Junaliikenne välillä Oulu-Kemi on keskeytetty radalle kaatuneitten puiden takia.
Poliisi takavarikoi eilen ilmeisesti räjähteiden valmistamiseen käytettäviä ainesosia Kemissä Takajärventiellä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta.
Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin on antanut ratkaisunsa 15:n kunnan osalta Muhoksella sijaitsevan Pohjolakodin valvonnassa.
Jääasiantuntija Jouni Vainiota Ilmatieteen laitoksen jääpalvelusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Maa- ja metsätalousministeriö on nimennyt ELY-keskusten ehdotusten mukaisesti Suomesta 22 merkittävää tulvariskialuetta.
Tokmanni on ostanut Pohjois-Suomesta neljä myymälää, jotka ovat Centtilä Keminmaalla, Säästökuoppa Sodankylässä sekä TEX Rovaniemellä ja Kemijärvellä.
Henkilöauton kuljettaja pakoili eilen poliisia Kemistä Tervolaan.
Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Raahen, Rovaniemen, Oulun ja Tornion kaupunginjohtajat ovat julkistaneet yhteisen kannanottonsa, jossa he painottavat, että Suomen ja pohjoisen kasvua on tuettava liikennehankkein.
Kainuun prikaatissa palveleva varusmies menehtyi eilen ajoneuvo-onnettomuudessa Arctic Shield 18 -harjoituksessa Kemijärvellä.
Kemin Kulttuurikeskuksen pääovelle sekä kävelykadulle on pystytetty heijastinkuusi.
Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen kaikki Kemin uimahallin allasosastot ja kahvio pidetään toistaiseksi suljettuna kokonaan 23.11. alkaen. Käyttöön aiottujen tilojen rakenteellinen suojaaminen vaatii lisäsuunnittelua sekä -toimenpiteitä.
Liikenne- ja viestintäministeriö on antanut asetuksen pääväylistä ja niiden palvelutasoista.
Käräjäoikeuksien rakenneuudistus tulee voimaan ensi vuoden alussa. Uudistuksen jälkeen käräjäoikeuksia on 20.
Kemin uimahallin vanha allasosa on suljettuna tästä päivästä eteenpäin, koska kattorakenteissa on havaittu sortumavaara. Tänään halli on suljettuna kokonaan tilapäisjärjestelyjen tekemisen vuoksi.
Kemin LumiLinna-alueen Seaside Glass Villat ovat voittaneet globaalin tason palkinnon Luxus Adventure Destination-kategoriassa World Luxury Hotel Awards 2018-kisassa. Marjan haastattelussa tiedottaja Noora Barria.
Länsi-Suomen merivartiosto järjestää tänään PIMIÄ 2018 -nimisen keskisuuren meripelastusharjoituksen Kemin ja Tornion edustalla.