Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut Inarin kunnalle huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut Rovaniemen kaupungille huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut Utsjoen kunnalle huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt yrityskaupan, jossa Pohjola Vakuutus Oy myy Pohjola Sairaala Oy:n osakekannan Pihlajalinna Terveys Oy:lle.
Markkinaoikeus on määrännyt Puolangan kunnalle Kilpailu- ja kuluttajaviraston esityksen mukaisesti 120 000:n euron seuraamusmaksun.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on antanut Jokilaaksojen pelastuslaitokselle huomautuksen hankintalain noudattamatta jättämisestä.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto esittää, että markkinaoikeus määrää yhteensä noin 22:n miljoonan euron seuraamusmaksut kuudelle isännöintialan yritykselle sekä Suomen Isännöintiliitto ry:lle.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on selvittänyt Kela-kyytejä välittävien taksiyhtiöiden mahdollisesti kilpailua rajoittavaa toimintaa.
Kilpailu- ja kuluttajaviraston selvitysten mukaan välityskeskukset ovat saattaneet toimia kilpailulain kieltämällä tavalla, kun ne eivät ole välittäneet Kela-kyytejä syrjimättömästi kaikille taksiautoilijoille.
Kilpailu- ja kuluttajaviraston antaman päätöksen mukaan Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ei toiminut hankintalain mukaisesti valitessaan sisätautipoliklinikan saneerauksen urakoitsijoita.
Kilpailu- ja kuluttajavirasto on kiinnittänyt Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten huomiota hankintalain tavoitteiden ja periaatteiden toteutumiseen hankintamenettelyssä.