Kuva: RadioMedia

Radio Pookille kolme ehdokkuutta RadioGaalaan

15.03.2024 10:49 - Bauer Media

Radio Pooki on ehdolla vuoden radioksi valtakunnallisessa kilpailussa, joka ratkeaa RadioGaalassa 12.4. Finalistipaikka tuli myös vuoden radio-ohjelma ja vuoden ohjelmapäällikkö -kategorioissa.

Radio Pooki on ehdolla vuoden radioksi RadioGaalassa. Yleisöäänestyksen myötä finalistien joukossa vuoden radio-ohjelmaksi on Ari Kettukankaan Pookin Perjantai-ilta. Mika Kuki on ehdolla vuoden ohjelmapäälliköksi.

Radio Pooki on valittu vuoden paikallisradioksi aiemmin RadioGaalassa vuosina 2017, 2019 ja 2020. Nykyisin Radio Pooki kisaa valtakunnallisessa sarjassa, josta voitto on tullut kertaalleen vuonna 2005.

Ari Kettukangas on voittanut vuoden paikallisradiojuontajan palkinnon vuosina 2019 ja 2020. Pookin Perjantai-illalle ohjelmaehdokkuus valtakunnallisella shortlistillä on ohjelman historian ensimmäinen.

RadioGaalan yleisöäänestyksessä saavutettiin ennätyksellinen äänimäärä, kun radiojuontajat ja -ohjelmat keräsivät yhteensä huimat 173 667 ääntä. RadioGaalan lavalla palkitaan ansioituneet juontajat ja ohjelmat niin paikallisilta kuin valtakunnallisilta radiokanavilta.

Alan RadioAwards-kilpailussa arvioitiin viime vuoden parhaita radiotekoja ja -tekijöitä 14 eri kategoriassa. Tänä vuonna kilpailun päätuomarina toimi Veikkauksen Jarkko Nordlund, ja ehdokkaita arvioi Nordlundin ohjauksessa 19 asiantuntijan tuomaristo. Tuomariston mukaan shortlistalle valitut ehdokkaat edustavat merkityksellisiä saavutuksia viime vuodelta.

Voittajat julkistetaan RadioGaalassa perjantaina 12.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumaa voi seurata suorana ISTV:n välityksellä. Gaalan esiintyjät julkistetaan ensi viikolla.

Katso koko ehdokaslista TÄÄLTÄ.

Kilpailut

Uusimmat