Kuva: Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen, maastotyöt ja tutkimukset kantatien 58 parantamiseksi Haapajärvellä

04.10.2023 16:05 - Ari Kettukangas

Uitonsalmen silta uusitaan nykyiselle paikalleen. Suunnitteluun sisältyvät myös rakennustyön aikaiset liikennejärjestelyt siltapaikalla. Suunnittelun yhteydessä tarkastellaan myös kantatien 58 liikennejärjestelyjä sillan rakentamisen vaikutusalueella Karjalahdentien ja Rantakadun välillä.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa tiesuunnitelman laatimisen ja suunnitelman vaatimat maastotyöt ja tutkimukset kantatien 58, eli  Elämäjärventien parantamiseksi Uitonsalmen sillan kohdalla Haapajärvellä. Uitonsalmen silta uusitaan nykyiselle paikalleen. Suunnitteluun sisältyvät myös rakennustyön aikaiset liikennejärjestelyt siltapaikalla. Suunnittelun yhteydessä tarkastellaan myös kantatien 58 liikennejärjestelyjä sillan rakentamisen vaikutusalueella Karjalahdentien  ja Rantakadun välillä. Suunnitelman tavoitteena on myös liikenneturvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden parantaminen suunnittelualueella.

Lue myös: Oulun Tuiraan uusi monitoimitalo

Kilpailut

Uusimmat