Poliisikoira löysi eilen iltasella Haapajärvellä Varisjärven läheisyydessä muistisairaan iäkkään naisen olosuhteisiin nähden hyväkuntoisena tiheän metsän hakkuuaukosta.
Talosta oli rikottu mm. useita isoja ikkunoita ja niistä heitetty irtaimistoa pihalle. Talosta löydettiin kolme päihtynyttä alle 18-vuotiasta nuorta miestä. Nuorten alkoholin saantia sekä vahingontekoa selvitellään ja asiaa tutkitaan hallinnan loukkauksena ja vahingontekona.
Ikkuna- ja ovivalmistaja Inwido Finland Oy vaihtoi nimensä tämän kuun alusta Pihla Group Oy:ksi.
Poliisi epäilee, että Haapajärven keskustassa Kaivokadulla tänään aamuyöllä tuhoutuneen autokatoksen ja viereisen suhteellisen pahasti vaurioituneen omakotitalon palo on todennäköisesti sytytetty tahallaan.
Haapajärven Kaivokadulla sijaitseva omakotitalo vaurioitui tulipalon seurauksena varhain tänä aamuna.
Kulotus pääsi karkaamaan eilen kulottajien käsistä Haapajärvellä Ouluntiellä.
Kaikkiaan Nivala-Haapajärven seudulla oli vuoden vaihteessa 2 329 yritystä. Alueelle perustettiin 132 uutta yritystä ja toiminnan lopetti 102 yritystä. Alueen yrityksistä Haapajärvellä toimi 603, Kärsämäellä 295, Nivalassa 759, Pyhäjärvellä 450 ja Reisjärvellä 222. Samaan aikaan seudun väkiluku aleni noin 350 hengen verran. Vuoden vaihteessa seudulla oli Patentti- ja rekisterihallituksen sekä tilastokeskuksen tilastojen mukaan yhteensä n. 28 500 asukasta.
Veronmaksajain Keskusliiton kuntaverovertailun mukaan maakuntakeskusten kevein verottaja on tänä vuonna Helsinki. Kireimmin kuntalaisiaan verottaa puolestaan Kokkola.
Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Timo Seppälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Mies jäi varhain eilen kiinni Haapajärvellä tänä vuonna jo neljättä kertaa rattijuopumuksesta.
Toimitusjohtaja Pekka Niskasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi otti eilen illalla Haapajärvellä kiinni mönkijällä hurjastelleen paikkakuntalaisen vuonna 1971 syntyneen humalaisen miehen.
Osuuskunta PPO on myynyt Kauppakeskus Maston Raahessa ja 35:n prosentin osuutensa Liikekeskus Stoolperista Haapajärvellä Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotolle.
Pohjois-Pohjanmaan maakuntahallituksen jäsen Jari Nahkanen Haapajärveltä on valittu Euroopan perifeeristen merellisten alueiden liiton Itämeren komission puheenjohtajaksi.
Henkilöauto paloi varhain tänä aamuna Haapajärvellä.
Haapajärvi voitti eilen Uusikaarlepyyn liikuntakeskuksessa hiihdetyn Keski-Pohjanmaan maakuntaviestin A-sarjan.