Ylivieskan uuden kirkon peruskivi muurataan tänään.
Marjoa, Erjaa ja Mickeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Vestia Oy eriyttää elinkeinoelämälle tarjottavat palvelut omaan erillään toimivaan yhtiöön.
Antti Meriläistä haastattelee Petri Alminoja.
Rasvamonttu kaasuttaa tällä kertaa Ylivieskaan. Sami Lund on armoton bemarien ystävä. Elikkä hurjapää stuntti - nimeltään "Luntti"! Mestari on tainnut ajaa autoilla kohta enemmän kahdella pyörällä kuin neljällä. Tutustutaanpa myös hänen BMW -kokoelmaan.
Pesäpalloliitto palkitsi viikonloppuna vuoden pesäpalloseurana Kempeleen Kirin ja vuoden junioriseurana Laitilan Jyskeen.
Ylivieskan Kirkkotalakoot-keräys sai perjantaina 10 000:n euron lahjoituksen Herrfors Oy:ltä.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Ylivieskan kaupunki ovat käynnistäneet katu- ja rakennussuunnitelman laatimisen Koskipuhdontielle välille Myllytie - Palkkitie.
Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat loukkaantuivat ja heidät kuljetettiin jatkohoitoon. Alkoholilla ei ollut osuutta ulosajoon. Tapahtuma-aikaan keli oli lumisateen ja liukkauden takia huono. Kuljettajan osalta tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Ylivieskassa syttyi omakotitalo palamaan yöllä. Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen klo 01.27. Pelastuslaitoksen saapuessa kohteeseen talon terassi oli tulessa, palo oli levinnyt lisäksi talon ullakolle. Pelastuslaitos sai palon sammutettua.
Kalajokilaakson reumayhdistyksen varapuheenjohtaja Ulla Lehtikangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylivieskan poliisi kaipaa havaintoja viime lauantaina noin klo 22 aikaan sattuneesta välikohtauksesta Ylivieskan rautatieaseman alikulussa.
VR on uusinut aikataulujaan ja uudet aikataulut tulevat voimaan joulukuun puolivälissä.
Ari Kettukankaan jututettavana Esa Aunola Pohjanmaan ravi ry:stä.
Ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomiksi. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaaramisena.
Poliisi pysäytti kaksi samalla autolla liikkeellä ollutta huumekuskia kuuden tunnin sisällä varhain lauantai-aamuna Ylivieskassa. Autolla jäi kiinni Mäntytiellä vuonna -95 syntynyt nainen. Samainen auto pysäytettiin aiemmin yöllä Alpumintiellä, jolloin auton kuljettajana toimi vuonna -82 syntynyt mies. Molempia epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.