Rovaniemellä on anastettu tämän kuun aikana yli 30 polkupyörää.
Poliisi tutkii laajaa vitamiini- ja luontaistuoteanastusten sarjaa.
Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni viime viikolla Kokkolassa ja Pietarsaaressa tapahtuneisiin autoihin kohdistuneisiin varkauksiin liittyen.
Poliisi sai lauantaina perämoottorivarkaan kiinni verekseltään Muonion keskustan tuntumassa sijainneen venevalkaman lähettyviltä.
Kolarista varastettu kuorma-auto löytyi eilisaamuna poltettuna Muoniosta.
Meri-Lapissa anastettiin kaksi henkilöautoa ja ajeltiin päihtyneenä henkilöautolla. Kemissä aiheutettiin teräaseella vamma käsivarteen.
Rovaniemellä on tehty katalysaattori- ja polttoainevarkauksia.
Poliisin mukaan Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa on varastettu polkupyöriä touko- ja kesäkuun aikana enemmän kuin tammi-huhtikuussa.
Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka koski viime elokuussa Oulussa Pride -lippujen anastamista ja polttamista.
Perävaunu ja sen kyydissä ollut vesijetti anastettiin varhain eilisaamuna rautakaupan aidatulta alueelta Raahessa.
Poliisin mukaan tammi-huhtikuun aikana on Oulun poliisilaitoksen alueella varastettu yhteensä 354 polkupyörää.
Oulun poliisilaitoksen huumausainerikollisuutta tutkivassa yksikössä on ollut marraskuusta 2021 saakka tutkittavana rikoskokonaisuus, jonka epäillään tapahtuneen Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Esitutkinta on nyt valmistunut, ja juttu on siirtynyt syyteharkintaan.
Pietarsaaressa viime sunnuntaina suoritetuissa kotietsinnöissä saatiin samana päivänä varastettua omaisuutta takaisin.
Pohjanmaan poliisilaitos teki eilen kotietsintöjä Pietarsaaren alueella.
Oulun, Lapin ja Kuopion alueelta on poliisin tietoon tullut kuluneen tammikuun aikana useita asuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin kohdistuneita varkauksia.
Taivalkoskella anastettiin viime keskiviikon ja torstain välisenä aikana kuorma-autoista polttoainetta teollisuusalueella.