Oulun Sivakka Oy ja Oulun Pysäköinti Oy hakevat suunnitteluvarausta Oulun asemakeskuksen eteläpuoliselle alueelle.
Rikkoutunut linja-auto aiheutti tänä aamuna liikenneruuhkan Oulussa Pohjantiellä Martinniemen liittymän lähellä.
Suomussalmen, Puolangan ja Oulun välinen linja-autoliikenne käynnistyy uudelleen ensi kuun alusta.
Lapin poliisilaitos on tämän kuun aikana valvonut linja-autojen tilausajokuljetuksia ja tulokset ovat huolestuttavia.
Varusmiehiä kuljettanut linja-auto syttyi eilen iltapäivällä tuleen nelostiellä Kempeleessä.
Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja kuolivat eilen iltapäivällä Ylivieskassa Haapavesitiellä sattuneessa henkilöauton ja linja-auton nokkakolarissa.
Töihin paluu tapahtuu mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina alkavaan ensimmäiseen työvuoroon. Lakot ehtivät kestää kolme päivää.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamalla linja-autoreitillä Kajaani-Vaala-Utajärvi-Oulu Oulun Taksipalvelut Oy:n konkurssin vuoksi keskeytynyt liikenne käynnistyy uudelleen talviaikataulukauden alkaessa.
Oulun Taksipalveluiden ajamien vuorojen siirto väliaikaisille liikennöitsijöille aikaistuu, koska yhtiö on ilmoittanut, ettei se pysty hoitamaan vastuulleen kuuluvia vuoroja kesäaikataulukauden loppuun saakka.
Jokilaaksojen linja-autoliikenne lisääntyy kesäkuun kuudennesta päivästä alkaen, kun Nivalan ja Ylivieskan välillä ryhdytään liikennöimään työmatkaliikenteeseen sopivia vuoroja myös koulujen loma-aikoina.
Oulun poliisilaitoksen eilisessä joukkoliikenneajoneuvojen valvonnassa Oulussa ja lähikunnissa kolmen linja-auton matka keskeytettiin, koska autoissa ei ollut mukana liikennelupaa.
Oulun Taksipalvelut Oy on peruuttanut Oulussa tänään yhteensä noin 130 bussivuoroa.
OTP Travel peruuttaa Oulussa tänään noin 200 bussivuoroa kuljettajavajeen vuoksi.
Yli puolta Oulun seudun joukkoliikenteestä hoitava liikennöitsijä Oulun Taksipalvelut Oy on ilmoittanut, että viidesosa sen kuljettajista on poissa töissä ja että suurimmalla osalla syynä poissaoloon on sairastuminen koronaan tai lääkärin määräämä karanteeni.
Koronavirustilanteen kiristymisen vuoksi linja-autoliikenteen poikkeukset jatkuvat Pohjois-Pohjanmaalla.
Osa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen järjestämistä koulupäivisin ajettavista linja-autovuoroista jää ajamatta koronaviruksen vuoksi.