Polkupyörällä liikkeellä ollut nainen menehtyi tänä aamuna liikenneonnettomuudessa Oulun Karjasillalla.
Kaksi veneilijää on hukkunut Rovaniemellä.
Viisi henkilöä loukkaantui eilen illansuussa Oulussa Pohjantiellä Raksilan ja Hiirosen liittymien välisellä alueella kolmen henkilöauton kolarissa.
Poliisi pyytää havaintoa Torniossa Oikokadulla maanantaina iltapäivällä tapahtuneesta liikennevahingosta.
Meri-Lapin poliisi pyytää havaintoja henkilöistä ja ajoneuvoista tulipaloon liittyen sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä.
Oulun poliisilaitos harjoittelee Oulussa entisen Tahkokankaan palvelukeskuksen alueella huomenna klo 8-20 sekä Oulun keskustan alueella keskiviikkona kello 8-18.
Oulun poliisilaitoksen alueella kirjoitettiin eilisen aikana sakko 24:lle pyöräilijälle päin punaista ja valotta sekä jalkakäytävällä ajamisesta.
Poliisi toteuttaa huomenna suojattomien tienkäyttäjien valvontapäivän.
Suomi ja Ruotsi ovat tässä kuussa solmimassa valtiosopimuksen, joka mahdollistaa Pohjois-Suomen raja-alueilla poliisipartioiden siirtymisen toisen valtion puolelle suorittamaan tehtävää, johon liittyy henkeen tai terveyteen kohdistuva vakava uhka.
Poliisin yhteistoimintaneuvotteluiden tarve on poistunut. Poliisi tulee saamaan puuttuneen 30 miljoonan euron lisärahoituksen syksyn 2021 lisätalousarviossa.
Poliisi on selvittänyt useita kesän mittaan tehtyjä rikoksia Muonion alueella.
Keskusrikospoliisi on tutkinut yhdessä Oulun, Lapin ja Sisä-Suomen poliisilaitosten kanssa kahta rikoskokonaisuutta, joissa molemmissa on selvitetty epäiltyjä törkeitä huumausainerikoksia
Lapin poliisi on saanut yhteydenottoja useamman kunnan alueelta lasten ja nuorten aiheuttamista vahingonteoista.
Poliisi tutkii Taivalkoskella omaisuusrikosta, jonka tekijät esiintyivät vesilaitoksen työntekijöinä.
Aselupaprosessi hoituu aina huomattavasti sujuvammin, kun se tehdään hyvissä ajoin.
Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa.