Kuva: Shutterstock

Hyyppäsen Heikillä on jatkuvasti Pooki päällä - mystisesti huutavaa radiota ei ole saatu sammumaan lukuisista yrityksistä huolimatta Pihtiputaalla

01.04.2024 00:01 - Ari Kettukangas

Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki ei ole kuullut uransa aikana vastaavanlaisesta tapauksesta. Tai nyt hänkin on kuullut sitä liiankin kanssa. Kuki kävi tutustumassa laitteeseen pääsiäisen pyhinä paikanpäällä Pihtiputaalla.

Pihtiputaalaisella Heikki Hyyppäsellä on erikoinen ongelma. Hänellä on aina Pooki päällä. Mystisesti huutavaa vastaanotinta ei ole onnistuttu hiljentämään useista eri yrityksistä huolimatta. Valtakunnalliset radioamatööriharrastajatkin ovat olleet hämmästyneitä harvinaisesta ilmiöstä. Myöskään Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki ei ole kuullut uransa aikana vastaavanlaisesta tapauksesta. Tai nyt hänkin on kuullut sitä liiankin kanssa. Kuki kävi tutustumassa laitteeseen pääsiäisen pyhinä paikanpäällä Pihtiputaalla.

Heikin radiolaite oli ollut alunperin päällä yötäpäivää ja lopulta se ei vaan enää sammunut. Ensin oli poistettu virtajohto seinästä ja sen jälkeen varmistettu akun- ja paristojen puuttuminen. Laite purettiin hetkeksi myös osiksi, mutta jostain soi edelleen entisestä kovemmalla sama taajuus. Äänenlähdettä ei saatu paikallistettua. Pelastuslaitos liotti lopulta laitetta kolme päivää Pihtiputaalla paikallisessa Hiidenvirrassa, mutta laite soitti senkin jälkeen vain Pookia ja Jamppa Tuomisen kappaletta Koskaan rakkaus kuole ei. Ja laitteessa on ollut tuonkin jälkeen vain Pooki päällä.

Mika Kuki kertoo, että erikoinen aparaatti tullaan esittelemään kuuntelijoille Radio Pookin Facebook -livessä tänään pääsiäis-maanantaina klo 14. Kyseessä on siis kanavalle tutun sosiaalisen median suora lähetys. Kaikkien lähetystä seuraavien kesken arvotaan Jamppa Tuomisen -levy Koskaan rakkaus kuole ei. Kuki toivottaa lopuksi Radio Pookin puolesta kaikille kuuntelijoille hyvää pääsiäisen jatkoa ja muistuttaa kaikkia pitämään Pookia päällä!

Kilpailut

Uusimmat