Mies uhkaili jakoavaimella asukasta, joka joutui lopulta perääntymään. Mies sai kelkan käyntiin ja pakeni paikalta. Paikalle menneet poliisipartiot seurasivat kelkan jälkiä ja löysivät kelkan hylättynä Arboretum puistosta. Partiot seurasivat hylätyltä kelkalta lähteneitä jälkiä ja löysivät lopulta Kallioputaankadun ja Thurevikinkadun risteyksestä epäillyn tekijän, joka otetiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Epäilty on torniolainen. Kiinniottopaikalle tuli ilmeisesti epäiltyä noutamaan henkilöauto, josta poliisi otti kiinni aiemmin Torniossa tapahtuneeseen ryöstöön etsintäkuulutetun miehen.
Asunnossa asuvaa nuorta miestä epäillään varkaudesta ja ampuma-aserikoksesta. Kemissä on myös murtauduttu Koivuharjunkadulla olevaan tyhjään omakotitaloon.
Poliisi kaipaa havaintoja Sievistä lauantaina 26. syyskuuta anastetusta paljukärrystä. Kärryn rekisteritunnus on DKF-181.
Simossa Kemintiellä on murtauduttu työmaalle ja anastettu työkoneista laitteita, joiden arvo on huomattava.
Oulussa on kirjattu viime kuun alun jälkeen yli 200 polkupyörävarkautta.
Paistunturin paliskunta Utsjoella on tehnyt poliisille rikosilmoituksen porovarkaudesta.
Haapajärven Puronperäntiellä tyhjillään olevassa vapaa-ajan asunnossa kävi varkaita vapun tienoilla.
Poliisi otti paikan päältä kiinni 47-vuotiaan oululaismiehen. Hän anasti huoltamolta alkoholijuomia, jotka saatiin takaisin ja palautettiin omistajalle. Tekijää epäillään varkaudesta.
Lauantaiaamuun mennessä poliisi tiedotti useista rattijuopumusepäilyistä Meri-Lapin alueella. Lisäksi Torniossa varastettiin henkilöauto ja yritettiin varastaa traktorimönkijä. Kemissä puolestaan nyrkki heilui välien selvittelyssä.
Poliisi otti kiinni viime viikonloppuna kaksi noin 35-vuotiasta suomalaisnaista epäiltynä lukuisista eri puolilla Suomea tehdyistä varkauksista.
Rovaniemen poliisi on selvittänyt useampaan rovaniemeläiseen liikkeeseen kohdistuneen varkausvyyhdin.
Autoa kuljetti humalassa ollut ja törkeät rattijuopumuslukemat puhaltanut 19 vuotias Kemiläismies. Hänellä ei ollut tietoa, että kenen autolla hän on liikkeellä. Kyytiläisenä oli yhtä humalassa ollut 20 vuotias paikallinen mies. Molemmat otettiin kiinni ja heitä epäillään moottorkulkuneuvon käyttövarkaudesta, lisäksi Kuljettajaa epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kaksi miestä anasti eilen iltapäivällä Pudasjärvellä sijaitsevasta Perhemarket -liikkeestä sähkötyökaluja.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina tutkintavankeuteen kaksi oululaismiestä.
Poliisi otti kiinni varhain tänä aamuna nuorehkon miehen, jota epäillään Ylivieskan keskustassa sijaitsevaan asuntoon tehdystä törkeästä varkaudesta.
Poliisi otti alkuviikosta Kittilässä kiinni neljä miestä ja naisen, jotka olivat tunkeutuneet Kittilän kylällä yksityisasuntoon ja pahoinpidelleet asunnossa yksin ollutta yläasteikäistä poikaa.