Poliisi otti kiinni varhain tänä aamuna neljä henkilöä, jotka olivat murtautuneet Oulun Ruskossa varastohalliin.
Poliisi on selvittänyt Kemissä eilen tapahtuneen röyhkeän omakotitalomurron.
Asuttuun omakotitaloon murtauduttiin eilisaamuna Kemissä Laukkulankadulla asukkaiden ollessa vielä nukkumassa.
Kaksi 1980-luvulla syntynyttä miestä vangittiin eilen ainakin viiteen eri asuttuun tai asumattomaan rakennukseen murtautumisesta Perhossa hieman yli viikko sitten.
Tekijät ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Meri-Lapin poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyvistä vihjeistä ja havainnoista.
Asunnossa oli pengottu paikkoja ja anastettu mm. aseita, alkoholia ja käteistä rahaa. Pihalta oli myös anastettu 2005 vuosimallin kullan ja shamppanjanvärinen Yamaha Venture -merkkinen matkamallin moottorikelkka. Kelkan rekisteritunnus on 601-ZI. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyvistä havainnoista.
Viime yönä murtauduttiin iäkkään naisen omakotiasuntoon Reisjärvellä Sairaalantiellä.
Liikkeestä anastettiin kymmenien tuhansien arvosta omaisuutta. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena. Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja tekijöistä, sekä mahdollisesta autosta.
Molemmista kohteista anastettiin arvo-omaisuutta. Poliisi pyytää havaintoja tekopaikoilla liikkuneista henkilöistä. Esitutkinnassa on tullut esille seikkoja, joiden perusteella tekijät voivat olla myös ulkomaalaisia, jotka ovat voineet liikkua ulkomaankilpisillä ajoneuvoilla tai vuokra-ajoneuvoilla. On mahdollista, että tekijät ovat liikkuneet rikospaikkojen läheisyydessä jo torstain ja perjantain välisenä aikana. Kaikki tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan joko sähköpostiin teematiimi.oulu@poliisi.fi tai Oulun poliisin vihjepuhelimeen.
Taivalkosken terveyskeskukseen murtauduttiin eilen.
Poliisi otti viikonloppuna kiinni Kokkolassa useisiin autoihin murtautuneen miehen.
Poliisi otti Oulussa puolenyön aikaan kiinni 21-vuotiaan oululaisnaisen ja 23-vuotiaan oululaismiehen murtautumisesta Intiössä kerrostalon kellarivarastoon.
Haapajärven Ylipään metsästysseuran valmisteilla olevaan lahtivajaan Antinkankaan ampumaradan lähistöllä on murtauduttu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.
Sisälle kiinteistöön oli päästy rikkomalla liikekiinteistön ikkuna ja tiloista oli anastettu vähäinen määrä alkoholijuomia. Tekijä kiinniotettiin yksityisasunnosta muutaman sadan metrin päästä rikospaikasta. Poliisi tutkii tapausta varkautena.
Oulun poliisi on saanut valmiiksi Oulussa viime joulukuussa tapahtuneen moskeijaan murtautumisen esitutkinnan.
Puolangan Shellille murtauduttiin viime yönä puolen yön tienoilla.