Kokkolan Rödsöstä kotoaan katosi keskiviikon ja torstain välisenä aikana vuonna 1957 syntynyt nainen. Mahdolliset havainnot henkilöstä pyydetään ilmoittamaan Pohjnamaan poliisille tai hätäkeskukseen 112.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan rikosepäilyssä, jossa Serbiasta johdettiin ammattimaista kannabiksen kasvatusta Suomessa vuosina 2016-2019.
Poliisi on aikaisemmin tiedottanut tutkivansa epäiltyä henkirikosta, joka on tapahtunut 8.12.2019 Kempeleessä.
Oulun valvonta- ja hälytystoimintayksikön päällikkö ylikomisario Jyri Kivirintaa haastattelee Petri Alminoja.
Rattijuoppo pakoili poliisia eilen illalla nelostiellä Rovaniemellä.
Etsintää suoritettiin useiden partioiden voimin. Koirapartio löysi eksyneen Isorakan maastosta. Nuorehko paikkakunnalla asuva nainen löytyi hyväkuntoisena mutta hieman kylmettyneenä.
Viranomaistarkastuksessa tullaan selvittämään matkustajan perusteet kyseisille lennoille lähtemiselle. Lennolle oikeuttavat perusteet on esitettävä joko suullisesti tai kirjallisesti. Poliisi toivoo, että jokainen kansalainen kantaisi vastuunsa tilanteesta. Liikkumisrajoitusten tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä Uudeltamaalta muualle Suomeen. Liikkumisrajoitukset astuivat voimaan eilen ja ovat voimassa 19. huhtikuuta saakka.
Keskiviikkona 25.3. noin kello 15:20 sattui Oulussa Joutsentien ja Paljetien risteyksessä henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus, jossa polkupyörän kanssa liikkeellä ollut iäkäs mies kuoli.
Kuusamon keskustassa sijaitseva ravintola yritettiin polttaa viime yönä.
Kaksi miestä menehtyi eilen iltapäivällä Siikajoella Rantsilantiellä tapahtuneessa henkilöauton ulosajossa.
Suomussalmella Syväyksenkadulta Metsähallituksen pihasta on anastettu kaksi peräkärryä, joiden kyydissä moottorikelkka.
Moottorikelkalla liikkeellä ollut mies törmäsi henkilöautoon eilen ylittäessään Kelosyötteentien Pudasjärvellä.
Moottorikelkkailija loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta.
Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.
Rovaniemellä kadonneeksi ilmoitettu Sini Repo on löytynyt.
Sini Repo liikkuu todennäköisesti pääkaupunkiseudun alueella. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot Sinistä suoraan hätäkeskuksen numeroon 112.