Meiju Suvas kertoo, että häntä kosiskeltiin ohjelmaan pitkään.
Kolmesti vuoden paikallisradioksi ja kertaalleen valtakunnallisesti vuoden radioksi valittu Radio Pooki on laajentanut kuuluvuuttaan Helsinkiin, Turkuun ja Porvooseen. Kotimaisen tanssimusiikin parhaat alkoivat soida uusilla alueilla maanantai-illasta 14.9. klo 22.03 alkaen.
Radio Pooki jatkaa hallitsevana vuoden paikallisradiona. Ari Kettukangas palkittiin vuoden paikallisena radiojuontajana ja Joonas Hepolan Pooki Viihteellä vuoden paikallisena radio-ohjelmana.
Kaupallisen radiotoimialan RadioAwards-palkintoehdokkaat julkistettiin tänään. Radio Pooki on ehdolla viidessä palkintokategoriassa.
Nyt jyrähtää ja manner värähtää!! Markus Kuotesaholla on aina valmiina oma persoonallinen mielipide kaikenlaisiin esittyihin kysymyksiin. Näistä on kuultu Radio Pookissakin meheviä esimerkkejä jo aiemmin hänen suosituissa henkilökuva haastatteluissa. Markuksen jutuilla on myös jännä koukuttava vaikutus ja niitä haluaisi kuulla aina lisää. Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun kanavalla starttaa hänen oma ohjelmansa nimeltään - Kysytään Markukselta. Eli kuten Markus itse asian ilmaisee: "Kuuntelijat kysyvät ja minä vastaan - jos vastaan".
30 vuoteen mahtuu myös kymmeniä työntekijöitä ja useita eri paikoissa sijainneita toimituksia. Tässä heistä muutamia ja pintaraapaisu kolmeen vuosikymmeneen. Radio Pooki täytti 30 vuotta 6.10.2019. Kanava juhlii yhdessä kuuntelijoiden kanssa lauantaina Club Teatrialla. (Kuvassa Radio Pookin perustaja Tapio Järvelä)
Tänään sunnuntaina on kulunut tasan 30 vuotta siitä, kun raahelainen kultakauppias Tapio Järvelä perusti Radio Pookin. Vähän vahingossa. Sen hyvän vahingon jälkeen kanava on palkittu kolmeen otteeseen vuoden radiona. (Kuva Mikko Rintala, Radio Gaalasta 2017)
Vika saatiin korjattua.
Myrsky on katkaissut lähetyksen ainakin Haapajärven, Haapaveden, Nivalan ja Reisjärven alueella. Vikaa korjataan parhaillaan.
Ehdolla ovat Pookin perjantai-ilta ja Pooki Viihteellä. Lisäksi Pooki on ehdolla vuoden paikallisradioksi.
Nykyisin Suomen ensimmäisen kaupallisen radion Radio Lakeuden lähettimestä kuuluu Radio Pookin Nivalan taajuuden lähetys. Kuvassa komeilee Radio Lakeuden aito ja alkuperäinen äänipöytä, joka sijaitsee nykyisin Pookin toimituksessa.
Radio Pooki pärjäsi sekä yleisön että asiantuntijaraadin tuomaroimissa kategorioissa. Pookin nimiin kirjattiin ehdokkuudet vuoden paikallisradion, vuoden paikallisen radio-ohjelman, vuoden ohjelmapäällikön sekä vuoden paikallispromootion kategorioissa.