Ylivieskan Perkkiöntiellä paloi eilen suurehko autotalli.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen kantatien 86 ja Kaisaniemenkadun liittymäalueen parantamiseksi Ylivieskassa.
Vestia Oy:n toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskalaisen rakennusliike Rave Rakennus Oy:n liikevaihto kohosi viime vuonna yhtiön historian korkeimmalle tasolle 28,8:een miljoonaan euroon.
ELY-keskus on myöntänyt tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan alueelle avustuksia vesien- ja merenhoidon toteutusta tukeville sekä maa- ja metsätalouden kestävää vesienhallintaa edistäville hankkeille ympäristöministeriön vesiensuojelun tehostamisohjelmasta yhteensä 427 000 euroa.
Hankkeen tavoitteena on parantaa alueen liikenneturvallisuutta sekä jalankulun ja pyöräilyn olosuhteita. Työt alkavat nyt toukokuussa ja urakka valmistuu tänä vuonna lokakuun lopussa.
Häiriösta aiheutui usealle Helsinki-Oulu rataosalla kulkeneelle henkilöjunalle myöhästymisiä. Myöhästymiset olivat noin 1-4 tuntia.
Ylivieskassa Kankaantiellä syttyi eilen iltapäivällä maastopalo roskienpolton seurauksena.
Pohjois-Pohjanmaan liitto on pettynyt Väyläviraston esitykseen väyläverkon investointiohjelmaksi vuosille 2023-2030.
Jokilaaksojen linja-autoliikenne lisääntyy kesäkuun kuudennesta päivästä alkaen, kun Nivalan ja Ylivieskan välillä ryhdytään liikennöimään työmatkaliikenteeseen sopivia vuoroja myös koulujen loma-aikoina.
Ylivieskan Pyhän Kolminaisuuden kirkon viimeiset kirkkotekstiilit ovat valmistuneet.
Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto hyväksyi viime vuoden tilinpäätöksen ja jätti sen tilintarkastajien tarkistettavaksi ja kirkkovaltuuston vahvistettavaksi. Tilikauden vajaan 689.000 euron tulosta kasvattivat useat kertaluontoiset erät.
Puolustusvoimien yksikkö tunnisti räjähteet palopommiksi ja kahdeksi käsikranaatiksi. Poliisi muistuttaa, ettei sen tiloihin saa toimittaa räjähteitä. Armovuosikeräykseen ja muulloinkin poliisille luovutettavista räjähteistä täytyy aina ilmoittaa poliisille etukäteen. Poliisi järjestää räjähteiden noudon.
Skarta Group Oyj:n tytäryhtiö Skarta Energy Oy, Ylivieskan kaupunki sekä Ylivieskan teollisuusalueella sijaitseva, vaativia putkistoratkaisuja voimalaitoksiin, prosessiteollisuuteen ja teollisuuteen tarjoava Recion Oy ovat tehneet aiesopimuksen uudesta Vierivoima®-hankkeesta, jonka tarkoituksena on rakentaa teollisuusalueelle hiilineutraali yrityspuisto.
Pelastuslaitoksen päästessä kohteeseen rakennus oli täyden palon vaiheessa. Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Ylivieskassa Pyörretiellä oli eilen palonalku omakotitalossa.