Kuva: Radio Pooki

Radio Pookin Ari Kettukangas ja Joonas Hepola jättävät radiotyöt ja siirtyvät poliittisiin tehtäviin toukokuun alussa

01.04.2023 01:27 - Ari Kettukangas

Monille saattaa tulla yllätyksenä ja suurena pettymyksenäkin tieto, että Radio Pookin toimittajat Ari Kettukangas ja Joonas Hepola jättävät radiotyöt ja siirtyvät poliittisiin tehtäviin toukokuun alussa.

Kuluvan vaaliviikonlopun aikana on todettu yli puoluerajojen Ari Kettukankaan ja Joonas Hepolan tietotaidoille olevan käyttöä myös politiikan eri saroilla tulevaisuudessa. Joonas Hepolan Pooki Viihteellä ohjelma on antanut vahvat viitteet, kuinka hänen osaamisellaan tulee vielä olemaan merkittävää hyötyä kulttuuriministeriön palveluksessa. Suurena meriitteinä pidetään mm. hänen työtään tanssilavakulttuurin edistämiseksi kanavalla. Joonaksen tulevien kulttuuripoliittisten tehtävien luonne julkaistaan toukokuun alussa.

Ari Kettukankaan Pookin Perjantai-illoissa viljelemä virvoke- ja turvoke-strategia on puolestaan jo huomattu erittäin nasevaksi brändiksi mm. elinkeinoelämän ja maatalousministeriön puolella. Ilmaisulla on kerrottu erottuvasti, että jokaiselle on turvattava tulevaisuudessa turvokkeita ja virvokkeita. Nuotion polttaminen ohjelmassa on myös yhdistetty tähän toimintaan hienoksi symboliseksi eleeksi vanhojen kaskisavujen hengessä. Arin uudet työt tulevat olemaan erilaisia elinkeinoelämän ja maatalouspuolen mainonnan ja brändäyksen tehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva ja Arin maha paljastetaan toukokuun alussa.

Molemmat jatkavat radiotyössään 30.4. saakka. Juuri Radiogaalassa kunniamaininnalla palkitun ohjelmapäällikkö Mika Kukin mukaan molempien toimittajien pois jääminen kanavalta on Radio Pookille ja Bauer Medialle suuri menetys, vaikka Ari söikin ennen toimituksen jääkaapin tyhjäksi kolme kertaa päivässä.

Ari Kettukangas ja Joonas Hepola kertovat jo alustavasti muuttuneesta tilanteesta ja ovat median ja yleisön tavattavissa Kauppakeskus Maston pihalla Raahessa lauantaina 1.4. klo 04.00-16.00. Tilaisuudessa jaetaan ilmaiseksi Pooki-ämpäreitä sekä virvokkeita ja turvokkeita!

Asiasta uutisoi melkein ensimmäisenä Radio Pooki.

Lue myös: Radio Pooki ehdolla vuoden radioksi

Kilpailut

Uusimmat