LaserComp Oy ja sen tytäryhtiö Celermec Oy, Ojala Group ja virolainen Favor AS yhdistyvät metalli- ja sähkömekaniikan sopimusvalmistajaksi, Leden Group Oy:ksi.
Rasvamonttu ohjelma kulkee tällä kertaa itsekseen ja ilman ohjaajaa Pihlajaperälle Nivalaan. Pihlajaniemen Miika on saanut kylältä huollettavakseen Ritari Ässä tv-sarjastakin tutun Kitt-auto Trans Amin. Kätevältä mieheltä se onnistuu semmoinenkin huolto, nimittäin suuressa verstaalla riittää monenlaista pärisijää ja härpäkettä. Mestarin ammattitaitoon luottaa kylältä myös Jylhä-Ollilan Esa ja hän huollattaakin paikan päällä omat autot ja traktorit. Ja melkoinen pelle peloton se on tämä asiakaskin, nimittäin sitä todistaa mm. hänen itsekehittelemänsä pesäkolopora. Seuraavaksi tutustutaankin Oska Oy:n halleilta löytyvään konearsenaaliin!
Palo ei päässyt leviämään lähellä olleeseen asuinrakennukseen. Palosta ei aiheutunut myöskään henkilövahinkoja. Palon arvellaan saaneen alkunsa auton lämmityksestä.
Rasvamonttu kohoaa tällä kertaa pilviin Nivalassa. Pasi Keskisarja on luonut Maliskylällä sijaitsevalle pellolleen melkoisen sirkuksen. Elämyspuisto Crazylandista löytyy mm. itsetehtyjä koneita ja luomuksia kuuluisista nähtävyyksistä. Mainittakoon niistä nyt alkuun vaikka Apollo 11 kuuraketti, Titanic, sekä tuoreinpana teoksena taivasta halkova Eiffel-torni. Taiteilijaa kiehtoo eri maiden kulttuurit ja myös niiden ilmiöt. Ei siis ihme jos valikoimassa pönöttää venäläisen mossen ja amerikkalaisen avaruussukkulan lisäksi myös kyseisten maiden isot herrat!
Ylivieskassa sijaitsevassa Ratapuiston palvelukodissa on todettu viikonlopun aikana kaksi koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin eilen neljä uutta koronavirustartuntaa.
Ylivieskassa todettiin eilen iltapäivällä kaksi uutta koronavirustartuntaa ja tänään kolme.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Nivalassa on tänään todettu uusi koronavirustartunta.
Nivalassa Ylivieskantiellä kolme henkilöautoa kolaroi eilen iltapäivällä.
Oulun Laanilan yläasteella yksi koululuokka ja joitakin opettajia on määrätty karanteeniin koronatartunnan vuoksi.
Nivalassa lauantaina kadonnut mies löydettiin yöllä noin puolen kilometrin päästä kotoaan.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on laatimassa tie- ja rakennussuunnitelmaa jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseksi valtatien 28 varteen välillä rautatien ylikulku - Koivuahontie, sekä rakennussuunnitelmaa valtatien 27 ja Asematien liittymän parantamiseksi Nivalassa.
Poliisi kiittää kaikkia vihjeiden antajia.
Yksi loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi eilen Nivalassa Kokkolantiellä hyötyjäteaseman kohdalla sattuneessa kolmen henkilöauton kolarissa.
Valtiovarainministeriön entinen pitkäaikainen valtiosihteeri Raimo Sailas on kuollut.
Poliisi on selvittänyt Nivalassa toissapäivänä tapahtuneen onnettomuuden, jossa kaahailu aiheutti nuoren naisen jalkaan sairaalahoitoa vaatineen vamman.