Uusimmat

Kokkolan Zonta - naisten järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti, Käsi Kädessä, kerää varoja hyvään tarkoitukseen. Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Kokkolan ensi- ja turvakodille,tuen tarpeessa oleville lapsiperheille sekä toimintakeskus kompassin erityisryhmien virkistystoimintaan. Konsertissa esiintyy Kompassibändi, Räppänä, Mary & The Howling Lambs, TT Purontaka& orkesteri ja Matti Korkiala & orkesteri.
Kätkätunturin kupeessa, kalaisan Immeljärven rannalla, sijaitsee entisöity hirsinen kartano ja saunamaailma Immelkartano. Immeljärven pehtooria ja saunamajuria Esko Takkusta Pookin aamussa jututti Paavo Törmi
Kotimaisen tanssimusiikin parhaat soi jatkossa myös Parkanossa. Pookin Parkanon taajuus on 87,8 MHz. Uusi lähetin parantaa merkittävästi kuuluvuutta Tampereen ja Etelä-Pohjanmaan välillä liikennöiville.
Pookin aamussa soiteltiin Ylläkselle Kolariin, josta Paavo tavoitti Visit Ylläksen toimitusjohtajan, Kati Vehmaksen.
Chocosomnian Jenna Antinmaa vieraili Pookin iltapäivässä juttelemassa suklaasta.
Myös maatuulivoimaloita suunnitellaan entiseen tahtiin
Oulun poliisilaitos on lähettänyt syyteharkintaan rikoskokonaisuuden, jossa poliisi epäilee oululaisen naisen saaneen petoksilla haltuunsa suuria rahamääriä. Naisen tavoitteena oli löytää seuranhakupalveluista vanhempia miehiä, joilta hän pyrki saamaan rahaa erinäisillä keksityillä syillä.
Osaavan työvoiman saatavuuden varmistamiseksi yritykset tiivistäisivät oppilaitosten ja yritysten yhteistyötä sekä kehittäisivät koulutuksen sisältöjä vastaamaan paremmin työelämän tarpeisiin.
Pookin päivässä haastattelussa body fitness-urheilija Jenny Karjalainen.
Liminka on Suomen kekseliäin kunta jo toisena vuonna peräkkäin. Liminka saa Suomen kekseliäimmän kunnan tunnustuksen tänä vuonna 68 kehittämisteolla, mikä on pienen kunnan työntekijämäärään nähden huippusaavutus. Limingasta on tuotu kehittämistekoja Tekojen torille useilta eri palvelualoilta, etenkin varhaiskasvatuksesta, opetusalalta, hallinnosta ja elinvoimapalveluista sekä puhtaus- ja ruokapalveluista
Metsäkeskuksen tietojen mukaan 38 prosenttia Suomen metsistä uudistetaan nykyisin aiemmin kuin metsänhoidon suosituksissa esitetään.
Ennakkoäänestys on 8.-12. marraskuuta