Mukana paloi myös rakennuksen yhteydessä ollut lato. Pelastuslaitos sai suojeltua autotallin ja varaston. Palon syttymissyystä ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa. Palossa ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt 197 000 euroa 12:lle liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeelle tälle vuodelle.
Rasvamonttu seikkailee tällä kertaa Nivalan Sarjankylällä. Korvenperältä löytyy Hannu Pirneksen omistama koneiden aarreaitta. Kuvassa Lokomo Teräsmies jt 12 vuosimallia 1952. Kone toimii tarvittaessa nosturina tai kaivurina.
Poliisi kirjoitti viikonloppuna maastoliikennevalvonnan yhteydessä Nivalan ja Pyhäjärven alueella moottorikelkkailijoille yhteensä viisi rikesakkoa ja kaksi rangaistusvaatimusta mm. moottorikelkan kuljettamisesta yleisellä tiellä.
Jokilaaksojen poliisi suoritti viikonlopun aikana maastoliikennevalvontaa Haapavesi-Nivala-Sievi -alueella.
Nivalan keskustassa murtauduttiin 1.3. aamuyöllä kello neljän jälkeen R-kioskille.
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty on myöntänyt yhteensä 110 000 euroa tukea nuorten lukukampanjaan, jolla nuoret palkataan töihin yleisiin kirjastoihin edistämään lasten ja nuorten lukutaitoa ja lukemista.
Kaikkiaan Nivala-Haapajärven seudulla oli vuoden vaihteessa 2 329 yritystä. Alueelle perustettiin 132 uutta yritystä ja toiminnan lopetti 102 yritystä. Alueen yrityksistä Haapajärvellä toimi 603, Kärsämäellä 295, Nivalassa 759, Pyhäjärvellä 450 ja Reisjärvellä 222. Samaan aikaan seudun väkiluku aleni noin 350 hengen verran. Vuoden vaihteessa seudulla oli Patentti- ja rekisterihallituksen sekä tilastokeskuksen tilastojen mukaan yhteensä n. 28 500 asukasta.
Kynttilät syttyvät huomenna itsenäisyyspäivän aattona Helsingin Hietaniemessä, Luumäellä ja Nivalassa Suomen tasavallan presidenttien haudoilla klo 17 ja 18.
Nivalan Tuiskulaan on murtauduttu viime yönä noin kello neljän aikaan.
Vartiointiliikkeen vartija ja poliisi ottivat autovarkaan kiinni tänään aamuyöllä Nivalassa.
Nivala-Haapajärven seutu NIHAK ry toteutti elo-syyskuussa työvoimakyselyn alueen yritysten työvoimatarpeista.
Poliisi etsii Nivalassa mopoilijaa, joka pysähtymiskäskystä piittaamatta pakeni pitkin pyörätietä huomattavan korkealla ylinopeudella.
Nivalassa Kaukorannantieltä on lauantain ja sunnuntain välisenä aikana varastettu veneistä mm. perämoottoreita.
Nivalassa Maliskylässä tapahtui tänään yhden hengen vaatinut liikenneonnettomuus.
Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on käynnistänyt ratasuunnitelman laatimisen Nivalaan Iisalmi-Ylivieska -rataosuudelle välille Pussinperä-Hourula.