolaroivat tänä aamuna Nivalassa Kajaanintiellä Pirttipuhdon kohdalla.
Kuopion Kolmisopessa vajaa kaksi vuotta sitten elokuussa tapahtuneen linja-auto-onnettomuuden linja-auton vuonna 1951 syntynyttä pohjoissuomalaista kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, neljästä kuolemantuottamuksesta sekä 12:sta törkeästä vammantuottamuksesta.
Korkein hallinto-oikeus on määrännyt 8,9 miljoonan euron seuraamusmaksut bussikartelliasiassa.
Kunnossapitoyksikön päällikkö Vesa Partasta Keski-Suomen ELY-keskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjolan Liikenne aloittaa yt-neuvottelut ensi viikon torstaina pitkään jatkuneen vaikean markkinatilanteen takia.