Keski-ikäinen pyhäjokinen nainen menehtyi lauantaina pakettiauton ja moottoripyörän törmäyksessä valtatiellä 27 Haapajärven Autiorannalla.
Paloalue rajoittui molemmissa tapauksissa 1,5 hehtaariin.
Ajettavasta ruohonleikkurista alkunsa saanut maastopalo levisi kaislikossa noin puolen hehtaarin alueelle eilen iltapäivällä Oulussa Vihirannantiella.
Palot saivat alkunsa perjantain ja lauantain aikana.
Haapajärven kaupunki aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut talousarvioalijäämän takia.
Tekijää epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen ja törkeän pahoinpitelyn yrityksen lisäksi myös rattijuopumuksesta. Mies määrättiin ajokieltoon.
Henkilöauton kuljettaja on menehtynyt henkilöauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän yhteentörmäyksessä Haapajärven Nivalantiellä. Onnettomuus sattui torstaina hieman puolen päivän jälkeen.
Poliisi on löytänyt viime torstain ja perjantain välisenä yönä Haapajärveltä anastetun tankkausaseman Oulaisista ja se on luovutettu omistajalle.
Poliisi on ottanut kiinni haapajärvisen miehen epäiltynä Haapajärven yläkoululla viikonloppuna tehdyistä tihutöistä.
Tamminen valittiin selvällä äänienemmistöllä ja varalle valittiin Kari Jokela.
Haapajärvellä Uusitiellä paloi varhain tänä aamuna vanha tyhjillään ollut navetta.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue on päättänyt sulkea Haapajärven akuuttiosaston ja osasto lakkautetaan kahdeksas päivä ensi kuuta.
Hakijoita virkaan oli yhteensä 18 ja suostumuksensa on antanut kaksi henkilöä.
Uitonsalmen silta uusitaan nykyiselle paikalleen. Suunnitteluun sisältyvät myös rakennustyön aikaiset liikennejärjestelyt siltapaikalla. Suunnittelun yhteydessä tarkastellaan myös kantatien 58 liikennejärjestelyjä sillan rakentamisen vaikutusalueella Karjalahdentien ja Rantakadun välillä.
Haapajärven kaupunginhallitus on päättänyt jatkaa kaupunginjohtajan viran hakuaikaa ensi viikon loppuun saakka.
Haapajärvellä Nivalantiellä paloi eilen iltapäivällä noin 150-neliöinen elosuoja.