Ylivieskan poliisiasemalla järjestetään löytötavaran huutokauppa keskiviikkona 22.5 klo 17.30.
Poliisi epäilee, että Haapajärven keskustassa Kaivokadulla tänään aamuyöllä tuhoutuneen autokatoksen ja viereisen suhteellisen pahasti vaurioituneen omakotitalon palo on todennäköisesti sytytetty tahallaan.
Oulun poliisi pyytää havaintoja liittyen Puolivälinkankaan vesitornilla yhdeksäs tätä kuuta tapahtuneeseen ampumistapaukseen.
Poliisi otti eilen illalla Haapavedellä kiinni noin 18-vuotiaan kaaharin, joka ajoi henkilöautolla 129 kilometriä tunnissa 60:n kilometrin tuntinopeusrajoitusalueella.
Poliisikoira löysi kadonneen varhain eilisaamuna Kuusamossa.
Ylivieskassa oli eilen kateissa kaksi poikaa iältään 10 ja 11 vuotta.
Oulun poliisilaitoksen alueella tarkastettiin yhteensä 44 raskaan liikenteen ajoneuvoa valtakunnallisen vuorokauden kestäneen valvonnan aikana. Näistä tarkastettujen linja-autojen määrä oli 13. Valvonta alkoi eilen keskiviikkona kello 6 ja päättyi tänään kello 6.
Poliisi valvoo raskasta liikennettä tehostetusti 24 tunnin ajan. Valvonta alkoi aamulla kello 6.00 ja päättyy torstaina kello 6.00. Valvontaan osallistuvat kaikki poliisilaitokset.
Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään viime torstaina Oulussa Puolivälinkankaan vesitornin lähellä miehen ampumisesta epäillyn miehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.
Oulun poliisi on selvitellyt ja tutkinut kauppakeskus Valkeaan kohdistunutta uhkausta.
Oulun poliisilaitos puhallutti valtakunnallisen 24 tuntia kestäneen rattijuopumusvalvontamaratonin yhteydessä 2092 kuljettajaa.
Puolivälinkankaalla eilen tapahtuneen ampumavälikohtauksen epäilty ampuja otti itse yhteyttä poliisiin ja on nyt kiinniotettuna.
Rattijuopumusvalvontaa tehdään tänään ja huomenna kaikkien poliisilaitosten käytettävissä olevilla valvontaresursseilla.
Poliisi on eristänyt alueen. Epäiltyä ampujaa ei ole tavoitettu. Teon motiivi ei ole tiedossa, mutta poliisin tiedossa ei ole, että ampuja olisi vaaraksi sivullisille. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki asiaan liittyvät havainnot hätäkeskukseen. Havainnoista tai asiaan liittyvistä tiedoista voi ilmoittaa myös Hätäkeskukseen 112, poliisin vihjepuhelimeen 0295 416 194 tai poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi.
Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,83 promillea. Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja hänet vietiin sairaalaan. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena.
Oulun kauppakeskus Valkeaan kohdistettiin viikonloppuna uhkaus internetin Tor-verkossa.