Radio Pookin ohjelmapäällikkö Mika Kuki ei ole kuullut uransa aikana vastaavanlaisesta tapauksesta. Tai nyt hänkin on kuullut sitä liiankin kanssa. Kuki kävi tutustumassa laitteeseen pääsiäisen pyhinä paikanpäällä Pihtiputaalla.
Radio Pooki on ehdolla vuoden radioksi valtakunnallisessa kilpailussa, joka ratkeaa RadioGaalassa 12.4. Finalistipaikka tuli myös vuoden radio-ohjelma ja vuoden ohjelmapäällikkö -kategorioissa.
Monille saattaa tulla yllätyksenä ja suurena pettymyksenäkin tieto, että Radio Pookin toimittajat Ari Kettukangas ja Joonas Hepola jättävät radiotyöt ja siirtyvät poliittisiin tehtäviin toukokuun alussa.
Kaupallisen radioalan merkittävimmät tekijät ja teot palkitaan vuotuisessa päätapahtumassa RadioGaalassa 31.3. Tapahtuman palkintoehdokkaat on nyt julkaistu. Pookille ehdokkuuksia ehdokkuuksia kertyi kaikkiaan kolmessa kategoriassa.
Radio Pooki ja sen toimittajat ovat finalisteina ehdolla kaikkiaan viidessä eri kategoriassa: Vuoden paikallinen radio-ohjelma, vuoden paikallinen radiojuontaja, vuoden paikallinen radio, vuoden some ja vuoden ohjelmapäällikkö.
Radio Pookin toimituksen Ari Kettukangas on ehdolla voittajaksi sekä vuoden paikallisradio-ohjelman että vuoden paikallisjuontajan kategorioissa