Henkilöauton kuljettaja menehtyi eilen rekan ja henkilöauton törmäyksessä Kokkolantiellä Kaustisen ja Kruunupyyn rajalla.
Poliisi pysäytti eilen alkuillasta Kalajoen taajamassa henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 4,06 promillea.
Poliisi kaipaa havaintoja Siikajoella Ruukissa keskustan alueelta eilisaamuna kadonneesta 74-vuotiaasta miehestä.
Poliisin tutkiessa autoa paikalle tuli myös teosta epäilty torniolainen mies. Mies otettiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Auto otettiin myös poliisin haltuun ja toimitetaan takaisin omistajalle.
Parivaljakko otettiin säilöön epäiltynä varkauden yritykseen. Toisen tekijän osalta kirjattiin myös rikosilmoitus lievästä ampuma-aserikoksesta.
Asian esitutkinta on alkuvaiheessa eikä öljypäästön aiheuttajasta ole vielä tietoa. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen.
Mies ei totellut poliisin käskytystä ja kiinniotossa jouduttiin käyttämään poliisikoiraa miehen aggressiivisen käytöksen vuoksi. Mies kuljetettiin verikokeiden jälkeen kiinniotetuksi Haukiputaan poliisivankilaan.
Poliisi pyytää havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Lapin poliisiin. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.
Pääsiäisen menoliikenteen arvioidaan olevan vilkkaimmillaan tänään kello 13-19.
Poliisi pysäytti tänään aamuyöllä Iissä Kemintiellä henkilöauton kuljettajan kunnon tarkistamiseksi.
Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Lapin poliisilaitoksella on tällä hetkellä tutkinnassa yli 200 nettipetosta. Uusia rikosilmoituksia tulvii 15-20 ilmoituksen vuorokausitahdilla.
Kaksi miestä varasti alkoholijuomia kaupasta eilen Oulun Tuirassa.
Lapin poliisi valvoo tehostetusti liikennettä pääsiäisen ajan.
Torniosta Mäkikalliontieltä viime yönä anastettu pyöräkuormaaja löytyi tänään Tornion Kivirannalta.
Hovioikeus kumosi käräjäoikeuden päätöksen 20. maaliskuuta ja määräsi rikoksesta epäillyn heti vangittavaksi.