Lauantaiaamuun mennessä poliisi tiedotti useista rattijuopumusepäilyistä Meri-Lapin alueella. Lisäksi Torniossa varastettiin henkilöauto ja yritettiin varastaa traktorimönkijä. Kemissä puolestaan nyrkki heilui välien selvittelyssä.
Poliisi otti kiinni viime viikonloppuna kaksi noin 35-vuotiasta suomalaisnaista epäiltynä lukuisista eri puolilla Suomea tehdyistä varkauksista.
Rovaniemen poliisi on selvittänyt useampaan rovaniemeläiseen liikkeeseen kohdistuneen varkausvyyhdin.
Autoa kuljetti humalassa ollut ja törkeät rattijuopumuslukemat puhaltanut 19 vuotias Kemiläismies. Hänellä ei ollut tietoa, että kenen autolla hän on liikkeellä. Kyytiläisenä oli yhtä humalassa ollut 20 vuotias paikallinen mies. Molemmat otettiin kiinni ja heitä epäillään moottorkulkuneuvon käyttövarkaudesta, lisäksi Kuljettajaa epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kaksi miestä anasti eilen iltapäivällä Pudasjärvellä sijaitsevasta Perhemarket -liikkeestä sähkötyökaluja.
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina tutkintavankeuteen kaksi oululaismiestä.
Poliisi otti kiinni varhain tänä aamuna nuorehkon miehen, jota epäillään Ylivieskan keskustassa sijaitsevaan asuntoon tehdystä törkeästä varkaudesta.
Poliisi otti alkuviikosta Kittilässä kiinni neljä miestä ja naisen, jotka olivat tunkeutuneet Kittilän kylällä yksityisasuntoon ja pahoinpidelleet asunnossa yksin ollutta yläasteikäistä poikaa.
Kemi-Tornion käräjäoikeus vangitsi eilen kemiläisen 25-vuotiaan miehen ja hänen rikoskumppaninsa, 34-vuotiaan torniolaismiehen todennäköisin syin epäiltynä Ylitorniolla viime viikonloppuna tapahtuneeseen moottorikelkkavarkauteen.
Matti Esko juhlii sunnuntaina 70-vuotispäiväänsä konsertoimalla Oulussa. Marja tavoitti Matti Eskon mökiltä, jossa artisti oli selvittämässä tilannetta varkaiden jäljiltä.
Varhain tänä aamuna anastettiin Oulussa Sorvarintieltä lehdenjakajan käyttämä ajoneuvo.
Poliisi otti varhain tänä aamuna kiinni Oulun Mallastiellä mieskaksikon, joka oli liikkeellä luvatta käyttöönotetulla henkilöautolla.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä anastettiin Kokkolasta Muuli-merkkinen peräkärry ja ruohonleikkuri.
Rovaniemellä Ounasmetsän alueelta ja Korkalovaarasta anastettiin viikonloppuna kaksi moottoripyörää.
Rovaniemen poliisi on selvittänyt tällä viikolla keskustan alueen rakennustyömaille tehdyt murrot.
Viime yönä varastettiin Ylivieskan Katajan koulun rakennustyömaalta työkaluja usean tuhannen euron edestä.