Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka koski viime elokuussa Oulussa Pride -lippujen anastamista ja polttamista.
Perävaunu ja sen kyydissä ollut vesijetti anastettiin varhain eilisaamuna rautakaupan aidatulta alueelta Raahessa.
Poliisin mukaan tammi-huhtikuun aikana on Oulun poliisilaitoksen alueella varastettu yhteensä 354 polkupyörää.
Oulun poliisilaitoksen huumausainerikollisuutta tutkivassa yksikössä on ollut marraskuusta 2021 saakka tutkittavana rikoskokonaisuus, jonka epäillään tapahtuneen Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Esitutkinta on nyt valmistunut, ja juttu on siirtynyt syyteharkintaan.
Pietarsaaressa viime sunnuntaina suoritetuissa kotietsinnöissä saatiin samana päivänä varastettua omaisuutta takaisin.
Pohjanmaan poliisilaitos teki eilen kotietsintöjä Pietarsaaren alueella.
Oulun, Lapin ja Kuopion alueelta on poliisin tietoon tullut kuluneen tammikuun aikana useita asuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin kohdistuneita varkauksia.
Taivalkoskella anastettiin viime keskiviikon ja torstain välisenä aikana kuorma-autoista polttoainetta teollisuusalueella.
Tervolassa on murtauduttu omakotitaloon ja Torniossa anastettu omaisuutta liikekiinteistöstä sekä yritetty tunkeutua kerrostaloasuntoon.
Poliisi otti kiinni tänä aamuna lääkkeitä anastaneen miehen oululaisessa apteekissa.
Ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään anastaneen Oulussa ja lähipaikkakunnilla vaatteita ja kenkiä kesäkuun puolivälin ja viime viikonlopun välisenä aikana.
Oulun kaupungintalolla liehuneet kaksi sateenkaarilippua ja yksi translippu varastettiin viime yönä.
Mönkijävarkaudet ovat nousseet pieneksi ilmiöksi Rovaniemellä kesän aikana.
Ari Kettukankaan jututettavana rikosylikomisario Markus Kiiskinen Oulun tutkintayksiköstä.
Mies uhkaili jakoavaimella asukasta, joka joutui lopulta perääntymään. Mies sai kelkan käyntiin ja pakeni paikalta. Paikalle menneet poliisipartiot seurasivat kelkan jälkiä ja löysivät kelkan hylättynä Arboretum puistosta. Partiot seurasivat hylätyltä kelkalta lähteneitä jälkiä ja löysivät lopulta Kallioputaankadun ja Thurevikinkadun risteyksestä epäillyn tekijän, joka otetiin kiinni ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Epäilty on torniolainen. Kiinniottopaikalle tuli ilmeisesti epäiltyä noutamaan henkilöauto, josta poliisi otti kiinni aiemmin Torniossa tapahtuneeseen ryöstöön etsintäkuulutetun miehen.
Asunnossa asuvaa nuorta miestä epäillään varkaudesta ja ampuma-aserikoksesta. Kemissä on myös murtauduttu Koivuharjunkadulla olevaan tyhjään omakotitaloon.