Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Maanmittauslaitoksen johtaja Janne Murtoniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Jussi Rämettä haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue ottaa ensimmäisenä Suomessa käyttöön verkkopalvelun apuvälineille.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus laatii tiesuunnitelmaa jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamiseksi Vaalaan Jylhämäntien varteen välillä Harritie-Koskentie.
Poliisi kehottaa aina tarkistamaan kiireellistenkin rahapyyntöjen oikeellisuuden ja suhtautumaan varovaisuudella tuntemattomista numeroista tuleviin yhteydenottoihin.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta yksikön päällikkö Eine Kelaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tänään kokoontunut Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus esittää maakuntavaltuustolle Muhoksen kunnanjohtaja Jussi Rämetin valitsemista maakuntajohtajan virkaan.
Ari Kettukankaan jututettavana liikenteen­ohjaus­suunnitel­mien kehitys ja toteutus, sekä liikenne­järjestelyiden vastaava Petri Tikkala.
Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.
Pohjois-Pohjanmaan kuntapäättäjistä 40 prosenttia uskoo kunnan tulevaisuuden näyttävän neutraalilta. Kevan teettämä kuntapäättäjäbarometri toteutettiin vuoden 2022 loppupuolella.
Oulun kaupungin katuvalaistuksen käyttö- ja kunnossapitäjä vaihtui vuoden 2023 alussa. Kunnossapitourakan vuosille 2023–2024 voitti Destia Oy. Sopimus pitää sisällään myös kolmen vuoden option.
Pohjois-Pohjanmaan liiton mukaan Väyläviraston investointiohjelma ei toteuta Liikenne12 -suunnitelman mukaisia tavoitteita saavutettavuuden, kestävyyden ja tehokkuuden ja ilmastonmuutoksen osalta pohjoisessa Suomessa.
Jää- ja sääolosuhteet eivät mahdollista Hailuodon jäätien turvallista perustamista ja ylläpitoa kuluvana talvikautena.
Uusia suojelualueita ostettiin valtion omistukseen tai perustettiin yksityisinä suojelualueita 3053 hehtaaria, mikä vastaa pinta-alaltaan noin kahta nykyistä Rokuan kansallispuiston pinta-alaa.
Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri ry on valittanut korkeimpaan hallinto-oikeuteen Hailuodon pengertien vesiluvasta.