Kuva: RadioMedia

Radio Pookille yhdeksän ehdokkuutta RadioGaalan shortlistille

16.03.2021 10:45 - Mika Kuki

Radio Pooki ja sen toimittajat ovat finalisteina ehdolla kaikkiaan viidessä eri kategoriassa: Vuoden paikallinen radio-ohjelma, vuoden paikallinen radiojuontaja, vuoden paikallinen radio, vuoden some ja vuoden ohjelmapäällikkö.

Radio Pooki keräsi kuuntelijoiden ja ammattituomariston äänin kaikkiaan yhdeksän ehdokkuutta tämän vuoden RadioGaalaan. Paikallisten radio-ohjelmien listalla peräti puolet nimilistasta on Pookin ohjelmia.

Vuoden paikalliseksi radio-ohjelmaksi ehdolla Pookista ovat Kuuntele Tomppaa, Pooki Viihteellä ja Pookin Perjantai-ilta. Samaisten ohjelmien juontajat Tommi Hedberg, Ari Kettukangas ja Joonas Hepola nousivat myös vuoden paikallisen radiojuontajan äänestyksen finalistiseitsikkoon.

Ammattilaistuomaristo arvioi Radio Pookin vuoden 2020 paikallisen radion finalistikuusikkoon. Samainen tuomaristo nosti myös Pookin Grillien Kunkku -kiertueen vuoden some -shortlistille sekä Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kukin ehdolle vuoden ohjelmapäälliköksi.

Radio Pooki on ehdolla myös jaetulla kymmenennellä shortlistin paikalla vuoden paikalliseksi promootioksi Paikallisten puolesta -tukikampanjalla, johon se osallistui Bauer Median paikallisten kanavien kanssa yhteistyössä.

Katso koko julkaistu RadioGaalan shortlist TÄÄLTÄ.

RadioGaalan koronavuoden yleisöäänestyksessä helmi-maaliskuussa 2021 suomalaiset saivat äänestää suosikkiaan vuoden radiojuontajaksi ja radio-ohjelmaksi. Ääniä annettiin jälleen ennätysmäärä, yhteensä lähes 128 000. RadioGaalassa maaliskuun 26. päivänä palkitaan yleisön suosikit sekä valtakunnallisissa että paikallisissa kategorioissa.   

- Koronavuosi toi RadioAwards-kilpailun shortlistoille perinteisten ehdokkaiden lisäksi myös erittäin hienoja ja vaikuttavia yhteiskunnallisia tekoja, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kaikkia suomalaisia tässä poikkeustilanteessa, kommentoi RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller.

Kilpailut

Uusimmat