Kuva: Pixabay

Pohteen aluehallitus aloittaa talousarvion valmisteluun liittyvät yhteistoimintaneuvottelut

23.11.2023 09:21 - Ari Kettukangas

Yhteistoimintaneuvottelut aloitetaan ja käydään kolmessa vaiheessa. Aluehallitus päätti, että hyvinvointialue aloittaa yhteistoimintaneuvottelut henkilöstöjärjestöjen kanssa. Yhteistoimintaneuvottelut käydään, koska vuoden 2024 talousarvioon sisältyy todennäköisiä henkilöstövaikutuksia.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen aluehallitus päätti aloittaa talousarvion valmisteluun liittyvät yhteistoimintaneuvottelut. Yhteistoimintaneuvottelut aloitetaan ja käydään kolmessa vaiheessa. Aluehallitus päätti, että hyvinvointialue aloittaa yhteistoimintaneuvottelut henkilöstöjärjestöjen kanssa. Yhteistoimintaneuvottelut käydään, koska vuoden 2024 talousarvioon sisältyy todennäköisiä henkilöstövaikutuksia. Neuvottelut perustuvat lakiin työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnassa ja hyvinvointialueella. Neuvotteluesitys talousarvioon 2024 liittyvästä yhteistoimintamenettelystä annettiin eilen. Neuvotteluaika on vähintään kaksi viikkoa. Tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvät yhteistoimintamenettelyt alkavat sen jälkeen, kun ohjelman toimeenpanosuunnitelmat ovat valmistuneet.

Lue myös: Työllisyysalueiden muodostuminen edistyy - Pohjois-Pohjanmaalla kaksi aluetta voi jatkaa valmistelua ja yhdestä päättää valtioneuvosto

Kilpailut

Uusimmat