Pesäpallon valtakunnallinen nuorisoleiri huipentui Kuopiossa ja Siilinjärvellä lauantaina. Suomen mestaruuksia juhlivat Haminan Palloilijat C-pojissa ja Haapajärven Pesä-Kiilat C-tyttöjen puolella.
Vanha 150-neliöinen ulkorakennus paloi lauantaina Haapajärven keskustassa Kauppakadulla.
Vanhempi mies löydettiin tänään Haapajärven Oksavalla hukkuneena joesta.
Raahen Haapajärven tekoaltaan tyhjennysputki ja -venttiili peruskorjataan kesän aikana.
Haapajärvellä kadoksissa ollut mies löytyi eilen iltapäivällä hukkuneena.
Haapajärven Tiitonrannalta on kadonnut 76-vuotias Kauko Riistaniemi.
Rasvamonttu kaartaa sivuluisussa tällä kertaa Haapajärvelle. Vuolaan Matti ja hänen pojat Antti ja Niilo virittävät itse kasaamiaan speedway-pyöriä lajin maailman pohjoisimmassa tallissa Haapajärvellä. Hallitseepa nuoret herrat myös ajokkien käsittelyn, nimittäin palkintokaappiin on jo kertynyt useita suomenmestaruuksiakin. Pyöristä otetaan kaikki vauhti irti jo 16 vuoden vahvalla kokemuksella. Seuraavaksi tutustutaankin speedwayhin sekä paikalliseen talliin ja kalustoon. Selvitetäänpä myös miksi harrastus on harvinaisempi Suomessa ja mihin ihmeeseen pyörässä laitetaan risiiniöljy!
Haapavedellä epäillään päihtyneen kuljettajan joutuneen onnettomuuteen kuljettaessaan henkilöautoa.
Rasvamonttu pureutuu koneiden maailmaan tällä kertaa rouhevalla ja siloisella otteella Haapajärvellä. Tälläinen tekniikka nimittäin on raskaankaluston tuunaamisessa paikallisella romukauppiaalla Haanpään Raimolla. Mies kierrättää metallia ja mestarin tarkka katse saattaakin bongata kuormista monenlasia aarteita. Miehen erityinen intohimo on kuorma-autojen nokkakeulaisissa malleissa. Rakentamisen kädenjälki näkyy hänellä vapaassa improvisoinnissa ja omaperäisissä ratkaisuissa. Seuraavana tutkitaankin mitä on tarttunut haaviin matkanvarrella ja miltä näyttää projektien lopputulos!
Potilas toimitettiin ensihoitoon. Henkilön vammoista ei ole tarkempaa tietoa.
Rasvamonttu ei ole tällä kertaa varma mihin suuntaan mennään. Lähtöpiste on kuitenkin Haapajärven Oksava ja Samuel Vainion tuunaama kaksikeulainen Volgswagen Golf. Projekti on vielä keskeneräinen, mutta se on jo kerännyt erikoisuudellaan runsaasti huomiota mm. somessa. Projekti on ainut tiedossa oleva viritelmä kyseiselle automerkille. Kurkataanpa miltä menopeli näyttää tässä vaiheessa ja miten sen kokonaisuus toimiikaan. PS. yläpuolella olevan äänitteen pitäisi lähteä pyörimään oikealle :)
Talousvesi on keitettävä Haapajärven kaupungin Aholan kylän, osalla Oksavan kylän, Parkkilan, Parkkilan vesiosuuskunnan, Kuusaan, Kopolan ja Jokelankylän alueella.
Pakettiauton kuljettaja menehtyi eilen illalla Haapajärvellä Elämäjärventiellä sattuneessa kuorma-auton ja pakettiauton yhteentörmäyksessä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus hakee Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta muutosta Haapaveden Haapajärven nykyiseen säännöstelylupaan.
Kalajoen tulvasuojelun helpottamiseksi rakennettu Hautaperän tekojärven pato Haapajärvellä vaurioitui alkuviikon myrskyssä.
Haapajärveltä katosi tänään noin klo 11-12 aikaan 62-vuotias Kari Vornanen.