Rasvamonttu kohoaa tällä kertaa pilviin Nivalassa. Pasi Keskisarja on luonut Maliskylällä sijaitsevalle pellolleen melkoisen sirkuksen. Elämyspuisto Crazylandista löytyy mm. itsetehtyjä koneita ja luomuksia kuuluisista nähtävyyksistä. Mainittakoon niistä nyt alkuun vaikka Apollo 11 kuuraketti, Titanic, sekä tuoreinpana teoksena taivasta halkova Eiffel-torni. Taiteilijaa kiehtoo eri maiden kulttuurit ja myös niiden ilmiöt. Ei siis ihme jos valikoimassa pönöttää venäläisen mossen ja amerikkalaisen avaruussukkulan lisäksi myös kyseisten maiden isot herrat!
Ylivieskassa sijaitsevassa Ratapuiston palvelukodissa on todettu viikonlopun aikana kaksi koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin eilen neljä uutta koronavirustartuntaa.
Ylivieskassa todettiin eilen iltapäivällä kaksi uutta koronavirustartuntaa ja tänään kolme.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Nivalassa on tänään todettu uusi koronavirustartunta.
Nivalassa Ylivieskantiellä kolme henkilöautoa kolaroi eilen iltapäivällä.
Oulun Laanilan yläasteella yksi koululuokka ja joitakin opettajia on määrätty karanteeniin koronatartunnan vuoksi.
Nivalassa lauantaina kadonnut mies löydettiin yöllä noin puolen kilometrin päästä kotoaan.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa tie- ja rakennussuunnitelmaa jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseksi valtatien 28 varteen välillä rautatien ylikulku - Koivuahontie, sekä rakennussuunnitelmaa valtatien 27 ja Asematien liittymän parantamiseksi Nivalassa.
Poliisi kiittää kaikkia vihjeiden antajia.
Yksi loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi eilen Nivalassa Kokkolantiellä hyötyjäteaseman kohdalla sattuneessa kolmen henkilöauton kolarissa.
Valtiovarainministeriön entinen pitkäaikainen valtiosihteeri Raimo Sailas on kuollut.
Poliisi on selvittänyt Nivalassa toissapäivänä tapahtuneen onnettomuuden, jossa kaahailu aiheutti nuoren naisen jalkaan sairaalahoitoa vaatineen vamman.
Nivalassa on tullut poliisille heinäkuun aikana lähes kaksikymmentä hälytystä, joissa keskustassa asuvat ihmiset valittavat mopojen/moottoripyörien ajamisesta. Ajoneuvojen on yleensä mainittu olevan kilvettömiä ja kovaäänisiä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseksi valtatielle 28 rautatien ylikulkusillan ja Koivuahontien välille Nivalassa.
Palavista akuista levisi tilanteen alussa myrkyllistä savua ympäristöön. Savu ei kuitenkaan aiheuttanut välitöntä vaaraa ihmisille. Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja. Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa.