Kemissä paloi viime yönä kolme asuntoa kuuden asunnon rivitalosta.
Kemin kaupunginteatterissa nähdään syksyllä neljä omaa tuotantoa sekä improvisaatioteatteria.
Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre ja Flootech ovat tehneet sopimuksen vesilaitoksen toimittamisesta Kemiin rakenteilla olevalle biotuotetehtaalle.
Rovaniemen poliisia työllistivät viikonlopun aikana mm. useat rattijuopumuksesta epäillyt.
Omakotiliitto on valinnut vuoden omakotiasukkaaksi yhteisöllisyyden puolestapuhuja Sirkka-Liisa Mällisen Keminmaalta.
Kemin kaupunki/ Kemin taidemuseo ja Kemin historiallinen museo saivat MuistojeniValtakatu - sukupolvien nuoruuskokemukset talteen ja näyttelyiksi hoito- ja hoivalaitoksiin projektiin 20 000 euroa.
Kemin kaupunginjohtaja Matti Ruotsalainen kommentoi Pookin iltapäivässä Veitsiluodon tehtaan sulkemispäätöstä. Kemin kaupunki tiedotti, että kaupunginjohtaja Ruotsalainen on jo koonnut äkillisen rakennemuutoksen kriisiryhmän.
Stora Enso aloittaa yt-neuvottelut Kvarnsvedenin ja Veitsiluodon tehtaiden henkilöstön kanssa suunnitelmasta lopettaa sellun ja paperin tuotanto pysyvästi molemmilla tehtailla. Suunnitellut sulkemiset toteutettaisiin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä, ja ne vaikuttaisivat suoraan 670 henkilöön Suomessa ja 440 henkilöön Ruotsissa.
Kemin kaupunki on solminut uuden kolmevuotisen kumppanuussopimuksen Lapin yliopiston, Ammattiopisto Lappian ja Lapin ammattikorkeakoulun kanssa
Poliisi takavarikoi kemiläismieheltä auton toistuvien rikkomusten takia.
Valtakunnallinen lukutaidon teemaviikko Lukuviikko on meneillään. Lukukeskuksen viestintäpäällikkö Saara Oranen oli Marjan jututettavana Pookin päivässä.
Partiot ottivat miehet kiinni ja toimittivat heidät Kemin poliisivankilaan. Miehet tunnustivat teon kuulusteluissa ja toinen mies tunnusti myös edellisenä yönä samalle alueelle tehdyn vastaavan teon.
Vuokratilasta ja sen liepeillä pyörineestä porukasta kantautui niin paljon ääntä, että kerrostalon asukkaille aiheutui häiriötä ja poliisi joutui puuttumaan asiaan ja tyhjentämään tilan. Noin 100 neliön vuokratilassa oli keskytysvaiheessa poliisin arvion mukaan n. 50-60 henkilöä.
Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvoista tai epäilyttävistä henkilöistä alueella. Asuntoon tunkeutuneet ovat voineet käydä myös ennen tapahtuma-aikaa kyseisellä paikalla.
Kemin kaupunki ottaa käyttöön EU:n Whistleblow-direktiivin mukaisen väärinkäytösten ilmoituskanavan yhtenä ensimmäisistä kaupungeista Suomessa.
Valtioneuvosto myönsi eilen 600 000 euroa Naantalin ja 1,1 miljoonaa euroa Kemi-Tornion seudun äkillisten rakennemuutostilanteiden hoitoon.