Lapin poliisin partiot puhalluttivat hiihtolomaliikenteen valvonnassa 342 kuljettajaa Levin ja Ylläksen alueella.
Poliisi kirjoitti lauantaina Oulun keskustan liikenteen tehovalvonnassa 113 liikennevirhemaksua, kaksi sakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kaksi pysäköintivirhemaksua.
Poliisi valvoo Lapissa hiihtolomaliikennettä ensi ja sitä seuraavilla kahdella viikolla.
Valvonnassa keskityttiin erityisesti ajo- ja lepoaikojen noudattamiseen, ajoneuvojen kuntoon, kuorman varmistamiseen sekä ylikuormiin. Oulussa työaikaa käytettiin valvontajaksolla myös vaarallisten aineiden maantiekuljetusten valvontaan.
Poliisi kirjoitti Tunturirallin yhteydessä suoritetussa liikennevalvonnassa muutamia sakkoja ylinopeutta ajaneille kuljettajille.
Lapin poliisilaitos on tämän kuun aikana valvonut linja-autojen tilausajokuljetuksia ja tulokset ovat huolestuttavia.
Lapin poliisi valvoo joulun menoliikennettä perjantaina ja lauantaina sekä paluuliikenteen osalta tapaninpäivänä.
Liike- ja asuinkäyttöön muutettu entinen Veljekset Åström Oy:n valjastehdas sekä vanhaa teollisuusrakennusta täydentävät uudet asuin- ja liikerakennukset on sovitettu taitavasti yhteen vanhaa kunnioittaen. Hankkeen mahdollisti asemakaavamuutos, jossa alueen vanha maamerkkirakennus säilytettiin sekä täydennettiin kaupunkimaisen tiiviiksi kortteliksi.
Oululainen terveysteknologiayritys Monidor Oy:n tuottaa HUS-yhtymälle tiputushoidon etävalvonnan.
Lapin poliisilaitos on valvonut metsästystä Lapissa viimeisten kolmen viikon ajan, mutta lainvastaisuuksia kohdattiin erittäin vähän.
Oulun poliisilaitos, Tulli, Rajavartiolaitos, Aluehallintovirasto ja Traficom tarkastivat tiistaina ja keskiviikkona 50 kotimaista ja 38 ulkomaista raskasta ajoneuvoyhdistelmää nelostiellä.
Ylitarkastaja Mikko Vannista Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueelta haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitos tarkasti viime viikolla järjestetyssä raskaan liikenteen teemavalvonnassa 47 kuljetusta, joista 17:ään jouduttiin puuttumaan maksullisten seuraamusten kautta.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Oulun poliisilaitos järjestivät tänään yhteisratsian Pohjois-Pohjanmaan jätekuljetusten valvomiseksi.
Poliisitarkastaja Heikki Kalliota Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun poliisilaitoksen, liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ja Verohallinnon perjantaina järjestämässä taksiliikenteen valvontaiskussa havaittiin useita puutteita.