Lapin poliisilaitos tarkasti viikko sitten takseja Rovaniemen keskustan alueella sekä Saariselän ja Levin matkailukeskuksissa.
Oulun seudun ympäristötoimi on käynnistänyt projektin Nallikarin vedenlaatuun vaikuttavien tekijöiden ja tämän kesän huonojen uimavesinäytetulosten aiheuttajan selvittämiseksi.
Poliisi valvoo ensi ja sitä seuravalla viikolla koko maassa suojateiden turvallisuutta ja eritoten suojatiesääntöjen noudattamista.
Ylikomisario Jyrki Kivirintaa Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitos valvoo alueellaan metsästystä tänä syksynä.
Lapin poliisilaitos valvoi eilen tehostetusti liikennettä koulujen läheisyydessä etenkin Rovaniemen ja Ranuan alueilla.
Poliisi valvoo liikennettä tällä ja ensi viikolla etenkin koulujen lähistöllä ja suojateillä.
Lapin poliisilaitoksen viime viikonloppuna Sodankylän, Inarin ja Utsjoen alueilla suorittamassa liikennevalvonnassa kirjattiin yhteensä 138 sakkoa ja liikennevirhemaksua.
Poliisitarkastaja Kari Onnista Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ylikonstaapeli Antti Tikkasta Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisin eilen Kalajoella suorittaman liikennevalvonnan yhteydessä todettiin kuusi rattijuopumusepäilyä ja kaksi törkeää rattijuopumusepäilyä.
Tarkastuksissa pystyttiin tarkastamaan mm. raskaan kaluston jarrut liikuteltavan jarrudynamometrin kanssa. Valvonnan aikana tarkastettiin 132 kuljetusta. Seuraamuksia määrättiin 48, joista puolet olivat huomautuksia.
Poliisin viime viikonlopun mopovalvonnassa tarkastettiin Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla yhteensä 121 ajoneuvoa, joista 16 sai ajokieltoa ja 37 katsastusmääräyksen teknisten tai rakenteellisten puutteiden vuoksi
Lapin poliisilaitoksen torstain ja sunnuntain välisenä aikana Enontekiöllä suorittamassa raskaan liikenteen valvonnassa tarkastettiin 53 raskaan liikenteen kuljetusta. Tarkastuksissa seuraamuksia tuli 40:lle prosentille kuljetuksista.
Poliisi valvoo tehostetusti erityisesti nuorten päihteiden käyttöä.
Oulun poliisilaitos mittasi viime viikolla järjestetyn tehostetun valvonnan aikana 222 ylinopeustapausta.