Kuva: Radio Pooki

Useita omaisuusrikoksia Meri-Lapin alueella

15.11.2021 11:07 - Jussi Häkkilä

Tervolassa on murtauduttu omakotitaloon ja Torniossa anastettu omaisuutta liikekiinteistöstä sekä yritetty tunkeutua kerrostaloasuntoon.

Poliisi sai ilmoituksen lauantai-iltapäivänä asuntomurrosta Paakkolantiellä Tervolassa. Tapahtumapaikalla oli havaittu kullanvärinen Volkswagen Bora -henkilöauto ja kolme henkilöä, joiden epäillään liittyvän asuntomurtoon ja omaisuuden anastamiseen. Poliisi otti myöhemmin samana päivänä Torniossa kiinni useita henkilöitä epäiltynä törkeään varkauteen.
Poliisille voi ilmoittaa havaintoja kyseisestä henkilöautosta ja siihen liittyvistä henkilöistä. Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 466 259. Ajoneuvo on liikkunut Tervolan ja Tornion alueella kyseisenä ajankohtana.

Torniossa Pirkkiönkadulla mies yritti murtautua lauantai-iltana kerrostaloasuntoon. Poliisin mennessä paikalle mies oli jo ehtinyt poistua. Mies ei päässyt asuntoon sisälle.

Kahden henkilön epäillään syyllistyneen varkauteen tunkeutumalla Torniossa Varikonkadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön puolen yön jälkeen sunnuntaina. Poliisipartio sai kiinni verekseltään toisen tekijöistä, joka on nuorehko mies, mutta toinen tekijä oli paennut vartijoita polkupyörällä.

Lue myös: Sopimus raja-alueen poliisiyhteistyöstä allekirjoitetaan

Kilpailut

Uusimmat