Kadonnut löytyi sivulliselta tuilleen vihjeen avustuksella.
Valtakunnallisessa vertailussa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alue sijoittui sijalle kuusi ja keskisuurten kaupunkien vertailussa listalle sijalle kaksi ylsi Nivala. Kyselyyn vastasi 9 627 yrittäjää eri puolilta Suomea, joista 329 vastausta Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueelta.
Projektilla on tiukka aikataulu. Valinta toimittajasta tehtiin maaliskuun lopussa, ja 650-neliöisen laajennuksen on tarkoitus valmistua elokuussa. Rakentaminen on Nivalassa jo alkanut, ja hirsikehikko toimitetaan työmaalle viikolla 16.
Elvytyksestä huolimatta mies menehtyi tapahtumapaikalle. Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana.
Ari Kettukankaan jututettavana MCC Nivalan ja tapahtuman puuhamies Mika Häkkilä.
Alavieskan, Ylivieskan, Nivalan ja Sievin vastaanottojen vastuuyksikköpäällikkö Vuokko Hiltusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Henkilöauton kuljettaja on menehtynyt henkilöauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän yhteentörmäyksessä Haapajärven Nivalantiellä. Onnettomuus sattui torstaina hieman puolen päivän jälkeen.
Valion ja St1:n yhteisyritys Suomen Lantakaasu Oy kartoittaa uusien biokaasulaitosten rakentamismahdollisuuksia Kokkola-Pietarsaaren, Nivala-Haapaveden ja Etelä-Pohjanmaan alueille.
Kaksi henkilöä loukkaantui tänään henkilöauton ulosajossa Nivalassa lähellä Kokkolantien ja Pyssymäentien risteystä.
Nivalassa tiellä 27 Maliskylällä sattui eilen illalla kahden henkilöauton risteyskolari, jossa oli osallisena seitsemän henkilöä.
Oulun yliopiston budjetti hankkeessa on 536 000 € ja hankkeessa tapahtuva kehitystyö tehdään pääasiassa FMT-ryhmän laboratoriossa Nivalassa.
Yksityisomistuksessa oleva bussi vaurioitui eilen iltapäivällä tulipalossa Nivalassa Tuiskulan pihassa.
Wega suunnittelee suuren mittaluokan biokaasulaitosinvestointia Nivalaan.
Arvo Sijoitusosuuskunta osallistuu Ojasaaren Biokaasu Oy:n biokaasulaitoshankkeen rakennusaikaiseen rahoitukseen rahoittamalla yhtiölle myönnetyn ELY-avustuksen 90-prosenttisesti.
Rasvamonttu puskee jälleen Nivalan suuntaan. Viime kerralla jututettiin paikallisen Kaarlelan perheen jälkipolvea Mikaa ja tällä kertaa vuorossa on pitkän elämäntyön maansiirtokoneiden parissa tehnyt isäukko Väinö Kaarlela.
Rasvamontussa vieraillaan tällä kertaa harvojen ja valittujen menopelien parissa Nivalan kirkonkylällä. Kaarlelan Mikan konevalikoima pitää sisällään pienempää ja raskaampaakin kalustoa.