Taivalkoskella anastettiin viime keskiviikon ja torstain välisenä aikana kuorma-autoista polttoainetta teollisuusalueella.
Tervolassa on murtauduttu omakotitaloon ja Torniossa anastettu omaisuutta liikekiinteistöstä sekä yritetty tunkeutua kerrostaloasuntoon.
Poliisi otti kiinni tänä aamuna lääkkeitä anastaneen miehen oululaisessa apteekissa.
Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen Oulussa ja lähipaikkakunnilla vaatteita ja kenkiä kesäkuun puolivälin ja viime viikonlopun välisenä aikana.
Oulun kaupungintalolla liehuneet kaksi sateenkaarilippua ja yksi translippu varastettiin viime yönä.
Mönkijävarkaudet ovat nousseet pieneksi ilmiöksi Rovaniemellä kesän aikana.
Ari Kettukankaan jututettavana rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun tutkintayksiköstä.
Mies uhkaili jakoavaimella asukasta, joka joutui lopulta perääntymään. Mies sai kelkan käyntiin ja pakeni paikalta. Paikalle menneet poliisipartiot seurasivat kelkan jälkiä ja löysivät kelkan hylättynä Arboretum puistosta. Partiot seurasivat hylätyltä kelkalta lähteneitä jälkiä ja löysivät lopulta Kallioputaankadun ja Thurevikinkadun risteyksestä epäillyn tekijän, joka otetiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Epäilty on torniolainen. Kiinniottopaikalle tuli ilmeisesti epäiltyä noutamaan henkilöauto, josta poliisi otti kiinni aiemmin Torniossa tapahtuneeseen ryöstöön etsintäkuulutetun miehen.
Asunnossa asuvaa nuorta miestä epäillään varkaudesta ja ampuma-aserikoksesta. Kemissä on myös murtauduttu Koivuharjunkadulla olevaan tyhjään omakotitaloon.
Poliisi kaipaa havaintoja Sievistä lauantaina 26. syyskuuta anastetusta paljukärrystä. Kärryn rekisteritunnus on DKF-181.
Simossa Kemintiellä on murtauduttu työmaalle ja anastettu työkoneista laitteita, joiden arvo on huomattava.
Oulussa on kirjattu viime kuun alun jälkeen yli 200 polkupyörävarkautta.
Paistunturin paliskunta Utsjoella on tehnyt poliisille rikosilmoituksen porovarkaudesta.
Haapajärven Puronperäntiellä tyhjillään olevassa vapaa-ajan asunnossa kävi varkaita vapun tienoilla.
Poliisi otti paikan päältä kiinni 47-vuotiaan oululaismiehen. Hän anasti huoltamolta alkoholijuomia, jotka saatiin takaisin ja palautettiin omistajalle. Tekijää epäillään varkaudesta.
Lauantaiaamuun mennessä poliisi tiedotti useista rattijuopumusepäilyistä Meri-Lapin alueella. Lisäksi Torniossa varastettiin henkilöauto ja yritettiin varastaa traktorimönkijä. Kemissä puolestaan nyrkki heilui välien selvittelyssä.