Ylivieskassa syttyi omakotitalo palamaan yöllä. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen klo 01.27. Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen talon terassi oli tulessa, palo oli levinnyt lisäksi talon ullakolle. Pelastuslaitos sai palon sammutettua.
Kalajokilaakson reumayhdistyksen varapuheenjohtaja Ulla Lehtikangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskan poliisi kaipaa havaintoja viime lauantaina noin klo 22 aikaan sattuneesta välikohtauksesta Ylivieskan rautatieaseman alikulussa.
VR on uusinut aikataulujaan ja uudet aikataulut tulevat voimaan joulukuun puolivälissä.
Ari Kettukankaan jututettavana Esa Aunola Pohjanmaan ravi ry:stä.
Ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomiksi. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaaramisena.
Poliisi pysäytti kaksi samalla autolla liikkeellä ollutta huumekuskia kuuden tunnin sisällä varhain lauantai-aamuna Ylivieskassa. Autolla jäi kiinni Mäntytiellä vuonna -95 syntynyt nainen. Samainen auto pysäytettiin aiemmin yöllä Alpumintiellä, jolloin auton kuljettajana toimi vuonna -82 syntynyt mies. Molempia epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Poliisi on selvittänyt junaliikenteen häirintätapauksen Ylivieska-Iisalmi -radalla yleisövihjeiden perusteella.
Rasvamonttu vierailee tällä kertaa Erkki "Samovaari" Huttusen verstaalla Ylivieskassa. "Konekombinaatti" kerää ja entisöi harvinaisia traktoreita. Kokoelmiin kuuluu myös muuta pienempää tavaraa. Käydäänpä peremmälle!
Vestian toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on saanut useampana päivänä ilmoituksen, jonka mukaan rataosuudella Ylivieska-Iisalmi, Ylivieskan tiilitehtaan ylikäytävien kohdilla, on radalle kasattu kiviä useamman metrin matkalle. Silminnäkijöiden mukaan tekijät ovat iältään nuoria. Havainnoista pyydetään ilmoittamaan kiireellisissä tapauksissa hätäkeskukseen numeroon 112 ja muissa tapauksissa poliisin vihjepuhelimeennumeroon 0295416194.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Ylivieskan kaupunki ovat käynnistäneet katu- ja rakennussuunnitelman laatimisen Koskipuhdontielle välille Myllytie - Palkkitie. Lisäksi laaditaan hallinnollinen tiesuunnitelma, jolla maantie 18188 (Koskipuhdontie) lakkautetaan yleisenä tienä välillä Palkkitie - vt 27 ja samalla ajoneuvoliikenteen liittymä katkaistaan valtatielle.
Taiteellinen johtaja Katarina Nummi-Kuisma Jussi Häkkilän jututettavana.
Ylivieska, Raahe ja Kempele suunnittelevat ja toteuttavat hulevesikosteikkoja kaikkien kolmen kunnan alueelle.
Ylivieskan rakennus- ja ympäristölautakunta on päättänyt antaa kaupungin tämän vuoden ympäristöpalkinnon Marjamäen kiinteistölle ja Päivärinnan tilalle.
Yhteisestä Ovesta ry:n toiminnanjohtaja Anne Isokoskea haastattelee Jussi Häkkilä.