Suomalaiset kierrättivät viime vuonna yli 1 480 000 kiloa paristoja ja akkuja. Määrä kasvoi edellisvuodesta lähes 10 prosenttia ja on noussut tasaisesti joka vuosi. Kierrätysmestaruudessa toiseksi ylsivät kemi-torniolaiset, jotka kierrättivät paristoja ja akkuja hieman yli puoli kiloa per asukas. Kemi-Tornion seudulla on otettu parhaiten haltuun kauppojen keräyspisteet.
Palo saatiin rajattua asuntoon, jonka tuli tuhosi. Naapuriasuntoihin sekä ullakkoon jouduttiin tekemään savutuuletus. Yksi asukas siirrettiin tarkastettavaksi ensihoidon toimesta.
Asumismenot eriytyvät Suomen kuntien välillä entisestään.
Kemiläisen jalkapallon taustalle on perustettu uusi taustayhtiö Kemi Football Oy. Arto Hakalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
150 vuotta juhlivassa Kemissä vihittiin eilen käyttöön ympärivuotinen LumiLinna.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin kaupungin juhlatoimikunta on myöntänyt Pro Kemi tunnustuksen neljälle henkilölle, yhdelle bändille ja yhdelle tiedotusvälineelle.
Toimitusjohtaja Pertti Lambergia Keliber Oy:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin kansliajohtaja Jukka Vileniä haastattelee Jussi Häkkilä.
Marja vieraili Kemin kaupungintalolla jututtamassa kansliajohtaja Jukka Viléniä.
Kemin taidemuseon intendentti Tanja Kavasvuota ja Kemin historiallisen museon näyttelymestari Janne Kuoppalaa haastattelee Marja Ollakka.
Kemin LumiLinnan tiedottaja Noora Barriaa haastattelee Marja Ollakka.
Maavoimien joukko-osastojen johtamat paikallispuolustusharjoitukset järjestetään tällä ja ensi viikolla koko Suomen alueella.
Kemin kaupungille on myönnetty ISO 14001:2015 -ympäristösertifikaatti.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle musiikkituotannon ammattitutkinnon ja vankilakoulutuksen järjestämisluvan.
Miehen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ajoneuvorikkomukseen ja räjähderikokseen.