Kilpailun johtaja Sari Gummerusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Molemmissa autoissa olivat vain kuljettajat, jotka loukkaantuivat lievästi. Autot romuttuivat pahoin. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.
Nuori nivalalaismies loukkaantui viime yönä suistuttuaan autollaan ulos tieltä valtatiellä 27.
Valokuiturakentaminen on käynnistynyt Nivalassa keskustasta Ahteen ja Maliskylän suuntaan.
Tämän vuoden alkupuoliskolla Nivala-Haapajärven seudun viidessä kunnassa 23 yritystä sai kehittämisavustusta investointeihinsa.
Nivalassa Kummunkujalla paloi varhain tänä aamuna asuntoauto ja henkilöauto ja pieni piharakennus.
Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään vuonna 1994 syntyneen kalajokisen miehen epäiltynä matkustuskiellon rikkomisesta.
LähiTapiola Pohjoisen henkilökunta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla jalkautuu koulujen lähistöllä oleville suojateille ja vaarallisille risteysalueille ohjaamaan pieniä koululaisia ylittämään tien turvallisesti.
Herättäjäjuhlien juhlatoimikunnan puheenjohtaja, Nivalan kirkkoherra Sanna Jukkolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pääomasijoittaja Hartwall Capitalin omistama ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy on ostanut Nivalan jätehuolto Kalevi Mehtälä Ky:n liiketoiminnan.
Vantaalainen talonrakennusyhtiö DEN Group kasvatti viime tilikaudella liikevaihtoaan 33 prosenttia 194,4:ään miljoonaan euroon.
Palvelu järjestetään yhteistyössä Pietarsaaren Työterveysyhdistys ry:n ja Keskipohjanmaan Työterveyshuolto ry:n kanssa. Nämä ovat yhdistymässä kesän aikana, ja samalla toiminta laajenee uuden nimen alla Ylivieskan seudulle. Yhdistyksen tavoitteena on tuottaa jäsenilleen palveluja edullisesti ja näiden haluaman tarpeen mukaisesti. Alueen yritykset ja yhteisöt pääsevät tasavertaiseksi osaksi uuden yhdistyksen toimintaa ja hallintoa. Jatkossa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös muille paikkakunnille, jos asiakaspohja on riittävä.
Kuntoutussihteeri Tiina-Maija Leinosta Kuuloliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Mukana paloi myös rakennuksen yhteydessä ollut lato. Pelastuslaitos sai suojeltua autotallin ja varaston. Palon syttymissyystä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt 197 000 euroa 12:lle liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeelle tälle vuodelle.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Nivalan Sarjankylällä. Korvenperältä löytyy Hannu Pirneksen omistama koneiden aarreaitta. Kuvassa Lokomo Teräsmies jt 12 vuosimallia 1952. Kone toimii tarvittaessa nosturina tai kaivurina.