Kuva: Petteri Löppönen

Radio Pooki juhlii 35 vuoden taivalta kuuntelijoiden kanssa Zemppi Areenalla lokakuussa

13.03.2024 09:15 - Mika Kuki

Radio Pooki aloitti lähetyksensä Raahessa 6.10.1989 taajuudella 94,8 MHz. Aloituksesta tulee lokakuussa kuluneeksi 35 vuotta. Tätä juhlistetaan tapahtumin koko vuoden ajan ympäri kuuluvuusalueen ja huipentuen lokakuussa Kempeleeseen Zemppi Areenalle.

Radio Pooki juhlii 35-vuotissynttäreitään lauantaina 5. lokakuuta Kempeleessä Zemppi Areenalla. Esiintymässä nähdään Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Leif Lindeman & Rosette. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 15.3. kello 8. Lippuja saa Ticketmasterista, Oulun Seudun Prismoista, Zemppi Areenan kioskista ja verkkokaupasta. Liput maksavat 29,50€. Nopeimmille on tarjolla heti lipunmyynnin alkaessa erikoishintaisia ”early bird” -lippuja. 15.-17.3. aikavälillä lippunsa voi lunastaa alennettuun 25€ hintaan.

- Aika rientää, kun on kivaa! Tuntuu, että aivan äskettäin juhlimme 30-vuotisjuhlia. Viidessä vuodessa on tapahtunut paljon ja nykyisin Pooki tunnetaan eteläisintä Suomea myöten. Toivottavasti saamme kuuntelijoita mukaan ympäri Suomea. Liput kannattaa hankkia nopeasti, jotta voimme yleisömäärän hahmottuessa rakentaa parhaan mahdollisen tapahtuman kaikille sekä neuvoteltua vieraille tarvittaessa lisää etuhintaisia majoituspaketteja, toteaa ohjelmapäällikkö Mika Kuki.

Tanssijat on huomioitu ja Zemppi Areenalle rakennetaan synttäri-iltaa varten tanssilattia. Oulusta järjestetään non-stop bussikuljetuksia Zemppi Areenalle ja takaisin. Synttäritapahtuman ovet avataan lauantaina 5.10. kello 18 ja tapahtuma päättyy kello 00.30. Kaikesta tapahtumaan liittyvästä tarkempine aikatauluineen tiedotetaan Radio Pookin Tapahtumat-sivuilla. Uutta tietoa aikatauluista sekä kävijöille neuvotelluista eduista päivitetään sivulle aina synttäreihin asti. Saatavilla on mm. menopaluubussikuljetus Ylivieska-Raahe-Kempele sekä Tornio-Kempele.

- Illan esiintyjät ovat kerrassaan mahtavat ja juhlan arvoiset. Pookin musiikkilupauksen mukaiset, eli kotimaisen tanssimusiikin parhaat. Veikkaanpa, että saamme iltaan myös yllätysesiintyjiä ja tunnelma tulee olemaan huipussaan. Kempeleeseen on helppoa tulla ja parkkipaikkoja riittää Zemppi Areenan läheisyydessä, Kuki jatkaa.

Zemppi Areenalla pidettävien 35-vuotissyntymäpäiväjuhlien ohella Pooki lähtee pian julkaistaville 35v-kuuntelijamatkoille. Pookitanssit ja Torstaitanssit viihdyttävät kymmenissä tansseissa suorien lähetysten kera pitkin juhlavuotta.

Tapahtumaan ei myydä paikkalippuja. Paikan päälle on järjestetty myös istuimia, joita voi käyttää lepäillessään hetken tanssien välissä. Radio Pookin 35-vuotissynttärit on esteetön tapahtuma. Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta.

Kilpailut

Uusimmat