Ylivieskaan Rautatiekadun ja Kauppakadun risteysalueelle asennetaan kameravalvonta. Se otetaan käyttöön ensi maanantaina.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Alavieskan, Kalajoen ja Ylivieskan alueelle kaavaillun Verkasalon tuulivoimahankkeen YVA-ohjelmasta.
Poliisi ja Puolustusvoimat harjoittelevat tänään Ylivieskassa kello 12-15 välisenä aikana.
Poliisi selvitti illan aikana tapausta ja sai selville, että uhkaajat olivat olleet alle 15-vuotiaita ja ase oli ollut leikkiase. Poliisi muistuttaa lasten vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa leikkiaseiden käytöstä heidän leikeissään.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on asettanut nähtäville Ylivieskan, Alavieskan ja Kalajoen alueella sijaitsevan Verkasalon tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointiohjelman.
Rasvamontussa palmut huojuu tällä kertaa Ylivieskan Savelassa. Sailokosken Matti on kasannut kotitalonsa halliin näyttävän "kotimuseon", josta löytyy mm. erikoisia itsekasattuja moottoripyöriä. Paikassa vallitsee palmujen ja vesiefektien myötä Välimerellinen tunnelma ja oman kylän fiilikseen taas pääsee omassa nostalgisessa Shellin baarissa. Yli 40 vuoden kokemus koneista työelämässä on opettanut miestä myös tutustumaan niiden sielunelämään. Pihalla komeilee mm. omana kättentyönä tupla-ahdettu 25A Zetori ja moni kaksipyöräinenkin on herätetty henkiin pahvilaatikko romuista. Loppusilauksen entisöidyille harrastekamppeille antaa vuosikymmenten kokemus kolarikorjaus- ja maalaus-alalta. Kurkataanpa minkälaisia luomuksia mestarilla on syntynyt tähän mennessä kiireisen päivätyön ohessa!
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Semecon Oy:n Ylivieskan Vasaman tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointisuunnitelmasta.
Ylivieskan Perkkiöntiellä paloi eilen suurehko autotalli.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen kantatien 86 ja Kaisaniemenkadun liittymäalueen parantamiseksi Ylivieskassa.
Vestia Oy:n toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskalaisen rakennusliike Rave Rakennus Oy:n liikevaihto kohosi viime vuonna yhtiön historian korkeimmalle tasolle 28,8:een miljoonaan euroon.
ELY-keskus on myöntänyt tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan alueelle avustuksia vesien- ja merenhoidon toteutusta tukeville sekä maa- ja metsätalouden kestävää vesienhallintaa edistäville hankkeille ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelmasta yhteensä 427 000 euroa.
Hankkeen tavoitteena on parantaa alueen liikenneturvallisuutta sekä jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita. Työt alkavat nyt toukokuussa ja urakka valmistuu tänä vuonna lokakuun lopussa.
Häiriösta aiheutui usealle Helsinki-Oulu rataosalla kulkeneelle henkilöjunalle myöhästymisiä. Myöhästymiset olivat noin 1-4 tuntia.
Ylivieskassa Kankaantiellä syttyi eilen iltapäivällä maastopalo roskienpolton seurauksena.
Pohjois-Pohjanmaan liitto on pettynyt Väyläviraston esitykseen väyläverkon investointiohjelmaksi vuosille 2023-2030.