Viime yönä murtauduttiin iäkkään naisen omakotiasuntoon Reisjärvellä Sairaalantiellä.
Liikkeestä anastettiin kymmenien tuhansien arvosta omaisuutta. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena. Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja tekijöistä, sekä mahdollisesta autosta.
Molemmista kohteista anastettiin arvo-omaisuutta. Poliisi pyytää havaintoja tekopaikoilla liikkuneista henkilöistä. Esitutkinnassa on tullut esille seikkoja, joiden perusteella tekijät voivat olla myös ulkomaalaisia, jotka ovat voineet liikkua ulkomaankilpisillä ajoneuvoilla tai vuokra-ajoneuvoilla. On mahdollista, että tekijät ovat liikkuneet rikospaikkojen läheisyydessä jo torstain ja perjantain välisenä aikana. Kaikki tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan joko sähköpostiin teematiimi.oulu@poliisi.fi tai Oulun poliisin vihjepuhelimeen.
Taivalkosken terveyskeskukseen murtauduttiin eilen.
Poliisi otti viikonloppuna kiinni Kokkolassa useisiin autoihin murtautuneen miehen.
Poliisi otti Oulussa puolenyön aikaan kiinni 21-vuotiaan oululaisnaisen ja 23-vuotiaan oululaismiehen murtautumisesta Intiössä kerrostalon kellarivarastoon.
Haapajärven Ylipään metsästysseuran valmisteilla olevaan lahtivajaan Antinkankaan ampumaradan lähistöllä on murtauduttu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.
Sisälle kiinteistöön oli päästy rikkomalla liikekiinteistön ikkuna ja tiloista oli anastettu vähäinen määrä alkoholijuomia. Tekijä kiinniotettiin yksityisasunnosta muutaman sadan metrin päästä rikospaikasta. Poliisi tutkii tapausta varkautena.
Oulun poliisi on saanut valmiiksi Oulussa viime joulukuussa tapahtuneen moskeijaan murtautumisen esitutkinnan.
Puolangan Shellille murtauduttiin viime yönä puolen yön tienoilla.
Pyhän Tuomaan kirkkoon Oulun Puolivälinkankaalla on murtauduttu viikonlopun aikana. Poliisi tutkii murtoa.
Poliisi sai kiinni murtautujat rysän päältä Ylikiimingissä eilen.
Mies murtautui Puolangalla apteekkiin varhain eilisaamuna ja pakeni poliisia Muhokselle saakka.
Ylitorniolla murtauduttiin varhain lauantaina Alkkulanraitilla sijaitsevaan kodinkonemyymälään.
Nivalan keskustassa murtauduttiin 1.3. aamuyöllä kello neljän jälkeen R-kioskille.
Autoon murtautunut sekavan oloinen oululainen 35-vuotias mies otettiin myöhään eilen kiinni verekseltään Oulun Varsitiellä