Työttömiä oli viime kuun lopussa yhteensä 291 144, 33 116 enemmän kuin vuotta aikaisemmin.
Alavieskan, Ylivieskan, Nivalan ja Sievin vastaanottojen vastuuyksikköpäällikkö Vuokko Hiltusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Hailuodon jäätietä ei tänä talvena avata.
Vika on nyt korjattu, ja 12. tammikuuta maksetut laskut näkyvät maksettuina. Laskut on poistettu perinnästä. Jos asiakas on maksumuistutuksen saatuaan maksanut laskun uudestaan, ylimääräinen summa palautetaan asiakkaalle.
Lähes 174 000 potilasta odotti viime vuoden lopussa pääsyä kiireettömään erikoissairaanhoitoon.
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus päätti tämänpäiväisessä kokouksessaan aloittaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakuntaliittojen yhteisen merialuesuunnitelman laatimisen Pohjoisen Selkämeren, Merenkurkun ja Perämeren alueelle.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue aloittaa yt-neuvottelut 26. tätä kuuta ja ne kestävät vähintään kuusi viikkoa.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohteen alueella käytössä olevat omahoitoon tarkoitetut alueelliset verkkopalvelut Oulun Omahoito, NettiRassi ja Oulunkaaren Omahoito poistuvat käytöstä toukokuussa.
Kehityspäällikkö Saija Tikkasta Pohjois-Pohjanmaan liitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Metsänomistajat myivät MTK:n mukaan Lapissa viime vuonna puuta noin 1,7 miljoonaa kuutiometriä, noin 300 000 kuutiota edellisvuotta enemmän.
Presidentinvaalin varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina.
Vauriot kiinteistössä rajoittuivat purettuun seinään ja lieviin savuvahinkoihin tiloissa. Palo sai alkunsa vaurioituneesta tulisijasta.
Kehityspäällikkö Malin Kinnusta Turun yliopiston lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on saanut valmiiksi nelostien pitkän aikavälin tavoitetilan ratkaisut Iin Olhavan ja Kuivaniemen taajamien sekä Myllykankaan kohdalla.
Patenttihakemuksia tuli viime vuonna Patentti- ja rekisterihallitukseen eniten kymmeneen vuoteen.
Metsähallituksesta luontopalvelujohtaja Henrik Janssonia haastattelee Jussi Häkkilä.