Pohjoismaissa toimiva kodinelektroniikkayhtiö Power avaa uudet myymälät Kauhavalla, Pietarsaaressa, Sastamalassa, Uudessakaupungissa, Kemissä ja Äänekoskella.
Hieman yli 30-vuotias Kemijärveltä kotoisin oleva mies menehtyi mönkijäonnettomuudessa Kemijärven Ruuhiniementiellä lauantaina aamuyöllä.
Kemi-Tornion lentoasema täyttää 80 vuotta.
Poliisi valvoi perjantai-iltana Kemin Satama Open Air -tapahtuman aikana erityisesti tapahtumapaikan ulkopuolella oleskelleiden nuorten päihteiden käyttöä.
Järjestyksenvalvojat ja yleisö nahinoivat Kemissä lauantaina Satama Open Air -festivaalialueella.
Kemin Metsä Fibren sellutehdas antoi pelastuslaitokselle perjantai-iltana ennen puoltayötä suuren rakennuspalohälytyksen. Palo syttyi sellutehtaan hakesiilon moottoritilan katolla ja viereisissä seinärakenteissa. Tapauksessa ei tullut henkilövahinkoja. Syttymissyystä ei ole vielä tietoa.
Satama Open Air kaupunkifestivaalia juhlitaan viikonvaihteen aikana (2.-3.elokuuta) Kemissä. Haastattelussa tapahtuman promoottori Markku Köngäs.
31-vuotias kemiläismies yritti anastaa lääkkeitä eilen Kemissä Pohjoisrantakadun apteekista.
26-vuotias mies menehtyi eilen Kemissä Perämerentiellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
Länsi-Suomen merivartioston Virpiniemen merivartioasema suoritti viikonloppuna valvontaa vesiliikenteessä poliisin kanssa Oulun ja Kemin merialueella.
Maastopaloja syttyi mm. Kalajoella, Keminmaassa ja Siikalatvalla. Kipinä sai alkunsa niittokoneiden osuessa kiveen.
Lapin ELY-keskus on antanut lausuntonsa Metsä Fibren Kemiin suunnitteleman biotuotetehtaan ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta.
Vs. kirjastotoimenjohtaja Esko Nousiaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin kaupungin tietoverkkoa vaivannut häiriö on saatu korjattua.
Poliisi on tavoittanut tapauksen nähneen koiranulkoiluttajan. Muut havainnot voi edelleen ilmoittaa Meri-Lapin tutkintaan.
Kemin Meripuiston rakennustöistä on ollut liikkeellä väärää informaatiota, jonka mukaan puistoon olisi tulossa matkailualue ja peräti noin 30 sähköpaikkaa autoille ja asuntovaunuille.