Uusimmat

Pookin päivässä Minnan jututettavana ChurroNamian yrittäjät Satu ja Heikki Ylisirniö.
Mikä mättää perehtyi sähköpotkulautoihin ja niihin liittyviin onnetomuuksiin. Haastattelussa Ifin henkilövakuutusten tuotepäällikkö Mirva Vahvelainen.
Esikoisalbumi "Rakkauden ylivoimaa" on äänitetty kuudessa eri studiossa kahdenkymmenenneljän muusikon voimin.
Myrsky on aiheuttanut illan ja yön aikana runsaasti vahinkoja myös Pohjois-Suomessa. Esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen eteläisellä alueella yö oli vilkas myrskyn aiheuttamien tehtävien takia.
YVA on nähtävillä ja yleisötilaisuus tulossa
Mikä mättää perehtyi tällä kertaa siileihin ja erityisesti pienistä siilistä huolehtimiseen. Haastattelussa villielänhoitaja Jarmo Lautamäki Jampan eläinhoitolasta.
Suomen Kennelliitto vetoaa päättäjiin, että eläinsuojeluasiamiehen virkaan löytyisi rahoitus myös jatkossa. Eläinsuojeluasiamies on itsenäinen ja riippumaton viranomainen, joka luo siltoja eri toimijoiden välille, painottaa Suomen Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Esa Kukkonen Radio Pookin aamussa.
Nobinan ydintoimintaa on julkinen kaupunkiliikenne. Kesällä 2024 laajentaa toimintaansa Oulun seudulle. Yhtiö tarvitsee palvelukseensa niin kuljettajia, kuin muutakin henkilöstöä. Parhaillaan rekrytoinnit Ouluun ovat alkaneet aluejohtajan ja kunnossapidon työnjohtajan rekrytoinnilla. Pookin aamussa Paavo Törmi soitteli Nobina Suomen toimitusjohtaja Petri Aunolle maanantaina.
Puhelinmyyjä kun soittaa, niin monesti tekee mieli jättää vastaamatta. Vaan myynti työllistää kuitenkin paljon monen ikäisiä ihmisiä ympäri suomea. Onko myynjän työ palkitsevaa? Siihen haimme vastausta Pookin aamussa Prime Salesin toimitusjohtajalta Joonas Puuruselta.
Ruutikankaan Ampumaurheilukeskus on rakenteilla Limigassa, Kasitien varressa. Valmistuessaan Ruutikankaalla tulee olemaan yli 300 ampumapaikkaa 35 radalla, 400–paikkainen ravintola, 2500 autopaikan pysäköintialue ja helikopterikenttä. Alue on yksi Euroopan suurimmista ampumaurheilukeskuksista. Ruutikangas tulee olemaan lisäksi tapahtumakeskus, ja sinne on mahdollista toteuttaa myös muita harrastemahdollisuuksia. Ruutikangas Oy:n toimitusjohtajaa Timo Haatajaa haastatteli Radio Pookin aamussa Paavo Törmi
Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997alkaen. Sen takana on Yrittäjän päivä -säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena onyrittäjätoiminnan tukeminen ja yrittäjyyden arvostuksen edistäminen.
Itämeren suurinpia ongelmia on rehevöityminen. Baltic Sea Action Group eli BSAG on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavaa työtä Itämeren pelastamiseksi. Säätiön tavoitteena on palauttaa Itämeren hyvä ekologinen tasapaino muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Itämeri on erityisen haavoittuvainen sen mataluuden ja veden alhaisen suolapitoisuuden vuoksi, minkä lisäksi se on yksi maailman saastuneimmista meristä. Projektipäällikkö Anna Klemelää BSAG:sta haastatteli Pookin aamussa perjantaina Paavo Törmi.