Oulun poliisilaitoksen, liikenne- ja viestintävirasto Traficomin ja Verohallinnon perjantaina järjestämässä taksiliikenteen valvontaiskussa havaittiin useita puutteita.
Tapahtuman aikana kirjoitettiin kaksi sakkoa, yksi ajokielto ja yksi liikennevirhemaksu.
Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa poliisi kirjoitti 56:lle pyöräilijälle seuraamuksia jalkakäytävällä ajamisesta viime viikolla järjestetyssä tehovalvonnassa
Poliisi valvoi viime viikonloppuna tehostetusti yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa vesilintujen ja karhun metsästyksen aloittamista.
Poliisi valvoo ensi viikolla tehostetusti suojatiesääntöjen noudattamista.
Erikoissuunnittelija Mikko Alhaista Suomen Riistakeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi valvoo tänä viikonloppuna nuorten liikennekäyttäytymistä.
Työsuojeluviranomaiset suorittavat valvontaa ja neuvontaa ulkomaalaisten marjanpoimijoiden oikeuksien turvaamiseksi.
Valvira on aloittanut kiireettömään erikoissairaanhoitoon pääsyn valvonnan kuudellatoista hyvinvointialueella ja HUS-yhtymässä.
Oulun poliisilaitokselta ylikomisario Tommi Heikkilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun ympäristötoimen koulujen, päiväkotien, henkilöstöravintoloiden ja hoivakotien tarjoilukeittiöihin kahden viime vuoden aikana tehtyjen tarkastusten mukaan tarjoilukeittiöt huolehtivat hyvin tarjottavan ruoan omavalvonnasta.
Pohjanmaan poliisilaitoksen, Verohallinnon ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin alkukesän yhteisessä taksiliikenteen valvontaiskussa tarkastettiin yhteensä 55 taksia.
Oulun poliisilaitos kirjasi viikon kestäneessä huumausainerikosten tehovalvonnassa Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa kaksi törkeää huumausainerikosta ja lähes parikymmentä huumausainerikosta.
Oulun poliisilaitos kirjasi viikonlopun aikana 17 ilmoitusta vakavasta piittaamattomuudesta ja viisi ilmoitusta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Poliisi valvoo tänä viikonloppuna kovia ylinopeuksia valtakunnallisesti erityisesti pääteillä.
Ylikomisario Jyrki Kivirintaa Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.