Poliisi pyytää havaintoja kadoksissa olevasta 17-vuotiaasta rovaniemeläisestä Nanette Lahtelasta.
Viime kuun puolivälissä kadonneeksi ilmoitettu oululainen Riitta Kokkoniemi on löydetty menehtyneenä Oulun Hietasaaresta.
1950-luvulla syntynyt veteliläismies menehtyi eilen illalla liikenneonnettomuudessa Vetelin Kalliojärventiellä.
Autonrengasliitosta kampanjapäällikkö Risto Keskiruokasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi otti eilen kiinni Torniossa Ruonajärventiellä 12-vuotiaan pojan, joka pakoili poliisia henkilöautolla hurjaa vauhtia ympäri kaupunkia.
Oulussa Pyykösjärven kaupunosassa sijaitsevalla Lahnatiellä ammuttiin lauantaina aamulla kaksi laukausta rivitalon seinään.
Ylitorniolla Kaulinrannassa Kattilakosken alapuolella ammuttiin eilen illalla haulikolla pohjoisesta etelään menevän junan matkustajavaunun oikeanpuoleisiin kahteen ikkunaan, vaunun sivuseinään ja ravintolavaunun ikkunaan.
Poliisin päivää vietettiin Oulun poliisilaitoksen alueella poutasäässä Pyhännällä ja Oulussa lauantaina. Päivän tarkoituksena on alusta saakka ollut edistää poliisin paikallista näkymistä ja lisätä vuorovaikutusta kansalaisten kanssa. Tapahtumissa vieraili yhteensä arviolta 4 000 ihmistä. Puheissa ja tietoiskuissa tuotiin mm. esille päivän pääteemaa turvallisesti netissä.
Kemissä Kärpäntiellä on sunnuntain ja maanantain välisenä aikana käyty rikkomassa vanhoista ajoneuvoista useampia ikkunoita. Kaksi noin 12 vuotiasta poikaa on tallentunut pihapiiriä valokuvaaviin kameroihin. Meri-Lapin tutkinta kaipaa tekoon liittyviä havaintoja ja vihjeitä.
Poliisin mukaan menehtynyt on kokkolalainen 1940-luvulla syntynyt mies.
Ruotsin kilvissä ollut tumma BMW-merkkinen maastoauto ajoi tahallaan jalkakäytävällä pyörällä liikenteessä olleen 31-vuotiaan haaparantalaisen miehen päälle lauantaina Kemissä Kulmakyläntiellä.
Poliisi otti viikonloppuna kiinni Kokkolassa useisiin autoihin murtautuneen miehen.
Poliisin eilen Kemi-Tornio -alueella suorittamassa liikennevalvonnassa kamera-auton salama räpsähti päivän aikana 71 kertaa merkiksi ylinopeudesta.
Mansikkanokan laavua oli tuhottu sytyttämällä laavun penkki ja seinä tuleen. Penkille oli kasattu puita, joten kyseessä on ollut selvä polttamistarkoitus. Paikalta oli nähty poistuvan nuoria poikia polkupyörällä. Poliisi kaipaa tekoon liittyviä havaintoja ja vihjeitä.
Poliisin päivää vietetään tänä vuonna 31. elokuuta teemalla "Turvallisesti netissä". Koska yhteiskunta on nykyisin kaikilla tasoilla verkottunut, internetistä on tullut myös yksi pysyvä rikollisuuden työkalu.
Oulun keskustassa tapahtui pahoinpitely viime yönä vähän puolen yön jälkeen.