Kuva: Shutterstock

Takseille rapsuja tehovalvontaiskussa Oulussa

02.10.2023 08:52 - Jussi Häkkilä

Oulun poliisilaitoksen, liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ja Verohallinnon perjantaina järjestämässä taksiliikenteen valvontaiskussa havaittiin useita puutteita.

Oulun poliisilaitoksen, liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ja Verohallinnon perjantaina järjestämässä taksiliikenteen valvontaiskussa havaittiin useita puutteita. Kaikkiaan tarkastettiin 74 taksia, joista 19:ssä oli huomautettavaa. Poliisi kirjoitti valvonnan aikana yhteensä 16 liikennevirhemaksua ja yhden kirjallisen huomautuksen. Yleisin liikennevirhemaksun syy oli luvanhaltijan nimen ja yhteystiedon nähtävillä pitämisen laiminlyöminen. Liikennevirhemaksu määrättiin myös kahdelle taksille, joista puuttui liikennelupa tai selvitys ilmoituksenvaraisesta taksiliikenteen harjoittamisesta. Liikenneturvallisuuden näkökulmasta asiat olivat pääosin kunnossa. Vuosi sitten suoritettuun valvontaiskuun verrattuna varsinkin taksien hintatietojen esittäminen oli kehittynyt myönteiseen suuntaan.

Lue myös: Poliisi valvoi tehostetusti turvavöiden ja matkapuhelimen käyttöä liikenteessä Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla - kännykkään puhumisesta ajon aikana 100 euron sakko

Kilpailut

Uusimmat