Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus JEDUn toimipisteessä on tapahtunut viime viikon torstaina kymmenen henkilön joukkoaltistuminen.
Ylivieskassa todettiin eilen iltapäivällä kaksi uutta koronavirustartuntaa ja tänään kolme.
Valtioneuvosto myönsi tänään harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta 66:lle kunnalle yhteensä 60 miljoonaa euroa.
Työ- ja elinkeinoministeriön johtava asiantuntija Tanja Ståhlbergiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pelastuslaitos sammutti palon joutuen raivaamaan talon seinärakenteita. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja.
Julkisen alan työeläkevakuuttaja Keva on myöntänyt 500 000 euroa 17:lle hankkeelle, joissa kokeillaan ja kehitetään uudenlaisia työkyvyn tuen prosesseja.
Ylivieskan Raudaskylän Kristillinen Opisto täyttää sata vuotta.
Taustalla on kaksi ilmiötä, jotka ovat vuoden aikana nousseet esille Ylivieskan keskustassa. Seinille ilmestyneet töhryt ovat aiheuttaneet pahennusta ja niiden poistamiseen on kulunut paljon rahaa. Mopoilukulttuuriin pesiytynyttä temppuilua ja kunnoltaan vaarallisia ajopelejä halutaan kitkeä pois liikenteestä. Tähän mennessä kaupunki, poliisi ja Liikenneturva ovat järjestäneet mm. keskustelutilaisuuden mopoilijoiden kanssa ja seuraava tilaisuus on tarkoitus järjestää mopoilijoiden vanhempien kanssa, vaikkakin uusi korona-aalto on vaikuttamassa järjestelyihin.
Rasvamonttu seuraa tällä kertaa johtotähteä Ylivieskan Savelankylään. Huovarin Jani on ehdoton mersumies ja myös autokeräilyn ohessa bussi- ja taksiyrittäjä. Kolmisakarainen merkki on siis hyvä löytymään henkilö- ja linja-autojenkin keulasta. Otetaanpa selvää kokoelman harvinaisuuksista ja mestarin valintakriteereistä.
Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus JEDUn toimipisteessä todettiin perjantaina koronavirustartunta.
Tällä viikolla vietettävän vanhustenviikon teemana on Onni on vanheta.
Ylivieskassa on todettu perjantaina uusi koronavirustartunta, mikä on kaupungin viides tartunta. Edelliset Ylivieskassa todetut koronavirustartunnat ovat huhtikuulta. Uusin tartunta nostaa Ylivieskan THL:n kartalle. Altistuneet on kartoitettu ja asetettu karanteeniin. Tartunta on saatu Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueen ulkopuolelta.
Poliisi kaipaa havaintoja Sievistä lauantaina 26. syyskuuta anastetusta paljukärrystä. Kärryn rekisteritunnus on DKF-181.
Tapahtumajohtaja Jaki Silvennoista haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskan Taanilan ja Jokirannan koulujen rakentaminen on edennyt harjakorkeuteen.
Poliisi on näkyvästi mukana tänään Kauppojen yö -tapahtumassa Ylivieskassa.