Kemin uimahallin kuntoallashallin katon remontti siirtyy ensi tiistaina opetusaltaan yläpuolisiin rakenteisiin.
Kemin kaupunki on avannut kyselyn sekä kaupunkilaisille että toimijoille kaupungin keskustan kehittämisestä.
Nuori nainen ryöstettiin Kemissä Tapaninkadulla eilen iltapäivällä noin kello 16.15-16.30.
Kemin kaupunki on tehnyt 150-vuotisjuhlansa kunniaksi juhlakirjan.
Keminmaassa Viheriäläntiellä paloi eilen päivällä n. 100 neliön kokoinen teollisuushalli. Rakennukselle ja irtaimistolle on koitui merkittävät vahingot. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja. Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa hallissa tehdyistä tulitöistä.
Ensimmäisenä Vihreä teko -tunnuksen saivat Esa ja Pojat muovin lajittelun ja hyötykäyttöön keräämisen edistämisestä ja Rönkä Oy siirtymisestä täysin kierrätettäviin pakkauksiin. Esa ja Pojat on vuonna 2019 aloittanut kierrätettävän muovijätteen keräyksen Meri-Lapissa. Yritys kerää sekä kotitalouksien että yritysten ja yhteisöjen muovijätettä. Tämä on mahdollistanut ja lisännyt lajittelua ja kierrätystä. Rönkä Oy on vuonna 2019 siirtynyt täysin kierrätettäviin valkoisiin muovipakkauksiin aiempien mustien sijaan. Pääsääntöisesti mustaa muovia ei voi kierrättää normaalissa muovijakeessa, vaan se päätyy energiajätteeseen.
Meri-Lapin poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä liittyen aggressiiviseen mieheen, joka kävi kiinni iäkkääseen naiseen Kemin Lehtokadulla viime perjantaina kello 14-15 välisenä aikana.
Rautasilta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Oulussa Kosteperänkadun ja Valtatien kohdalta valaistuksen saneerauksen takia tiistain ja keskiviikon sekä keskiviikon ja torstain välisinä öinä iltayhdeksästä aamukuuteen.
Pelastuslaitos joutui käyttämään kaivinkonetta apuna sammutustöissä. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.
Kulttuuripedagodi Venla Kakkoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Kehittämiskohteena ovat Täikön toria ympäröivät korttelit sekä rautatieaseman alue. Tavoitteena on kaupunkimiljöön ja sen palvelutarjonnan parantaminen, matkailun kehittäminen, asuin- ja työpaikkojen lisääminen sekä kansainvälisen vetovoiman kasvattaminen. Kaupunki kutsuu kiinnostuneet investorit, toimijat, sijoittajat ja kehittäjät mukaan keskustan kehittämishankkeeseen. Taustalla on myös Kemin vetovoima matkailuun ja teollisuuteen.
Kemin uusi terveyskeskus sijoitetaan kiinteistöön Valtakatu 6. Kaupunginhallitus hyväksyi rakennuksen vuokrasopimuksen kokouksessaan 14.10.2019.
KPA Unicon toimittaa Kemin Energia ja Vesi Oy:lle biolämpölaitoksen.
Vuoden kirjastokunta -kilpailun finalistit julkistettiin perjantaina Turun Kirjamessuilla.
Etelä-Suomessa asuva 52-vuotias virolaismies yritti anastaa lauantaina Kemissä matkapuhelimen Citymarketista.
Autoa kuljetti humalassa ollut ja törkeät rattijuopumuslukemat puhaltanut 19 vuotias Kemiläismies. Hänellä ei ollut tietoa, että kenen autolla hän on liikkeellä. Kyytiläisenä oli yhtä humalassa ollut 20 vuotias paikallinen mies. Molemmat otettiin kiinni ja heitä epäillään moottorkulkuneuvon käyttövarkaudesta, lisäksi Kuljettajaa epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.