Ari Kettukankaan jututettavana Kemin kaupungin sivistyspalveluista suunnittelija Venla-Eeva Kakko.
Poikkeusolojen johtoryhmän päätöksen mukaisesti Kemin kirjaston, museoiden, musiikkiopiston ja Kivalo-opiston toiminnoissa jatketaan rajoituksia ensi kuun toiseen päivään saakka.
Valtioneuvosto myönsi tänään harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta 66:lle kunnalle yhteensä 60 miljoonaa euroa.
Kemin kirjastossa, museoissa, musiikkiopistossa ja Kivalo-opistossa on käynnistetty koronan takia rajoitustoimenpiteitä.
Kemistä eilen anastettu matkailuauto ja peräkärry ovat löytyneet Keminmaasta Ruottalantieltä.
Asentajankadulta Kemissä on anastettu asuntoauto NIY-459 ja sen perässä ollut perävaunu WMV-928. Varkaus on tapahtunut sunnuntai 1.11.2020 klo 15.00 - maanantai 2.11.2020 klo 9.00 välisenä aikana.
Kaksi miestä eksyi myöhään eilen Savukoskella Kemihaaran erämaa-alueella.
Meri-Lapin suunnistusseura Suunta 2000 on saanut järjestettäväkseen vuonna 2022 hiihtosuunnistuksen MM-kilpailut sekä nuorten MM-kilpailut ja nuorten EM-kilpailut Kemissä ja Keminmaassa.
Neles on valittu Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Kemin biotuotetehtaan venttiiliratkaisujen päälaitetoimittajaksi.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen jätevesitutkimus osoittaa, että amfetamiinia käytetään Suomessa nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.
Kemin kaupunki on valtuuston päätöksellä liittynyt Kohti hiilineutraalia kuntaa -verkostoon.
Tekijäksi epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja poliisi jatkaa asiassa tutkimuksia.
Kotietsinnässä löytyi kyseinen käsiase, joka paljastui lopulta deaktivoiduksi. Asunnossa oli lisäksi toisen henkilön omistamia aseita lukollisessa asekaapissa. Poliisi otti aseet haltuun ja suorittaa asiassa ampuma-aselain mukaisen tutkinnan.
Kemin kaupunginteatteri joutui kaksi vuotta sitten lähtemään tiloistaan evakkoon Kemin kulttuurikeskuksen pahentuneiden sisäilmaongelmien vuoksi. Vastoinkäymisistä huolimatta huomenna päästään nauttimaan ensi-illan huumasta Kemin Pirtin tiloissa.
Nelostien Oulu-Kemi -parantamishankkeeseen sisältyvän Pohjois-Iin ja Olhavan välisten ohituskaistojen rakentaminen etenee.
Lapin aluehallintovirasto on antanut Kemin kaupunginhallitukselle huomautuksen, koska Kemin kaupunki on laiminlyönyt järjestämisvastuunsa perusterveydenhuollon hoitoon pääsyn osalta.