Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus on valinnut uuden hyvinvointialueen oheisnimeksi Pohteen.
Jatkossa myös ppshp.fi - osoitteesta kävijät ohjataan automaattisesti uudelle sivustolle. Suuri osa ppshp.fi -osoitteessa sijainneista sisällöistä on siirretty uudelle alustalle, minkä lisäksi sivustolle on tuotettu paljon myös uutta sisältöä.
Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikön uudet tilat ovat valmistuneet ja luovutettu rakentajalta sairaanhoitopiirille.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota historiansa viimeisessä arviointikertomuksessa kolmeen huolenaiheeseen, joihin pitäisi löytää oikeat ratkaisut.
Sosiaali- ja terveysministeriö on rahoittanut viidelle erityisvastuussa olevalle sairaanhoitopiirille tehoambulanssit potilaiden siirtokuljetuksia varten.
Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira pyytää seitsemältä sairaanhoitopiiriltä, mm. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriltä uusia selvityksiä kiireettömään erikoissairaanhoitoon pääsyn tilanteesta.
Tehyn ja SuPerin yhteensä 25 000 hoitajaa koskeva lakko alkaa perjantaina, ellei sopua sitä ennen synny.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluehallitus aloitti eilen työnsä.
Tehy ja SuPer jättivät tänään lakkovaroituksen kuuteen sairaanhoitopiiriin.
Lapin aluehallintovirasto jatkaa tartuntatautilain mukaista määräystä tilojen terveysturvallisesta käytöstä alueen molemmissa sairaanhoitopiireissä, koska koronatilanne jatkuu vaikeana.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri valittiin eilen vuoden aktiivisimmaksi työpaikaksi Urheilugaalassa.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä palvelupäällikkö Marja Ylilehtoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuusto hyväksyi eilisessä kokouksessaan sairaanhoitopiirin viimeisen talousarvion ensi vuodelle.
Terveydenhuollon alueellisessa tiedonvaihdossa ja potilaalta kerättävän tiedon hyödyntämisessä on vielä kehittämistä, vaikka paikalliset organisaatiot ovat käyttäneet käytännössä pelkästään sähköisiä potilastietojärjestelmiä jo yli 15 vuotta.
Sopimuksen myötä Kontinkankaan sairaalakampukselle nousee noin 33 0000 bruttoneliön verran uutta sairaalatilaa muun muassa syöpätautien hoidolle, sairaala-apteekille ja sytostaattien valmistukselle sekä operatiiviselle poliklinikkatoiminnalle. Rakennukseen sijoittuu myös kuvantamisen, Nordlabin laboratorion sekä verikeskuksen ja tukipalveluiden tiloja.
Oulun yliopistollisen sairaalan kardiologian vastuualueen johtaja Kari Ylitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.