Oulun poliisi valvoi viikonloppuna tehostetusti mopoilua alueilla, joista on tullut runsaasti ilmoituksia häiritsevästä moporallista.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä 24:n tunnin ajan huomisaamusta kello kuudesta lähtien.
Pelastusylitarkastaja Mika Kurvista Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi, kaupunki ja useat muut yhteistyökumppanit lisäävät näkyvää läsnäoloa Oulun keskustassa kesän ja koulujen päättymisen lähestyessä erityisesti viikonloppuisin.
Oulun poliisilaitos jakoi viime viikolla järjestetyssä kovien ylinopeuksien tehovalvonnassa 132 ylinopeussakkoa.
Oulun poliisilaitoksen Liikenneyksikön partiot keskittivät valvontaa 10.4.-11.4. välisenä yönä Jokilaakson alueelle. Valvonnassa keskityttiin erityisesti Ylivieskan Oulaisten ja Kalajoen alueelle, mutta valvontaa toteutettiin myös VT4:llä. Tulokset eivät liikenneturvallisuuden näkökulmasta olleet hyviä.
Oulun poliisilaitoksen alueella kirjoitettiin viime viikolla järjestetyn turvalaite- ja tarkkaamattomuusvalvonnan yhteydessä 76 seuraamusta turvavyön käyttämättömyydestä
Poliisitarkastaja Timo Ajastetta Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Huono ajokeli rauhoitti liikennettä viikonloppuna Oulun poliisilaitoksen alueella.
Pohjois-Suomen aluehallintoviraston alkoholitarkastajat valvovat tartuntatauti- ja alkoholilain säädösten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden noudattamista alkoholijuomia anniskelevissa toimipaikoissa tulevana viikonloppuna.
Poliisitarkastaja Kari Onnista Poliisihallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi valvoo tehostetusti raskasta liikennettä tällä viikolla koko maassa.
Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä kahtena seuraavana viikonloppuna.
Poliisi valvoi Pohjanmaalla kolmen viime viikonlopun aikana hirvenmetsästystä yhdessä Metsähallituksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa.
Oulun poliisilaitoksen suorittaman polkupyörien valojen käyttöön pimeällä ja hämärän aikana liittyneen tehovalvonnan aikana jaettiin liikennevirhemaksuja ja huomautuksia yhteensä 140 kertaa.
Poliisi valvoo pyöräilijöiden näkyvyyttä liikenteessä tehostetusti tällä viikolla koko maassa.