Poliisiauto suistui tieltä Raahessa kasitien ja Lapaluodontien risteyksessä varhain tänä aamuna.
Oulun poliisilaitos on tiedottanut yhteensä yhdeksästä tällä hetkellä tutkinnassa olevasta alaikäisiin 10 - 15 vuotiaisiin tyttöihin kohdistuneesta epäillystä seksuaalirikoksesta Oulussa. Teot ajoittuvat kesään ja syksyyn 2018. Kaikissa teoissa epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä. Suurimpaan osaan on liittynyt yhteydenottaminen sosiaalisessa mediassa. Rikoksiin liittyen poliisilla on tällä hetkellä kymmenen henkilöä tutkintavankeudessa.
Poliisi etsii 49-vuotiasta rovaniemeläistä Tanja Ahven-Posiota.
Poliisi löysi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotihälytyksen yhteydessä kaksi ihmistä kuolleena omakotitalosta Rovaniemellä.
Poliisi on jatkanut viime perjantaina Kokkolan Kälviällä tapahtuneen yhden ihmishengen vaatineen liikenneonnettomuuden tutkintaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Oulun poliisi otti lauantaina illalla kiinni Puolivälinkankaalla rattijuopon, joka törmäsi poliisiautoon.
Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä liittyen eiliseen Pudasjärvellä tapahtuneeseen tulipaloon ja epäiltyyn henkirikokseen.
Poliisi takavarikoi eilen ilmeisesti räjähteiden valmistamiseen käytettäviä ainesosia Kemissä Takajärventiellä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta.
Poliisin mukaan Kalajoella lokakuussa kolmen nuoren kuolemaan ja yhden loukkaantumiseen johtaneen kuolonkolarin aiheuttaneen henkilöautoa kuljettaneen kalajokisen nuoren miehen veren alkoholipitoisuus oli 1,2 promillea.
Poliisi on kuullut onnettomuuden silminnäkijöitä ja suorittanut asiassa teknistä tutkintaa.
Oulun poliisilaitoksella tutkittavana olevaan törkeään lapseen kohdistuneeseen rikoskokonaisuuteen etsintäkuulutettu Aldhulaiei Qayssar Mohsin Sbahi on otettu Saksan poliisin toimesta eilen kiinni Saarbrückenin kaupungissa Saksassa.
Henkilöauto ja säiliöauto kolaroivat eilen kasitiellä Vitikan kohdalla Kokkolassa.
Poliisi on pidättänyt kuhmolaisen 52-vuotiaan miehen epäiltynä mm. tapon yrityksestä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, ampuma-aserikoksesta ja rattijuopumuksesta.
Oulussa ja lähikunnissa poliisia ja muita viranomaisia työllistivät mm. kotihälytykset, päihtyneet ja pahoinpitelyt.
Trafi ja Lapin poliisilaitos julistivat perinteiseen tapaan joulurauhan liikenteeseen tänään Rovaniemellä.