Oulun rakennusvalvonnan Tuumastukki-palkinnon sai eilen Jaakonkujan kaupunkipientalot.
Utsjoen kunnan rakennushankkeiden valvontasopimuksiin liittyvä esitutkinta on valmistunut.
Poliisi valvoo tänään ja huomenna koko maassa tehostetusti rattijuopumusta.
Ylivieskaan Rautatiekadun ja Kauppakadun risteysalueelle asennetaan kameravalvonta. Se otetaan käyttöön ensi maanantaina.
Lapin poliisilaitoksen eilen Rovaniemellä järjestämässä rattijuopumusvalvonnassa puhallutettiin yhteensä 3 728 kuljettajaa.
Poliisin viikonloppuna Kittilässä suorittamassa tehostetussa liikenteenvalvonnassa kirjoitettiin noin 35 sakkoa
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Oulun poliisilaitoksen tiistaina suorittamassa jätekuljetusten valvonnassa tarkastettiin yli 50 kuljetusta.
Oulun poliisilaitoksen viime viikolla suorittaman valvonnan mukaan ulkomaalaisten työntekijöiden asiat olivat pääosin kunnossa.
Lapin ja Oulun poliisilaitosten raskaan liikenteen valvonnassa Meri-Lapin alueella viime viikolla paljastui huomattavan paljon rikkomuksia.
Poliisin ja aluehallintoviraston perjantaina Oulussa suorittamassa taksiliikenteen valvonnassa kirjoitettiin vain vähän seuraamuksia tarkistettujen ajoneuvojen määrään suhteutettuna.
Poliisi suorittaa tehostettua hirvieläinten metsästyksen valvontaa Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella tulevana viikonloppuna ja muualla Suomessa seuraavana viikonloppuna yhteistyössä erävalvontaviranomaisten kanssa.
Lapin poliisilaitos tarkasti viikko sitten takseja Rovaniemen keskustan alueella sekä Saariselän ja Levin matkailukeskuksissa.
Oulun seudun ympäristötoimi on käynnistänyt projektin Nallikarin vedenlaatuun vaikuttavien tekijöiden ja tämän kesän huonojen uimavesinäytetulosten aiheuttajan selvittämiseksi.
Poliisi valvoo ensi ja sitä seuravalla viikolla koko maassa suojateiden turvallisuutta ja eritoten suojatiesääntöjen noudattamista.
Ylikomisario Jyrki Kivirintaa Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitos valvoo alueellaan metsästystä tänä syksynä.