Kumpikaan ei ollut vedenvarassa, mutta molemmat henkilöt olivat kylmettyneitä. Henkilöt ohjattiin ensihoidon tarkastettavaksi.
Kahta henkilöä pahoinpideltiin eilisiltana yksityisasunnossa Kemijärvellä.
Rikos paljastui Rajavartiolaitoksen suorittaman ulkomaalaisvalvonnan yhteydessä Kemissä kesäkuussa.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Meri-Lapin tutkintaan. Mikäli Volkswagen Transporterista on havaintoja, niistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.
Kuvassa olevan Ginin omistaja Laura Valtaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kaupunginkirjaston eteläisen alueen kirjastopalvelupäällikkö Päivi Rasinkangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia on mukana Liikkuminen on makiaa -Kemissä! -hankkeessa, jossa päätoteuttajana toimii Kemin kaupunki.
Elokapina on tänään aloittanut mielenilmauksen Kemin Sahasaarentiellä Metsä Groupin tehtaan rakennustyömaan pääportin edustalla.
Kuljettajat määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiasta ilmoitettiin sosiaalitoimistoon sekä molempien kuljettajien huoltajille.
Tapausta tutkitaan murtona ja varkautena.
Poliisi on suorittanut paikalla tutkintaa ja on pystynyt selvittämään tapahtumassa mukana olleiden henkilöiden nimiä, mutta tekijä epäiltyä ei ole vielä tavoitettu.
Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kolme miestä, joista yksi oli Keminmaalainen. Miesten hallusta löytyi Hirsikankaantieltä anastettu haulikko.
Nuorta miestä pahoinpideltiin terävällä esineellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kunnantiellä Keminmaassa kerrostalon rapussa.
Kemissä oli lauantaina kolme rattijuopumusta.
Poliisin viikonloppuna Kemin keskustan alueella suorittamassa nuorten ajotapavalvonnassa kirjoitettiin sakkoja yhteensä seitsemälle henkilölle, pääasiassa ylinopeuksista.
Meri-Lapissa anastettiin kaksi henkilöautoa ja ajeltiin päihtyneenä henkilöautolla. Kemissä aiheutettiin teräaseella vamma käsivarteen.