Kuva: Studio PSV Reijo Koirikivi

Pookille neljä ehdokkuutta RadioGaalaan

13.02.2018 12:39 - Mika Kuki

Radio Pookin toimituksen Ari Kettukangas on ehdolla voittajaksi sekä vuoden paikallisradio-ohjelman että vuoden paikallisjuontajan kategorioissa

Vuoden parhaiden ohjelmien yleisöäänet on laskettu ja myös RadioAwardsien tuomaristo on omissa kategorioissaan valinnut parhaimmiston. Radio Pookin toimitus on vahvasti edustettuna tämän vuoden RadioGaalassa. Hallitseva Vuoden paikallisradio Pooki on toimittajineen ja ohjelmineen ehdolla kaikkiaan neljän eri palkinnon saajaksi. Voittajat julkaistaan RadioGaalassa 16.3.

Yleisöäänestyksen perusteella valittavissa paikallisen ohjelman ja -juontajan kategorioissa Radio Pookin Perjantai-ilta ja Ari Kettukangas ovat ehdolla voittajiksi. Pooki on kanavana ehdolla vuoden paikallisradion palkinnon voittajaksi. Kyseisen palkinnnon päättää tuomaristo. Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki on ehdolla vuoden ohjelmapäälliköksi. Myös tämän palkinnon ratkaisee tuomaristo. 

Viime vuoden parhaita kaupallisen radiotoimialan tekijöitä juhlitaan ja palkitaan maaliskuun 16. päivänä järjestettävässä RadioGaalassa Messukeskuksessa. Media-, musiikki- ja markkinointialan ammattilaisista koostuva ammattituomaristo valitsi RadioAwardsin shortlistalle parhaimmat ehdokkaat 16 eri kategoriaan, joihin kaupalliset radiokanavat olivat ilmoittaneet omia ehdokkaitaan. Yhteensä yli 40 000 suomalaista äänesti suosikkejaan RadioGaalan ehdokkaiksi vuoden radiojuontajaksi, radio-ohjelmaksi ja radiobiisiksi.

Pookin ehdokkuudet:

Yleisöäänestys: Vuoden radiojuontaja (paikallinen)
Ari Kettukangas, Radio Pooki
Julle Kallio, Radio Pori
Kimmo Hoivassilta, FUN Tampere
Pirita Salmela, Aito Iskelmä Botnia
Rane Raitsikka, Radio Helsinki

Yleisöäänestys: Vuoden radio-ohjelma (paikallinen)
Auran Aaltojen otteluilta, Auran Aallot
Pookin perjantai-ilta, Radio Pooki
Radio Porin kiekkoilta, Radio Pori
Rane & Tokela, Radio Helsinki
Tampereenkiäliset uutiset, FUN Tampere
Urheiluseurojen sisäpiirissä, Business FM

Vuoden radio, paikallinen
Radio Helsinki
Radio Pooki
Radio Pori
Radio Ramona

Vuoden ohjelmapäällikkö/-tuottaja
Mika Kuki, Radio Pooki
Paula Niska-Vuorinen, Radio Suomipop
Niina Jokiaho, Radio Nova

Katso koko RadioGaalan shortlistaus täältä.

Kilpailut

Uusimmat