Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Ylivieskassa toimivalle Osuuskunta Kototuotteelle Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.
Kainuun prikaatin sotilasvalatilaisuus järjestetään tämän viikon perjantaina Ylivieskassa.
Suutarimestaria haastattelee Ari Kettukangas.
Tapaus oli sattunut Raputien päässä.
Valtiovarainvaliokunta esittää niin sanottuja joululahjarahoja eli talousarvioesitystä täydentävää jakovaraa tänä vuonna noin 50 miljoonaa euroa.
Suunnitelman tavoitteena on parantaa ajoneuvoliikenteen ja kevyen liikenteen turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta. Suunnittelutyö on käynnistetty kesällä 2022 ja tiesuunnitelma valmistuu keväällä 2023.
Ylivieskaan Rautatiekadun ja Kauppakadun risteysalueelle asennetaan kameravalvonta. Se otetaan käyttöön ensi maanantaina.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Alavieskan, Kalajoen ja Ylivieskan alueelle kaavaillun Verkasalon tuulivoimahankkeen YVA-ohjelmasta.
Poliisi ja Puolustusvoimat harjoittelevat tänään Ylivieskassa kello 12-15 välisenä aikana.
Poliisi selvitti illan aikana tapausta ja sai selville, että uhkaajat olivat olleet alle 15-vuotiaita ja ase oli ollut leikkiase. Poliisi muistuttaa lasten vanhempia keskustelemaan lastensa kanssa leikkiaseiden käytöstä heidän leikeissään.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on asettanut nähtäville Ylivieskan, Alavieskan ja Kalajoen alueella sijaitsevan Verkasalon tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointiohjelman.
Rasvamontussa palmut huojuu tällä kertaa Ylivieskan Savelassa. Sailokosken Matti on kasannut kotitalonsa halliin näyttävän "kotimuseon", josta löytyy mm. erikoisia itsekasattuja moottoripyöriä. Paikassa vallitsee palmujen ja vesiefektien myötä Välimerellinen tunnelma ja oman kylän fiilikseen taas pääsee omassa nostalgisessa Shellin baarissa. Yli 40 vuoden kokemus koneista työelämässä on opettanut miestä myös tutustumaan niiden sielunelämään. Pihalla komeilee mm. omana kättentyönä tupla-ahdettu 25A Zetori ja moni kaksipyöräinenkin on herätetty henkiin pahvilaatikko romuista. Loppusilauksen entisöidyille harrastekamppeille antaa vuosikymmenten kokemus kolarikorjaus- ja maalaus-alalta. Kurkataanpa minkälaisia luomuksia mestarilla on syntynyt tähän mennessä kiireisen päivätyön ohessa!
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on antanut lausuntonsa Semecon Oy:n Ylivieskan Vasaman tuulivoimahankkeen ympäristövaikutusten arviointisuunnitelmasta.
Ylivieskan Perkkiöntiellä paloi eilen suurehko autotalli.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen kantatien 86 ja Kaisaniemenkadun liittymäalueen parantamiseksi Ylivieskassa.
Vestia Oy:n toimitusjohtaja Olavi Soiniota haastattelee Jussi Häkkilä.