Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt 8,5 miljoonaa euroa Kemi-Tornio-alueen pienten ja keskisuurten yritysten kehittämiseen ja investointeihin kaikkiaan 52:een kohteeseen.
Kaksi työntekijää sai tänään Metsä Oy:n Kemin tehtaalla kuumaa sellumassaa päälleen mitta-anturin huoltotöiden yhteydessä.
Skutsi kuulee -ohjelmapäällikkö Julia Sillanpäätä Mielenterveyden keskusliitosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi kaipaa havaintoja maanantaina Kemissä osoitteessa Haapalankatu 1 tehtyyn asuntomurtoon.
Suomen Luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistyksen puheenjohtaja Elina Heikkalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Seinärakenteita jouduttiin purkamaan, jotta kytevä palo saatiin sammutettua. Tulipalossa ei tullut henkilövahinkoja.
Vaalan terveyskeskuksen akuuttiosaston sulkeutuminen aikaistuu jo tälle keväälle, koska osastoa ei todennäköisesti pystytä pitämään yllä tämänhetkisellä työntekijäresurssilla.
Ensimmäistä tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja veitsiasiaa toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.
Viranomaiset tutkivat onnettomuutta ja sen syitä.
Poliisi tulee jatkamaan valvontaa alueella.
Rasvamonttu ryhtyy tällä kertaa autokaupoille Kemissä. Tosin Keminmaan Auton myytäviin tuotteisiin ei sisälly Marttalan Ilen kyseisen myymälän Verstaskahvilaan esille asettelemat ajokkisisustuselementit. Mestarin silmäteriin lukeutuu mm. 60-luvun Ford Anglia, Volvo Amazon ja Volvo PV. Yksi mansikoista ja mansikan värinenkin herkku on pesuhallin tiloista löytyvä Volvo Duett B18 vuodelta 1968. Mies tunnetaan pitkänlinjan laulavana autokauppiaana ja häntä on aina miellyttänyt vanhojen auton mallit ja muotoilu. Otetaanpa selvää, mitä kaikkia koneita ja elämänvaiheita mestarille on kertynyt Angialla tehdyn synnytyslaitosreissun ja uunituoreen On kovaa, kun tajuaa levytyksen välillä!
Sprinkleri pääosin sammutti palon. Pelastuslaitos on kohteessa varmistamassa tilannetta.
Hallitus sopi tänään valtion lisätalousarviosta.
Keminmaalainen perheyritys Polar Metalli tekee historiansa suurimman investoinnin vuonna 2023. Kokonaisinvestointi on 2,6 M€, josta koneinvestoinnin arvo on 1,9 M€. Investointi kattaa kaksi uutta konetta sekä uuden tuotantotilan. Investoinnilla haetaan liiketoiminnan voimakasta kasvua, jonka myötä syntyy myös uusia työpaikkoja.
Lakot koskevat kahdeksaa yritystä. Teollisuusliitto on myös ilmoittanut kahdesta muusta lakko-uhasta kemianteollisuuteen helmikuulle. Lakot tulevat vaikeuttamaan lakon kohteena olevien Kemianteollisuuden yritysten toimintaa merkittävästi sekä aiheuttamaan mittavat vahingot.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN julistaa lakon valikoiduissa teknologiateollisuuden yrityksissä ensi kuun puolivälissä.