Tapahtumajohtaja Jaki Silvennoista haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskan Taanilan ja Jokirannan koulujen rakentaminen on edennyt harjakorkeuteen.
Poliisi on näkyvästi mukana tänään Kauppojen yö -tapahtumassa Ylivieskassa.
Hallitus antoi tänään esityksen työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta annetun hallituksen esityksen täydentämisestä.
Raudaskylän Soivan Kesän vastuuhenkilö, koulutus- ja markkinointisuunnittelija Päivi Kääntä-Piispasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskan paloaseman henkilöstö kävi tänään iltapäivällä auttamassa alle kouluikäisen lapsen pois lukitun henkilöauton sisältä.
Poliisi on saanut kiinni kaksi nuorta miestä, joita epäillään Ylivieskassa tiistaina tapahtuneesta pahoinpitelystä.
Ylivieskassa tapahtui tiistai-iltana klo 23.55 Ylivieskan kaupungintalon luona pahoinpitely, jossa kaksi nuorta miestä pahoinpiteli miestä ja naista potkimalla ja lyömällä.
Liikkuvalla nuorisotyöllä mennään sinne, missä nuoret viettävät aikaansa. Samalla tuodaan turvallisia aikuisia ja ajanviettopaikka lähemmäksi nuoria. Normaalisti tarjolla on kahvia, pelejä ja juttuseuraa sekä tarvittaessa kohdennettua tukea ja ohjausta, mutta poikkeusoloissa wautotoiminta aloitetaan pelkästään nuorten ulkokohtaamisilla turvavälit ja hygienia muistaen. Wauto valitsee pysäkkinsä nuorten liikkumisen ja toiveiden mukaan, ja tarkoitus on liikkua pitkin Ylivieskaa useampana päivänä viikossa koko kesän ajan.  Wautot omistaa ja niiden toimintaa koordinoi Aseman Lapset ry. Ylivieskassa toiminnasta vastaa kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä muiden paikallisten kumppanien kanssa. 
Lotosta meni 6+1-tuloksella 542 000 euroa Ylivieskaan. Rivi oli pelattu Ylivieskan Asemakadun R-kioskilla. Lotossa ei kuitenkaan löytynyt täysosumia kierroksella 20.
Ylivieskan Kirkkotalakoot on saanut lahjoituksia kirkon rakennusrahastoon viime kuun loppuun mennessä yhteensä 764 416 euroa.
Vestia Yrityspalvelut Oy aloittaa yritys- ja teollisuusjätteiden loppusijoitusalueen rakentamisen Ylivieskan jätekeskuksen yhteyteen.
Ruukki Building Systems ja Normek yhdistyvät.
Tavarajuna törmäsi tasoristeystä ylittämässä olleen ajoneuvoyhdistelmän peräkärryyn Ylivieskassa tänään iltapäivällä.
4H-säätiö on myöntänyt 12 valtakunnallista sekä 40 alueellista ja maakunnallista stipendiä.
Ylivieskan kaupunginhallitus päätti eilisessä kokouksessaan käynnistää yt-neuvottelut kahden miljoonan euron säästöjen aikaansaamiseksi.