Kuva: Shutterstock

Rattijuopumukset ja varkaudet työllistivät poliisia Meri-Lapissa

15.03.2020 10:42 - Tommi Hedberg

Lauantaiaamuun mennessä poliisi tiedotti useista rattijuopumusepäilyistä Meri-Lapin alueella. Lisäksi Torniossa varastettiin henkilöauto ja yritettiin varastaa traktorimönkijä. Kemissä puolestaan nyrkki heilui välien selvittelyssä.


Epäilty törkeä rattijuopumus Kemissä
Poliisipartio pysäytti Ouluntielle henkilöauton, jonka kuljettajan epäiltiin olevan päihtynyt. Kuljettajaksi paljastui poliisin tuntema, 44-vuotias mies, jolle tehtiin puhalluskoe. Puhalluskokeen perusteella miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, sekä sen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Epäilty rattijuopumus Kemissä

Poliisipartio havaitsi aiemmin perjantaina Torniosta varastetuksi ilmoitetun sinisen Toyota Carinan ajamassa Kemissä Etelänväylää kohti Syväkangasta. Partio kääntyi ajoneuvon perään ja pysäytti ajoneuvon. Ajoneuvon kuljettajaksi ilmeni poliisin tuntema 31-vuotias mies. Miehen ajokunto tarkastettiin huumepikatestin avulla, josta ilmeni, että miehen epäillään olleen amfetamiinin ja bentsodiatsepaamien vaikutuksen alaisena, kun hän kuljetti ajoneuvoa.
Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.


Epäilty rattijuopumus Torniossa
Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton Valtatie 29:n varteen perjantai-iltana. Kuljettajaksi paljastui poliisin entuudestaan tuntema 31-vuotias mies. Mies oli silminnähden sekaisin ja hänelle tehtiin huumepikatesti, joka osoitti positiivista amfetamiinille. Miehen taskusta löytyi vähäisiä määriä amfetamiinia. Tätäkin miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Epäilty törkeä rattijuopumus Keminmaalla
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Järventaustantiellä Keminmaalla puolen yön aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Partio tarkasti kuljettajan ajokunnon ja alkometrin tuloksen perusteella mies on kuljettanut henkilöautoa alkoholista päihtyneenä. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Epäilty rattijuopumus Torniossa
Tornion partio tapasi lauantaiyön aikana poliisin tuttavan, joka kuljetti henkilöautoa Palosaarentiellä. Kuljettajana toimi 44-vuotias mies, jolle huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, bentsodiatsepaamille ja opiaateille. Miehelle oli myös kahdeksas kerta vuoden sisään, kun hän kuljetti moottorikäyttöistä ajoneuvoa ilman siihen vaadittavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Pahoinpitely Kemissä
Kemin keskustassa olevassa asunnossa oli tullut kahden miehen välillä tappelu. 28-vuotias mies oli lyönyt 20-vuotiasta miestä kasvoihin ja raapinut. Nuorempi miehistä piti vanhempaa miestä maassa aloillaan, kun poliisit tulivat paikalle. Vanhempi mies vastusti poliisia riehumalla ja potkimalla, kun häntä raudoitettiin. Miestä epäillään pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Nuoremmalle miehelle ei ollut tullut vakavempia vammoja pahoinpitelyn seurauksena.


Keminmaassa on yritetty tunkeutua yrityksen ajoneuvoon
Keminmaassa Väylätiellä on yritetty tunkeutua yrityksen omistamaan ajoneuvoon. Ajoneuvoon ei ollut kuitenkaan päästy sisälle, mutta tunkeutuja oli onnistunut rikkomaan ajoneuvon lukkoa.

Torniossa on yritetty anastaa traktorimönkijä
Pirkkiönkadulla on yritetty anastaa traktorimönkijää pressutallista. Anastaja sai osittain virrat päälle mönkijään, mutta ei saanut sitä käynnistettyä. Teko jäi yritysasteelle.

Kilpailut

Uusimmat