Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta myönsi tänään tämänvuotisen taidepalkinnon muusikko Sakari Kukolle ansiokkaasta elämänurastaan muusikkona.
Taiteen edistämiskeskuksen alueelliset taidetoimikunnat ovat jakaneet tämän vuoden työskentely- ja kohdeapurahat.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta on myöntänyt tämän vuoden taidepalkinnon muusikko Jukka Takalolle.
Pohjois-Suomen valmiustoimikunta on huolissaan perusterveydenhuollon kuormittumisesta koronan takia.
Pohjois-Suomen alueellisen valmiustoimikunnan tämänpäiväisessä kokouksessa päivitettiin tilannekuvaa koronaviruksesta ja alueella tehtävistä toimista.
Pohjois-Suomen alueellinen valmiustoimikunta kokoontui tänään ja päivitti tilannekuvan koronaviruksesta ja toimista alueellaan.
Pohjois-Suomen alueellinen valmiustoimikunta pohti tänään pitämässään kokouksessa koronan edellyttämiä alueellisia toimia.
Tiistaina kokoontunut Pohjois-Suomen alueellinen valmiustoimikunta totesi, että kansalaiset, yhteisöt ja kunnat hyväksyvät laajasti tiukentuneet koronasuositukset ja -määräykset viruksen leviämisen pysäyttämiseksi.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla tautitilanne on kiihtymään päin ja etenkin Oulun seudulla positiivisten testitulosten määrä on noussut. Valmiustoimikunta rohkaiseekin kaikkia noudattamaan sairaanhoitopiirien ja kuntien suosituksia maskien käytöstä. Ylijohtaja Terttu Savolainen totesi avauspuheenvuorossaan, että tautitilanne on muuttunut merkittävästi viime viikkoina. Virusta on levinnyt myös kuntiin, joissa sitä ei aiemmin ole ollut. Yllättäviin tautiryppäisiin on hänen mukaan valmistauduttava.
Taiteen edistämiskeskuksen taideneuvosto on nimennyt uudet jäsenet valtion taidetoimikuntiin ja alueellisiin taidetoimikuntiin.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunta on jakanut työskentely- ja kohdeapurahoja yhteensä 180 000 euroa.
Taidetoimikunnat ovat jakaneet taiteilija-apurahoja 290:lle ammattilaiselle.
Kemin kaupungin juhlatoimikunta on myöntänyt Pro Kemi tunnustuksen neljälle henkilölle, yhdelle bändille ja yhdelle tiedotusvälineelle.
Lapin nukketeatteriyhdistys ry:n puheenjohtaja Darja Heikkilää haastattelee Jussi Häkkilä. Kuvassa festaritalkoolaisia ja yhdistyksen väkeä, vasemmalta Johanna Salo, Salla Erho, Riikka Matala, Maria Aro sekä Darja Heikkilä.
Taideneuvosto on valinnut uudet jäsenet taidetoimikuntiin seuraaviksi kahdeksi vuodeksi. Kuvassa esittävien taiteiden toimikuntaan valittu teatteriohjaaja Heta Haanperä Oulusta.
Juhlatoimikunnan puheenjohtaja Nina Pulkkasta haastattelee Jussi Häkkilä.