Radio Pooki on valittu vuoden radioksi tämän vuoden RadioGaalassa.
Radio Pooki on ehdolla vuoden radioksi valtakunnallisessa kilpailussa, joka ratkeaa RadioGaalassa 12.4. Finalistipaikka tuli myös vuoden radio-ohjelma ja vuoden ohjelmapäällikkö -kategorioissa.
Kaupallisen radioalan merkittävimmät tekijät ja teot palkitaan vuotuisessa päätapahtumassa RadioGaalassa 31.3. Tapahtuman palkintoehdokkaat on nyt julkaistu. Pookille ehdokkuuksia ehdokkuuksia kertyi kaikkiaan kolmessa kategoriassa.
Radio Pookin ohjelmista Pooki Viihteellä on ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi. Pookin Koronailtamat puolestaan on ehdolla vuoden radiopromootioiden kategoriassa.
Kansa äänesti vuoden paikalliseksi radiojuontajaksi Radio Pookin Joonas Hepolan. Voitto tuli Joonakselle vihdoinkin tänä vuonna, sillä jo viime vuonna hätisteltiin kärkisijoja yleisöäänestyksessä.
Radio Pooki ja sen toimittajat ovat finalisteina ehdolla kaikkiaan viidessä eri kategoriassa: Vuoden paikallinen radio-ohjelma, vuoden paikallinen radiojuontaja, vuoden paikallinen radio, vuoden some ja vuoden ohjelmapäällikkö.
Radio Pookilla on tänään kello 17 alkavassa RadioGaalassa kaikkiaan kahdeksan ehdokkuutta. Kuvassa Pookin väki juhlimassa Vuoden Paikallisradion palkintoa vuosi sitten.
Kaupallisen radiotoimialan RadioAwards-palkintoehdokkaat julkistettiin tänään. Radio Pooki on ehdolla viidessä palkintokategoriassa.
Suomen suurin yleisöäänestys käynnistyi tänään maanantaina 10.helmikuuta, kun radion kuuntelijat ympäri Suomen pääsevät äänestämään suosikkejaan vuoden radiojuontajaksi ja radio-ohjelmaksi. Kaupallisen radion 35v-juhlavuoden RadioGaalan yleisöäänestyksen valtakunnalliset ja paikalliset voittajat palkitaan Helsingin Narinkkatorilla 24.4.2020 pidettävässä RadioGaalassa.
Palkinnot jaettiin RadioGaalassa Helsingin Messukeskuksessa perjantaina.
Ehdolla ovat Pookin perjantai-ilta ja Pooki Viihteellä. Lisäksi Pooki on ehdolla vuoden paikallisradioksi.
Radio Pookin toimituksen Ari Kettukangas on ehdolla voittajaksi sekä vuoden paikallisradio-ohjelman että vuoden paikallisjuontajan kategorioissa
Radio Pooki pärjäsi sekä yleisön että asiantuntijaraadin tuomaroimissa kategorioissa. Pookin nimiin kirjattiin ehdokkuudet vuoden paikallisradion, vuoden paikallisen radio-ohjelman, vuoden ohjelmapäällikön sekä vuoden paikallispromootion kategorioissa.
Vuotuiset kaupallisen radioalan palkinnot jaetaan maaliskuun lopussa. Osan voittajista valitsee asiantuntijatuomaristo ja osan suoraan kuuntelijat.