Poliisi valvoi tehostetusti raskasta liikennettä alkuviikosta Meri-Lapin alueella.
Oulun poliisi pysäytti eilisiltana raskaan liikenteen valvonnassa kuorma-auton, jolla oli kyydissään yli kymmenen tuhannen kilon ylikuorma.
Poliisi valvoo ensi viikolla tehostetusti raskasta liikennettä koko maassa.
Juhannuksen menoliikenne tiivistyy torstaille ja vielä osin perjantaillekin, mutta ruuhkien lopullisesta sijoittumisesta on vaikea antaa yksityiskohtaisia ennusteita.
Oulun poliisi valvoo viikonloppuisin tehostetusti muuttuneiden liikennejärjestelyjen noudattamista torialueen läheisyydessä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus käynnistää peltotukien valvonnan tällä viikolla.
Oulun poliisilaitos valvoo yleistä järjestystä ja turvallisuutta koulujen päättymisen aikaan 4. - 6.6.2021.
Poliisin hälytystoiminnalle asetetaan uudet toimintavalmiusaikatavoitteet, joissa keskeisin on enimmäistoimintavalmiusaikojen saavuttaminen Suomen kaikissa kunnissa.
Länsi-Suomen merivartioston Porin merivartioyksikön päällikkö Kristian Lockmeria haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisi valvoi viikonloppuna tehostetusti mopoilua alueilla, joista on tullut runsaasti ilmoituksia häiritsevästä moporallista.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä 24:n tunnin ajan huomisaamusta kello kuudesta lähtien.
Pelastusylitarkastaja Mika Kurvista Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi, kaupunki ja useat muut yhteistyökumppanit lisäävät näkyvää läsnäoloa Oulun keskustassa kesän ja koulujen päättymisen lähestyessä erityisesti viikonloppuisin.
Oulun poliisilaitos jakoi viime viikolla järjestetyssä kovien ylinopeuksien tehovalvonnassa 132 ylinopeussakkoa.
Oulun poliisilaitoksen Liikenneyksikön partiot keskittivät valvontaa 10.4.-11.4. välisenä yönä Jokilaakson alueelle. Valvonnassa keskityttiin erityisesti Ylivieskan Oulaisten ja Kalajoen alueelle, mutta valvontaa toteutettiin myös VT4:llä. Tulokset eivät liikenneturvallisuuden näkökulmasta olleet hyviä.
Oulun poliisilaitoksen alueella kirjoitettiin viime viikolla järjestetyn turvalaite- ja tarkkaamattomuusvalvonnan yhteydessä 76 seuraamusta turvavyön käyttämättömyydestä