Kuva: Reijo Koirikivi Studio P.S.V.

Joonas Hepola on vuoden paikallisradiojuontaja

26.03.2021 20:30 - Mika Kuki

Kansa äänesti vuoden paikalliseksi radiojuontajaksi Radio Pookin Joonas Hepolan. Voitto tuli Joonakselle vihdoinkin tänä vuonna, sillä jo viime vuonna hätisteltiin kärkisijoja yleisöäänestyksessä.

Pooki Viihteellä, Pookin Lista ja Levylaukulla -ohjelmista sekä vuosien työstä Pookin toimittajana tunnettu Joonas Hepola on vuoden 2020 paikallisradiojuontaja. Joonas on työskennellyt Bauer Medialla 10 vuotta ja on tuttu ääni myös Radio Cityn Kiekkoradioista.

- Äärimmäisen ahkera juontaja, joka on kasvattanut oman Viihteellä -shownsa ympärille todella hienon ilmiön, joka elää pitkin viikkoa myös sosiaalisessa mediassa. Joonas on tehnyt vuosia työtä tämän eteen, isot onnittelut, Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki iloitsee.

RadioGaala järjestettiin perjantaina virtuaalisena tapahtumana. Radio Pooki oli ehdolla kaikkiaan viidessä kategoriassa ja sai Joonaksen voiton lisäksi jaetun kunniamaininnan Bauer Median Paikallisten puolesta -tukikampanjasta, jolla tuettiin paikallisia yrittäjiä mm. lukemalla lähetyksessä heidän viestejä ilmaiseksi koronan iskiessä keväällä 2020.

RadioGaalan lähetys tulee katsottavaksi jälkikäteen kolmen kuukauden ajaksi RadioGaalan verkkosivuille.

Kilpailut

Uusimmat