Oulun poliisilaitoksen partiot puhalluttivat viikonloppuna kaikkiaan 2 973 kuljettajaa.
Kolarissa ammuttiin aseella ilmaan lauantai-iltana.
Nuori nainen ryöstettiin Kemissä Tapaninkadulla eilen iltapäivällä noin kello 16.15-16.30.
Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä kahtena seuraavana viikonloppuna.
Rovaniemen poliisia ovat viime päivinä työllistäneet useat peltikolarit, tieltä suistumiset ja porokolarit.
Poliisi epäilee yritystoimintaa kolmella eri paikkakunnalla pyörittäneen naisen järjestäneen laillisen hierontatoiminnan ohessa seksuaalipalvelujen myyntiä toimitiloissaan. Hänen epäillään saaneen taloudellista hyötyä järjestämällä tilan seksuaalipalvelujen myyntiä varten ja vakiintuneena osana omaa liiketoimintaansa majoittanut seksuaalipalveluja myyneitä naisia yritystiloihinsa. Osa seksuaalipalveluja myyvistä naisista oli kielitaidottomia ja täysin riippuvaisia henkilöstä Suomessa oleskellessaan. Hierontaa mainostettiin nettisivustolla, joka oli tarkoitettu seksikontakien sopimiseen.
Poliisi kaipaa havaintoja Oulunsalossa Lentokentäntiellä tänä aamuna kello 7.30 sattuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa keltamusta Otaxin tilataksi törmäsi edellä ajaneeseen ajoneuvoon ja poistui paikalta.
Pohjanmaan poliisilaitos valvoi viime perjantaina tehostetusti raskasta liikennettä.
Miehellä oli pään alueella vammoja, ja hän ei osannut itse kertoa tapahtumien kulusta mitään. Mies toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta sairaalaan. Rikoksen mahdollisuutta ei ole poissuljettu, joten poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapahtuneesta.
Keskusrikospoliisi ja Tulli ovat tutkineet törkeää huumausainerikoskokonaisuutta, jossa Lapissa ja Etelä-Ruotsissa asuvien henkilöiden epäiltiin hankkineen ja levittäneen useita kiloja amfetamiinia ja hasista.
Saamiensa lisätietojen perusteella poliisi kaipaa uudelleen havaintoja kolarilaisesta Janne Malisesta.
Poliisi on lopettanut kolarilaisen Janne Malisen etsinnät.
Meri-Lapin poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä liittyen aggressiiviseen mieheen, joka kävi kiinni iäkkääseen naiseen Kemin Lehtokadulla viime perjantaina kello 14-15 välisenä aikana.
Poliisi kaipaa havaintoja kolarilaisesta Janne Malisesta.
Oulun yliopiston suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestö Suma ry palkitsee tänään Oulun poliisilaitoksen Vuoden murre -palkinnolla.
Sunnuntaina ammuttiin Pudasjärven Näljängäntiellä Tolpanvaaran kohdalla hirveä yleisellä tiellä.