Kuva: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Suomen aktiivisin työpaikka -Oulun Voimisteluseura vuoden urheiluseura

14.01.2022 08:11 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri valittiin eilen vuoden aktiivisimmaksi työpaikaksi Urheilugaalassa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri valittiin eilen vuoden aktiivisimmaksi työpaikaksi Urheilugaalassa.
Sairaanhoitopiiri valikoitui kolmen finalistin joukkoon menestyttyään valtakunnallisessa työhyvinvointi- ja liikuntatoiminnan arvioinnissa. Erityisen hyvin hoidettua oli palkitsemisperustelujen mukaan henkilöstöliikunnan johtaminen, tavoitteet ja resursointi, liikuntapalvelut ja henkilöstön aktivointi liikuntaan sekä liikunta-aktiivisuus. Sairaanhoitopiirin noin 7 000:sta työntekijästä yli 35 prosenttia harrastaa työmatkaliikuntaa säännöllisesti.

Oulun Voimisteluseuran puheenjohtaja Eeva-Leena Ylimäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.

Oulun Voimisteluseura valittiin puolestaan vuoden urheiluseuraksi. Valintaperustelujen mukaan kilpailutoiminnan rinnalle seuran toiminnassa nousevat yhteisöllisyys, elämyksellisyys ja kaikkien kannustaminen sekä oppimisen ilo turvallisessa ja vastuullisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien ja valmentajien johdolla. Seuran arvot ovat elämyksellisyys ja ilo, suvaitsevaisuus ja keskinäinen kunnioitus, yhdenvertaisuus, terveet elämäntavat ja hyvät käytöstavat sekä vastuu ympäristöstä.
Oulun Voimisteluseuran lajit ovat voimistelu ja tanssi. Puhtaasti talkoovoimin tapahtuvan seuratyön keskiössä ovat lapset ja nuoret, mutta toimintaa tarjotaan kaikenikäisille.

Lue myös: Urheilumajakassa vieraana penkkiurheilija Matti Ahola

Kilpailut

Uusimmat