Raahessa kadoksissa ollut Jari Mäntylä on löydetty maastosta menehtyneenä.
Henkilöautoa ajanut oululainen mies menehtyi eilen liikenneonnettomuudessa Kuusamontiellä Oulussa.
Poliisi etsii lauantaina Raahessa kadonnutta 35-vuotiasta Jari Mäntylää.
Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä kahtena seuraavana viikonloppuna.
Viime perjantaina kadonneeksi ilmoitettu 54-vuotias oululaismies löydettiin eilen menehtyneenä Pyhä-Luoston kansallispuistossa retkeilyreittien ulkopuolelta maastosta.
Nivalassa Ylivieskantiellä kolme henkilöautoa kolaroi eilen iltapäivällä.
Poliisi pyytää Kalajoella toissapäivänä henkilöautolla sähköpotkulautailijaan törmännyttä iäkästä miestä ilmoittautumaan.
Ajokieltoon määrätyistä yksi epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja viisi kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vakavasta piittaamattomuudesta. Tämän lisäksi kirjoitettiin sakkoja ja huomautuksia erilaisista liikennerikoksista ja -rikkomuksista vajaa 30 kappaletta.
Rovaniemellä hieman yli viikko sitten kadonneeksi ilmoitettu 16-vuotias Ossi Alatalo on löytynyt.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tapauksista Meri-Lapin tutkintaan.
Oulun poliisi pyysi tänään havaintoja miehestä, johon ei oltu saatu yhteyttä sunnuntai-illan jälkeen.
Pohjois-Pohjanmaalta eilen kadonnut 14-vuotias poika on löytynyt tänään Espoosta.
Torniossa neljäs päivä elokuuta tapahtuneen räjähdyksen esitutkinta on valmistunut ja asia on siirretty syyteharkintaan.
Poliisi pyytää apua 14-vuotiaan pojan löytämiseksi.
Rikoksesta epäilty on poliisin hallussa ja toinen epäillyistä miehistä on päästetty pois. Poliisi jatkaa asian selvittämistä tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.
Valvontapäivän aikana tarkastettiin noin 50 jätekuljetusta, joista kolmannekselle annettiin huomautus ja ELY-keskuksen kirjallinen kehotus saattaa asiat lain edellyttämään kuntoon. Poliisi puuttui lisäksi muihin valvonnassa ilmi tulleisiin rikkeisiin, kuten puutteellisesti sidottuihin kuormiin ja ajopiirturirikkomuksiin. Yleisimmät puutteet liittyivät velvollisuuksiin pitää mukana ote jätehuoltorekisteristä.