Kemin kirjasto suljetaan 19.heinäkuuta alkaen kulttuurikeskuksessa tehtävän ilmanvaihtokanavien puhdistusoperaation vuoksi.
Radio Pookin TOP30 -listaohjelman vieraana Sinitaivas-yhtyeen solisti-rumpali Juha-Matti Ahola, joka on julkaissut jälleen myös soolotuotantoa. Kuuntele laaja listavierashaastattelu!
Napapiirin Energia ja Vesi aloittaa viime viikon torstaina Kemijoessa pintaan nousseen paineviemärin putken poistamisen heinäkuun ensimmäisellä viikolla.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt ympäristöluvan Boreal Bioref Oy:n Kemijärven biojalostamolle.
NCC on allekirjoittanut sopimuksen Outokummun kanssa malminnostotornin rakentamisesta Kemin kaivokselle. Kyseessä on kokonaisurakka ilman talotekniikkaa ja sen arvo on noin 13,6 MEUR.
Huoltoaseman pesuhalli paloi Keminmaassa viime yönä.
Kemissä ensimmäistä kertaa järjestetyn neulegraffitikilpailun lastensarjan voitti Sauvosaaren koulun kutoma ja virkkaama Kansakoulu-teos, joka oli myös yleisöäänestyksen suosikki.
Tehtyjen havaintojen perusteella poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi. Tapausta tutkitaankin vahingontekona. Poliisi pyytää tietoja Kemijärven Lakkisaaressa tai Lakkisaaren lähistöllä Pöyliöjärvellä sunnuntai-iltana liikkuneista henkilöistä ja veneistä. Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisilaitokselle.
Kemi jakaa kuusentaimia perjantaina kävelykadulla.
Kemijärven Lakkisaaressa paloi viime yönä vapaa-ajan rakennus.
Tulevaisuuden matkailun Kasvupolun voittajaksi on valittu Kemin Matkailu Oy.
Rovaniemellä Kemijoessa Kirkonjyrhämän hulevesiputken luona on havaittu jälleen öljyä.
Vantaalainen Amanda Äijälä voitti tämänvuotisen Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun alle 12-vuotiaiden sarjan ja kemiläinen Viivi Tikkanen yli 12-vuotiaiden sarjan.
Tekijäksi epäillyt kaksi kemiläistä noin 30-vuotiasta miestä on otettu asian vuoksi kiinni ja heitä epäillään noin 15 muusta Kemi-Tornio alueella tapahtuneista varkausrikoksista kyseisen yön aikana.
Pyöräkone syttyi palamaan Kemin Eko-asemalla varastokatoksessa keskiviikkona aamuyöstä.
Poliisi sai tänä aamuna tiedon Rovaniemellä Kemijoesta löytyneestä henkilöstä.