Uusimmat

Mikä mättää perehtyi tällä kertaa loukkaantuneiden ja hädänalaisten villieläinten huolehtimiseen. Haastattelussa villieläinhoitaja Jarmo Lautamäki.
Urheilun mielenkiintoisimmat ilmiöt joka torstai kello 9.30 Radio Pookissa. Ohjelma kuunneltavissa jälkikäteen myös Podplayssa. Kuudennessa jaksossa puhutaan cheerleadingista ja mukana on vieraita palkitusta Northern Lights Cheerleading seurasta. Kuva: NLC / Tero Wester.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa kunnianloukkaukseen rikoksena. Haastattelussa rikosylikonstaapeli Ari Karjalainen Oulun poliisista.
ekukka.fi -palvelun perustaja, floristimestari Pasi Kivilompolo vieraili Pookin iltapäivässä.
Leipomo Truben myyntipäällikkö Jukka Vihavainen oli Pookin iltapäivässä Marjan jututettavana
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa lintuharrastamiseen Pohjois-Pohjanmaan seudulla. Haastattelussa biologi ja pitkän linjan lintuharrastaja Esa Hohtola.
Ticless punkinkarkotin koiran pannassa auttaa ja pitää punkit loitolla. Vezer Oy:n tuotepäällikkö Satu Koivumaata haastattelee Paavo Törmi.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Kalajoen matkahuollon lopettamispäätökseen. Haastattelussa Petri Kuljunlahti.
Timo Kesti lappiksesta vieraili Radio Pookin aamussa Paavo Törmin vieraana tiistaina.
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa Oulun kauppahallin nykytilanteeseen ja tulevaisuuteen. Haastattelussa oululainen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Jukka Huotari.
Perinteinen Lintukuvafestivaali järjestetään tänä vuonna Liminganlahden luontokeskuksessa jo 15. kerran. Lauantaina 22.4.2023 ohjelmassa on useita mielenkiintoisia kuvaesityksiä ja puheenvuoroja lintukuvauksen taitureilta. Tämän vuoden teemana ovat pohjoinen luonto ja sen linnusto.
Perjantaina aamussa vieraana oli Fotonordicin kehityspäällikkö ja ammattivalokuvaaja Juuso Haarala