Kuva: RadioGaala

Radio Pookista vuoden paikallisradio – Ari Kettukangas vuoden paikallisradiojuontaja

24.03.2019 10:26 - Mika Kuki

Palkinnot jaettiin RadioGaalassa Helsingin Messukeskuksessa perjantaina.

Radio Pooki nappasi kaksi palkintoa vuoden 2019 RadioGaalassa Helsingin Messukeskuksessa perjantaina. Kanava voitti tuomariston valitseman paikallisradioiden kategorian. Juontaja Ari Kettukangas puolestaan palkittiin yleisön äänestyksen tuloksella vuoden paikallisradiojuontajana. Kaikkiaan ehdokkuuksia Radio Pookilla oli gaalassa viisi kappaletta. Shortlistalla oli myös juontajakollega Joonas Hepola sekä Pooki Viihteellä -ohjelma ja Arin juontama Pookin Perjantai-Ilta -ohjelma.

- Upeaa, että Ari sai näin mahtavan palkinnon kuuntelijoilta siitä pitkäjänteisestä työstään, mitä hän on tehnyt. Ari on synnynnäinen viihdyttäjä ja tarttuu aina innoissaan ja tarjoaa itse ideoita, joilla saadaan piristettyä kuuntelijan päivää. Todellinen hyvän tuulen lähettiläs, ohjelmapäällikkö Mika Kuki kertoo.

Radio Pooki voitti vuoden paikallisradiotittelin vuoden tauon jälkeen. Kaikkiaan palkinto on sen historian kolmas.

- Radio Pookin valinta vuoden tauon jälkeen jälleen vuoden paikallisradioksi Suomessa on meille tekijöille käsittämättömän merkittävä asia. Kaikki toimituksessa, trafiikissa, äänisuunnittelussa ja myynnissä ovat tehneet paljon töitä tämän eteen. Täytyy olla onnellisia siitä, että meidän työn tekemisen hauskuus ja rakkaus paikallisuuteen on välittynyt näin hyvin. Tänä vuonna haluamme toimia edelleen tittelin velvoittamalla tavalla ja olla lähellä kuuntelijoita, Kuki jatkaa.

Radio Pooki täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Kanava juhlii synttäreitä Oulussa Club Teatrialla lauantaina 12. lokakuuta sekä pitkin vuotta Pookitansseissa ja kuuntelijamatkoilla.

Kilpailut

Uusimmat